Haydi Yine Yeniden...

Benım esim cok zayıf dı sımdı ben le beraber başadı kılo aldı surekli agırlık calismalar koşmaya gidiyor bı hırslandı once yalvarsan spor yapmazdı
Ay tam da bu işte benim yapmak istediğim, eşimin kilosu yok ama hatunu fark edip kendine bakmasını istiyorum

Keskelerimiz gerçek olacak inş yeter ki isteyelim. Hayatımızı beynimizi bu yönde şekillendirelim..
ben beynimi her gün yönlendirmezsem olmuyor zaten yoksa hemen artıya çıkıyor
2 gün yapmadım dün tozuttum ne yedim niye yedim bilmiyorum o kadar karman çorman oldu
tuzlu iç fıstık çekirdek makarna ekmek çikolata küçük kek ne ararsan var dün yediklerimde ve oturup yemek bile yemedim sürekli atıştırma isteği oldu ama deli gibi karnım aç değilken ağzım kımıl kımıl bi durmadı
makarna yarım pasta tabağı bile değildir önceki günden kalmaydı onu ısıtıp içine kaşar sucuk atıp ketçaplayıp yedim sonrada kendime hem güldüm hem şaşırdım bu nasıl yemek diye hiç yapmadığım bişeydi nerden aklıma geldi de canım çekti valla bilmiyorum

vay anasını yaaa maşallah
bende sağlıklı normal bir kadın olmak istiyoruuummmmmmmmmmm
Resmi görebildin mi yanlış yuklemisim
Olursun tabiki ya, geçenlerde eski yazışmalara bakiyodum bu sayfanın. Sen geçen eylül de 97 kiloymussun.. demek ki olabiliyor. Ama Isin ucu kaçtı mi durdurmak çok zor. Esneklik olmamalı bence örnek çok. Onlar yapıyorken biz niye yapmayalım. Kilomuzla mutlu olsaydık zaten burada olmazdık. Ben inanıyorum sen yaza kadar 80 leri görebilirsin

Çok çok geçmiş olsun, olsun ya direncin artsın. Bi şekilde verirsin zannetmem kilo yapacağını :)

Sağol canım ay inşallah yaa

çok geçmiş olsun allah şifa versin
bitkiye katılan baldan hiç bişey olmaz bal şifadır

Teşekkür ederim inşallah bişi yapmaz canım iyi gelsin iyileşeyim de veririm gerçi tam çok güzel motive olmuştum 73 ü görünce ama hasta oldum işte bi resmim vardı en son çalıştığım yerdeki arkadaşlarla. Düğün öncesi ayrılmıştım foto çekinmiştik ayyy nasıl zayıfım bir deri bir kemik sıkıntıdan zayıflamıştım baya 55-56 falandım ama o kadarı yakışmıyo bana tekrar anladım. bi 10 kilo gitse yeter diyorum.

Bazen bana da oluyor sabah haşhaşlı gözleme vardı iki tane eşim yer diyodum. Adam bir tanesinin çeyreğini yedi sonra kendimi hepsini yersem arti görür muyum diye aç aç gözlemelere bakarken yakaladımneyse ki düşündüğümu yapmadım yarı yedim kalktım kalanı da gözümün önünden kaldırdım. Yarın okula arkadaslara götürecem yemeden önce bi basiretimiz bağlanmasa az dusunsek yapmayacaz aslında

geçen eylül 97 ye aralık sonu 111 kiloyla başlayıp inmiştim iyi halt yedim acıkınca ye tam doymadan bırak yöntemini terk ettim geri şiştim salak gibi yaaa kendim ettim kendim buldum valla
aynen başaranlarla bizim aramızda ki fark bu biz de yaparız başarırız diyoruz ama sadece dilde hep bi korku oluyor kalbimin yanı midenin hemen üstte hissediyorum ya başaramazsam diye demek ki zihin altımı hala ikna edememişim aslında bir ara cidden inanıyordum o korkuyu yenmiştim o zamanda 97 ye kadar düşmüştüm sonra ne olduysa oldu o korku geri geldi
o yüzden tekrar ektreme weight loss izlemeye başladım :)))inancım geri gelsin azcık

Kendini kötü hisset diye söylemedim, sadece ben gördüğümde şaşırdım, üzüldüm ve sevindim. Yapabildiğini gördüğüm için. Ben çok mu farklıyım sanki geçen yıl 69 kiloydum bi doğum beni tepetaklak etti. Ama korkum yok veririm inş. Ama yiyip de zayıf kalan biri değilim hayatım boyu da o kiloyu korumam gerekir..

