Haydi Yine Yeniden...

Kaloriye vursan cok birsey yemissin gibi durmuyor ama icerik olarak diyet menusu degil canim.
olsun toparlarsin.bizler de cok etkilendik elbette ama orada yasiyor olmak daha cok sarsmiştir eminim ...

Çok güzel bence, makarnayi öğlen Yemen çok iyi olmuş.

Ben daha bugün yaptım ve baya terledim. Benim yürüme imkanım yok mesela bu 3 mile iyi oluyor bu arada sence benim menü kaç kalori merak ettim de. Bi de nerden hesapliyorsun canım.

Sen benım mesajımi gormemıssın galıba 700 artıdayım sımdı 1 kilo toparlcam ya aslında cok severek degıl kendime garez eder gıbı yedım

Ben daha bugün yaptım ve baya terledim. Benim yürüme imkanım yok mesela bu 3 mile iyi oluyor bu arada sence benim menü kaç kalori merak ettim de. Bi de nerden hesapliyorsun canım.
750 800 arası diye hesapladım kafamdan orci bilmiyorum o haric fatsecret sende ındır bence cok guzel

Gunaydin kizlar hayirli cumalar dun gece malesef azi disimi kirdim agri yok esim kucuk bisey diyo ama ben disimde curuk bile gormedigim icin cok uzuldum ayy var bi ugursuzluk yaa sabahta uydu alicisi bozuldu uydu neysede disim nasil olcak yaa dolgu falanmi yaparlar yada orayi kapatacak bi malzeme varmidirki kendi kendime guluyorum son bir ayda haliyi yaktim disimi kirdim uyduyu bozdum kabus gibiyimmm

Hayırlı cumalar hatunlar :)
Son 4 gün hadi gayret, hepimiz eksi görelim . Ben salı ve Çarşamba yaptığım pisbogazligin bedelini bu sabah itibariyle baya azalttım

Geçmiş olsun canım, valla nazar var sanki üzerinde dikkat et bol bol oku kendini .

allah hayrını versin nasıl başardın da sağlam dişini kırdın üzüldüm valla .. merak etme dişçiler hallediyor kırık dişi bir dönem oldu mu oluyor her şey ters gidiyor ardı ardına halıyı uyduyu boş ver nasıl olsa halledilir sen dişçiye git hemen kırık yerden çürümesin sonra diş yazık olur

merhaba arkadaşlar
ben bir şey sormak istiyorum
sabah kahvaltısını 8 de iş yerinde yapıyorum
ara öğünü 10 çayında yapıyorum ama acıkmış olmuyorum ara öğün yapmak için yapıyorum
öğle 13:00
ara 16 :00
akşam da 18:30 da
ara: 21:00

bura da sizce yanlış yaptığım birşey var mı hani açlık hissetmesemde ara öün yapmalımıyım

bu konu biraz çelişkili bazısı metabolizma sürekli çalışsın diye ara öğün şart diyor bazısı da özellikle canan teyze en az 4-5 saat bişey yemeyin ara yapmayın bırakın leptin hormonu çalışsın diyor ben acıkınca yeme taraftarıyım bende öyle işliyor metabolizma
sabah 7 de kalktım ilacımı içtim 9 da greyfurt suyu içtim hala acıkmadım diye bişey yemedim

anladım canım bende karar veremiyorum hani ara öğün yapayım yemeği fazla yemeyeyim diye düşünüyorum ama ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…