- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.101
Bu hafta aksamlari hep gecistirdin sanki. Ama yarın iyi bi sonuç göreceksin. Menün çok güzel öğlen i tam kıvamında yemissinbende yazayım yediklerimi
SABAH
2 dilim ince kaşar
1 yumurta
1 dilim kepekli ekmek
ARA
2 tane kepekli küçük galeta
ÖĞLE
1,5 kase mercimek çorba
ARA
6 tane kepekli küçük galeta
AKŞAM
1 tane muz
1 kase yoğurt
ARA
1 fincan sütlü tarçınlı kahve
4 litre su
Bu hafta aksamlari hep gecistirdin sanki. Ama yarın iyi bi sonuç göreceksin. Menün çok güzel öğlen i tam kıvamında yemissin
Toplamda az yemişsın galeta buyuklık bilmiyorum ama cok olmus saglıklı beslenmek adına muz u araya koyup aksam sebze yemegı koyabilirsin taze fasulye 1 kasık 16 kalorı pırasa 20 kalorı mesela yanına yoğurt olur yıne dıye dusundumbende yazayım yediklerimi
SABAH
2 dilim ince kaşar
1 yumurta
1 dilim kepekli ekmek
ARA
2 tane kepekli küçük galeta
ÖĞLE
1,5 kase mercimek çorba
ARA
6 tane kepekli küçük galeta
AKŞAM
1 tane muz
1 kase yoğurt
ARA
1 fincan sütlü tarçınlı kahve
4 litre su
Kendini hıc sartlama bence normal zamanda da isteyebilir canımız tarcınlı sut Ise yarar insallah menun genel olarak guzel yemek işini nasıl yapıyorsun sen calistgn ıcın soruyorum tost nohut pilav karbon ları ust uste denk getirmemeye calıs kendın yapiyorsan yemeginıMenumu vereyim hazır musaitken
Sabah: k.k peynir, 4 zeytin, bir yumurta, iii parmak kadar börek
Öğle: çavdar ekmeği yağsız tost
Domates, salatalık
Ara: sek Nescafe, 2 dilim bitter
Aksam: 1 kepçe çorba
1 kepçe etli nohut
2 kaşık b.pilavı
3 kaşık yoğurt
Salata
Ara: tarçınlı süt (içerim)
Umarim tatlı diye tutturmam
Toplamda az yemişsın galeta buyuklık bilmiyorum ama cok olmus saglıklı beslenmek adına muz u araya koyup aksam sebze yemegı koyabilirsin taze fasulye 1 kasık 16 kalorı pırasa 20 kalorı mesela yanına yoğurt olur yıne dıye dusundum
Canım benım esimde hıc yemiyor ama ben mesela brokoli yarım kılo alıyorum ıkı defa yapıyorum pırasa yarım yada daha az bı kere yapıyorum yoksa ziyan bızde de bence sende oyle dene karnabahar hem yapması kolay bunların zamanın kısıtlı oldugunu bılıyorum vede salata yesillik yok pek Menunde benım gıbı hataya dusme sonraki aylar degerlerın dusmesıngaletalar küçük canım serçe parmağım kadar evde pek sebze yiyen yok yapıncada kaç gün yiyorum sıkılıyorum bu sefer
Ne kadar az yemişsın karabugday ozellikle mı tukettın detoksu falan vardı galıba ben hic almadım bugday daMenümü anlatayım
Sabah
Yarım haslanmis yumurta, 4 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, yarım etimek , çay
Ara
Elma
Öğle
2 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt,3 yemek kaşığı tavuklu kereviz yemeği, ekmeksiz
Ara
Avuç içi leblebi
Akşam
2 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, 3 yemek kaşığı tavuklu kereviz, yoğurt, ekmeksiz
Ara
Türk kahvesi
Sorma yaa mahvoldu yavrum bu kez cok hasta dehil en azindan ates yok bitki bide imino guclendirici veriyorum baya dinc tutuyo onu seminere gelince evet yaa aynikonular hoca calismamis 7 -11yasa kolaya getireye calisiyo komsum gitmiycek biz baharda hergun yururuz komsumla oda sekteye ugrayabilir bu arada cok merak ettim nasil gordun kizz ay valla catliycam meraktanangelina35 cok gecmıs olsun oğluşa yıne kapmış sıfayı canım ya cocuk cok yıprandi tabı sende seminer de yıne aynı konularsa ve dıyet acisindan zorlanacaksan hıc gitme bosver Insan her yere odaklanamıyor diyete odaklan yazın ortasında bitirmiş ol zayıflama ısını insallah kıızzzz ben senı ruyamda gordum ya bugun sımdı hatırladımmmm
