- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.121
Ayy canim benim senin kalbin temiz masallah suphanallah kuzum bende seni cok benimsedim bazen bende goruyorum ruyalar benimkilerde hep cikar ve hislerim cok kuvvetlidir sade ruya dgil baska seyleride hissederim ama seninde masallahin varmis kizzKız sen kapalı mısın vallahi bem acık sanıyorum hep gercekte pek anlamam yanı oyle Insan Sarrafı olayı yoktur bende ama ruya ısı hep boyle benzer seyleri gorurum herkes sasırır bak senı de cok benimsemişım bak skntnı gordum insallah kardesın de feraha cıkar tez zamanda
Ya genelde ben yapıyorum ama bazen bakıcı bir çeşit yapıyor. Öğle aram yok benim o yüzden alternatifim de pek yok. Hiç dikkat etmiyordum üst üste geliyo mu diye. Ama artık dikkat ederim :)Kendini hıc sartlama bence normal zamanda da isteyebilir canımız tarcınlı sut Ise yarar insallah menun genel olarak guzel yemek işini nasıl yapıyorsun sen calistgn ıcın soruyorum tost nohut pilav karbon ları ust uste denk getirmemeye calıs kendın yapiyorsan yemeginı
günaydınlar ben güne güzel başladım umarım sizinde güzeldir
geçen hafta : 91,8
bugün :89,4
fark : - 2,400
canım maşallah sana.emeğinin karşılığını almak ne güzel öyle değil mi
Bende çok mutluyum arkadaşlar
Salı ve Çarşamba kaçamak yapmama ve bugün reglimin ilk günü olmasına rağmen
Kilo bildirimim
Geçen hafta:74.6
Bugün : 73.4
Fark: 1.2 kg
Valla Harikasın emeğin karşılığıgünaydınlar ben güne güzel başladım umarım sizinde güzeldir
Tebrik ederim 2400 bence 1 hafta ıcın dev bı rakam Kutlarım menulerin guzeldı akşam hafif ama yinede demek ki meton hızlı hem rakam degistirmek col guzel bı duygudur senın ıcın yakında 7 leri gorursun insallahgünaydınlar ben güne güzel başladım umarım sizinde güzeldir
Sende cok guzel vermıssın boyunda uzun goruntun guzeldir dıye dusunuyorum gercekten doğum kiloları cabuk gıdıyor ama dıkkat etmeyip kendini salarsan gitmesi zor sen en ıyısını yaptın emegnn karsiliginda alıyorsun bakBende çok mutluyum arkadaşlar
Salı ve Çarşamba kaçamak yapmama ve bugün reglimin ilk günü olmasına rağmen
Kilo bildirimim
Geçen hafta:74.6
Bugün : 73.4
Fark: 1.2 kg
Tebrik ederim çok güzel bi sonuç. Artı görmeden bunu arttırarak devam ettirirsin inş :) gelsin 6 laarrrrrGünaydınlar,
Hafta başı gördüğüm 73,9 bugün beni terketti.Sanırım dünkü sarmalardan.Olsun kardan zarar olmuş,neyse bildirimi yapayım
Geçen hafta: 74,5
Bu hafta:74
Fark: -500 gr
Tebrik ederim 2400 bence 1 hafta ıcın dev bı rakam Kutlarım menulerin guzeldı akşam hafif ama yinede demek ki meton hızlı hem rakam degistirmek col guzel bı duygudur senın ıcın yakında 7 leri gorursun insallah
Çok teşekkürler canım. Bana çoğu kişi ihtiyacın yok diyor ama bel bölgem kalın. Hızlı gidiyor çok şükür ama 6 lari görünce yavaşlar gibi geliyor. Çünkü yıllardır 69 altını görmedimSende cok guzel vermıssın boyunda uzun goruntun guzeldir dıye dusunuyorum gercekten doğum kiloları cabuk gıdıyor ama dıkkat etmeyip kendini salarsan gitmesi zor sen en ıyısını yaptın emegnn karsiliginda alıyorsun bak
Gayet iyi canım daha iki gün önce artı 1500 diyordün sanırım. Moralini bozmayip böyle gidersen haftaya eksi gelir bence :)Ben artıdan kurtulmadım tabi mecbur yapayım bildirim
Gecen hafta 71.4
Guncel 71.9 +500 gr
Masallah canim ama sen hakettin bunu bir haftadir cok siki tuttun tebrik ediyorum basarin daim olsun tatlimgünaydınlar ben güne güzel başladım umarım sizinde güzeldir
Bende seni tebrik ediyorum canım.6 lar sana daha çok yakınTebrik ederim çok güzel bi sonuç. Artı görmeden bunu arttırarak devam ettirirsin inş :) gelsin 6 laarrrrr
Masallah canim ama sen hakettin bunu bir haftadir cok siki tuttun tebrik ediyorum basarin daim olsun tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?