- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.941
Bende kalkıp bı toparlayp supurge yapacam ama uyukluyorumoyy bu hafta sonları neden hiç iş bitmez bir totoşumu kaldırıp başlasam işlere bitecekte ne canım istiyor ne de gücüm var
mecbur yapılacaklar en iyisi bismillah diyip başlıyım ben
kendinize iyi davranın ben işe dalmaya gidiyorum
Gunaydın arkadaslar benım aranıza donmeye hıc yuzum yok benım de tekrar toparlamam zor gorunuyor 10 gunde artıda n kurtulursam ıyı hemde cok cok dıkkat ederek ama hıc icinden gelmiyor da bugun detoks yapıyorum ayran ama umutsuz vakayım
günaydın hatunlar
hava kapalı ağırlık yapıyor gönlümüz açık olsun
sabah
1 süt simidi
peynir
2 gun yapmak gerekiyor daha once 1 gun yaptim sonra da bozdum 300 400 gr vermistim galıba sımdı 2 gun yapıcam ama hıc sonuc alamayanlarda varmis nohut mercımek bulgur salatalık koyu bır ayran 2 saate bı karısım ıcılıcek tuz yok tabi cok zor bı detoks degil aslında ama 1.5 kılo nasıl gidecek bilmiyorum gram gram veren bırı olarak
6 lara bu kadar yaklaşmışken sakın bırakma kendini canım.Mazallah 75 lere çıkarsın.sonra aldığını vermekle uğraş.Nasıl toparlcam bılmıyorum kı hıc heveste yok 71.4 tum bugun 73 oldum
Sen zaten akşamları süt falan içip geçiştiriyorsun.bence olur mantı öğlende.zaten o kadar uğraşıp yapıp da ben yemicem dersen misafirine de ayıp olurarkadaşlar bugün eltim gelecek mantı yapacağız umarım fazla yemem gerçi onlar diyette olduğumu bilmiyor yemezsem anlarlar bilmelerini istemiyorum çünkü bi kaç kişi bildiği zaman yapamıyorum hemen bozuluyor baktım nette 1 kaşık mantı 21 kalori diye yazıyor 10 kaşık yesem 210 kalori öğlen yemeği olarak tabi onuda geç yeriz zaten 3 gibi felan olur mu sizce
Sen zaten akşamları süt falan içip geçiştiriyorsun.bence olur mantı öğlende.zaten o kadar uğraşıp yapıp da ben yemicem dersen misafirine de ayıp olur
bende aynı fikirdeyim.geçen makarnayı danıştım ya daha rahat yedim sanki.ve artıya çıkmadımaynen canım öyle yapıcam çünkü dediğim gibi bi kişi diyet yaptığımı bilse resmen bozuluyo ben öyle hissediyorum teşekkürler buraya sorunca çok hoşuma gidiyor sanki vicdanım rahatlıyo :)
Valla cok dogru soyluyosun canim kurstan herkes biliyodu diyette oldugu hep soruyolar halen devammi diye biseyde diyemiyorum oyle dikkat ediyorum diyorum gecen seneden bi arkadas sordu kac kilo gitti diye 14 kilo dedim ay ne yaptin banada anlat sirrin varmi diye sordu da sordu bende anlattim biseyler iyi kadindir insallah o da verir lafin kisasi dememek gerekiyo diyette oldugunu soyleme bencede aksam yazdiklarini okudum canim bebek icin yumurtlama gunu takipi yaptirsana hem catladigi anda soyluyo dr ve daha cabuk oluyo uzulme tatlim sen yakin bi zamanda hamile kalacaksin hislerim o yone insallahaynen canım öyle yapıcam çünkü dediğim gibi bi kişi diyet yaptığımı bilse resmen bozuluyo ben öyle hissediyorum teşekkürler buraya sorunca çok hoşuma gidiyor sanki vicdanım rahatlıyo :)
Valla cok dogru soyluyosun canim kurstan herkes biliyodu diyette oldugu hep soruyolar halen devammi diye biseyde diyemiyorum oyle dikkat ediyorum diyorum gecen seneden bi arkadas sordu kac kilo gitti diye 14 kilo dedim ay ne yaptin banada anlat sirrin varmi diye sordu da sordu bende anlattim biseyler iyi kadindir insallah o da verir lafin kisasi dememek gerekiyo diyette oldugunu soyleme bencede aksam yazdiklarini okudum canim bebek icin yumurtlama gunu takipi yaptirsana hem catladigi anda soyluyo dr ve daha cabuk oluyo uzulme tatlim sen yakin bi zamanda hamile kalacaksin hislerim o yone insallah
Yok bırakma luksum yok bılıyorum sadece motive olmak zor Umutsuzum bıraz cabuk gelen cabuk gider insallah6 lara bu kadar yaklaşmışken sakın bırakma kendini canım.Mazallah 75 lere çıkarsın.sonra aldığını vermekle uğraş.
inşallah detoxun işe yarar ve artından çabucak kurtulursun
Oo maşallah be. O saatte işten çıkmış evdeydim :)Bu saate pek Günaydın kalmaz ama ben yeni kahvaltı yaptım şimdi evi toparlayım sonra gelirım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?