- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.981
Ben artık utumu cuma akşam tabi misafir gelmezse yapıyorum cumartesi ev temizliği pazarda gezme oluyor ama bugünde temizlik yap cam dün malum ev kalabalıktıGunaydin mutlu pazarlar kizlar dun bende cok yogundum borek sardim buzluga attim peynirli borek yaptim patatesli borek yaptim buzdolabina borcamla koydum evdekiler goturuyo hazirca iyi oluyo birde tarcinli havuclu cevizli kek yaptim evleri supurdum sildim cocuklari yikadim pil bitti bende bugunde disari cikariz artik daha utum var uc dort saat surer aksamda onlari hallederim off yazarken bile yoruldum be yaa
Tatlim seninkiler bir yerlere gitmiyorlarmi eltinler falan var en azindan iki uc gunlugune gitseler ya yada sende git eltinlere birazda burda kalin torunlari ozlemissinizdir de yani dedigin gibi onlar sizde diye digerleride bir gunluk ziyaretle evlatlik yaptiklarini dusunuyorlar artik bu konunun konusma zamani gelmis havalar cok guzel gitsinler evlerine hani sagliklilar bakima muhtac degiller bir ay falan neysede butun bi kis cok kotu olur bi hafta sonun var seninde manti da yapmamissin dun ....Günaydın iyi pazarlar herkese
Dün çok yoğundu benim pek giremedim ne te işten eve evde temizlik yemek sonra tabi büyükler bende kalıyor diye ipini koparan geliyor birde evden gelip aç geliyorlar ben daha çok sinir oluyorum eee bugün tatil diye geç saate kadarda oturdular
Cokmu kalabalikti sizin kendinize vaktiniz yokki bebise vakit kalsin kayinvalide yardimda etmiyo ohh ne ala memleketBen artık utumuka akşam tabi misafir gelmezse yapıyorum cumartesi ev temizliği pazarda gezme oluyor ama bugünde temizlik yap cam dün malum ev kalabalıktı
Yok canım kimse teklif etmiyor gel bize de diye bizimkiler de rahat birşey diyip eşimi kırmak istemiyorum evet dün mantı yapmaya zamanım kalmadı resmen rabbim yardım etsin bana benim eşim evlatlık görevini fazlası ile yapıyor inşallah rabbim esimede kendi gibi bir evlat nasip ederTatlim seninkiler bir yerlere gitmiyorlarmi eltinler falan var en azindan iki uc gunlugune gitseler ya yada sende git eltinlere birazda burda kalin torunlari ozlemissinizdir de yani dedigin gibi onlar sizde diye digerleride bir gunluk ziyaretle evlatlik yaptiklarini dusunuyorlar artik bu konunun konusma zamani gelmis havalar cok guzel gitsinler evlerine hani sagliklilar bakima muhtac degiller bir ay falan neysede butun bi kis cok kotu olur bi hafta sonun var seninde manti da yapmamissin dun ....
Öyle canım yorgunluktan geniş yapmaya zaman kalmıyor :)Cokmu kalabalikti sizin kendinize vaktiniz yokki bebise vakit kalsin kayinvalide yardimda etmiyo ohh ne ala memleket
hayırlı pazarlar merlinSlm kızlar herkese hayırlı pazarlar
dün gece baktım bende netten kadın maşallah kas bile yapmış anacımm 1.5 yılda hemde hayran kalmamak elde değilBunu hatırladın ya bence olacaksın.
