Haydi Yine Yeniden...

Aynen dedigin gibi asyacim pis bogazimin kurbani oldum bana zaten yufka yaramiyo sonuna kadar hak veriyorum sana
Alınmadığına sevindim angelinam bazen bos gaz yapmayalım uyaralım birbirimizi hatta soyle diyorum herkes dıyet kankasi olsa ıkı iki birbirini daha rahat uyarsa yıne menuler e herkes yorum yapsın dun girenler bıle menuler e yorum yapmadı yazmanın anlamı yok fikir alisverisı olmadıkça sonra col m kacamak yapanla menu su ıyı olan eslesse mesela etkili olabilir mi ne dersiniz kızlar ve tomurcukk

Olabilir canım tabi.ikili üçlü eşleşilebilir.Bu aralar bi durgunluk vardı zaten.yorumlar azalmıştı ama bugünkü enerjiden sonra inanıyorum ki daha bi kararlı olacak herkes.
Yeni gelen arkadaşlarımızdan birtek tevafuk55 aktif ve istikrarlı oldu sağolsun.toplamda 8-10 kişiyiz.İster ikişerli ister üçerli gruplaşalım o zaman

Günaydınnnnnlaaarrrr
Gelsin kilo bildirimiiii

Geçen hafta: 74,4
Bu hafta: 73,2
Fark: 1,2 Kilooooo Yihu yihu yihuuu
Aaaa kızlar sız bizi mi kandıryorsunjz yazın cabuk ne yiyip ne ıctın iz bende ıstıyorum saka tabı cok guzel Tebrikler

Aktıf olmayanlarad olmak durumnda kalır boylece yoksa dısta kalmıs olur iki ser olursak esıne sorumlulugu kalır ıkı hafta bı deneyelim nasil etkili olacak benim cikmam lazım herkese duyur istersen akşam da karar verelim yada sen esle bilmiyorum ıste nasıl dersenız artık bı yol cız elim

Birbiriyle eşleşmek isteyenler yazsın o zaman.Kim kimi almak istiyor.Özel bir seçim olmazsa ben eşlerim

Aaaa kızlar sız bizi mi kandıryorsunjz yazın cabuk ne yiyip ne ıctın iz bende ıstıyorum saka tabı cok guzel Tebrikler

Sağol canım geçen hafta durmuştu bnm bu hafta toptan gitti işte. Bir de hastaydım ama yine de dikkat ettim ve tuhaf ama bal yedim o mu verdirdi bilemedim. Yine de dikkat ettim hastayım diye homini gırtlak yemedim. Benim formülüm az az sık sık yemek. Çünkü insülin direncim var ve hasta olmama rağmen dün spor salonuna gittim ve evde de hep hareketliyim. Malum küçük bir afacanım var. Bir de ben soğan kürünün etkisinin devam ettiğine inanıyorum. Vücudum normale dönüyo çok şükür. Hehe zaten 70'in altına düştüğüm an tartı resmi atıcam ve büyük kaçamaklı günüm olarak tarihe geçecek

Çok teşekkür ederim tomurcukcum
Isin özü açık konuşayım. Grubun kurallarını ben buraya geldiğimde angelina35 Bana güzelce anlattı bende hak verdim. Ama ilerleyen zamanlarda bi baktım. Her gün bildirim yapmayan da var, yorum yapmayan da. Bence kurallar açık ve net olsun ve ilk sayfaya yazilsin. Sadece kilo bildirimiyle olmuyor ki.
Ikili üçlü grup bence çok iyi değil çünkü ben aktif biri ile olmak isterim mesela, Enerjimin dusmemesi için. Çok mu açık konuştum ama net olmak istedim...

Bence mantıklı olabilir deneyelim bugünden itibaren herkes kabul ederse

günaydınlar ben güne güzel başladım umarım sizinde güzeldir

geçen hafta : 91,8
bugün :89,4
fark : - 2,400

Vuhuuuu tebrik ederimmmm senin menülerin de güzel zaten. Yemeyince annemin deyimiyle gırtlağı tutunca cıdden gidiyor. Bir de şimdi çok çabuk gider ilk zamanlar ama yavaşlayınca umutsuzluğa kapılma tamam mı ben geçen hafta sabittim bu hafta 1200 gitti

Günaydınlar,
Hafta başı gördüğüm 73,9 bugün beni terketti.Sanırım dünkü sarmalardan.Olsun kardan zarar olmuş,neyse bildirimi yapayım
Geçen hafta: 74,5
Bu hafta:74
Fark: -500 gr

Canım tebrik ederim. Spor yapsan varya iki katı verirsin gibime geliyor.

Bende çok mutluyum arkadaşlar
Salı ve Çarşamba kaçamak yapmama ve bugün reglimin ilk günü olmasına rağmen

Kilo bildirimim
Geçen hafta:74.6
Bugün : 73.4
Fark: 1.2 kg

Kız rakip mi oldun sen bana şaka bir yana tebrikler.. Böyle devammm

Ben artıdan kurtulmadım tabi mecbur yapayım bildirim
Gecen hafta 71.4
Guncel 71.9 +500 gr

Canım kaçamakların mı oldu bu hafta niye böyle oldu?

ben geldiiimmmm
oh ohh maşallah herkes çok güzel kilo vermiş bu hafta angelina kız bencede o ya stres ya ödemdir yarına yine eksi çıkarsın bak gör
az önce uyandım sabah oğluşu yolladıktan sonra üşüdüm geri yattım uyumuşum bi güzel:))
geçen hafta 102. 4
bu hafta 102
fark -400

Acil konusuyoruz zaten hepimiz merak etme canım zaten amac aktıf ligi artırmak menulerı guzel olanın digerine bı faydası olması hem eglenceli olması hem kendi dıyet kankasi olunca daha rahat elestırmek sen ozaman es olmak istedigin bırı varsa soyle oda kabul ederse oylece ol ozel bı istegi olmayanı da tomurcuk eslesın herkes soylesın boyle fikrini hem zaten eski duzene devam herkes birbirine yorum yapacak ama sen benım kanka m oldun ya mesela ben senı Etiketler surekli hanı spor var mı ne yemek yenecek olmasın bu olsun gıbı Fıkır alisverisı benım ozel bı tercihim yok tomurcukkk ama bana es yazacagn kabul etmeli benı zira tak dıye soyluyorum ve onunda bana soyleme sı lazım

Sende mı brtuz ben tek artı bildirimım yani bu hafta hemde en yakınım 900 fr fark atmis oluyor bana tuhhhh sule sana

tomurcukkk Canım ben de fikrimi söyleyeyim ikili üçlü grup olması halinde kurallarımız katı olsun. Ben de bu ara çok aktif olamadım evet hastaydım işlerim vs vs neyse elimden geldiğince yazıcam ama ben mesela gelemesem de daima sadık kaldım diyetime. Evet ufak kaçamak oluyor arada ama telafi ediyorum. Benle olacak kişi de sürekli kaçamağı olan biri olmamalı bu da motivasyonu düşürebilir. Nasıl ayarlarız bilemiyorum. Kati kurallarımız olsun ve herkes uymaya söz verirse gruplaşalım o zaman. Ben tevafuk55 Sana talibim hem yarışırız baya hırs yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…