Haydi Yine Yeniden...

inşallah canım ya bende çok mutlu oldum ve daha çok hırslandım 7 leri inşallah görücem aslında hedefim 75 ama .75 olduktan sonrada bırakmıcam inşallah
Bende 75 olsam yeter derdim hep ama yetmiyor canım Devam ediyorsun mutlaka

inşallah canım ya bende çok mutlu oldum ve daha çok hırslandım 7 leri inşallah görücem aslında hedefim 75 ama .75 olduktan sonrada bırakmıcam inşallah
Bence de devam etmek isteyeceksin kızımla kahvaltıdan sonra cıktık tartıya 88.0 cıktı 2 3 kılo daha verrsem kızım 3 yasında sayılır onun kadar bı agırlık atmis olacagim ustumden inanılmaz birsey bu once yastık alıp kucağıma bakıyordum su kadar attım dıye acayip motive edici oluyor

Hepinize gunaydinlar bende artilardayim moralim acayip bozuldu pazar gunu 70.100 esimde sasirdi sen saliyi stres yapiyosun dedi belkide oyledir birazda kacirdim yemekleri neyse kilo bildirimi yapayim barii
Gecen hafta 70.900
Bu hafta :71.000
Fark : +100
Üzgünüm gercekten artik daha siki tutmayi dusunuyorumm diyetime engel olan herseyi hayatimdan cikariyorummmmmmmm

Sen yuruyuslere basladiginda cok daha iyi vereceksin canim.gor bak yazin 65 falan olursun

Yok bozmuyrum ancak 1 den kurtuldum insallah haftaya guzel bı eksi gelir

Sen yuruyuslere basladiginda cok daha iyi vereceksin canim.gor bak yazin 65 falan olursun
Saol tatlim yediklerimin bedelini oduyorum agzindan bal damliyo kuzum benim seminerden vazgectim muallaktaydi zaten bildigim seyler zaten en iyisi diyete odaklanmak her hafta pasta borek cok zor oluyo su bebek gorme islerini halledeyim bak gor nasil gitcek bu kilolar

Ben salı stresyle alakalı oldugunu dusunmuyorum sen de cabuk artiya gecen birisin spor da yok bı kac gun kacamakla bazen bisey olmuyor sonra en son bı hamlede bı bakmışsın kac gunun acısı bı gunde gelıyor bizler yiyip yiyip almayan tipler degiliz malesef artık uzun suredir yaptığın ıcınde kolay olmuyor tabı bugun dıkkat edersen yarın 70.100 olabilirsin Tekrar sonraki gunler de 69 kusur

Kesinlikle bu görüşe katılıyorum. Bende de aynı durum var kaçamak =kilo. angelina35 kacsmaksiz Sıkı bir haftayla haftaya 69 Lara ÇOK RAHAT KAVUSURSUN

Haklisin aslinda spor yapmayarak sadece yediklerimize dikkat ederek mevcut kilomuzu korumus oluyoruz.sporla desteklesek daha kalici eksilere geceriz

Aynen dedigin gibi asyacim pis bogazimin kurbani oldum bana zaten yufka yaramiyo sonuna kadar hak veriyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…