Haydi Yine Yeniden...

Afiyet olsun canım tavuk taşlığı çok yağlı değildir herhalde ben pek yapmam da ama yemek olayını gerçekten erken bırakıyorsun maşallah
Yok hic yagli degil göğüs eti gibi yağsız o yüzden sote yaptım :) lezzetli bence tavsiye ederim canım. kendimi çok denedim, erken bırakınca eksi görebiliyorum ama aynı yemeği 7 de yesem eksi göremiyorum. Bünye meselesi demek ki

aynen canım insan vücudunu taniyor sonuçta bende denerim bir gün

Menunu begendim yine canim.cok dengeli gidiyorsun masallahin var.bende bayadir yemiyorum taslik.iyi oldu hatirlattigin en kisa zamanda yaparim

Menunu begendim yine canim.cok dengeli gidiyorsun masallahin var.bende bayadir yemiyorum taslik.iyi oldu hatirlattigin en kisa zamanda yaparim
Ayyy teşekkür ederim, başkanimdan bunları duymak beni çok mutlu etti
Valla bende markette görünce hatırladım. Hemde akşam yemeğine bazen ne yapacağımı şaşırıyorum. Bu grubun bi faydası da bu oldu

Bu konuyu aklindan atmadan da zorlasacak emin ol.esinle birlikte olurken bile o dusunceyle oldugunda hamile kalamiyorsun bu bile engel.doktorum soylemisti dusunme bilinc altina koyma diye.daha yeni evli sayilirsin.zamani vardir.Rabbim ol derse olur imkansiz diye birsey yok.kendi hikayemi anlatmistim sana oyle hatirliyorum canim.herseye ragmen bu gunumuze bin sukur cok sukur degil mi tatlim haa bu arada bu konuyu surekli gundeme getirip esini de sıkbogaz etme.patlama yasaniyor sonra.kendi esimden biliyorum ayni seyi yaptim ve buyuk hata ettim.o donem cok sıkıntı yasamistik evliligimizde

sağol canım sürekli dile getirerek sizleride sıkıyorum farkındayım kusura bakma eşimde artık o konuma geldi yani kızacam en sonunda diyip duruyor .dikkat edicem inşallah düşünmemeye

sağol canım sürekli dile getirerek sizleride sıkıyorum farkındayım kusura bakma eşimde artık o konuma geldi yani kızacam en sonunda diyip duruyor .dikkat edicem inşallah düşünmemeye
Ben asla sıkılmam once o konuda bi anlasalim.sabaha kadar bu konuyla ilgili sana mesaj yazabilirim.cunku ayni yollardan bende gectim.gecmis zaman bende bu sitede yine 90 kilonun uzerindekiler grubundaydim.ordaki arkadaslarim kulaklari cinlasin dusukler yaptigimda cok cektiler kahrimi.keza bu sayfadaki dostlarim.gerek dusuk yaptigimda gerek goz ve behcet hastaligimda hep yanimda oldunuz.her mesajimda tahlil ilac hastalik yaziyordum nerdeyse.Allah razi olsun hepinizden.
Ne icin variz ki canim burda.aile olduk artik.sadece yeme icme degil her turlu mutlulugumuzu uzuntumuzu paylasiyoruz.maas zamlarimizi bile konusuyoruz dusunsene

Spor bildirimim
40 dk koşu bandı
20 dk zumba
50 squat
300 ip atlama
30 mekik yapıldı
Sonrası saçma olan Menümü anlatayım
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, 1zeytin, domates salatalık, yeşil çay, 1dilim ekmek, 1 çay kaşığı bal 1çay kaşığı kaymak
Ara elma,1 kurabiye
Öğle
Tost,ayran, 1 kurabiye
Ara yok
Akşam
5-6 zeytinyağlı yaprak sarma, yoğurt, çorba
Ara
Soda,1 kurabiye

Benim menüm yanında harika gözüküyor

Menu gelsin benden de...
sabah
2 dilim az yagli kiymali borek ( kendim yaptim aksam)

Oglen
tam bugday ekmegi ile 1 adet tost
5 adt siyah zeytin

ara
1 haslanmis yumurta

aksam
2 yk kalderek otu kavurmasi
yarim tavuk but
2 catal karnabahar kizartmasi

sağolun canım gerçekten öyle bişey olduğu zaman yazmadan duramıyoruz çok sağol

Sende bugün benim gibi tatlıyı kaçırmışsın of malum dönem kurbanıyım

senin spor şahane bir spor yapamadım gitti ya

Kurabiyeler disinda sıkıntı yok ki canim.ama kurabiyenin de dibine vurmuşsun yani neyse olsun sporun oyle guzel ki batmiyor bana nedense senin kacamak yapman

Menu gelsin benden de...
sabah

Oglen
5 adt siyah zeytin

ara
1 haslanmis yumurta

aksam
yarim tavuk but
Arada hiç yumurta yememiştim her zaman ki gibi güzel bir menü olmuş

Kurabiyeler disinda sıkıntı yok ki canim.ama kurabiyenin de dibine vurmuşsun yani neyse olsun sporun oyle guzel ki batmiyor bana nedense senin kacamak yapman
2 si okulda arkadaşlarla çay yanında gitti 1 i spor sonrası işte o çok gereksizdi dediğin gibi şükür spor yaptım yoksa yanarım o büyük kiloyu verdiğim zamanda canım isteyince yerdim inşallah gene kilomu verebilirim ilk gün niye bu kadar iştahım açık anlamıyorum

Sende bugün benim gibi tatlıyı kaçırmışsın of malum dönem kurbanıyım
Al benden de o kadar eli kulağında. Bugün yarın yani bekliyorum. Ama tutuyorum kendimi tutmasam bir de onun şişkinliği
Menün gayet iyi canım bi tık kurabiye kscms. ama spor bildirimin yemek bildiriminden uzun maşallah

Menu gelsin benden de...
sabah

Oglen
5 adt siyah zeytin

ara
1 haslanmis yumurta

aksam
yarim tavuk but
Valla supersin, gelsin eksileeerrr, gitsin artılar (temsili eksi ile artı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…