- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.841
Menü güzel...merhabalar bende menümü vereyim
SABAH
1 dilim ince kaşar
1 yumurta
1 dilim ekmek
ARA
1 avuç içi beyaz leblebi
ÖĞLE
1 kase mercimek çorba
1 tabak kıymalı patates
ARA
1.5 kepekli galeta
AKŞAM
5 kaşık nohut
1 kase cacık
4 litre su
Menü güzel...
Sabahki ekmek normal mi?
1,5 kepekli galeta küçük olanlardan mı uzun mu?
Yani özel durumlara göre gayet güzel bence. Ama süt veya yoğurt fikrine katılıyorum tok tutarBugun de dogru dürüst menu veremicem yarindan itibaren iyi olacak insallah..
Sabah
1 kucuk kare cikolata
Ogle
2 kasik bulgur
1 kaşık et
Ara
2 lokum şekerleme
Ikindi :))
4 kasik pilav
4 kasik et
Salata
1 kase yogurt çorbası
Aksam yemicem kahve cay idare ederim artik
Aksam çok hafif olmuş yatmadan yoğurt yersen yağ yakimi hızlanır. Ama gayet güzel ve dengelimerhabalar bende menümü vereyim
SABAH
1 dilim ince kaşar
1 yumurta
1 dilim ekmek
ARA
1 avuç içi beyaz leblebi
ÖĞLE
1 kase mercimek çorba
1 tabak kıymalı patates
ARA
1.5 kepekli galeta
AKŞAM
5 kaşık nohut
1 kase cacık
4 litre su
Aksam çok hafif olmuş yatmadan yoğurt yersen yağ yakimi hızlanır. Ama gayet güzel ve dengeli
Canim bana tek fazla gelen portakal suyu çünkü bir bardak portakal s. Icin 2 portakalın suyu gerekir. Onun yerine bir tane lifi ile tüketsen daha faydalı olur. Ama kalanı çok çok iyi :)Menümü anlatayım
Sabah
4 yemek kaşığı menemen, 1 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, 1 etimek, portakal suyu
Ara
Elma
Öğle
Erişteli yeşil mercimek çorbası, 3 yemek kaşığı yoğurtlu kereviz salatası ekmeksiz
Ara
3 gün kurusu, avuç içi leblebi
Akşam erişteli yeşil mercimek çorbası, 4 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa yemeği, 3 yemek kasigi yoğurtlu kereviz salatası
Ara Türk kahvesi
Menümü anlatayım
Sabah
4 yemek kaşığı menemen, 1 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, 1 etimek, portakal suyu
Ara
Elma
Öğle
Erişteli yeşil mercimek çorbası, 3 yemek kaşığı yoğurtlu kereviz salatası ekmeksiz
Ara
Akşam erişteli yeşil mercimek çorbası, 4 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa yemeği, 3 yemek kasigi yoğurtlu kereviz salatası
Ara Türk kahvesi
AyağMDA oğlum menümü yazıyorum :)
Saba 8.30: 1 yumurta, 1 k.k peynir ve 4 zeytin etmeksiz
Öğlen 11.30: 2 küçük dilim ç ekmeği yağsız tost 1 domates ve salatalık şekersiz çay
Ara 12.30: şekersiz Nescafe
Ara 15.00: orta Türk Kahvesi 4 dilim orci
Aksam y 16.15: 1 kase çorba, 4 y kaşığı etli patates y. Salata ve yoğurt
Ara(7 gibi yapacam) 1 portakal
3 litre su
Eski istikrarli Melrin menulerine donmeye basliyorsun yavas yavas.gayet guzel canim.eksilerin bol olsunMenümü anlatayım
Sabah
Ara
Elma
Öğle
Ara
Ara Türk kahvesi
baya erken bitiriyorsun aksam yemegi isini ne guzel.belki bir iki kasik yogurt yarsin 9 10 gibi.daha guzel olur meyvenin uzerineAyağMDA oğlum menümü yazıyorum :)
Saba 8.30: 1 yumurta, 1 k.k peynir ve 4 zeytin etmeksiz
Öğlen 11.30: 2 küçük dilim ç ekmeği yağsız tost 1 domates ve salatalık şekersiz çay
Ara 12.30: şekersiz Nescafe
ara: 1 bardak ayran bir tane ince galeta
Ara 15.00: orta Türk Kahvesi 4 dilim orci
Aksam y 16.15: 1 kase çorba, 4 y kaşığı etli patates y. Salata ve yoğurt
Ara(7 gibi yapacam) 1 portakal
3 litre su
Sen benimkilerı gorsen yazmıyorum ama sizede yorum yapmaya utanıyorum kendımı dusunce yarında kahvaltıya misafirlige gidecez sonrada baslaRIM artık diğer konulara da hıc gırmek istemiyorum tv ve telefondan kaciyor um kaldıramıyor um gercektenBugunku menum
Sabah iki dilim ispanakli borek
Sekersiz cay
Oglen : kucuk bi poset misir
Yarim meyve suyu oglumun yarimi
Aksam : bir kepce corba
Bir kepce ispanak yemegi
Bir kasik bulgur pilavi
Karisik salata
Uc kasik yogurt
Menuler diyetlik degil farkindayim iyice yoldan ciktim yarin insallah topliycam kendimi
Insallah artilarda degilsindir o vakit...Sen benimkilerı gorsen yazmıyorum ama sizede yorum yapmaya utanıyorum kendımı dusunce yarında kahvaltıya misafirlige gidecez sonrada baslaRIM artık diğer konulara da hıc gırmek istemiyorum tv ve telefondan kaciyor um kaldıramıyor um gercekten
Bende yapmistim cok onceleri leslie.gercekten faydasi oluyor.sonlarina dogru baya terliyordum ben.3 mil yapiyordum bu aradaekim2009 tesekkur ederim video ıcın
Kızlar bu leslie bana sankı cok hareket lı degıl gıbı yurumek gıbı olur mu yanı bıseyı yapmakla izlemek aynı sey degıl sonucta sabah saatlerinde yapmayı planlıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?