Bu arada face de sibeldiyebiri var bilmem duydunuz mu. Ben bugun keşfettim. Ay ne kilolar vermiş hatun. Bugün biraz inceledim acayip gaza geldimsiz de bi bakın canlarım tomurcukkk angelina35 ekim2009 M Melrin Filik inciiitanesi D Deligonul783 @roxen2303
Maşallah sana ya, bir de tembelim diyosun valla bende de bir yorgunluk şimdi kendime bir kahve yaptım. Sende yap kendine sonra maratona devampazar iş olimpiyatlarından çıkamıyoruz bir türlü belim ağrıdı azcık dinleneyim diye oturdum kızlara bakayım azcık dedim :)
sabah
2 bıldırcın yumurtası yağda
2-3 kaşık bol soğanlı zeytinyağlı ıspanak kavurması
2 vişne reçel tanesi 1 tatlı kaşığı kadar süt kaymağı
3 dilim ekmeğe denk pide
işlerden geriye
ütü
1 makine daha çamaşır yıkanıp asılacak
yemek yapılacak
yeşillikler ayıklanıp destelenecek
7 su yıkadığım ıspanak biraz daha yıkanıp az haşlanıp buzluğa atılacak
mutfak kaldı silinecek birde halim kalırsa toz alınacak
vallaha da ben ütü sevmiyiim yaaa
suç mu işlesem şöyle basitindenbeni 3-5 gün kodese tıksalar da iş yemek yapmayıp dinlensem
sizler ne yaptınız haliniz keyfiniz nasıl kızlarr
Kesinlikle ya çok şaşırdım ne azmetmis 100 küsür kilodan şu an 56 kilo sanırım.. valla eşini de değiştirmiş adam öncesinde bildiğin Türk kası göbeği varken şimdi yabancı jönlere benzemisdün gece baktım bende netten kadın maşallah kas bile yapmış anacımm 1.5 yılda hemde hayran kalmamak elde değil
demek ki neymiş önce can diyip kendimize bakıcaz sonra zaten canana da sıra geliyor
kadın sağlıklı mutluysa o evde yaşayan herkes mutlu olur bence :))
Benım esim cok zayıf dı sımdı ben le beraber başadı kılo aldı surekli agırlık calismalar koşmaya gidiyor bı hırslandı once yalvarsan spor yapmazdıMaşallah sana ya, bir de tembelim diyosun valla bende de bir yorgunluk şimdi kendime bir kahve yaptım. Sende yap kendine sonra maratona devam
Kesinlikle ya çok şaşırdım ne azmetmis 100 küsür kilodan şu an 56 kilo sanırım.. valla eşini de değiştirmiş adam öncesinde bildiğin Türk kası göbeği varken şimdi yabancı jönlere benzemisbiz de verince kesin bizim kocalarda öyle bi moda girecekler
ben netten baktım sadece resimler vardı kadının önceki sonraki hali birde şimdiki haliyle eşi kızıyla yürüken foto vardı eşinin önceki hali yoktuMaşallah sana ya, bir de tembelim diyosun valla bende de bir yorgunluk şimdi kendime bir kahve yaptım. Sende yap kendine sonra maratona devam
Kesinlikle ya çok şaşırdım ne azmetmis 100 küsür kilodan şu an 56 kilo sanırım.. valla eşini de değiştirmiş adam öncesinde bildiğin Türk kası göbeği varken şimdi yabancı jönlere benzemisbiz de verince kesin bizim kocalarda öyle bi moda girecekler
Çok doğru Asyam, yani verdiğimiz anda _5 yaş oluruz kesinlikle. Dün akşam spor yapasim yoktu kadını görünce kalktım Leslie yaptım :) Ay bir de 3 çocuğu varSelam kızlar
tevafuk55 baktım bende videosunu izledim zayıflamak degıl gercekten cokk degısmiş nasıl genc gorunuyor ve yuzunde kı ifade değişmiş benım de en cok zayıflamaya karar vermem yaş olayından oldu zaten olduğundan yaşlı gorunuyor insan
ben netten baktım sadece resimler vardı kadının önceki sonraki hali birde şimdiki haliyle eşi kızıyla yürüken foto vardı eşinin önceki hali yoktu
az önce kk den biri topik açmış diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz başlığında ilk ay 5 6 ayda 24 kilo diye başlık bildiğin genç kıza dönmüş hatun resimleri var hem sevindim hem de keşke bende böyleolsam dedim valla imrendim
ne yapsın adam baktı hatunu gitgide daha gençleşiyor güzlleşiyor sonra beni beğenmezse diye aklından geçmiştir elbet o da sana ayak uyduruyordur :)))Benım esim cok zayıf dı sımdı ben le beraber başadı kılo aldı surekli agırlık calismalar koşmaya gidiyor bı hırslandı once yalvarsan spor yapmazdı
Çok çok geçmiş olsun, olsun ya direncin artsın. Bi şekilde verirsin zannetmem kilo yapacağını :)Kızlar çok hastayımmm bikaç gündürballı süt ballı limonlu ıhlamur içiyorum inşallah kilo almam spora da gidemiyorum. Siz nasılsınız?
çok geçmiş olsun allah şifa versinKızlar çok hastayımmm bikaç gündürballı süt ballı limonlu ıhlamur içiyorum inşallah kilo almam spora da gidemiyorum. Siz nasılsınız?
Keskelerimiz gerçek olacak inş yeter ki isteyelim. Hayatımızı beynimizi bu yönde şekillendirelim..ben netten baktım sadece resimler vardı kadının önceki sonraki hali birde şimdiki haliyle eşi kızıyla yürüken foto vardı eşinin önceki hali yoktu
az önce kk den biri topik açmış diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz başlığında ilk ay 5 6 ayda 24 kilo diye başlık bildiğin genç kıza dönmüş hatun resimleri var hem sevindim hem de keşke bende böyle olsam dedim valla imrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?