- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.881
Önümüzdeki hafta da ara öğünsüz dene bakalım neler olacak.Daha mı eksi göreceksin yoksa fazla acıkıp yeme isteğin daha mı artacak.Dene canımanladım canım bende karar veremiyorum hani ara öğün yapayım yemeği fazla yemeyeyim diye düşünüyorum ama ne bileyim
Önümüzdeki hafta da ara öğünsüz dene bakalım neler olacak.Daha mı eksi göreceksin yoksa fazla acıkıp yeme isteğin daha mı artacak.Dene canım
Kiz komik olcak ama vallada billahada elimle kirdim cit dedi elimde kaldi parca ama nasil uzuldum iyi bir disci buluyumda yaptirayimm curumesin guzelim disim cokta kokludur cektiremem de en son yirmilik disimi ceken dr omrumde boyle saglam dis gormedim demisti o kadar cok narkoz verdiki cekim sonu bayilmistimallah hayrını versin nasıl başardın da sağlam dişini kırdınüzüldüm valla .. merak etme dişçiler hallediyor kırık dişi bir dönem oldu mu oluyor her şey ters gidiyor ardı ardına halıyı uyduyu boş ver nasıl olsa halledilir sen dişçiye git hemen kırık yerden çürümesin sonra diş yazık olur
Maşallah canım sağlammış dişlerin.Kendi kendine nazar ettin belki de.Benimde şimdiye kadar hiç çürüğüm kırığım dolgum olmadı.Şom ağzımı açmayayım da inşallah olmazKiz komik olcak ama vallada billahada elimle kirdim cit dedi elimde kaldi parca ama nasil uzuldum iyi bir disci buluyumda yaptirayimm curumesin guzelim disim cokta kokludur cektiremem de en son yirmilik disimi ceken dr omrumde boyle saglam dis gormedim demisti o kadar cok narkoz verdiki cekim sonu bayilmistim
Kendi adıma Sayet ben ara yapmazsam çok acikiyorum. Héle de öğle ile akşam yemeği arasında 2 bazen 3 ara yapıyorum. Metabolizmam da daha hızlı oluyor. Sadece akşam yemeğini ve sonrasındaki arayı daha erkene alsan iyi olur. 6 dan önce yemek 8 gibi ara olabilir :)merhaba arkadaşlar
ben bir şey sormak istiyorum
sabah kahvaltısını 8 de iş yerinde yapıyorum
ara öğünü 10 çayında yapıyorum ama acıkmış olmuyorum ara öğün yapmak için yapıyorum
öğle 13:00
ara 16 :00
akşam da 18:30 da
ara: 21:00
bura da sizce yanlış yaptığım birşey var mı hani açlık hissetmesemde ara öün yapmalımıyım
Hayırlı cumalar
angelina35 cok gecmıs olsun
inciiitanesi bencede tartişmalı bı konu bu ama bence yenı diyete baslayanlar olabilir ama senin ıcın öğle sabah ara sı gereksiz öğle sonu ara yapsan yeter hatta gecede olmamalı olirsa da da akşam yemegı erken arada erken yapılmalı benim fikrim bu yonde
Maalesef doktor ücretleri çok yüksek senin zaten sorunun yok ki sadece zamanı gelmedi benim bi arkadaşım 2 sene uğraştı hiç bi problemi yok kilosu gayet iyi ama Rabbim çok güzel bir evlat nasip etti sabır arkadaşım sabırdün eşim tv de bebek isteyenlere %97 olumlu sonuç diye bir doktorun konuşmasını dinlemiş belki duymuşsunuzdur opr.dr.Halit Fırat Erden aradım bu gün zaten özel bir muayenesi var ve sadece muayene ücreti 400 TL keşke daha uygun olsaydı dabizlerde gidebilseydik biraz canım sıkıldı paylaşmak istedim
Maalesef doktor ücretleri çok yüksek senin zaten sorunun yok ki sadece zamanı gelmedi benim bi arkadaşım 2 sene uğraştı hiç bi problemi yok kilosu gayet iyi ama Rabbim çok güzel bir evlat nasip etti sabır arkadaşım sabır
Aksamlari iyiden iyiye azalttin sen canimiyi mi kotu mu bilemedimmenümü vereyim
sabah
2ince dilim kaşar
1 yumurta
1 dilim kepekli ekmek
bi kaç dal maydanoz
ara
1 avuç beyaz leblebi
öğle
1 kase domates çorba
100 gr tavuk döner sadece etinden
ara
1 muz
ve leblebi (bunu sinirden yedim)
akşam 1 bardak tarçınlı süt
3,5 litre su
Aksamlari iyiden iyiye azalttin sen canimiyi mi kotu mu bilemedim
kesinlikle sabır ve bol bol dua. Hep dua ederim Allah isteyen herkese nasip etsin diye. Sende canını sıkma canım bunun çok örnekleri var bekleyip de sonuca ulaşan. Artık dualarimda seni de zikredecem...şükür eşimde de bende de problem yok ama bazen dışarıya çıkma istemiyorum çarşamba eşimin arkadaşı ile buluştuk bizden sonra evlendiler ve bugün yarın doğum yapacak
eşime ben gitmek istemiyorum görmek istemiyorum desem de gittik bazen çok doluyorum işte
sabır tabiki
Cok az buldum ben, tuvalete cikmanda problem olmuyordur umarım. Leblebi beni tuvalet konusunda zorluyor çok seviyorum aslındamenümü vereyim
sabah
2ince dilim kaşar
1 yumurta
1 dilim kepekli ekmek
bi kaç dal maydanoz
ara
1 avuç beyaz leblebi
öğle
1 kase domates çorba
100 gr tavuk döner sadece etinden
ara
1 muz
ve leblebi (bunu sinirden yedim)
akşam 1 bardak tarçınlı süt
3,5 litre su
Cok az buldum ben, tuvalete cikmanda problem olmuyordur umarım. Leblebi beni tuvalet konusunda zorluyor çok seviyorum aslındaama bu hafta iyi vereceksin bence
Ya benim ablamda da o etkiyi yapıyoraslında şuna dikkat ettim bu hafta leblebiye ağırlık verdim ve afedersiniz ama hergun nerdeyse tuvalet ihtiyacımı yapar oldum bundan mı yoksa başka birşeymi bilemiyorum ama yinede
Ya benim ablamda da o etkiyi yapıyor
Ama bende tam tersi, bi ara diyetisyen de kabiz yapabileceğini söylemişti
Benim menüm
Sabah ılık limonlu şu
Kahvaltı 8.30: 1 yumurta 4 zeytin 1 kibrit k peynir (ekmeksiz)
Öğlen 11.30: 2 dilim ince çavdar e arasına tost, domates, salatalık, iki küp tavuk sote(arkadastan aldım)
Ara: Sek Nescafe 2 dilim bitter
Ara: 1 Türk k. 1 kurabiye(çok acikmistim)
Aksam 16.30-17.00: bir kase çorba
4 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık tavuk taşlığı kav.
Salata ve yoğurt
Ara: bir bardak süt içerim
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?