Haydi Yine Yeniden...

ye onu annesi ellerini gıdısını yanaklarını öp öp öppp bitir canım çekti yaaa şöyle konuşan küçük bi cadıcık olsada öpsem mıncıklasam keşke
geçen oğlum göğüsten kas yapmak istiyormuş sıpamm ya ama şınav çekemiyor en fazla 5 taneden sonra yere kapaklanıyor
benim yarım litrelik sular var arada kollar için çalıştığım onları aldı eline yalan yanlış indirip kaldırmaya başladı oğlum hangi kasını çalıştırmak istiyorsun ona göre çalış dedim sonra hangi kaslarını hangi hareketlerle çalıştıracağını tek tek gösterdim zorlanan yerin çalışıyordur dedim aaa cidden yaa diyor danaa işte gel önce sor demiii şaşırdı tabii benim bilmeme dedim oğlum anan her haltı biliyor ama yapmıyor işte gülüştük baya
bilmek ayrı uygulamak beceri işte asyam ufak ufak uygulamaya başladım benim yaşımdakiler incecik ama yüzden yaşlarını gösteriri ben topaç gibiyim yüzden yaşımı göstermiyorum pek az bende incelip gençleşeyim garii zamanı geçmeden demii

Ay Çekirdeği Faydaları

• Erkeklerde cinsel isteği arttırır ve kişilerin zinde kalmasını sağlar.
  • Selenyum bakımından zengin olduğu için vücutta bulunan yıpranmış hücrelerin tazelenmesini sağlar.
  • Vücut fonksiyonlarını olumlu yönde etkiler.
  • E vitamini açısından etkendir ve vücut bakımından fayda sağlar. Özellikle cildi ultravyole ışınlarına karşı iyi bir şekilde korur.
  • Kalsiyum, fosfor ve magnezyum açısından zengin olduğu için dokuların tazelenmesinde yararlıdır. Özellikle kan damarları ve sinir sisteminin rahatlamasın da inanılmaz derece de etkilidir.
  • Diş sağlığı için oldukça faydalıdır ve aynı zamanda bağışıklık sisteminin güçlenmesinde etkin özellikleri vardır.
  • İdrar söktürücü özelliğinden dolayı iyi bir ödem atıcıdır. Vücutta şişlik ve sindirim sisteminden dolayı kaynaklanan sıkıntıların giderilmesinde fayda sağlar.
  • Kolesterolün düşürülmesinde etkilidir. Ancak aşırı tüketilmesi halinde kolesterolün yükselmesine de neden olabilir.
  • Kalp hastalıklarına ve damar sertliklerine çok iyi gelir. Bu faydasından yararlanmak için de aşırıya kaçmamak kaydıyla günde bir tutam tüketilmesi yeterli gelecektir.

Sık sık ara yaptigin icin aksam az yemişsin canim zaten.guzel taktik
ara olsun diye değildi hafif midem acıkır gibi olunca baktım canım da elma çekti yidim bende :)
süt yoğurt her gün zaten mecburum yemeye yoksa yine ufaktan kemikler kandaki kalsiyumu çekince bende uyuşma kasılmalar başlıyor elma içimi kazındırmasın diye 20dk sonrası da sütü içtim iyi tıkadı akşam 7 ye kadar acıkmadım :)

Sabah herseyden az az oldu evet ama aksam yemeginde,temizlikte baya enerji harcadigim icin elim gitti ekmege.normalde fasulye yaninda yemem canim ekmek pilav vs
bence o kadar işe rağmen iyi az yemişsin ben çok iş yapınca deli gibi acıkıyorum ve ne hikmetse hep karbonhidrat ekmek çekiyor canım

M Melrin kız ne iş görüyonnn ne yapan nasılsın sportmen hatun
Geldim ayyy ne yoruldum evi temizledim kızları yıkadım saçlarını ördüm ütü yaptım evde hurma vardı çocuklar yemiyo yesinler diye atom kurabiye yaptım 2 tepsi çıktı Allah tan uzun ömürlü kurabiyeler ziyan olmayacaklar klasik çamaşır faslıda bitti bide lavaboları yıkarsam benden iyisi yok tabi iş bitmeyince bugün sporda yapamadım

