Haydi Yine Yeniden...

Arkadaşlar o zaman bana yardımcı olun yeni kurallar yazayım sayfa başına,önerileri bekliyorum

katı kurallar stres yapmaz mı kendi adıma ben katı kural sevmiyiiim motivasyon düşürüyor bende guruplara çağırdılar şu cuma yarışması olanlara orada yapamadım ki çok iyi insanlardı ama bunaldım kilo veremedim o zaman misal grupları ona göre ayarlamak lazım sen katı kurallar olduğunda disiplinli olup kilo veriyorsan senin gibi birileriyle eşleşirsin benim gibi birileri varsa bende onunla eşleşirim olmaz mı böyle yada ne yapalım fikri olan
beni disiplinsiz diyet yapmıyor diye atmayasınız haaaa

Arkadaşlar o zaman bana yardımcı olun yeni kurallar yazayım sayfa başına,önerileri bekliyorum

Canım mesela önemli bir mazeret yoksa her gün topiğe gelinsin ve 5 menüye yorum yapmak mecburi olsun. Mesela pazar günleri eşler evde diye kimse pek bildirim yapmıyo bu da olmasın. Zaten bu yüzden kaçamakta fazla oluyo galiba. Ya erken saatte ya ara sıra ya da geç saatte yazılabilir. Ben itiraf edeyim gruba bakıyorum kimse yazmamış ben de yazmıyorum hevesim kırılıyo.

Ben bi eşleşme düşündüm kabul görürse
Melrin - Tevafuk ( iki öğretmenler)
Tomurcuk - incitanesi (iki çalışan)
Ekim -Angelina (iki ev hanımı-deli dolu )
Asyam- Butterflyy ( iki ev hanımı ve ufak bebişli )

Birbirlerini daha iyi tamamlayacaklarını düşünüyorum.Değiştirmek isteyen yazsın ve anlayışla karşılansın

Katı kurallar demek istememiştim kati yani kesin kararlar alınsın :) ama mesela ben her gün kendini salan biriyle yapamam hırslıyım ben. Eşleştiğim kişiyle beraber hırs yapmalıyız. Biri kilo verdiyse öbürü de ben de yapabilirim o yapıyorsa deyip ona yetişmeye çalışmalı. Yoksa nasıl gidecek bu kilolar yaza fit girmek istiyorum. Hırslı olan benle eşleşsin isterim. Mesela menüsüne müdahale ettiğimde de kırılmamalı. Dün yağlı yedin bugün yeme diyebilmeliyim

Anladım canım herkese uyuyorsa bende uyarım

bana uyar canım

Tomurcukum D Deligonul783 un de isteği üzerine bende onunla olabilir miyim. Bende hırslı biriyim çünkü o da istiyordu zati

HAFTANIN BİRİNCİSİ............................. inciiitanesi ......................... -2,4 kg
HAFTANIN İKİNCİLERİ.................. tevafuk55 & D Deligonul783 ............ -1,2 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ ............................... M Melrin ............................ -0,6 kg

HAFTANIN UYARILANLARI !!!
1- Filik = +0,5 kg
2- angelina35 = +0,1 kg

Canim bana da uyar seninle olmak

Aslında zıt olması daha ıyı olurdu birbirini uyarmak acisindan ama herkes kendini kım le ıyı hissedeceksw oyle olması daha ıyı kabul benım ıcın Melrin bı gelsin de onun fikri ne

Canım eline sağlık hızlı hatun seniiii kilo verenleri tebrik ediyorum

Aslında zıt olması daha ıyı olurdu birbirini uyarmak acisindan ama herkes kendini kım le ıyı hissedeceksw oyle olması daha ıyı kabul benım ıcın Melrin bı gelsin de onun fikri ne

Aktiflik açısından tevafuk55 beni uyarır ben de hemencik gelirim bu yönden biz uyumluyuz.

süper o zaman,akşama durumlar netleşsin ikili kankileri 1. sayfaya eklerim.yeni kurallarımızı da paylaşayım burdan.eklemek yada çıkarmak istediğiniz varsa bekliyorum önerileri
1-HERGÜN DÜZENLİ MENÜ PAYLAŞIMI YAPILACAK.MAZERETSİZ ve DÜZENLİ PAYLAŞIM YAPMAYAN LİSTEDEN ÇIKARILACAK.

2-İKİLİ EŞLEŞMELERDE HERKES EŞİNİN MENÜSÜNÜ VARSA SPORUNU DEĞERLENDİRİP YORUM YAPACAK.DİĞER ARKADAŞLARIN MENÜLERİNE DE YORUMLARDA BULUNULACAK.

3-HER SALI KİLO BİLDİRİMİ EN GEÇ SAAT 16:00 YA KADAR GİRİLECEK.

4-İKİ HAFTA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ BİLDİRİM YAPMAYAN LİSTEDEN ÇIKARILACAK.

5-UYARI LİSTESİNDE OLANLAR BİR SONRAKİ HAFTA KİLO BİLDİRİMİNİ MUTLAKA EKSİ BİLDİRİM YAPACAK.İKİ HAFTA ÜSTÜ ÜSTE UYARI ALMAYACAK.

ay güldürdün beni ya alem hatunsun hee hırslan tabi ki.. Gidecek o artılar haftaya ilk üçte görmek istiyorum seni. Senin bebişin ne kadarlıktı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…