- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.201
VallaFilik benim için asıl önemli olan aktıf lik.senin hırsinin da farkındayım valla kolay kolay beğenmiyorsun Ikili napacaz şimdi farklı olarak ? D Deligonul783 artık gelmeme yok, beni yalnız bırakma
haaa ben kelimeyi yanlış anlamışım hehehehehehKatı kurallar demek istememiştim kati yani kesin kararlar alınsın :) ama mesela ben her gün kendini salan biriyle yapamam hırslıyım ben. Eşleştiğim kişiyle beraber hırs yapmalıyız. Biri kilo verdiyse öbürü de ben de yapabilirim o yapıyorsa deyip ona yetişmeye çalışmalı. Yoksa nasıl gidecek bu kilolaryaza fit girmek istiyorum. Hırslı olan benle eşleşsin isterim. Mesela menüsüne müdahale ettiğimde de kırılmamalı. Dün yağlı yedin bugün yeme diyebilmeliyim
HAFTANIN BİRİNCİSİ.............................inciiitanesi ......................... -2,4 kg
HAFTANIN İKİNCİLERİ..................tevafuk55 & D Deligonul783 ............ -1,2 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ ............................... M Melrin ............................ -0,6 kg
kızlar süpersiniz canı gönülden tebrikler
incitanesi 8 li rakamların hayırlı olsun gülümm
eline sağlık tomurcuğum hem liste hem eşleştirme için harika olmuşBen bi eşleşme düşündüm kabul görürse
Melrin - Tevafuk ( iki öğretmenler)
Tomurcuk - incitanesi (iki çalışan)
Ekim -Angelina (iki ev hanımı-deli dolu)
Asyam- Butterflyy ( iki ev hanımı ve ufak bebişli)
Birbirlerini daha iyi tamamlayacaklarını düşünüyorum.Değiştirmek isteyen yazsın ve anlayışla karşılansın
Ay valla sesli güldümSen merak etme gelcem tepene çıkacamahahahahah kahvaltıda ne yedin onu de hele
Ay valla sesli güldümkız anam yufka ekmek getirmişti yarım yufkaya yumurta ve yeşil soğan sardim yedim. Başka bi şey yemedim
Birşey değil canım,son hali şöyle sanırım ama akşam netleştirelm Melrin angelina da fikrini yazsıneline sağlık tomurcuğum hem liste hem eşleştirme için harika olmuş
Birşey değil canım,son hali şöyle sanırım ama akşam netleştirelm Melrin angelina da fikrini yazsın
butterfly-tevafuk
melrin-asyam
ekim-angelina
incitanesi-tomurcuk
Ay ne bilim utandım şimdiTabiki şekerim sor söyliyim
Sen boşver ver yufka ye yufkaAy ne bilim utandım şimdikaç çocuğun var mesela. Nerede yaşıyorsun nerelisin kaç kiloydun başta gibi şeyler
Iciyorum canım. Akşam yemeğini erken yediğim için sonrasında acikmayauim diye tarçınlı süt içiyorum. Bu hafta denedim çok işe yaradıHmm demek yufka yedin iyiki sabah yedin yoksa fena yapardımne dicem her gün mutlaka bir bardak süt iç tamam mı
herkes yazsamı acabaAy ne bilim utandım şimdikaç çocuğun var mesela. Nerede yaşıyorsun nerelisin kaç kiloydun başta gibi şeyler
Iciyorum canım. Akşam yemeğini erken yediğim için sonrasında acikmayauim diye tarçınlı süt içiyorum. Bu hafta denedim çok işe yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?