- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.781
sabahtan bu saate iyi gidiyorum ama akşam ablamın doğum günü.Pasta kaçamağım olcak şimdiden söyleyeyim
Keyifle okudum canım.Mini bir başarı öyküsü gibi olmuş.Daha büyük başarı öyküleri yazman dileğiyle
sabah
1 greyfurt suyu ( 2 tane kaldı 2 gün daha içerim heheheh)
saat 10 buçuk gibi komşum kahveye çağırdı
1 az şekerli kahve
1 limonlu naneli elmalı bitki çayı
2 tane kuş lokumu
öğle
kaşarlı melemen
2 tane vişte reçelinin tanesi
sıcak ekmek almış eşim çeyrekten fazlasını nasıl yedim anlamadım bile :)
akşama da pide yaptırıcaz öğle ekmek yemesem iyiydi ama yedim gitti
öğleden sonra bi komşu ziyareti daha var yazamayabilirim başsağlığına gidicez akşam fizik tedavi de var yine geç gelebilirim birazcık yediklerimi akşama kadar yakarım evde işler duruyor daha
hiçte bile uzatmamışsın çok hoş yazmışsın az kalmış başarmana hadi bakalım bize de motivasyon olsunİnşallah canım yaaa :) ama ahdım var 70'in altına düşünce yiyeceğim şeyleri sıraya koydumama zaten artık kendimi çok rahat frenleyebiliyorum ne istersem onu yiyorum. Bunu yemicem dediysem yemiyorum. Ya da işte bir iki çatal almak yetiyo. Önceden kendimi tutamazdım. Doymayan bi insan değildim ama gözüm açtı. En çok bu sevindiriyo beni.. Bir de benim kilo vermem çok zordu. Baya yüksek bi insülin direncim vardı çünkü ve vücut sürekli fazla kortizol üretiyo. O tabuyu yıkıyorum. 74'ün altına inersem bu korkum geçer ah tamam ben cidden kilo veriyorum dicem diyodum. Çünkü cidden korkum vardı verememek gibi ve ilaç kullanmaya mecbur kalacaktım. Oğlumu da sütten kesmek zorunda kalacaktım o zaman. Ama çok şükür gidiyo.. Hamişlik öncesi 66 kiloydum az kaldı :) ama ben 63 ve altına inmek istiyorum inşallah tabi. Zaten ideal kilom 58-63. Daha altı hiç yakışmıyo zaten sevmiyorum o kadar zayıflık ama tabi kilomu da göstermediğimden bi 5 kilı altı gibi görünüyorum. Spora arkadaşımla beraber gidiyoruz. Başladığımızda 10 kilo fark vardı aramızda ve ben daha zayıf görünüyodum. O pek veremedi ben daha da zayıf görünüyorum mutluyum ay çok uzattım kusura bakmayın :)
hareket olduğu sürece kalori bişey yapmıyor bana abartmazsam tabi :))ayy senin bugün hem yoğun hemde baya kalorili gibi sanki
hareket olduğu sürece kalori bişey yapmıyor bana abartmazsam tabi :))
bir kaçgündür basit egzersizler yapıyorum yarım saat 1 saat arası suyu da unutmazsam yeterince içersem eksileri ucundan görmeye başlıyorum
hiçte bile uzatmamışsın çok hoş yazmışsın az kalmış başarmana hadi bakalım bize de motivasyon olsun
Eşin hafta sonu geldi mi iş yerine.Merak ettim sizin kıskançlık macerası ne durumlardaayy benimde canım istedi şimdi aslında benim canım ne zamandır künefe istiyor bir türlü fırsat olmadı bir hafta sonu öğle yemeği niyetine yiyeceğim inşallah aslın eşime desem akşamda götürür yedirir ama ben öğlen yemek istiyorum oda ancak hafta sonu olur
Ben hergün tartılıyorum.Yoksa ipin ucu kaçıyor.Artı gördüğüm zaman toparlıyorum çünküarkadaşlar günlük tartılıyor musunuz ben bir tek geçen hafta her gün tartıldım acaba her gün tartılsam mı
Bana da tam aksine az geldi yediklerin.Sabah hiçbirşey yememişsin ki.Akşamki pideyi kontrollü yersen sıkıntısız bir gün olursabah
1 greyfurt suyu ( 2 tane kaldı 2 gün daha içerim heheheh)
saat 10 buçuk gibi komşum kahveye çağırdı
1 az şekerli kahve
1 limonlu naneli elmalı bitki çayı
2 tane kuş lokumu
öğle
kaşarlı melemen
2 tane vişte reçelinin tanesi
sıcak ekmek almış eşim çeyrekten fazlasını nasıl yedim anlamadım bile :)
akşama da pide yaptırıcaz öğle ekmek yemesem iyiydi ama yedim gitti
öğleden sonra bi komşu ziyareti daha var yazamayabilirim başsağlığına gidicez akşam fizik tedavi de var yine geç gelebilirim birazcık yediklerimi akşama kadar yakarım evde işler duruyor daha
arkadaşlar günlük tartılıyor musunuz ben bir tek geçen hafta her gün tartıldım acaba her gün tartılsam mı
Eşin hafta sonu geldi mi iş yerine.Merak ettim sizin kıskançlık macerası ne durumlarda
Neyse tatlı bir kıskançlığa dönüşmüş artık.Allah bozmasın aşkınızı sevginizi canım.Bu tür şeyler ilişkiyi canlı tutuyorGeldi canım gelmez mi şimdilik sesi çıkmıyor ama rahatsız belli sadece büyütmek istemiyor daha sık aramaya başladı beni gün içerisinde öyle yani :) tipik erkek
Geldi canım gelmez mi şimdilik sesi çıkmıyor ama rahatsız belli sadece büyütmek istemiyor daha sık aramaya başladı beni gün içerisinde öyle yani :) tipik erkek
Neyse tatlı bir kıskançlığa dönüşmüş artık.Allah bozmasın aşkınızı sevginizi canım.Bu tür şeyler ilişkiyi canlı tutuyor
Ayy ben konuyu bilmiyorum yaa anlatsana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?