Ay trend konularda bıse okudum Tovbe Yarabbim neyse yazmadım sonra kapanır falan uylğim sımdı sana gelelimSorma yaa mahvoldu yavrum bu kez cok hasta dehil en azindan ates yok bitki bide imino guclendirici veriyorum baya dinc tutuyo onu seminere gelince evet yaa aynikonular hoca calismamis 7 -11yasa kolaya getireye calisiyo komsum gitmiycek biz baharda hergun yururuz komsumla oda sekteye ugrayabilir bu arada cok merak ettim nasil gordun kizz ay valla catliycam meraktanAnlat mutlaka
Ikı gun ust uste borek insallah takma senı pilavı da basladın yıne bak belirli gunlere koy ama diger gunleri ram hatırlamıyorum belki de oyle yapmışsındırBugunku menum
Sabah : iki dilim peynirli borek
Uc dort dilim domates
Bir zeytin uc dort dilim kasar peynir
Uc catal kadar beyaz peynir
Sekersiz cay
Oglen : bir kepce corba
Yarim avuctan az leblebi
Bes alti tane antep fistik
Sekersiz cay
Dokuzlu cay
Aksam : bir kepce corba
Uc kasik kiymali bamya
Iki kasik pilav
Cay demledim cay icerim
Suda 1, 5 litre oldu 3e tamamlarim artik
Aaaa sok oldumm yaa kiz ben kapaliyimm bahsettigin gibi kardesim sarisin ve problemleri var isle ilgili sade is degil evlenmedide esimde aynen relax bi adamdir olur sikilma falan der bana gelince dedigin gibi 70 durmuyorum minyonum ayyy asyam kiz cok tirstim ya valla hepsi dogru aaaa agzim acik kaldi bi tartisma olmadi aramizda anuuu ben sokAy trend konularda bıse okudum Tovbe Yarabbim neyse yazmadım sonra kapanır falan uylğim sımdı sana gelelim
Sen tesetturlu sun ruyamda normalde degılsın bılıyorum zayifsin uzerinde lacivert bır etek mıni hırka bas ortusu var senin erkek kardesın varmis onla ilgili bu sorun yuzunden esimle tartışıyorsun kardesın oturuyor cok canı skkın bıseler anlatıyor sen bı esine bı kardesıne gidiyorsun kardesın sarışın ama cok skntılı ama senın esin uzaklara bakıyor cok ferah yuzunden bı umursamaz mı deyim ferahlık mı deyim bı ifade var sen arada git gel tabı telaşlısın benım bu ara aklımdan gecen 70 kılo ama hıc gostermıyor boyu yazdığından uzun ama mınyon Citi pıtı bı halı var tam sana soylemek istiyorum ama olaylardan fırsat bulamıyorum gercekten cok zayıftın ama esin ve kardesın yuzu resmen aklımda
Ya evet iki gun pilav oldu borek oldu yarin gorcez bakalim insallah eksiye gecmisimdir gecen sabit kilomun uzerine cikmistim bidahada tartilmadim allahtan beste yedim yemegi erken yenirse yakilir herhalIkı gun ust uste borek insallah takma senı pilavı da basladın yıne bak belirli gunler diger gunleri ram hatırlamıyorum belki de oyle yapmışsındır
Kız sen kapalı mısın vallahi bem acık sanıyorum hep gercekte pek anlamam yanı oyle Insan Sarrafı olayı yoktur bende ama ruya ısı hep boyle benzer seyleri gorurum herkes sasırır bak senı de cok benimsemişım bak skntnı gordum insallah kardesın de feraha cıkar tez zamandaAaaa sok oldumm yaa kiz ben kapaliyimm bahsettigin gibi kardesim sarisin ve problemleri var isle ilgili sade is degil evlenmedide esimde aynen relax bi adamdir olur sikilma falan der bana gelince dedigin gibi 70 durmuyorum minyonum ayyy asyam kiz cok tirstim ya valla hepsi dogru aaaa agzim acik kaldi bi tartisma olmadi aramizda anuuu ben sok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?