- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.021
Yok yok yapamam zaten daha.sarmayi da sardik dizdik tencereye.yarin pisicek.pilim bitti zatentomurcuğum daha bişey yapma yazık daa canına yemeğini ye çayını ayaklarını uzat iç iyice dinlen gülümmmm
Pazar gunune gore cok cok iyi menun.Asyamin dedigi gibi gozleme ve ekmek ayni anda olmamis ama olsum yarim gozlemeymis zatenMenumü vereyim o zaman :)
Sabah ılık limonlu şu
Kahvaltı: 1 bütünden daha az yumurta, 3 zeytin
1 dilim çavdar e
3 k. melemen
Yarım gözleme
Domates salatalık
Öğle 12 : 4 kaşık patates y, 2 kaşık bulgur p.
Ara: 1 orta kahve, bir bardak limonlu soda
Aksam 5 : 6 kaşık ıspanak y
2 kaşık yoğurt
Salata
Ara: tarçınlı süt (içerim )
Super iradeOf millet neler yapmis ben akşama kadar kendime gelemedım sımdı utu yapıp camasır katlicam menumu vereyim
1 cay bardagi sut 1 tatlı kaşığı pekmez
3 mıl leslie yapıldı sonra kahvaltı
Yagsiz tavda 1 yumurta
4 kucuk kup koy peyniri
3 zeytin
2 cevız
Yarımsar domates salatalık yeşillık bol
Ogle 14.00
1.5 kalcalı but haslama derisiz tabı
3 kasık yoğurt
3 kasık Slata
1 kuru incir 10 fındık
Suan ac degılım ama 7 den once 3 kasık yoğury icine yulaf ezme katrim belki
2.5 lt su 50 dk zumba
Menun cok guzel sadece gozleme varken ekmek olmamalı gizleme bızım d borek dedigmz galıba oyle mı yoksa yufkadan kare olan mı
Bu yorumları bekliyordum. D şeklinde haşhaşlı gozlemenin yarısı. Amacım iki dilim ekmekle melemen ve kahvaltiliklardi ama bir dilimi yedikten sonra gozleme bana ben ona baktim,dayanamadım yarı yedim. Bileydim önden ekmek yemezdimPazar gunune gore cok cok iyi menun.Asyamin dedigi gibi gozleme ve ekmek ayni anda olmamis ama olsum yarim gozlemeymis zaten
Valla bu kadar spora bu menü bi harika bayıldımOf millet neler yapmis ben akşama kadar kendime gelemedım sımdı utu yapıp camasır katlicam menumu vereyim
1 cay bardagi sut 1 tatlı kaşığı pekmez
3 mıl leslie yapıldı sonra kahvaltı
Yagsiz tavda 1 yumurta
4 kucuk kup koy peyniri
3 zeytin
2 cevız
Yarımsar domates salatalık yeşillık bol
Ogle 14.00
1.5 kalcalı but haslama derisiz tabı
3 kasık yoğurt
3 kasık Slata
1 kuru incir 10 fındık
Suan ac degılım ama 7 den once 3 kasık yoğury icine yulaf ezme katrim belki
2.5 lt su 50 dk zumba
Yani o kadar ise yine iyi tutmussun kendini akşam. Güzel bir menü olmuş canımBende menu yazayim.
sabah uyaninca
1 dilim kepekli ekmek 1 catal tulum peynir 3 adt yesil zeytin (ilac icmem gerekiyordu)
2 saat sonra
Yarim simit
1 kk beyaz peynir
2 catal patates kizartmasi
3 dilim sucuk
1 haslanmis yumurta
yarim domates
3 adt siyah zeytin
1 ck elma receli
1 ck visne receli
1 tk cikolata
ara
1 armut
3 yk yogurt
Aksam
1 kepce kuru fasulye
4 yk ispanak kavurmasi
2 yk yogurt
el kadar tirnak pide
allah ağız tadıyla sağlıkla kirletmeyi nasip etsin eline canına sağlık mis gibi olmuş evin :)Hadi orasida hadi burasida derken peşi sira geldi hepsi canim.halilarimi yikatmistim temizlik yapmadan sermek olmazdi.neyse ki bitti sukur
Cok guzel spor sart adım sayısı cok ıyı yaptın paylaştıgna yanı sabah leslı gun ıcınde de yuruyus yapılsa 10000 gecer haftada 3 gun boyle yapabilsem super olurSpor yaptım
45 dk Leslie 3 fast(yaparken adimsayari açtım asagida resmi)
30 spuat
15 mekik Eki Görüntüle 1779481
Makarna olsa dahi gayet az guzel yemişsın tebrik ederim super bı gun olmus sakın akşam Seytana uymaaralar ayrı ayrı
1 bardak süte az nescafe
1 elma
2 ceviz
öğle yok
akşam
yarım tabak haşlama makarnaya sarımsaklı yoğurt ve üstüne 2 y kaşığı kıymalı harç
Evet canım süper olur hemde. Ben bebekten dolayi yürüyüşe gidemiyorum evde yapıyorum Leslie. Merak ediyodum bugün ölçtüm iyi oldu. Baya kalori yaktitiyomus.Cok guzel spor sart adım sayısı cok ıyı yaptın paylaştıgna yanı sabah leslı gun ıcınde de yuruyus yapılsa 10000 gecer haftada 3 gun boyle yapabilsem super olur
Guzel sabah uzun gorunsede pek kalorili degıl sadece fasulye ve ekmek bır arada olmamalıBende menu yazayim.
sabah uyaninca
1 dilim kepekli ekmek 1 catal tulum peynir 3 adt yesil zeytin (ilac icmem gerekiyordu)
2 saat sonra
Yarim simit
1 kk beyaz peynir
2 catal patates kizartmasi
3 dilim sucuk
1 haslanmis yumurta
yarim domates
3 adt siyah zeytin
1 ck elma receli
1 ck visne receli
1 tk cikolata
ara
1 armut
3 yk yogurt
Aksam
1 kepce kuru fasulye
4 yk ispanak kavurmasi
2 yk yogurt
el kadar tirnak pide
Bence sayılır 20 dk dan sonra yağ yakımı basliyorm us ama sonucta hareket edin Merdı ven bile hareket sayılıyor kac tane olursa olun cikin dıyor doktorlar bende esim gunduz evde olursa kızı bırakıp oyle cikabiliryrum yaz gelse akşam da cikarimEvet canım süper olur hemde. Ben bebekten dolayi yürüyüşe gidemiyorum evde yapıyorum Leslie. Merak ediyodum bugün ölçtüm iyi oldu. Baya kalori yaktitiyomus.
Bir şey sorcam okulum 15 gidiş 15 dk donus yürüyüş sayılır mi ?
Sabah herseyden az az oldu evet ama aksam yemeginde,temizlikte baya enerji harcadigim icin elim gitti ekmege.normalde fasulye yaninda yemem canim ekmek pilav vsGuzel sabah uzun gorunsede pek kalorili degıl sadece fasulye ve ekmek bır arada olmamalı
Sık sık ara yaptigin icin aksam az yemişsin canim zaten.guzel taktikaralar ayrı ayrı
1 bardak süte az nescafe
1 elma
2 ceviz
öğle yok
akşam
yarım tabak haşlama makarnaya sarımsaklı yoğurt ve üstüne 2 y kaşığı kıymalı harç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?