- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.741
Offf bende bayilirim büzme baklavaya.gecen bayram hazir yufkadan yapmistim ben ince oklavayla.citir citir guzel oldu ama el acmasinin yerini tutmaz elbetIyi aksamlar menumu vereyim
Sabah iki dilim koy ekmegine kasarli tost
Sekersiz cay uc dort dilim domates
Oglen iki dilim kayinvalidenin baklavasindan
Iki tane kucuk havuc
Aksam : bir kepce sehriye corbasi
Bir kepce yesil fasulye
Bir dilim koy ekmegi
Su 1, 5 litre oldu
Baklava cokk guzel olmus iki dilim daha yiycem bir daha goremem oklavaya sarip sikip cikarmis kucuk kucuk yiyim dimi haftaya kadar daha dikkat ederimm
Oyyy keske hep beraber yiyebilseydik ne guzel olurdu eminim herkes cok sever ev yapimi baklavayi ...Ye canım ye benim yerine de baklavayi çok severim
Valla benimde kayinvalide annemde . Sagolsun bayram seyran demezler yaparlar kimin cani cektiyse hele kayinvalide hic usenmez yaprak sarar tencereyle borekler tepsiyle zor tutarsin kendini oylede guzel yapar oglen annemler vardi onlarda yedi cok begendiler onlarada nasip oldu bellimi olur bigun sanada nasip olur tatlimOfff bende bayilirim büzme baklavaya.gecen bayram hazir yufkadan yapmistim ben ince oklavayla.citir citir guzel oldu ama el acmasinin yerini tutmaz elbet
Valla bende de bugun bi rehavet. Elim kalkmıyor resmen. Bugün kendime serbestlik verdim zaten, yarın kaldığım yerden devamNoldu boyle nazar mi degdi sayfamiza.hepimize bi rehavet cokmus durumda sanki
Geçmiş olsun canımmrb bayanlar haftasonu köydeydim.sonrada küçük kızımın kolu cıktı ondan giremedim bu arada tabi diyette yapamadım bugun 68.9 geldim +300gr olmuşum.bu haftalık bana izin verin lütfen beyin olarak kendimi adapte edemiyorum.pazar gününe kadar musade edin lütfen konsantre olucam tamamen şuan yapamıyorumkaçamaklarımı yazıp sizinde enerjinizi düşürmek istemiyorum haftasonu dönüccem aranıza
çok geçmiş olsun nasıl çıktı kolu oyun oynarken düştü mü kuzu ne oldu kimrb bayanlar haftasonu köydeydim.sonrada küçük kızımın kolu cıktı ondan giremedim bu arada tabi diyette yapamadım bugun 68.9 geldim +300gr olmuşum.bu haftalık bana izin verin lütfen beyin olarak kendimi adapte edemiyorum.pazar gününe kadar musade edin lütfen konsantre olucam tamamen şuan yapamıyorumkaçamaklarımı yazıp sizinde enerjinizi düşürmek istemiyorum haftasonu dönüccem aranıza
ya kızlar benimde sürekli kabızlık problemim var. nasıl çözerim bilmiyorum. bazen iki gün bile çıkamıyorum. düzensiz beslenmeye veriyodum ama düzenli beslenirkende böyle olması beni üzdü. bazen kuru kayısı su bile etki etmiyo yani anlayamıyorum. sizce ne yapmam lazım sizin özellikle yiyip iyi geldiğini düşündüğünüz bi besin var mı?
Çok geçmiş olsun canım.İnşallah daha iyidir kızın.Sende takılma diyete ama çok da boşlama.Toparlandığında dönersinmrb bayanlar haftasonu köydeydim.sonrada küçük kızımın kolu cıktı ondan giremedim bu arada tabi diyette yapamadım bugun 68.9 geldim +300gr olmuşum.bu haftalık bana izin verin lütfen beyin olarak kendimi adapte edemiyorum.pazar gününe kadar musade edin lütfen konsantre olucam tamamen şuan yapamıyorumkaçamaklarımı yazıp sizinde enerjinizi düşürmek istemiyorum haftasonu dönüccem aranıza
Güncellicem canım birazdan.Dün akşam 4,30 a kadar bekledim bildirimleri,gelmeyince çıktım bende 5 te.işlerim de yoğundu.birazdan yayınlarımValla bende de bugun bi rehavet. Elim kalkmıyor resmen. Bugün kendime serbestlik verdim zaten, yarın kaldığım yerden devam
Bu aradatomurcukkk BU hafta liste guncellenecek mi
Gunaydın kızlar dun hic gelemedım akşama kadar temizlik yaptım pilim bitti iki cesit hazırladım komşuları cagırdım esim gecdeyken diyette bozulmuşken dedım tam işi bitirip duş aldım misafir gelecek benim bulaşık makinasnn bıraktığı su oldugu gibi gerı basmıs gorsenız hali malı bişe kalmadı battı ortalık sımdı musluğu da acmıyorum orasıda aynı yere bagli geri basıyor suyu cok morelim boUldu cokda yedım 700 artıdayım o kadar yanı
Ay Kıyamam cok gecmis olsun nasıl oldu nolacak pekımrb bayanlar haftasonu köydeydim.sonrada küçük kızımın kolu cıktı ondan giremedim bu arada tabi diyette yapamadım bugun 68.9 geldim +300gr olmuşum.bu haftalık bana izin verin lütfen beyin olarak kendimi adapte edemiyorum.pazar gününe kadar musade edin lütfen konsantre olucam tamamen şuan yapamıyorumkaçamaklarımı yazıp sizinde enerjinizi düşürmek istemiyorum haftasonu dönüccem aranıza
Cok sagol zaten cokda yedım de o kadar da degil tabıoo kötü olmuş canım heryer bir de temizlemesi felaket sıkma canını bugün artı olur kilon yarın normale döner sinirden ödem oluşuyor buna gerçekten inanıyorum
Eki Görüntüle 1775459
HAFTANIN BİRİNCİSİ .............................@roxen2303 ...................... -0,7 kg
HAFTANIN İKİNCİLERİ ................Filik & tevafuk55 ............ -0,5 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ..............inciiitanesi & kleope ............... -0,4 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
1-ekim2009 =+0,8 kg
2-bety21 = +0,3 kg
3-tomurcukkk = +0,1 kg
Eki Görüntüle 1775459
HAFTANIN BİRİNCİSİ .............................@roxen2303 ...................... -0,7 kg
HAFTANIN İKİNCİLERİ ................Filik & tevafuk55 ............ -0,5 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ..............inciiitanesi & kleope ............... -0,4 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
1-ekim2009 =+0,8 kg
2-bety21 = +0,3 kg
3-tomurcukkk = +0,1 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?