- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.861
Kaloriye vursan cok birsey yemissin gibi durmuyor ama icerik olarak diyet menusu degil canim.Bugunku menum
Sabah iki dilim ispanakli borek
Sekersiz cay
Oglen : kucuk bi poset misir
Yarim meyve suyu oglumun yarimi
Aksam : bir kepce corba
Bir kepce ispanak yemegi
Bir kasik bulgur pilavi
Karisik salata
Uc kasik yogurt
Menuler diyetlik degil farkindayim iyice yoldan ciktim yarin insallah topliycam kendimi
Çok güzel bence, makarnayi öğlen Yemen çok iyi olmuş.Bende menu yazayim ogluma balik yediricem
sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
5 adt yesil zeytin
ara
1 adet kivi
oglen
4 yk salcali makarna
1 yk yogurt
ara
3 yk yogurt
aksam
1 kase yogurtlu karnabahar kizartmasi
3 yk kaldirik otu kavurmasi
ara
1 bardak tarcinli sut
Ben daha bugün yaptım ve baya terledim. Benim yürüme imkanım yok mesela bu 3 mile iyi oluyorekim2009 tesekkur ederim video ıcın
Kızlar bu leslie bana sankı cok hareket lı degıl gıbı yurumek gıbı olur mu yanı bıseyı yapmakla izlemek aynı sey degıl sonucta sabah saatlerinde yapmayı planlıyorum da
Sen benım mesajımi gormemıssın galıba 700 artıdayım sımdı 1 kilo toparlcam ya aslında cok severek degıl kendime garez eder gıbı yedımInsallah artilarda degilsindir o vakit...
Bir an once basla canim ki artik 6 lari gorelim dimi.ben bu sefer kararli emin adimlarla ilerlicem.cok yuksek hedefler koymuyorum ama elimden geldigi kadar artilamayip gram gram da olsa biseyler verip 6 yi gormek istiyorum tartida...
750 800 arası diye hesapladım kafamdan orci bilmiyorum o haric fatsecret sende ındır bence cok guzelBen daha bugün yaptım ve baya terledim. Benim yürüme imkanım yok mesela bu 3 mile iyi oluyorbu arada sence benim menü kaç kalori merak ettim de. Bi de nerden hesapliyorsun canım.
Teşekkür ederim canım az yemisim oleyy750 800 arası diye hesapladım kafamdan orci bilmiyorum o haric fatsecret sende ındır bence cok guzel
Rica ederimTeşekkür ederim canım az yemisim oleyyorcik yani cevizli sucuk max 100 dür. Indireyim bende.
ne demek canım sen iste diğer 3 milleri de bulurumekim2009 tesekkur ederim video ıcın
Kızlar bu leslie bana sankı cok hareket lı degıl gıbı yurumek gıbı olur mu yanı bıseyı yapmakla izlemek aynı sey degıl sonucta sabah saatlerinde yapmayı planlıyorum da
Geçmiş olsun canım, valla nazar var sanki üzerinde dikkat et bol bol oku kendiniGunaydin kizlar hayirli cumalar dun gece malesef azi disimi kirdim agri yok esim kucuk bisey diyo ama ben disimde curuk bile gormedigim icin cok uzuldum ayy var bi ugursuzluk yaa sabahta uydu alicisi bozuldu uydu neysede disim nasil olcak yaa dolgu falanmi yaparlar yada orayi kapatacak bi malzeme varmidirki kendi kendime guluyorum son bir ayda haliyi yaktim disimi kirdim uyduyu bozdum kabus gibiyimmm
allah hayrını versin nasıl başardın da sağlam dişini kırdınGunaydin kizlar hayirli cumalar dun gece malesef azi disimi kirdim agri yok esim kucuk bisey diyo ama ben disimde curuk bile gormedigim icin cok uzuldum ayy var bi ugursuzluk yaa sabahta uydu alicisi bozuldu uydu neysede disim nasil olcak yaa dolgu falanmi yaparlar yada orayi kapatacak bi malzeme varmidirki kendi kendime guluyorum son bir ayda haliyi yaktim disimi kirdim uyduyu bozdum kabus gibiyimmm
doğru diyorsun bol bol okusunGeçmiş olsun canım, valla nazar var sanki üzerinde dikkat et bol bol oku kendini.
bu konu biraz çelişkili bazısı metabolizma sürekli çalışsın diye ara öğün şart diyor bazısı da özellikle canan teyze en az 4-5 saat bişey yemeyin ara yapmayın bırakın leptin hormonu çalışsın diyor ben acıkınca yeme taraftarıyım bende öyle işliyor metabolizmamerhaba arkadaşlar
ben bir şey sormak istiyorum
sabah kahvaltısını 8 de iş yerinde yapıyorum
ara öğünü 10 çayında yapıyorum ama acıkmış olmuyorum ara öğün yapmak için yapıyorum
öğle 13:00
ara 16 :00
akşam da 18:30 da
ara: 21:00
bura da sizce yanlış yaptığım birşey var mı hani açlık hissetmesemde ara öün yapmalımıyım
anladım canım bende karar veremiyorum hani ara öğün yapayım yemeği fazla yemeyeyim diye düşünüyorum ama ne bileyimbu konu biraz çelişkili bazısı metabolizma sürekli çalışsın diye ara öğün şart diyor bazısı da özellikle canan teyze en az 4-5 saat bişey yemeyin ara yapmayın bırakın leptin hormonu çalışsın diyor ben acıkınca yeme taraftarıyım bende öyle işliyor metabolizma
sabah 7 de kalktım ilacımı içtim 9 da greyfurt suyu içtim hala acıkmadım diye bişey yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?