Haydi Yine Yeniden...

Offf bende bayilirim büzme baklavaya.gecen bayram hazir yufkadan yapmistim ben ince oklavayla.citir citir guzel oldu ama el acmasinin yerini tutmaz elbet

Bende menu yazayim
sabah
2 adt tuzsuz etimek
1 kk beyaz pey ir
5 adt yesil zeytin
1 tk cikolata

ara
1 dilim tb ekmegi
1 kk beyaz peynir
2 dal maydanoz
1 adt kivi

oglen
tam bugday ekmegi ile 1 adt tost
5 adt zeytin

ara
4 kasik yogurt

aksam
3 yk kiymali mantar
1 kase karnabahar haslama
bol kivircik salata

ara
1 buyuk bardak tarcinli sut

Offf bende bayilirim büzme baklavaya.gecen bayram hazir yufkadan yapmistim ben ince oklavayla.citir citir guzel oldu ama el acmasinin yerini tutmaz elbet
Valla benimde kayinvalide annemde . Sagolsun bayram seyran demezler yaparlar kimin cani cektiyse hele kayinvalide hic usenmez yaprak sarar tencereyle borekler tepsiyle zor tutarsin kendini oylede guzel yapar oglen annemler vardi onlarda yedi cok begendiler onlarada nasip oldu bellimi olur bigun sanada nasip olur tatlim

mrb bayanlar haftasonu köydeydim.sonrada küçük kızımın kolu cıktı ondan giremedim bu arada tabi diyette yapamadım bugun 68.9 geldim +300gr olmuşum.bu haftalık bana izin verin lütfen beyin olarak kendimi adapte edemiyorum.pazar gününe kadar musade edin lütfen konsantre olucam tamamen şuan yapamıyorumkaçamaklarımı yazıp sizinde enerjinizi düşürmek istemiyorum haftasonu dönüccem aranıza

Noldu boyle nazar mi degdi sayfamiza.hepimize bi rehavet cokmus durumda sanki
Valla bende de bugun bi rehavet. Elim kalkmıyor resmen. Bugün kendime serbestlik verdim zaten, yarın kaldığım yerden devam
Bu arada tomurcukkk BU hafta liste guncellenecek mi

Geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun nasıl çıktı kolu oyun oynarken düştü mü kuzu ne oldu ki

ben yine dayanamadım azcık uzanayım karnım belim ağrıyor diye ısınayım dedim uyumuş kalmışım az önce kalktım :))
akşam yemek yememiştim şimdi de hafif kazınıyor midem süt ısıtır içerim yada az yoğurt yerim az sonra

Hemen her gün sebze yemeği ve yeşillik yersen çıkarsın bence. Bende ara ara oluyo..kabak,ıspanak,lahana özellikle..yediğim zaman çok rahat çıkıyorum ben.

Çok geçmiş olsun canım.İnşallah daha iyidir kızın.Sende takılma diyete ama çok da boşlama.Toparlandığında dönersin

Valla bende de bugun bi rehavet. Elim kalkmıyor resmen. Bugün kendime serbestlik verdim zaten, yarın kaldığım yerden devam
Bu arada tomurcukkk BU hafta liste guncellenecek mi
Güncellicem canım birazdan.Dün akşam 4,30 a kadar bekledim bildirimleri,gelmeyince çıktım bende 5 te.işlerim de yoğundu.birazdan yayınlarım

Gunaydın kızlar dun hic gelemedım akşama kadar temizlik yaptım pilim bitti iki cesit hazırladım komşuları cagırdım esim gecdeyken diyette bozulmuşken dedım tam işi bitirip duş aldım misafir gelecek benim bulaşık makinasnn bıraktığı su oldugu gibi gerı basmıs gorsenız hali malı bişe kalmadı battı ortalık sımdı musluğu da acmıyorum orasıda aynı yere bagli geri basıyor suyu cok morelim boUldu cokda yedım 700 artıdayım o kadar yanı

oo kötü olmuş canım heryer bir de temizlemesi felaket sıkma canını bugün artı olur kilon yarın normale döner sinirden ödem oluşuyor buna gerçekten inanıyorum

Ay Kıyamam cok gecmis olsun nasıl oldu nolacak pekı

eline sağlık canım ama herkeste baya bir gerileme var geçen hafta ama bu hafta toparlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…