- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.961
Sadece patates e cok derdım ama misafir likte olurr okadar gayet iyi gitmiş sin tebrik ederim guzel menun sabah sabah pilav ve sote yı nasıl yedın kız sormadan gecmıcemMenümü veriyorum
Sabah:
2 kaşık tavuk taslik sote, iki kaşık bulgur pilavı
Öğle 11-11.30:
4 zeytin,
3 küp peynir,
6 çatal patates kız,
4 çatal suc. yum.,
bol yeşillik(mayd, dereotu,tere,salatalık, domates)
2 küçük dilim çavdar ekmek
Ara: Türk Kahvesi, bir kup çikolata
Ara 16.00: yarım kivi
Akşam:
1 kepçe çorba
6 kaşık ıspanak y.
4 kaşık yoğurt
Kocaman salata :)
Ara: tarçınlı süt (yatmadan önce)
Genel olarak guzel menun sadece bulgur la patetes aynı aynı öğünde olmayaymiş ıyı misBende yediklerimi yazayım menü sayılmaz pek
Sabah
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 avuç leblebi
1 bardak ayran
1 fincan türk kahvesi yanında küçük parça ciklota
Akşam
3 kaşık bulgur pilavı
1 but fırın tavuk
4 tane fırın patates
Bu gunluk bu kadar belki yatarken tarcinli süt içerim
3 litre su
Sadece patates e cok derdım ama misafir likte olurr okadar gayet iyi gitmiş sin tebrik ederim guzel menun sabah sabah pilav ve sote yı nasıl yedın kız sormadan gecmıcem /QUOTE]
ya sorma ilk defa yaptım ama iki defa kahvaltı yapmakta işime gelmedi. Ilginc oldu valla midemde şaşırdı bu duruma
Yani detoks yaptığın için menünün sonucunu ancak detoks bitiminde anlayabiliriz. Ama bende ipin ucunu kaçırmıştim perşembe sabah +1500 gördüm. Sonrasında sadece diyete riayet ettim ve 5 ten sonraya yemek bırakmadım. Faydasını gördüm çok şükür şu an ucundan da olsa eksi gördüm. Sen de umarım sonuca ulasirsin canımKahvaltı
2 etımek
2 dılım peynir
3 zeytin
2 saat arayla toplamda 4 kase ayran detoksu
20.00 de tekrar var ama ıcmıcem doktum bıkkınlık geldi bakliyat şişirdı
1 yemek kaşıgına yakın pekmez öğle sonu
2.5 lt su 50 dk zumba yapıldı
Salı ve Çarşamba işin ucunu kaçırdım.bende zaten azıcık kaçamak direkt artı yapar. Gece makarna yedim düşün yaniCok Şiş hissediyorum yarın bakcam Ise yarıyor mu ona gore yarında yaparım yoksa dıyet e donerım sen nasıl 1500 aldın bende 1500 aldım regl falansa normal birazda kacırınca
jKizlar ozur dilerim cat kapi misafirim geldi yazamadim hic.oturuyoruz hala.menu yazayim bende belki yine giremeyebilirim.
sabah
yarim domates
1 yk kadar tulum peyniri
5 adet yesil zeytin
1 dilim kepekli ekmek
Ara
1 lokma beyaz peynir
oglen
yarim tavuk but
1 kase yogurt
1 adet tuzsuz etimek
aksam
1 tabak kuru fasulye
1 kase yogurt
2 lokma tavuk
ara
1 adet kivi ( aslinda yemeyecektim oglum soydurdu yemedi )
2 yk yogurt
Benim kacamaklarim genelde pazar gunu oluyor canim.insallah yarin daha iradeli olabilirimj
Çok güzel bi menu olmuş, haftasonu olmasına rağmen kaçamaksız Tebrikler
Bunu hatırladın ya bence olacaksın.Benim kacamaklarim genelde pazar gunu oluyor canim.insallah yarin daha iradeli olabilirim
Evet canım o, ne vermiş, ne kas yapmış süper valla. Bu arada bugün bende 45 dk 3 fast mile ve 20 squat yaptımSibel tonbul diye bi öğretmen oda bayağı spor yaparmış ondan bahsediyorsun sanırım
Basen bacak çalıştırıyor karın bölgende sorun varsa ipte atla onunla tüm kasların çalışıyoEvet canım o, ne vermiş, ne kas yapmış süper valla. Bu arada bugün bende 45 dk 3 fast mile ve 20 squat yaptımbu squat nereyi çalıştırıyor adını bile yeni öğrendim
IP atlarsam komşum beni vurur. Zaten en büyük sorunum karın bölgem ve belimBasen bacak çalıştırıyor karın bölgende sorun varsa ipte atla onunla tüm kasların çalışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?