Haydi Yine Yeniden...

sabah
1 greyfurt suyu
1 saat sonra 10 dan sonra
2 haşlama yumurta 2 dilim kaşar yeşil soğan ekmek arasına tıkılıp yenildi :)
öğleden sonra
2 kase kuru fasülye
akşam
1 kepçe kuru fasulye
1 kornişon turşu

1 avuç çekirdek çitledim az öncede:)

Guzel menu olmus canim.afiyet olsun

Iyi geceler muhtemelen cogunuz yattiniz kizlar oncelikle gecmis olsun dilekleriniz icn cok teşekkür ederim simdide berbat menumu vereyim
SAbah : iki dilim beyaz ekmek
Dort bes kup kasar peynir
Uc dilim domates
Iki yesil biber bir tutam roka
Sekersiz cay
Oglen yok
Aksam 1, 5 kiymali pide
Iki bardak ayran
Bol yesil salata
Bir sekerpare
Bir ekler pasta
Aksam costumda costum cok yiyorum bu ara durduramiyorum kendimi elimde olmadsn yemis oluyorum coktan toparlanamiyorumda cok dagittim kendimi nasil olcak bilmiyorum boyle gitmez ama eski motivasyonum yok diyetim yan yatti camura batti nasil kurtulacam ben bu yeme krizlerinden niye boyle olduki herkes cok zayiflamissin diyip duruyo ay nazarmi oldum ben yaaa amann koca popoma ne nazar olcak halen sismanim yani kafayi yiyorum herhalde kendi kendime yazip bide cevap veriyorumm bennn psikoloji yerlerde

afiyet olsun canım toparlarsın kendini o hepimizde oluyor ama etraf oo çok zayıflamışsın dedikçe bi özgüven patlaması ve ne bulursak yeme gibi bir eğilim ortaya çıkıyor ama bunlara aldanmamak gaza gelmemek lazım ben hep böyle kaybettim tam zayıfladım iyi gidiyo hop millet böyle diyo ve ben tekrar yemeye başlıyorum :) seninde geçer bu dönem eminim

Gunaydın arkadaslar benım aranıza donmeye hıc yuzum yok benım de tekrar toparlamam zor gorunuyor 10 gunde artıda n kurtulursam ıyı hemde cok cok dıkkat ederek ama hıc icinden gelmiyor da bugun detoks yapıyorum ayran ama umutsuz vakayım

YOK CANIM 1 E KADAR O DAMESAİ OLARAK GEÇİYOR ZATEN O YÜZDEN GELMEK PEK KOYMUYOR :)
Iyı barı benım esim o kadar cok ekstradan gıdıyor ki gunlerce bazen ayı buluyor izinsiz ama hıc bı mesaı almadan insan hem calistigina bu kadar hem karsilikliz ve gereksiz yere olduguna bazen Hazmedemıyor

Iyı barı benım esim o kadar cok ekstradan gıdıyor ki gunlerce bazen ayı buluyor izinsiz ama hıc bı mesaı almadan insan hem calistigina bu kadar hem karsilikliz ve gereksiz yere olduguna bazen Hazmedemıyor

aynen canım bende cumartesi olmayan bir iş hep hayal ederdim burda bazen çalışıyorum bazen çalışmıyorum çalışsamda mesai olarak geçtiği için pek koymuyor açıkçası yoksa karşılığını alamamak kötü tabi

öyle deme yaa gel ki daha da kaptırıp gitmesin kilolar sanki biz almıyormuyuz 1 alıp 2 veriyoruz yavaş yavaş da olsa bu kilo sorununu beraber halledicez bacım

oyy bu hafta sonları neden hiç iş bitmez bir totoşumu kaldırıp başlasam işlere bitecekte ne canım istiyor ne de gücüm var
mecbur yapılacaklar en iyisi bismillah diyip başlıyım ben
kendinize iyi davranın ben işe dalmaya gidiyorum

öyle deme yaa gel ki daha da kaptırıp gitmesin kilolar sanki biz almıyormuyuz 1 alıp 2 veriyoruz yavaş yavaş da olsa bu kilo sorununu beraber halledicez bacım
Nasıl toparlcam bılmıyorum kı hıc heveste yok 71.4 tum bugun 73 oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…