- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.181
Arkadaşlar o zaman bana yardımcı olun yeni kurallar yazayım sayfa başına,önerileri bekliyorumtomurcukkk Canım ben de fikrimi söyleyeyim ikili üçlü grup olması halinde kurallarımız katı olsun. Ben de bu ara çok aktif olamadım evet hastaydım işlerim vs vs neyse elimden geldiğince yazıcam ama ben mesela gelemesem de daima sadık kaldım diyetime. Evet ufak kaçamak oluyor arada ama telafi ediyorum. Benle olacak kişi de sürekli kaçamağı olan biri olmamalı bu da motivasyonu düşürebilir. Nasıl ayarlarız bilemiyorum. Kati kurallarımız olsun ve herkes uymaya söz verirse gruplaşalım o zaman. Ben tevafuk55 Sana talibim hem yarışırız baya hırs yaparız
katı kurallar stres yapmaz mı kendi adıma ben katı kural sevmiyiiim motivasyon düşürüyor bende guruplara çağırdılar şu cuma yarışması olanlara orada yapamadım ki çok iyi insanlardı ama bunaldım kilo veremedim o zaman misal grupları ona göre ayarlamak lazım sen katı kurallar olduğunda disiplinli olup kilo veriyorsan senin gibi birileriyle eşleşirsin benim gibi birileri varsa bende onunla eşleşirim olmaz mı böyle yada ne yapalım fikri olantomurcukkk Canım ben de fikrimi söyleyeyim ikili üçlü grup olması halinde kurallarımız katı olsun. Ben de bu ara çok aktif olamadım evet hastaydım işlerim vs vs neyse elimden geldiğince yazıcam ama ben mesela gelemesem de daima sadık kaldım diyetime. Evet ufak kaçamak oluyor arada ama telafi ediyorum. Benle olacak kişi de sürekli kaçamağı olan biri olmamalı bu da motivasyonu düşürebilir. Nasıl ayarlarız bilemiyorum. Kati kurallarımız olsun ve herkes uymaya söz verirse gruplaşalım o zaman. Ben tevafuk55 Sana talibim hem yarışırız baya hırs yaparız
Arkadaşlar o zaman bana yardımcı olun yeni kurallar yazayım sayfa başına,önerileri bekliyorum
katı kurallar stres yapmaz mı kendi adıma ben katı kural sevmiyiiim motivasyon düşürüyor bende guruplara çağırdılar şu cuma yarışması olanlara orada yapamadım ki çok iyi insanlardı ama bunaldım kilo veremedim o zaman misal grupları ona göre ayarlamak lazım sen katı kurallar olduğunda disiplinli olup kilo veriyorsan senin gibi birileriyle eşleşirsin benim gibi birileri varsa bende onunla eşleşirim olmaz mı böyle yada ne yapalım fikri olan
beni disiplinsiz diyet yapmıyor diye atmayasınız haaaa
Anladım canım herkese uyuyorsa bende uyarımAcil konusuyoruz zaten hepimiz merak etme canım zaten amac aktıf ligi artırmak menulerı guzel olanın digerine bı faydası olması hem eglenceli olması hem kendi dıyet kankasi olunca daha rahat elestırmek sen ozaman es olmak istedigin bırı varsa soyle oda kabul ederse oylece ol ozel bı istegi olmayanı da tomurcuk eslesın herkes soylesın boyle fikrini hem zaten eski duzene devam herkes birbirine yorum yapacak ama sen benım kanka m oldun ya mesela ben senı Etiketler surekli hanı spor var mı ne yemek yenecek olmasın bu olsun gıbı Fıkır alisverisı benım ozel bı tercihim yoktomurcukkk ama bana es yazacagn kabul etmeli benı zira tak dıye soyluyorum ve onunda bana soyleme sı lazım
Ben bi eşleşme düşündüm kabul görürse
Melrin - Tevafuk ( iki öğretmenler)
Tomurcuk - incitanesi (iki çalışan)
Ekim -Angelina (iki ev hanımı-deli dolu)
Asyam- Butterflyy ( iki ev hanımı ve ufak bebişli)
Birbirlerini daha iyi tamamlayacaklarını düşünüyorum.Değiştirmek isteyen yazsın ve anlayışla karşılansın
Tomurcukum D Deligonul783 un de isteği üzerine bende onunla olabilir miyim. Bende hırslı biriyim çünkü o da istiyordu zatiBen bi eşleşme düşündüm kabul görürse
Melrin - Tevafuk ( iki öğretmenler)
Tomurcuk - incitanesi (iki çalışan)
Ekim -Angelina (iki ev hanımı-deli dolu)
Asyam- Butterflyy ( iki ev hanımı ve ufak bebişli)
Birbirlerini daha iyi tamamlayacaklarını düşünüyorum.Değiştirmek isteyen yazsın ve anlayışla karşılansın
Tamam o zaman Melrine Aysamı eşleyelimTomurcukum D Deligonul783 un de isteği üzerine bende onunla olabilir miyim. Bende hırslı biriyim çünkü o da istiyordu zati
Canim bana da uyar seninle olmaktomurcukkk Canım ben de fikrimi söyleyeyim ikili üçlü grup olması halinde kurallarımız katı olsun. Ben de bu ara çok aktif olamadım evet hastaydım işlerim vs vs neyse elimden geldiğince yazıcam ama ben mesela gelemesem de daima sadık kaldım diyetime. Evet ufak kaçamak oluyor arada ama telafi ediyorum. Benle olacak kişi de sürekli kaçamağı olan biri olmamalı bu da motivasyonu düşürebilir. Nasıl ayarlarız bilemiyorum. Kati kurallarımız olsun ve herkes uymaya söz verirse gruplaşalım o zaman. Ben tevafuk55 Sana talibim hem yarışırız baya hırs yaparız
Bana uyar Melrin de kabul ederseTamam o zaman Melrine Aysamı eşleyelim
Eki Görüntüle 1780837
HAFTANIN BİRİNCİSİ.............................inciiitanesi ......................... -2,4 kg
HAFTANIN İKİNCİLERİ..................tevafuk55 & D Deligonul783 ............ -1,2 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ ............................... M Melrin ............................ -0,6 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
1-Filik = +0,5 kg
2-angelina35 = +0,1 kg
Aslında zıt olması daha ıyı olurdu birbirini uyarmak acisindan ama herkes kendini kım le ıyı hissedeceksw oyle olması daha ıyı kabul benım ıcın Melrin bı gelsin de onun fikri ne
tevafuk55 ve D Deligonul783 demek sız cok hırslısınız denek tek birbirinizı gordunz hırslı bekleyin bakalım benim dıyet kankım de 30 kusur vermis biri hm benı cok fena hısrlandırdınız sımdı
Ben simdiden eglenmeye basladim vede harekete geciyorm kalkıp yemegı yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?