Haydi Yine Yeniden...

Sadece patates e cok derdım ama misafir likte olurr okadar gayet iyi gitmiş sin tebrik ederim guzel menun sabah sabah pilav ve sote yı nasıl yedın kız sormadan gecmıcem
Genel olarak guzel menun sadece bulgur la patetes aynı aynı öğünde olmayaymiş ıyı mis

Kahvaltı
2 etımek
2 dılım peynir
3 zeytin

2 saat arayla toplamda 4 kase ayran detoksu
20.00 de tekrar var ama ıcmıcem doktum bıkkınlık geldi bakliyat şişirdı
1 yemek kaşıgına yakın pekmez öğle sonu

2.5 lt su 50 dk zumba yapıldı

Cok Şiş hissediyorum yarın bakcam Ise yarıyor mu ona gore yarında yaparım yoksa dıyet e donerım sen nasıl 1500 aldın bende 1500 aldım regl falansa normal birazda kacırınca

Cok Şiş hissediyorum yarın bakcam Ise yarıyor mu ona gore yarında yaparım yoksa dıyet e donerım sen nasıl 1500 aldın bende 1500 aldım regl falansa normal birazda kacırınca
Salı ve Çarşamba işin ucunu kaçırdım.bende zaten azıcık kaçamak direkt artı yapar. Gece makarna yedim düşün yani regl de yakındı ama hala olmadım bugün yarın bekliyorum. Sişliği salıya sarkacak ona yanarım.

Kizlar ozur dilerim cat kapi misafirim geldi yazamadim hic.oturuyoruz hala.menu yazayim bende belki yine giremeyebilirim.

sabah
yarim domates
1 yk kadar tulum peyniri
5 adet yesil zeytin
1 dilim kepekli ekmek

Ara
1 lokma beyaz peynir

oglen
yarim tavuk but
1 kase yogurt
1 adet tuzsuz etimek

aksam
1 tabak kuru fasulye
1 kase yogurt
2 lokma tavuk

ara
1 adet kivi ( aslinda yemeyecektim oglum soydurdu yemedi )
2 yk yogurt

j
Çok güzel bi menu olmuş, haftasonu olmasına rağmen kaçamaksız Tebrikler

Menümü vereyim
Sabah ara öğle bir arada
5 dilim sucuk, 1 yumurta, 3 zeytin, 2 dilim börek, 1 dilim ekmek, 1 yemek kaşığı tahinli pekmez, taze sıkılmış meyve suyu, domates salatalık
Ara
Türk kahvesi, 2 kare %60 oranlı bitter
Akşam
1 kase yayla corbası,5-6 zeytinyağlı yaprak sarma, salata

Ara
Sodalı yeşil çay

Bugün canım neler neler istedi markette zor tuttum kendimi bazen yenilsemde nefsime bugün kazandım şükürler olsun

Sibel tonbul diye bi öğretmen oda bayağı spor yaparmış ondan bahsediyorsun sanırım
Evet canım o, ne vermiş, ne kas yapmış süper valla. Bu arada bugün bende 45 dk 3 fast mile ve 20 squat yaptım bu squat nereyi çalıştırıyor adını bile yeni öğrendim

Evet canım o, ne vermiş, ne kas yapmış süper valla. Bu arada bugün bende 45 dk 3 fast mile ve 20 squat yaptım bu squat nereyi çalıştırıyor adını bile yeni öğrendim
Basen bacak çalıştırıyor karın bölgende sorun varsa ipte atla onunla tüm kasların çalışıyo

Basen bacak çalıştırıyor karın bölgende sorun varsa ipte atla onunla tüm kasların çalışıyo
IP atlarsam komşum beni vurur. Zaten en büyük sorunum karın bölgem ve belim ora gitse baya zayıf görünecem. Vucudumdaki fazla yağlar da en çok o bölgede yine...

Günaydın iyi pazarlar herkese
Dün çok yoğundu benim pek giremedim ne te işten eve evde temizlik yemek sonra tabi büyükler bende kalıyor diye ipini koparan geliyor birde evden gelip aç geliyorlar ben daha çok sinir oluyorum eee bugün tatil diye geç saate kadarda oturdular

Gunaydin mutlu pazarlar kizlar dun bende cok yogundum borek sardim buzluga attim peynirli borek yaptim patatesli borek yaptim buzdolabina borcamla koydum evdekiler goturuyo hazirca iyi oluyo birde tarcinli havuclu cevizli kek yaptim evleri supurdum sildim cocuklari yikadim pil bitti bende bugunde disari cikariz artik daha utum var uc dort saat surer aksamda onlari hallederim off yazarken bile yoruldum be yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…