Haydi Yine Yeniden...

Ankara patlamasindan sonra hic keyfimiz kalmadi.pasta yedik ama lokmalar dizildi bogazimiza.eve donuncede oylece sus pus oturduk.
cok uzgunum.Allah geride kalanlara sabir versin.Rabbim Ya Kahhar sifatiyla kahretsin teroristleri.gazab olsunlar.

kac eve ates dustu yine

merhaba arkadaşlar. bende katılabilir miyim aranıza?
boyum 1.58 kilomu net bilmiyorum yarın aç tartılacağım tahminim 64
hedefim: 52
öğrenci olduğum için her zaman sağlıklı şeylere yönelemiyorum ama çok adım atıyorum gün içinde 10-15 bin :)

Kahrolsunlar ......
hepsi bizim evlatlarimiz bu vatanin evladi kac eve ates dustu kac yurek yandi cocuklar babadiz kadinlar essiz kaldi rabbim lanetin ustlerine olsun

Kahrolsunlar ......
hepsi bizim evlatlarimiz bu vatanin evladi kac eve ates dustu kac yurek yandi cocuklar babadiz kadinlar essiz kaldi rabbim lanetin ustlerine olsun

çok kötü ya düşündükçe sinir oluyorum o kadar can o kadar aile ne halde şimdi rabbim yardımcıları olsun

günaydın diycem ama hepimizin içi yanmışken günün aydın olması ne mümkün rabbim başta ölenlerin yakınlarına sonra tüm türkiyeye sabır versin başımız bir kez daha sağ olsun daha kaç kez başımız sağ olsun diycez inşallah bir daha demeyiz bu tür olaylar olmaz patlamalar ölenler gözü yaşlı ciğeri kor olan sevenler olmaz

Nasılsınız kızlar,üzüldük hepimiz çekildik kendimize.
Bugün öğlen makarna yicem 3 kaşık kadar.Çalışan arkadaş makarna yapayım dedi.Tost yerine 3 kaşık makarna yesem diyet adına sorun olmaz heralde dimi

evet canım ya üzüldük
sadece makarna ve 3 kaşık bence az gibi ama yinede sen bilirsin
ben baya yedim de 1 kase mercimek çorba 1 tabak kıymalı patates yemeği
senin ki az geldi yani

Gunaydın herkese leslie yapanlar hangi video size zahmet bı tane yukler mısınız buraya kac dk yapıyorsunuz
Benim yaptığım da 3 fast mile 45 dk sürüyor. Ama ellerinde lastik olmuyor. Hatta tek başına yapıyor ben onu yapıyorum

Bugun de dogru dürüst menu veremicem yarindan itibaren iyi olacak insallah..

Sabah
1 kucuk kare cikolata

Ogle
2 kasik bulgur
1 kaşık et

Ara
2 lokum şekerleme

Ikindi :))
4 kasik pilav
4 kasik et
Salata
1 kase yogurt çorbası

Aksam yemicem kahve cay idare ederim artik

Son zamanlarda anladığım kadarıyla et ağırlıklı beslendin hep.Sebzeye yönelsen iyi olur canım.Bence ikindi yediğin pilav acıktıracak seni ve akşam kahve çay geçiştiremeyeceksin yoğurt süt tüket sen en iyisi

daha ne olsun hiç birşey yememişsin bence

katılıyorum ben mesela türk kahveli süt yapıyorum şekersiz beni ciddi anlamda tok tutuyo

katılıyorum ben mesela türk kahveli süt yapıyorum şekersiz beni ciddi anlamda tok tutuyo
Bende geçen çok acıktım.baktım olacak gibi değil kaçamak da yapamazdım.süt ısıtıp 1 çay kaşığı tarçın ekledim içine.hem tok tuttu hem uykumu getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…