Haydi Yine Yeniden...

Ayy canim benim senin kalbin temiz masallah suphanallah kuzum bende seni cok benimsedim bazen bende goruyorum ruyalar benimkilerde hep cikar ve hislerim cok kuvvetlidir sade ruya dgil baska seyleride hissederim ama seninde masallahin varmis kizz

Misafirim vardi.kayinvalidenin eltisi umreden geldi onu davet ettik yemege.simdi cikti bi bakayim dedim size.menu yazayim ben

sabah
1 dilim tam bgdy ekmegi
1 haslanmis yumurta
5 adt yesil zeytin
1 kk tulum peynir

ara
1 adt kivi
3 yk yogurt

oglen
tam bugday ekmegi ile 1 adet tost
5 adt siyah zeytin

aksam
1 kase mercimek corbasi
8-10 adet karalahana sarmasi
3 yk yogurt
1 kase kivircik salata

ara
3 adt yulafli biskuvi
1 adet hurma

Ya genelde ben yapıyorum ama bazen bakıcı bir çeşit yapıyor. Öğle aram yok benim o yüzden alternatifim de pek yok. Hiç dikkat etmiyordum üst üste geliyo mu diye. Ama artık dikkat ederim :)

günaydınlar ben güne güzel başladım umarım sizinde güzeldir

geçen hafta : 91,8
bugün :89,4
fark : - 2,400
Tebrik ederim 2400 bence 1 hafta ıcın dev bı rakam Kutlarım menulerin guzeldı akşam hafif ama yinede demek ki meton hızlı hem rakam degistirmek col guzel bı duygudur senın ıcın yakında 7 leri gorursun insallah

Bende çok mutluyum arkadaşlar
Salı ve Çarşamba kaçamak yapmama ve bugün reglimin ilk günü olmasına rağmen

Kilo bildirimim
Geçen hafta:74.6
Bugün : 73.4
Fark: 1.2 kg
Sende cok guzel vermıssın boyunda uzun goruntun guzeldir dıye dusunuyorum gercekten doğum kiloları cabuk gıdıyor ama dıkkat etmeyip kendini salarsan gitmesi zor sen en ıyısını yaptın emegnn karsiliginda alıyorsun bak

Günaydınlar,
Hafta başı gördüğüm 73,9 bugün beni terketti.Sanırım dünkü sarmalardan.Olsun kardan zarar olmuş,neyse bildirimi yapayım
Geçen hafta: 74,5
Bu hafta:74
Fark: -500 gr
Tebrik ederim çok güzel bi sonuç. Artı görmeden bunu arttırarak devam ettirirsin inş :) gelsin 6 laarrrrr

Tebrik ederim 2400 bence 1 hafta ıcın dev bı rakam Kutlarım menulerin guzeldı akşam hafif ama yinede demek ki meton hızlı hem rakam degistirmek col guzel bı duygudur senın ıcın yakında 7 leri gorursun insallah

inşallah canım ya bende çok mutlu oldum ve daha çok hırslandım 7 leri inşallah görücem aslında hedefim 75 ama .75 olduktan sonrada bırakmıcam inşallah

Çok teşekkürler canım. Bana çoğu kişi ihtiyacın yok diyor ama bel bölgem kalın. Hızlı gidiyor çok şükür ama 6 lari görünce yavaşlar gibi geliyor. Çünkü yıllardır 69 altını görmedim
Ben artıdan kurtulmadım tabi mecbur yapayım bildirim
Gecen hafta 71.4
Guncel 71.9 +500 gr
Gayet iyi canım daha iki gün önce artı 1500 diyordün sanırım. Moralini bozmayip böyle gidersen haftaya eksi gelir bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…