Haydi Yine Yeniden...

sabah
1 greyfurt suyu ( 2 tane kaldı 2 gün daha içerim heheheh)
saat 10 buçuk gibi komşum kahveye çağırdı
1 az şekerli kahve
1 limonlu naneli elmalı bitki çayı
2 tane kuş lokumu

öğle
kaşarlı melemen
2 tane vişte reçelinin tanesi
sıcak ekmek almış eşim çeyrekten fazlasını nasıl yedim anlamadım bile :)

akşama da pide yaptırıcaz öğle ekmek yemesem iyiydi ama yedim gitti

öğleden sonra bi komşu ziyareti daha var yazamayabilirim başsağlığına gidicez akşam fizik tedavi de var yine geç gelebilirim birazcık yediklerimi akşama kadar yakarım evde işler duruyor daha

sabahtan bu saate iyi gidiyorum ama akşam ablamın doğum günü.Pasta kaçamağım olcak şimdiden söyleyeyim

ayy benimde canım istedi şimdi aslında benim canım ne zamandır künefe istiyor bir türlü fırsat olmadı bir hafta sonu öğle yemeği niyetine yiyeceğim inşallah aslın eşime desem akşamda götürür yedirir ama ben öğlen yemek istiyorum oda ancak hafta sonu olur

Keyifle okudum canım.Mini bir başarı öyküsü gibi olmuş.Daha büyük başarı öyküleri yazman dileğiyle

Sağol canım inşallahhhh bunda senin de etkin var. Çok güzel motive ediyorsun ayyy ama 80-81 olmuştum ve nasıl büyük bir fark var anlatamam. Hele seni düşünemiyorum bambaşka bir görüntüye kavuştuğuna eminim.
Eşim bile baya inceldin diyo mutlu oluyorum :) gerçi o kilolu olduğumu hiç dile getirmez bir de kendisi uzun boylu zayıf ayyy zayıflamak şart olmuştu

ayy senin bugün hem yoğun hemde baya kalorili gibi sanki

hiçte bile uzatmamışsın çok hoş yazmışsın az kalmış başarmana hadi bakalım bize de motivasyon olsun

ayy senin bugün hem yoğun hemde baya kalorili gibi sanki
hareket olduğu sürece kalori bişey yapmıyor bana abartmazsam tabi :))
bir kaçgündür basit egzersizler yapıyorum yarım saat 1 saat arası suyu da unutmazsam yeterince içersem eksileri ucundan görmeye başlıyorum

hiçte bile uzatmamışsın çok hoş yazmışsın az kalmış başarmana hadi bakalım bize de motivasyon olsun

Evet az kaldı canımmm bi bu kadar daha verirsem önceki kiloma inmiş olucam ve kıyafetlerime sığcam artık. Bu da bnm için çok motive edici olacak. İnanınca oluyo cidden :)

Eşin hafta sonu geldi mi iş yerine.Merak ettim sizin kıskançlık macerası ne durumlarda

Bana da tam aksine az geldi yediklerin.Sabah hiçbirşey yememişsin ki.Akşamki pideyi kontrollü yersen sıkıntısız bir gün olur

Geldi canım gelmez mi şimdilik sesi çıkmıyor ama rahatsız belli sadece büyütmek istemiyor daha sık aramaya başladı beni gün içerisinde öyle yani :) tipik erkek
Neyse tatlı bir kıskançlığa dönüşmüş artık.Allah bozmasın aşkınızı sevginizi canım.Bu tür şeyler ilişkiyi canlı tutuyor

Ayy ben konuyu bilmiyorum yaa anlatsana :)

canım benim koca kıskanç zaten birde iş yerine 35 yaşında bir dış ticaretçi aldık adam la masam karşı karşıya sanki ben ayarlamışım gibi kıyameti kopardı benim sonra dedim gel adam seni görsün sende adamı gör rahatla öyle yani geldi tabi gördü ama artık kavga etmiyor yine soruyor ne yapıyor sohbet ediyor musunuz diye beni daha çok arıyor gün için de felan filan yani klasik koca
çok güzel olsak içimiz yanmayacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…