- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.801
Bende senin gibi bu hafta kendimi beğenmedim :) umarım bu hafta en az _1000 görürüzmenümü vereyim
SABAH
1 yumurta kepekli ekmek arası
ARA
1 avuç leblebi
ÖĞLEN
1 kase mantar çorba
4 adet küçük misket köfte
ARA
5 tane küçük galeta kepekli minik olanlardan
AKŞAM
1 tane muz
1 bardak kahveli süt
4 litre su
Bende senin gibi bu hafta kendimi beğenmedim :) umarım bu hafta en az _1000 görürüz
Menune gelince bu kadar mı yemek işin. Ama çok az geldi bana akşam çorba salata tarzı yemelisin canım :)
Tekrardan hoşgeldin aramıza akşam yemeği kaşık ölçüsüyle yersen süper olur makarna pilav varsa 3-4 yemek kaşığı geçmemelisin yok ekmek yiycem dersen 1 dilim yersen süper olur gün içinde karbonhidrat tüketmişsin o yüzden akşam minimum tüketSelamlarr.. Menümü arz edeyim
Sabah
3 etimek 1.5 yumurta
1.5 tatlı kaşığı labne
1 cay kasigi reçel
Öğle
6 kanat ızgara
3-4 kaşık yogurt
1 dilim ekmek
Ara
1 turk kahvesi (şekerli)
2 parca fıstıklı cikolata
Küçük bir avuç yer fıstığı
Aksama yemek tam ne olur kestiremiyorum et kavurma var kesin yanindakilerden az yerim artık.. Perşembe gününe kadar birlikte yemek yapıyoruz eltilerle. Çünkü kayinpederin evindeyiz sürekli.. sonrasinda bir düzen oturur heralde
ben beğendim menünü pastayıda geç saate bırakmamışsın zaten o da sorun olmaz her gün yemiyorsun kiBende ablamdayim,pasta kacamagindan sonramenumu yazayim
Sabah
tavada 1 yumurta
1 adt etimek
1 kk beyaz peynir
3 adt yesil zeytin
ara
3 yk yogurt icine 1 etimek
oglen
yarim tavuk but
avuc ici beyaz et
1 dilim tam bugday ekmegi
aksam
3 yk pirasa
2 yk kiymali mantar
biraz roka
avuc ici kadar ekmek
ve 1 dilim pasta...
Tekrardan hoşgeldin aramıza akşam yemeği kaşık ölçüsüyle yersen süper olur makarna pilav varsa 3-4 yemek kaşığı geçmemelisin yok ekmek yiycem dersen 1 dilim yersen süper olur gün içinde karbonhidrat tüketmişsin o yüzden akşam minimum tüket
Bende menümü vereyim
Sabah
1 haşlanmış yumurta, yağsız tost,2 zeytin, yeşil çay
Ara çeyrek elma, yeşil çay
Öğle
Derisi alınmış tavuk ( çeyrek bile yoktu), salata, ekmeksiz
Ara
Avuç içi leblebi, armut
Akşam
Yeşil mercimek çorbası, salata, yoğurt
Ara
Türk kahvesi olcak
Benimde yakın zor tutuyorum kendimi napcaz dikkatli olcazMerhaba arkadaşlar bende iki gündür bosluktayim. Regl dönemim yaklaşıyor, sanırım ondan kan şekerim düşüyor ve sürekli yemek istiyorum
Sabah: yarım ekmek tost çay
Ara: 1 şekersiz Nescafe 2 dilim bitter
Öğle 3 gibi: 2 kurabiye bir avuç leblebi ve çay
Aksam: 1 kase çorba, 1 kepçe etli patates y. 4 kaşık pilav 1 kase yoğurt
Tabiki bu böyle devam etmeyecek inşallah
Kıyamam sana pideyi yarım yemişsin bu videolar işe yaramışöğleden sonra
1 bardak süt
1 küçük muz
akşam
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
yarım pide
1 bardak acılı şalgam suyu
Bugün ekmek senin normalde yediğine göre biraz fazla mı olmuş ben mi yanlış düşünüyorumBende ablamdayim,pasta kacamagindan sonramenumu yazayim
Sabah
tavada 1 yumurta
1 adt etimek
1 kk beyaz peynir
3 adt yesil zeytin
ara
3 yk yogurt icine 1 etimek
oglen
yarim tavuk but
avuc ici beyaz et
1 dilim tam bugday ekmegi
aksam
3 yk pirasa
2 yk kiymali mantar
biraz roka
avuc ici kadar ekmek
ve 1 dilim pasta...
Tesekkur ederim canimcim.aksam pasta yiyecegimi bildigim icin gunduzden dengeli tutmaya calistim.aksamki ekmegi yemesem daha iyi olurdu ama neyseben beğendim menünü pastayıda geç saate bırakmamışsın zaten o da sorun olmaz her gün yemiyorsun ki
Aslinda oyle ama aksamki fazla.Benimde yakın zor tutuyorum kendimi napcaz dikkatli olcaz
Kıyamam sana pideyi yarım yemişsin bu videolar işe yaramış
Bugün ekmek senin normalde yediğine göre biraz fazla mı olmuş ben mi yanlış düşünüyorum
Ah bu elleri bu nefsi tutmak ne zor be arkadaşım ara yenilgiler yaşasakta büyük zafer elimizden kaçmazAslinda oyle ama aksamki fazla.
Sabahlari 2 etimek yerdim bugun kahvaltida 1 ara ogunde yogurtla 1 yedim
oglende tost yapiyordum iki dilim tam bugdayla.bugun tavuk olunca 1 dilim tam bugday yedim.velhasil sabah ve oglende sorun yok aksamlari ekmek yemezdim bugun nasil olduysa elim gitti
canım benim koca kıskanç zaten birde iş yerine 35 yaşında bir dış ticaretçi aldık adam la masam karşı karşıya sanki ben ayarlamışım gibi kıyameti kopardı benim sonra dedim gel adam seni görsün sende adamı gör rahatla öyle yani geldi tabi gördü ama artık kavga etmiyor yine soruyor ne yapıyor sohbet ediyor musunuz diye beni daha çok arıyor gün için de felan filan yani klasik koca
çok güzel olsak içimiz yanmayacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?