- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.081
Günaydın mutlu haftalar hepimize...
inciiitanesi canım profiline geldiğin zaman karalisteniz diye biryer yazıyor oraya ismini gir myfatih diye.engellemiş oluyorsun.
Gunaydın herkese
Eki Görüntüle 1779894
Gunaydin fistigim bizde seni cok seviyoruz neseli sirinim benim
Geçmiş olsun oğluşuna.Küçüğü mü hastalandı.Daha yeni iyileşmişti oysa ki...Gunaydinlar kizlarr gune erken basladim oglus hasta oksuruyo dun usudu galiba biraz bugun seminer hocamiz gelcek krese yeni bir seminer verecekmis 14 haftalik... seminer guzelde kek borek fasli olmasa daha guzel olcak katilip katilmamaya karar veremedim bi turlu bugun belli olur artik offf yogun gunler basliyo artik surekli kostururum bide yuruyus yapsam super olcak komsumun anneannesi vefat etti dedeside yeni vefat etmisti o bi toparlansin baslariz yurumeye
Afiyet olsunGünaydın güzel hanımlar,
Burda hava güneşli haftamız da böyle güzel geçsin inş
Öğle yemeğim
Eki Görüntüle 1779938
Aynen ya.Günler uzasın saatler ileri alınsın bende iş dönüşü yürüyüşlerime başlıcam inşallahaynen herkes yürüyüşte sanırım bizlerde yerimizde oturmaya devam :)
Aynen ya.Günler uzasın saatler ileri alınsın bende iş dönüşü yürüyüşlerime başlıcam inşallah
Saol tatlim kucuk hasta oldu yine malesef seminerde yine 3-6 yas icinmis ayni konular yani ben 7-11 olsun istemistim ama olmadi ayy bi gorsen hemen basladilar sunu yapalim sundan yeriz diye yemiyelim diyorum guluyolar banGeçmiş olsun oğluşuna.Küçüğü mü hastalandı.Daha yeni iyileşmişti oysa ki...
Bence katıl seminere.Eski sistem azar azar yersin.Dengelersin.Değişiklik olur kafan dağıl.
Komşuna da Allah sabırlar versin,ölenleri Allah rahmet eylesin...
Burdayim ben tatlim yemek yapiyorum bugun cok sukur evdeyim utum var yapilacak yarin bebek gormesi var allahimm koru beni lezzetli yiyecrklerden arkadasim tam bir ahci cok guzel seyler yapar yapma dedim gerci sohbet edelim bosver dedim ya yapar o yine yarini bi atlatsaydimKızlar nerelerdesiniz.havayı güzel buldunuz yürüyüşe mi çıktınız yoksa
Eyvah hemde bildirim günüBurdayim ben tatlim yemek yapiyorum bugun cok sukur evdeyim utum var yapilacak yarin bebek gormesi var allahimm koru beni lezzetli yiyecrklerden arkadasim tam bir ahci cok guzel seyler yapar yapma dedim gerci sohbet edelim bosver dedim ya yapar o yine yarini bi atlatsaydim
Menumu vereyim hazır musaitken
Sabah: k.k peynir, 4 zeytin, bir yumurta, iii parmak kadar börek
Öğle: çavdar ekmeği yağsız tost
Domates, salatalık
Ara: sek Nescafe, 2 dilim bitter
Aksam: 1 kepçe çorba
1 kepçe etli nohut
2 kaşık b.pilavı
3 kaşık yoğurt
Salata
Ara: tarçınlı süt (içerim)
Umarim tatlı diye tutturmam
Ay ne bileyim yok ya son akşam da yapmam Allah in izniyle.. şişkinlikten korkuyom o yüzden erken yedim yoksa geç yemek bana yaramıyor. Benim sırrım erken bitirmek ve öğün atlamamak :) sence akşam çok olmuş mu canımBence tatlı diye tutturmazsın canım tarçınlı süt tatlı isteğini bastırıyor çünkü
bende bu hafta içerisinde adet olurum çünkü canım acayip çikolata istiyor
ne güzel erkenden hallediyorsun yemek işini
Ay ne bileyim yok ya son akşam da yapmam Allah in izniyle.. şişkinlikten korkuyom o yüzden erken yedim yoksa geç yemek bana yaramıyor. Benim sırrım erken bitirmek ve öğün atlamamak :) sence akşam çok olmuş mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?