- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.061
Cekırdek ben pek yemem ama cok CIS degıl dıye dusunuyorum kızım zaten arada gelip anne gıdıktan dıyor ama sımdı uyudu sabah koklaşmasında opera artık yerine kız senın kı bile cok kucuktur demi Gozunde ama bazen uzulyrum buyucek dıye hala bı tık bebek kokusu var oda gidecek kendini boyle sevdirmcek hele erkekler hıc sevdirmek istemiyor kendini demiye onu annesi ellerini gıdısını yanaklarını öp öp öppp bitircanım çekti yaaa şöyle konuşan küçük bi cadıcık olsada öpsem mıncıklasam keşke
geçen oğlum göğüsten kas yapmak istiyormuş sıpamm yaama şınav çekemiyor en fazla 5 taneden sonra yere kapaklanıyor
benim yarım litrelik sular var arada kollar için çalıştığım onları aldı eline yalan yanlış indirip kaldırmaya başladı oğlum hangi kasını çalıştırmak istiyorsun ona göre çalış dedim sonra hangi kaslarını hangi hareketlerle çalıştıracağını tek tek gösterdim zorlanan yerin çalışıyordur dedim aaa cidden yaa diyor danaa işte gel önce sor demiii şaşırdı tabii benim bilmeme dedim oğlum anan her haltı biliyor ama yapmıyor iştegülüştük baya
bilmek ayrı uygulamak beceri işte asyam ufak ufak uygulamaya başladım benim yaşımdakiler incecik ama yüzden yaşlarını gösteriri ben topaç gibiyim yüzden yaşımı göstermiyorum pek az bende incelip gençleşeyim garii zamanı geçmeden demii
benimkinin sevilecek öpülecek yanı kalmadı traş oluyor az da olsa sakalı bıyığı var batıyor canım nisan sonu 15 ine girecek boyu 180 gözümde hiçte küçük değil yani gören 14 yaşında demiyor bildiğin delikanlı havası görüntüsü var biz sadece sarılıyoruz bol bolCekırdek ben pek yemem ama cok CIS degıl dıye dusunuyorum kızım zaten arada gelip anne gıdıktan dıyor ama sımdı uyudu sabah koklaşmasında opera artık yerine kız senın kı bile cok kucuktur demi Gozunde ama bazen uzulyrum buyucek dıye hala bı tık bebek kokusu var oda gidecek kendini boyle sevdirmcek hele erkekler hıc sevdirmek istemiyor kendini demi
süpersiinn hatunnnnnYani varya akşam ıspanaki yedikten sonra eşim geç geldi. Ona göre ıspanak var ama tek olmaz diye. Bizim buralarda kaypak diye bi yemek var kolay onu yapayım dedim. Çok da severim ama kendisi hamur kökenlimilimle hesapladim ve yemek tam eşim ve kızıma yetti. Eskaza artsaydi ben onu yerdim. Bunu da yemedim ya bi level daha atladım
sabah yazmıştın dışarı çıkıcam diye baya dolandın anlaşılan :)))Iyi geceler tatlisler kusuruma bakmayin son gunlerde cok yogunum ben tum gun disardaydim o kadar cok yurudumki bacaklarim agriuo valla simdi uzandim bi bakiyim dedim masallah ne cok yazmissiniz anca bitineyse menumu vereyim
Sabah : iki dilim peynirli borek
Kucuk bi lokma patatesli borek
Dort dilim kasar
Uc dort dilim domates
Iki yesil biber
Kibrit kutusu kadar kek
Oglen yok
Aksam : 1 kepçe pirasa yemegi
Uc kasik bulgur pilavi
Dort parca tavuk kanat
Iki bardak ayrann
Sekersiz cayyy
Harikasın ya çok gülüyorum senin yazıları okurkensüpersiinn hatunnnnn
anacım herkeste maşallah 41 kere diyim irade gücü arttı az önce bende hesap kitap yaptım 6 haziran ramazan başlıyor o zamana kadar en azından 10 kilo vermem lazım 4 temmuz bayram ramazana olmasa da bayrama memlekete kesin gideriz milletin dilini çekemem hiç en son gördüklerinde 97 kiloydum bir daha geldiğimde böyle olmıycam daha zayıflıycam demiştim vereceğime üstüne aldımolmadı bayrama kadar 91-92 ye inmiş olmam lazım çok pis gaza geldim iradem şu an tam gaz bende level atlamalıyıııımmmmm
50 şer kol kasları sırt kasları bacak kasları için hareket yaptım çakma plates lastiğimle 20 de şugarts mı ne şu totoş dışarda eğilip doğrulma yaptım 20 dk da basit egzersiz
onu yazmak için ikide bi nasıl yazıldığına bakmam gerekir amannn kim uğraşsın türkçesi ne demekmiş onu bulayım da yazayım bariHarikasın ya çok gülüyorum senin yazıları okurken
Spuartsi ilk burada duydum yazdım google amcaya görsellere bakayım dedim Ayy bir sürü çıkık yuvarlak popo gördüm
Hadi bakalım ekimcim bu gazla Harikasın. Ins hedeflerimize ulaşıriz
Kızlar çok hastayımmm bikaç gündürballı süt ballı limonlu ıhlamur içiyorum inşallah kilo almam spora da gidemiyorum. Siz nasılsınız?
o da neyin nesiymiş nasıl izliyormuş gözünü oyarız biz onungünaydın kızlar
bana dün bir bildirim gelmiş myfatih seni izliyor diye bunu nasıl engelleyebilirim acaba
o da neyin nesiymiş nasıl izliyormuş gözünü oyarız biz onunsenin eşin kıskanç görse al başına bela dellendirmesin beni myfatih kimse
nasıl engellenir bilmiyorum
Sen hangisini kullancanben bundan sonra türkçesini kullanıcam
SQUAT (inglizce) türkçe anlamı
1. f. çömelmek
2. çökmek
4. kurulmak
6. başkasının arazisine kurulmak
7. i. çömelme
8. izinsiz yerleşme
9. s. çömelmiş
10. alçak
11. bodur
12. bücür
13. güdük
14. bastıbacak
SQUAT (türkçe) anlamı
iki tane kullanıcam bodur çökme hareketi hehehehehehSen hangisini kullancan
50 adet bastıbacak hareketi yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?