Haydi Yine Yeniden...

merhabalar bende menümü vereyim
SABAH
1 dilim ince kaşar
1 yumurta
1 dilim ekmek

ARA
1 avuç içi beyaz leblebi

ÖĞLE
1 kase mercimek çorba
1 tabak kıymalı patates

ARA
1.5 kepekli galeta

AKŞAM
5 kaşık nohut
1 kase cacık

4 litre su

Menü güzel...
Sabahki ekmek normal mi?
1,5 kepekli galeta küçük olanlardan mı uzun mu?

Yani özel durumlara göre gayet güzel bence. Ama süt veya yoğurt fikrine katılıyorum tok tutar

Aksam çok hafif olmuş yatmadan yoğurt yersen yağ yakimi hızlanır. Ama gayet güzel ve dengeli

Menümü anlatayım
Sabah
4 yemek kaşığı menemen, 1 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, 1 etimek, portakal suyu
Ara
Elma
Öğle
Erişteli yeşil mercimek çorbası, 3 yemek kaşığı yoğurtlu kereviz salatası ekmeksiz
Ara
3 gün kurusu, avuç içi leblebi
Akşam erişteli yeşil mercimek çorbası, 4 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa yemeği, 3 yemek kasigi yoğurtlu kereviz salatası
Ara Türk kahvesi

AyağMDA oğlum menümü yazıyorum :)
Saba 8.30: 1 yumurta, 1 k.k peynir ve 4 zeytin etmeksiz
Öğlen 11.30: 2 küçük dilim ç ekmeği yağsız tost 1 domates ve salatalık şekersiz çay
Ara 12.30: şekersiz Nescafe
ara: 1 bardak ayran bir tane ince galeta
Ara 15.00: orta Türk Kahvesi 4 dilim orci
Aksam y 16.15: 1 kase çorba, 4 y kaşığı etli patates y. Salata ve yoğurt
Ara(7 gibi yapacam) 1 portakal
3 litre su

Son düzenleme:
Canim bana tek fazla gelen portakal suyu çünkü bir bardak portakal s. Icin 2 portakalın suyu gerekir. Onun yerine bir tane lifi ile tüketsen daha faydalı olur. Ama kalanı çok çok iyi :)

maşallah çok sağlıklı menü

seninkide güzel bende yedim bugün etli patates :)

Eski istikrarli Melrin menulerine donmeye basliyorsun yavas yavas.gayet guzel canim.eksilerin bol olsun

baya erken bitiriyorsun aksam yemegi isini ne guzel.belki bir iki kasik yogurt yarsin 9 10 gibi.daha guzel olur meyvenin uzerine

Iyi aksamlar kizlarr bugun oyle yoruldumki anlatamam ayaklarim bacaklarim sizliyo gerci icimin sizisi bacagimdan daha agir ya sinemaya gittik bugun herkesde bi huzun herkesde bir keder vardi hepimiz keske iptal olasa dedik hic birimiz keyif almadik bugun eglence gunu degil yas gunuydu Ankara andin gibi gunumuzde kara

Bugunku menum
Sabah iki dilim ispanakli borek
Sekersiz cay
Oglen : kucuk bi poset misir
Yarim meyve suyu oglumun yarimi
Aksam : bir kepce corba
Bir kepce ispanak yemegi
Bir kasik bulgur pilavi
Karisik salata
Uc kasik yogurt
Menuler diyetlik degil farkindayim iyice yoldan ciktim yarin insallah topliycam kendimi

Bende menu yazayim ogluma balik yediricem

sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
5 adt yesil zeytin

ara
1 adet kivi

oglen
4 yk salcali makarna
1 yk yogurt

ara
3 yk yogurt

aksam
1 kase yogurtlu karnabahar kizartmasi
3 yk kaldirik otu kavurmasi

ara
1 bardak tarcinli sut

Sen benimkilerı gorsen yazmıyorum ama sizede yorum yapmaya utanıyorum kendımı dusunce yarında kahvaltıya misafirlige gidecez sonrada baslaRIM artık diğer konulara da hıc gırmek istemiyorum tv ve telefondan kaciyor um kaldıramıyor um gercekten

ekim2009 tesekkur ederim video ıcın
Kızlar bu leslie bana sankı cok hareket lı degıl gıbı yurumek gıbı olur mu yanı bıseyı yapmakla izlemek aynı sey degıl sonucta sabah saatlerinde yapmayı planlıyorum da

Insallah artilarda degilsindir o vakit...
Bir an once basla canim ki artik 6 lari gorelim dimi.ben bu sefer kararli emin adimlarla ilerlicem.cok yuksek hedefler koymuyorum ama elimden geldigi kadar artilamayip gram gram da olsa biseyler verip 6 yi gormek istiyorum tartida...

Bende yapmistim cok onceleri leslie.gercekten faydasi oluyor.sonlarina dogru baya terliyordum ben.3 mil yapiyordum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…