- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.921
Bende oglene yemeye niyetliydim giderken yanimda goturdum ama firsat olmadi ara yaptim.cok tok tutuyor bildiginiz uzereArada hiç yumurta yememiştim her zaman ki gibi güzel bir menü olmuş
Guzel menu olmus canim.afiyet olsunsabah
1 greyfurt suyu
1 saat sonra 10 dan sonra
2 haşlama yumurta 2 dilim kaşar yeşil soğan ekmek arasına tıkılıp yenildi :)
öğleden sonra
2 kase kuru fasülye
akşam
1 kepçe kuru fasulye
1 kornişon turşu
1 avuç çekirdek çitledim az öncede:)
Insallah canim.hepimize bol eksili bildirimler olsunValla supersin, gelsin eksileeerrr, gitsin artılar(temsili eksi ile artı)
ben adapte olamıyorum
Hepimizde oluyor canim donem donem dagilmalar.toparlarsin kesin.daha aktif olursan motivasyonun da o oranda artarben adapte olamıyorum
Iyi geceler muhtemelen cogunuz yattiniz kizlar oncelikle gecmis olsun dilekleriniz icn cok teşekkür ederim simdide berbat menumu vereyim
SAbah : iki dilim beyaz ekmek
Dort bes kup kasar peynir
Uc dilim domates
Iki yesil biber bir tutam roka
Sekersiz cay
Oglen yok
Aksam 1, 5 kiymali pide
Iki bardak ayran
Bol yesil salata
Bir sekerpare
Bir ekler pasta
Aksam costumda costum cok yiyorum bu ara durduramiyorum kendimi elimde olmadsn yemis oluyorum coktan toparlanamiyorumda cok dagittim kendimi nasil olcak bilmiyorum boyle gitmez ama eski motivasyonum yok diyetim yan yatti camura batti nasil kurtulacam ben bu yeme krizlerindenniye boyle olduki herkes cok zayiflamissin diyip duruyo ay nazarmi oldum ben yaaa amann koca popoma ne nazar olcak halen sismanim yani kafayi yiyorum herhalde kendi kendime yazip bide cevap veriyorumm bennn psikoloji yerlerde
Tüm gun mu cakısıyorsungünaydın arkadaşlar ben çalışır eşim evde yatar hiç güzel olmuyor böyle
Tüm gun mu cakısıyorsun
Iyı barı benım esim o kadar cok ekstradan gıdıyor ki gunlerce bazen ayı buluyor izinsiz ama hıc bı mesaı almadan insan hem calistigina bu kadar hem karsilikliz ve gereksiz yere olduguna bazen HazmedemıyorYOK CANIM 1 E KADAR O DAMESAİ OLARAK GEÇİYOR ZATEN O YÜZDEN GELMEK PEK KOYMUYOR :)
Iyı barı benım esim o kadar cok ekstradan gıdıyor ki gunlerce bazen ayı buluyor izinsiz ama hıc bı mesaı almadan insan hem calistigina bu kadar hem karsilikliz ve gereksiz yere olduguna bazen Hazmedemıyor
öyle deme yaa gel ki daha da kaptırıp gitmesin kilolar sanki biz almıyormuyuz 1 alıp 2 veriyoruz yavaş yavaş da olsa bu kilo sorununu beraber halledicez bacımGunaydın arkadaslar benım aranıza donmeye hıc yuzum yok benım de tekrar toparlamam zor gorunuyor 10 gunde artıda n kurtulursam ıyı hemde cok cok dıkkat ederek ama hıc icinden gelmiyor da bugun detoks yapıyorum ayran ama umutsuz vakayım
Nasıl toparlcam bılmıyorum kı hıc heveste yok 71.4 tum bugun 73 oldumöyle deme yaa gel ki daha da kaptırıp gitmesin kilolar sanki biz almıyormuyuz 1 alıp 2 veriyoruz yavaş yavaş da olsa bu kilo sorununu beraber halledicez bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?