Haydi Yine Yeniden...

Pazar gunune gore cok cok iyi menun.Asyamin dedigi gibi gozleme ve ekmek ayni anda olmamis ama olsum yarim gozlemeymis zaten

Super irade

Bende menu yazayim.
sabah uyaninca
1 dilim kepekli ekmek 1 catal tulum peynir 3 adt yesil zeytin (ilac icmem gerekiyordu)

2 saat sonra
Yarim simit
1 kk beyaz peynir
2 catal patates kizartmasi
3 dilim sucuk
1 haslanmis yumurta
yarim domates
3 adt siyah zeytin
1 ck elma receli
1 ck visne receli
1 tk cikolata

ara
1 armut
3 yk yogurt

Aksam
1 kepce kuru fasulye
4 yk ispanak kavurmasi
2 yk yogurt
el kadar tirnak pide

Menun cok guzel sadece gozleme varken ekmek olmamalı gizleme bızım d borek dedigmz galıba oyle mı yoksa yufkadan kare olan mı

Pazar gunune gore cok cok iyi menun.Asyamin dedigi gibi gozleme ve ekmek ayni anda olmamis ama olsum yarim gozlemeymis zaten
Bu yorumları bekliyordum. D şeklinde haşhaşlı gozlemenin yarısı. Amacım iki dilim ekmekle melemen ve kahvaltiliklardi ama bir dilimi yedikten sonra gozleme bana ben ona baktim,dayanamadım yarı yedim. Bileydim önden ekmek yemezdim

Valla bu kadar spora bu menü bi harika bayıldım

Yani o kadar ise yine iyi tutmussun kendini akşam. Güzel bir menü olmuş canım

bence akapuntur yerlerine elle baskı uygulamak daha mantıklı eft (duygusal özgürleştirme tekniği) ile de akapunktur noklarına yaklaşık 10 ar kez vuruş yapılıyordu zaten akapunkturda bantlı iğne takılıyor haftada bir gidilip değiştiriliyor parasını bilmem ama gusül abdesti alınmaz o varken demi amaa:)))

Of bu kız bana yazdırmyor bıse anne vee bişi bakacam dıyor ne anlicksa kac kere yazdım sildim ekımcik vallahi gelmıs artık hırs yapma zamanı kı sen beslenme kur vs cok bilgilısın bu konuda istersen gayet guzel vede hızlı verebileceğine inanıyorum

Spor yaptım
45 dk Leslie 3 fast(yaparken adimsayari açtım asagida resmi)
30 spuat
15 mekik Eki Görüntüle 1779481
Cok guzel spor sart adım sayısı cok ıyı yaptın paylaştıgna yanı sabah leslı gun ıcınde de yuruyus yapılsa 10000 gecer haftada 3 gun boyle yapabilsem super olur

aralar ayrı ayrı
1 bardak süte az nescafe
1 elma
2 ceviz

öğle yok

akşam
yarım tabak haşlama makarnaya sarımsaklı yoğurt ve üstüne 2 y kaşığı kıymalı harç
Makarna olsa dahi gayet az guzel yemişsın tebrik ederim super bı gun olmus sakın akşam Seytana uyma

Cok guzel spor sart adım sayısı cok ıyı yaptın paylaştıgna yanı sabah leslı gun ıcınde de yuruyus yapılsa 10000 gecer haftada 3 gun boyle yapabilsem super olur
Evet canım süper olur hemde. Ben bebekten dolayi yürüyüşe gidemiyorum evde yapıyorum Leslie. Merak ediyodum bugün ölçtüm iyi oldu. Baya kalori yaktitiyomus.
Bir şey sorcam okulum 15 gidiş 15 dk donus yürüyüş sayılır mi ?

Guzel sabah uzun gorunsede pek kalorili degıl sadece fasulye ve ekmek bır arada olmamalı

Bence sayılır 20 dk dan sonra yağ yakımı basliyorm us ama sonucta hareket edin Merdı ven bile hareket sayılıyor kac tane olursa olun cikin dıyor doktorlar bende esim gunduz evde olursa kızı bırakıp oyle cikabiliryrum yaz gelse akşam da cikarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…