Menümü vereyim
Sabah ara öğle bir arada
4 sigara böreği, 1.5 haşlanmış yumurta, 1 zeytin, domates salatalık, taze sıkılmış meyve suyu, 1 yemek kaşığı tahinli pekmez
Ara
Avuç içi fındık
Akşam
1 kase çorba, salata,hamsi tava (8-10) arası
Ara
Yarım kurabiye

bu gün hepimizin canı çıkmış cidden heheheh
ben az önce benimkilere bir şey daha isterseniz size elektirik vericem diye cırladım valla:)))))
güle güle sağlıkla kirletin evi kurabiyeleride afiyetle yiyin ve tarifini de bize yaz halin olunca bende de duruyor hurmalar yiyen de yok

pazar günü ama herkesin menüler şahane valla bravo sana da çok güzel menü olmuş gayet sağlıklı bence

Hamuru( çok lezzetli bi hamur oluyo normalde boş yapıyorum ikisinin arasına çikolata sürüp yapıştırıyorum ya da süt receli kapatınca ucunu çikolata sosuna batırıp fındık hindistan cevizi vb batırıyorum görselide lezzette güzel)
200 gr buğday nişastası
3/4 su bardağı sıvı yağ
150 gr margarin
1 su bardağı şeker
2 yumurta
1 kabartma tozu
1 vanilya
Aldığı kadar un
Içi
Hurma,kayısı,incir,üzüm doğruyorum fındık ya da ceviz doğrayıp karıştırıyorum
Şekil verirken limon sıkacağının iç kısmını yağlıyorum streç film ile kaplıyorum ceviz büyüklüğünde hamuru içine koyup oyuyorum boşluğa içten koyup üstü taşan hamurla kapatıyorum poşetle çıkarıp ters çevirdiğinde kabın şeklinde oluyo Önceden ısıtılmış 175 derece fırında altı hafif kızarana kadar pişiriyorum ilk sıcağı çıkınca üstüne pudra şekeri ya da glazürle süsleyebilirsin

tarif süper aynen atom oluyor bu ben bunu kopyalayıp word e yapıştırayım melrinin atomu diye :))
ilk gözüm kestiğinde yapayım sağol arkadaşım yorgun yorgun birde bana tarif yazdın allah razı olsun

tarif süper aynen atom oluyor bu ben bunu kopyalayıp word e yapıştırayım melrinin atomu diye :))
ilk gözüm kestiğinde yapayım sağol arkadaşım yorgun yorgun birde bana tarif yazdın allah razı olsun
Ne demek arkadaşım tarif çooook Ben bu kiloları boşuna almadım be kuzum eskisi gibi yapmıyorum yoksa yanarım şimdi taktik değiştirdim yapıp yediriyorum

Ne demek arkadaşım tarif çooook Ben bu kiloları boşuna almadım be kuzum eskisi gibi yapmıyorum yoksa yanarım şimdi taktik değiştirdim yapıp yediriyorum
hahahahahah süper taktik ben yapmıyorum yaparsam da 2 günlük benimkilere bırakıyorum gerisini komşulara veriyorum
zaten aman aman pek değişik bildiğim bişey de yok kii

hahahahahah süper taktik ben yapmıyorum yaparsam da 2 günlük benimkilere bırakıyorum gerisini komşulara veriyorum
zaten aman aman pek değişik bildiğim bişey de yok kii
Eşimin damak tadı çok iyi sayesinde uzmanlaştım bloglardan takip ettiğim sayfalar var şükürler olsun elim yatkın çeşit bilmek işime geliyor mutfağa meraklıyım güzel sofralar kurayım yedireyim içireyim benden iyisi yok

Sabah saglam olmuş ama sonrası hafif ve bol hareketli olmuş bugunde guzel atlattın hadı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…