- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.761
Tesekkur ederiz kılo veren veremeyen herkesi tebrik ederim sonucta mucadele ederek pes etmeden bı hafta daha geride kaldı onumuzdeki maclara bakalımEki Görüntüle 1775459
HAFTANIN BİRİNCİSİ ............................. @roxen2303 ...................... -0,7 kg
HAFTANIN İKİNCİLERİ ................Filik & tevafuk55 ............ -0,5 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ..............inciiitanesi & @kleope ............... -0,4 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
1-ekim2009 =+0,8 kg
2- @bety21 = +0,3 kg
3-tomurcukkk = +0,1 kg
Tebrikler kızlar uyarılanlar sabırla devamEki Görüntüle 1775459
HAFTANIN BİRİNCİSİ ............................. @roxen2303 ...................... -0,7 kg
1-ekim2009 =+0,8 kg
2- @bety21 = +0,3 kg
3-tomurcukkk = +0,1 kg
Düzeltiyorum canım teşekkürler ,çok dikkatlisincanım tarihleri düzeltmemişsin sanırım ocak görünüyor
Eline sağlık canım, herkesi tebrik ederim. + çıkanların bu hafta eksi göreceğine inancım tamEki Görüntüle 1775459
1-ekim2009 =+0,8 kg
2- @bety21 = +0,3 kg
3-tomurcukkk = +0,1 kg
Hoşgeldin tekrar,neyseki kendine biraz zaman ayırabileceksin kısa süre de olsa...Günaydın hanımlar..
Cuma baslayacaktim ama düzen oluşturmadim bi türlü cunku yogunluk devam etti.. pazartesi görümcem ve kucuk Kaynım döndü cumada kayınpederim büyük görümcemle gidiyor on günlugune azda olsa sakin olurum heralde arada yine misafirler olacaktir arti kayinpederin evinde buyuk temizlik var 40 na hazirlik olarak...dikkat edip menümü paylasırım bugünden itibaren sizi seviyorum opuldunuz:)
Çok sevindim canım.Motivasyonun da arttı sabah sabah ne güzel.Böyle devam et yaza kadar fit bir anne olursunGünaydın şekerler.. Güzel bir haber vereyim. Wc çıkamamıştım ve şişkinliğim vardı ya dün :) ve eksi bildirim yapamamıştım. Az önce tartıldım 73,7 geldim. İnanamadım tekrar tekrar çıktım tartıya700 gram vermişim
hohohoho uyarılanlar listesinde birinciyimmmEki Görüntüle 1775459
1-ekim2009 =+0,8 kg
2- @bety21 = +0,3 kg
3-tomurcukkk = +0,1 kg
kilo verenleri tebrik ediyorum aferin kızlar sizeuyarılanlara da şunu diyeyim (başta ben varım ya)az totşunuzu kaldırın millet çatır çatır zayıflarken biz duracakmıyızzzzzzzz
hoşgeldin miladımmmm özledimm seniGünaydın hanımlar..
Cuma baslayacaktim ama düzen oluşturmadim bi türlü cunku yogunluk devam etti.. pazartesi görümcem ve kucuk Kaynım döndü cumada kayınpederim büyük görümcemle gidiyor on günlugune azda olsa sakin olurum heralde arada yine misafirler olacaktir arti kayinpederin evinde buyuk temizlik var 40 na hazirlik olarak...dikkat edip menümü paylasırım bugünden itibaren sizi seviyorum opuldunuz:)
inşallah daha dahaaa fazla vericez havanın ısınması metabolizmayı etkiliyoraynen canım benim için de kötü bir haftaydı inşallah bu hafta toparlarım daha fazla veririm
hoşgeldin miladımmmm özledimm seni
Çok sevindim canım.Motivasyonun da arttı sabah sabah ne güzel.Böyle devam et yaza kadar fit bir anne olursun
Keyifle okudum canım.Mini bir başarı öyküsü gibi olmuş.Daha büyük başarı öyküleri yazman dileğiyleİnşallah canım yaaa :) ama ahdım var 70'in altına düşünce yiyeceğim şeyleri sıraya koydumama zaten artık kendimi çok rahat frenleyebiliyorum ne istersem onu yiyorum. Bunu yemicem dediysem yemiyorum. Ya da işte bir iki çatal almak yetiyo. Önceden kendimi tutamazdım. Doymayan bi insan değildim ama gözüm açtı. En çok bu sevindiriyo beni.. Bir de benim kilo vermem çok zordu. Baya yüksek bi insülin direncim vardı çünkü ve vücut sürekli fazla kortizol üretiyo. O tabuyu yıkıyorum. 74'ün altına inersem bu korkum geçer ah tamam ben cidden kilo veriyorum dicem diyodum. Çünkü cidden korkum vardı verememek gibi ve ilaç kullanmaya mecbur kalacaktım. Oğlumu da sütten kesmek zorunda kalacaktım o zaman. Ama çok şükür gidiyo.. Hamişlik öncesi 66 kiloydum az kaldı :) ama ben 63 ve altına inmek istiyorum inşallah tabi. Zaten ideal kilom 58-63. Daha altı hiç yakışmıyo zaten sevmiyorum o kadar zayıflık ama tabi kilomu da göstermediğimden bi 5 kilı altı gibi görünüyorum. Spora arkadaşımla beraber gidiyoruz. Başladığımızda 10 kilo fark vardı aramızda ve ben daha zayıf görünüyodum. O pek veremedi ben daha da zayıf görünüyorum mutluyum ay çok uzattım kusura bakmayın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?