Ebru pazar gunleri ne yapar tabi ki temizliiiiiiik ayy oyle yoruldum ki anlatamam.camlari sildim tulleri yikadim.evi dip kose supur sil toz al.banyolari temizle mutfagi temizle canim cikti valla.kac makine camasir yikadim ben bile hatirmaliyorum.sirtim belim koptu.
sabah erken kalktim zaten kişisel temizlik yaptim bide.epilasyon muhabbeti.Uzerine bi de temizlik cabasi oldu.
simdi oturdum oglana yemek yedirirken bi bakayim dedim size.
kayinvalide sagolsun yemekleri yapiyor.
Esimin cani ve bizim de tabi karalahana sarmasi cekti.sanirim birazdan da onu yapicaz.

sen bir iyileş de önce sonra devam edersin yaza kadar 10 kiloyu bence rahat verirsin yazında sıcağından terlemekten gider 2-3 kilo ohhh miisss son bahara cılız hatun bile derler sana

kendimi kötü hissetmedim ki gülüm azcık kızdım kendime ve azim geldi valla vericem ben bu kiloyu yaza kadar hiç olmadı 90 ların başı olmalıyım 91-92 civarına inmeliyim diye kesin kararlı oldum tekrardan sağol valla iyi geldi böyle konuşmak doğum kilosu dikkat edenler için en kolay verilen kilodur sen de dikkat ediyorsun zaten sen de yaza hem ideal kilonda hemde bebişli giricen ne güzel işte

hem cam tül perde hem ev dip bucak hemde banyolar maşallahhhh
ben diyorum tembelim diye hahahahah yarısını yapsam yarısını bırakıyorum gücüm tükeniyor
benim camlar berbat ötesi üstelik hepsi fransız balkon tarzı kapı şeklinde cam ve hiiç silesim yok zaten yine yağmur yağacak batacak ki

2 pantolon 3 gömlek 1 de oğlanın okul kıyafetlerini ütüledim kolumun dermanı kalmadı valla bıraktım yarıda elma yiyim dedim kolumu kaldıramadım sol elle yedim azcık durdum dinlendirdim kolumu çamaşır serdim süt ısıttım nescafe attım azcık içine buraya geldim yoksa gidip yatıcam :))

Rica ederim canım bana da çok iyi geldi gerçekten.. hadi bakalım gitsin kilolar gelsin iltifatlar

Menumü vereyim o zaman :)
Sabah ılık limonlu şu

Kahvaltı: 1 bütünden daha az yumurta, 3 zeytin
1 dilim çavdar e
3 k. melemen
Yarım gözleme
Domates salatalık

Öğle 12 : 4 kaşık patates y, 2 kaşık bulgur p.

Ara: 1 orta kahve, bir bardak limonlu soda

Aksam 5 : 6 kaşık ıspanak y
2 kaşık yoğurt
Salata
Ara: tarçınlı süt (içerim )

Of millet neler yapmis ben akşama kadar kendime gelemedım sımdı utu yapıp camasır katlicam menumu vereyim

1 cay bardagi sut 1 tatlı kaşığı pekmez
3 mıl leslie yapıldı sonra kahvaltı
Yagsiz tavda 1 yumurta
4 kucuk kup koy peyniri
3 zeytin
2 cevız
Yarımsar domates salatalık yeşillık bol

Ogle 14.00
1.5 kalcalı but haslama derisiz tabı
3 kasık yoğurt
3 kasık Slata

1 kuru incir 10 fındık

Suan ac degılım ama 7 den once 3 kasık yoğury icine yulaf ezme katrim belki

2.5 lt su 50 dk zumba

Menun cok guzel sadece gozleme varken ekmek olmamalı gizleme bızım d borek dedigmz galıba oyle mı yoksa yufkadan kare olan mı

Hadi orasida hadi burasida derken peşi sira geldi hepsi canim.halilarimi yikatmistim temizlik yapmadan sermek olmazdi.neyse ki bitti sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…