Haydi Yine Yeniden...

Bende senin gibi bu hafta kendimi beğenmedim :) umarım bu hafta en az _1000 görürüz
Menune gelince bu kadar mı yemek işin. Ama çok az geldi bana akşam çorba salata tarzı yemelisin canım :)

Bende senin gibi bu hafta kendimi beğenmedim :) umarım bu hafta en az _1000 görürüz
Menune gelince bu kadar mı yemek işin. Ama çok az geldi bana akşam çorba salata tarzı yemelisin canım :)

bu hafta biraz dişimi sıkıcam çok acıkırsa 1 portakal yerim çünkü geçen haftayı telafi etmem lazım canım

Selamlarr.. Menümü arz edeyim

Sabah
3 etimek 1.5 yumurta
1.5 tatlı kaşığı labne
1 cay kasigi reçel

Öğle
6 kanat ızgara
3-4 kaşık yogurt
1 dilim ekmek

Ara
1 turk kahvesi (şekerli)
2 parca fıstıklı cikolata
Küçük bir avuç yer fıstığı

Aksama yemek tam ne olur kestiremiyorum et kavurma var kesin yanindakilerden az yerim artık.. Perşembe gününe kadar birlikte yemek yapıyoruz eltilerle. Çünkü kayinpederin evindeyiz sürekli.. sonrasinda bir düzen oturur heralde

Tekrardan hoşgeldin aramıza akşam yemeği kaşık ölçüsüyle yersen süper olur makarna pilav varsa 3-4 yemek kaşığı geçmemelisin yok ekmek yiycem dersen 1 dilim yersen süper olur gün içinde karbonhidrat tüketmişsin o yüzden akşam minimum tüket

Merhaba arkadaşlar bende iki gündür bosluktayim. Regl dönemim yaklaşıyor, sanırım ondan kan şekerim düşüyor ve sürekli yemek istiyorum
Sabah: yarım ekmek tost çay
Ara: 1 şekersiz Nescafe 2 dilim bitter
Öğle 3 gibi: 2 kurabiye bir avuç leblebi ve çay
Aksam: 1 kase çorba, 1 kepçe etli patates y. 4 kaşık pilav 1 kase yoğurt
Tabiki bu böyle devam etmeyecek inşallah

Bende ablamdayim,pasta kacamagindan sonramenumu yazayim

Sabah
tavada 1 yumurta
1 adt etimek
1 kk beyaz peynir
3 adt yesil zeytin

ara
3 yk yogurt icine 1 etimek

oglen
yarim tavuk but
avuc ici beyaz et
1 dilim tam bugday ekmegi

aksam
3 yk pirasa
2 yk kiymali mantar
biraz roka
avuc ici kadar ekmek

ve 1 dilim pasta...

ben beğendim menünü pastayıda geç saate bırakmamışsın zaten o da sorun olmaz her gün yemiyorsun ki

Akşam yemeğinde 1 kepce kavurma 3 kasik kadar bulgur pilavi 1 dilim ekmek salata cacik yedim yani hiçte az olmadı olsun bugünü böyle kapatalim yarına allah kerim sağolasın tavsiyen için canim senin menun süper maşallahin var

Benimde yakın zor tutuyorum kendimi napcaz dikkatli olcaz

öğleden sonra
1 bardak süt
1 küçük muz

akşam
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
yarım pide
1 bardak acılı şalgam suyu
Kıyamam sana pideyi yarım yemişsin bu videolar işe yaramış

Bugün ekmek senin normalde yediğine göre biraz fazla mı olmuş ben mi yanlış düşünüyorum

ben beğendim menünü pastayıda geç saate bırakmamışsın zaten o da sorun olmaz her gün yemiyorsun ki
Tesekkur ederim canimcim.aksam pasta yiyecegimi bildigim icin gunduzden dengeli tutmaya calistim.aksamki ekmegi yemesem daha iyi olurdu ama neyse

Aslinda oyle ama aksamki fazla.
Sabahlari 2 etimek yerdim bugun kahvaltida 1 ara ogunde yogurtla 1 yedim
oglende tost yapiyordum iki dilim tam bugdayla.bugun tavuk olunca 1 dilim tam bugday yedim.velhasil sabah ve oglende sorun yok aksamlari ekmek yemezdim bugun nasil olduysa elim gitti

Ah bu elleri bu nefsi tutmak ne zor be arkadaşım ara yenilgiler yaşasakta büyük zafer elimizden kaçmaz

Selam kizlar off sabahtan beri kosturuyorum bahar geldi bizde okul hareketlendi yarin sinamaya gitcez okulca yarinda gelemeye bilirim anca aksama hersey birbirine karisti yarin bebis gorcektim o kaldi islerim vardi kaldi bugun tum gun disardaydim sabahtan yemek yaptim carsiya gittim kostur kostur eve gel yemek ye bulasik birde ispanakli borek yaptim annem yufka almis uc kilo iki kiloda dolapta var oyy oyy inanin daha yeni oturdum yarin ne yaparim bilmiyorum yaa dahada yorucu olcak mahvoldum ben diyet zaten gume gitti bugun napacam ben yaa yarin kesin artilardayimm

Bugunku menum
Sabah : bir tane gozleme
dort bes kup kasar
uc dort dilim domates
Sekersiz cay
Oglen yok
Aksam : bir kepce corba
Bir kepce ispanak yemegi
Iki catal yesil fasulye
Iki dilim koy ekmegi
Vee tatli iki dilim
yandim ben oyy ben nere gidryim cok sistim valla

Selam
Menum 2 dılım cavdardan tost

Öğlen disarda cok kalorili bı yemek
Yarım porsiyon tatlı

Aksamda
Ciğ kofte 5 6 tane 1 bardak ayran

Ay bu kocalar alem.. Benimki de kıyameti koparırdı eminim olsun canım onun gözüne karısı en güzeldir ne hoş işte :)

Kızlar bugün dünyaları yedim

44.Gün

Kahvaltı
2 dilim tb,1 yumurta,2 zeytin,biraz ezine peynir,1 dilim cheddar,1 salatalık,2 kuru incir

ara
1 bardak süt

öğle ve akşam bir arada (16 gibi)
2 kepçe tarhana çorba,2 kaşık pirinç pilavı,3-4 kaşık et mantar sote,2 küçük havuç ve yarım soğandan limonlu söğüş

o kadar çok yedim ki akşam öğününe yer kalmadı

ara
şekersiz nescafe,1 küçük eti puf

ara
orta kahve

2,5-3 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…