- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.821
Kahrolsunlar ......Ankara patlamasindan syanda hic keyfimiz kalmadi.pasta yedik ama lokmalar dizildi bogazimiza.eve donuncede oylece sus pus oturduk.
cok uzgunum.Allah geride kalanlara sabir versin.Rabbim Ya Kahhar sifatiyla kahretsin teroristleri.gazab olsunlar.
kac eve ates dustu yine
Kahrolsunlar ......
hepsi bizim evlatlarimiz bu vatanin evladi kac eve ates dustu kac yurek yandi cocuklar babadiz kadinlar essiz kaldi rabbim lanetin ustlerine olsun
Gunaydın herkese leslie yapanlar hangi video size zahmet bı tane yukler mısınız buraya kac dk yapıyorsunuz
Nasılsınız kızlar,üzüldük hepimiz çekildik kendimize.
Bugün öğlen makarna yicem 3 kaşık kadar.Çalışan arkadaş makarna yapayım dedi.Tost yerine 3 kaşık makarna yesem diyet adına sorun olmaz heralde dimi
5 kaşık ve yanında yoğurt olsun o zaman.nasıl sence?evet canım ya üzüldük
sadece makarna ve 3 kaşık bence az gibi ama yinede sen bilirsin
ben baya yedim de 1 kase mercimek çorba 1 tabak kıymalı patates yemeği
senin ki az geldi yani
5 kaşık ve yanında yoğurt olsun o zaman.nasıl sence?
Benim yaptığım da 3 fast mile 45 dk sürüyor. Ama ellerinde lastik olmuyor. Hatta tek başına yapıyor ben onu yapıyorumGunaydın herkese leslie yapanlar hangi video size zahmet bı tane yukler mısınız buraya kac dk yapıyorsunuz
Son zamanlarda anladığım kadarıyla et ağırlıklı beslendin hep.Sebzeye yönelsen iyi olur canım.Bence ikindi yediğin pilav acıktıracak seni ve akşam kahve çay geçiştiremeyeceksinBugun de dogru dürüst menu veremicem yarindan itibaren iyi olacak insallah..
Sabah
1 kucuk kare cikolata
Ogle
2 kasik bulgur
1 kaşık et
Ara
2 lokum şekerleme
Ikindi :))
4 kasik pilav
4 kasik et
Salata
1 kase yogurt çorbası
Aksam yemicem kahve cay idare ederim artik
Bugun de dogru dürüst menu veremicem yarindan itibaren iyi olacak insallah..
Sabah
1 kucuk kare cikolata
Ogle
2 kasik bulgur
1 kaşık et
Ara
2 lokum şekerleme
Ikindi :))
4 kasik pilav
4 kasik et
Salata
1 kase yogurt çorbası
Aksam yemicem kahve cay idare ederim artik
Son zamanlarda anladığım kadarıyla et ağırlıklı beslendin hep.Sebzeye yönelsen iyi olur canım.Bence ikindi yediğin pilav acıktıracak seni ve akşam kahve çay geçiştiremeyeceksinyoğurt süt tüket sen en iyisi
Bende geçen çok acıktım.baktım olacak gibi değil kaçamak da yapamazdım.süt ısıtıp 1 çay kaşığı tarçın ekledim içine.hem tok tuttu hem uykumu getirdikatılıyorum ben mesela türk kahveli süt yapıyorum şekersiz beni ciddi anlamda tok tutuyo
Bende geçen çok acıktım.baktım olacak gibi değil kaçamak da yapamazdım.süt ısıtıp 1 çay kaşığı tarçın ekledim içine.hem tok tuttu hem uykumu getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?