Haydi Yine Yeniden...

Gunaydinlar kizlarr gune erken basladim oglus hasta oksuruyo dun usudu galiba biraz bugun seminer hocamiz gelcek krese yeni bir seminer verecekmis 14 haftalik... seminer guzelde kek borek fasli olmasa daha guzel olcak katilip katilmamaya karar veremedim bi turlu bugun belli olur artik offf yogun gunler basliyo artik surekli kostururum bide yuruyus yapsam super olcak komsumun anneannesi vefat etti dedeside yeni vefat etmisti o bi toparlansin baslariz yurumeye

Geçmiş olsun oğluşuna.Küçüğü mü hastalandı.Daha yeni iyileşmişti oysa ki...
Bence katıl seminere.Eski sistem azar azar yersin.Dengelersin.Değişiklik olur kafan dağılır...
Komşuna da Allah sabırlar versin,ölenleri Allah rahmet eylesin...

Saol tatlim kucuk hasta oldu yine malesef seminerde yine 3-6 yas icinmis ayni konular yani ben 7-11 olsun istemistim ama olmadi ayy bi gorsen hemen basladilar sunu yapalim sundan yeriz diye yemiyelim diyorum guluyolar ban

Kızlar nerelerdesiniz.havayı güzel buldunuz yürüyüşe mi çıktınız yoksa
Burdayim ben tatlim yemek yapiyorum bugun cok sukur evdeyim utum var yapilacak yarin bebek gormesi var allahimm koru beni lezzetli yiyecrklerden arkadasim tam bir ahci cok guzel seyler yapar yapma dedim gerci sohbet edelim bosver dedim ya yapar o yine yarini bi atlatsaydim

Eyvah hemde bildirim günü sabahtan artı çıkar moralin bozulursa fazla yeme ihtimalin olabilir

Bende bugün çok çok yoruldum. Okul dönüşü eve uğradım geri çıktım çarşı market off. Eve geldim çorba yaptım salata yaptım erken den yemeğimi yedim.akşam ahşap boyamaya da gidecem. Regl de oldum yarın da tartı günü offf

Menumu vereyim hazır musaitken
Sabah: k.k peynir, 4 zeytin, bir yumurta, iii parmak kadar börek

Öğle: çavdar ekmeği yağsız tost
Domates, salatalık

Ara: sek Nescafe, 2 dilim bitter

Aksam: 1 kepçe çorba
1 kepçe etli nohut
2 kaşık b.pilavı
3 kaşık yoğurt
Salata
Ara: tarçınlı süt (içerim)

Umarim tatlı diye tutturmam

Bence tatlı diye tutturmazsın canım tarçınlı süt tatlı isteğini bastırıyor çünkü
bende bu hafta içerisinde adet olurum çünkü canım acayip çikolata istiyor
ne güzel erkenden hallediyorsun yemek işini

Ay ne bileyim yok ya son akşam da yapmam Allah in izniyle.. şişkinlikten korkuyom o yüzden erken yedim yoksa geç yemek bana yaramıyor. Benim sırrım erken bitirmek ve öğün atlamamak :) sence akşam çok olmuş mu canım

aslında pilav olmasa olurmuş ama gerçekten erken yediğin için bence zaten yakarsın onu zaten kaşık hesabı yediklerin toplasan 1 tabak yapar yani normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…