- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.221
herkes yazsamı acaba
şöyle kısacık kendini tanıtma ve kilo macerasını
Az Bak baaaakkkSen boşver ver yufka ye yufka
Rica ederim bende diger gruptan ogrendim sagolsun lar ayy gercekten cok azmis yahu ıcını dolduraydin barıAz Bak baaaakkkbu arada sana büyük bi teşekkür borçluyum şu fatsecret çok işime yaradı senin sayende keşfettim yarım yufka da 100 kaloriymis sadece hıh
Canim ağzımi yakmayacak kadar ılık içiyorum mide yanması yapar sıcak olursa. Hemde yağ yakma özelliği var tarçınlı sütun..tarçınlı sütü sıcakmı soğukmu içiyorsunuz canım
Yumurta yeşil soğan falan işteRica ederim bende diger gruptan ogrendim sagolsun lar ayy gercekten cok azmis yahu ıcını dolduraydin barı
Ay ne bilim utandım şimdikaç çocuğun var mesela. Nerede yaşıyorsun nerelisin kaç kiloydun başta gibi şeyler
Iciyorum canım. Akşam yemeğini erken yediğim için sonrasında acikmayauim diye tarçınlı süt içiyorum. Bu hafta denedim çok işe yaradı
allah yar yardımcın olsun miladımtomurcukkk canım bugun bildirim gunu olduğunu unutmuşum daha doğrusu ben siteyi unuttum telaşem bitmiyor ama allahtan sabah tartıldım zahmet olmazsa ekler misin 100.3
Az Bak baaaakkkbu arada sana büyük bi teşekkür borçluyum şu fatsecret çok işime yaradı senin sayende keşfettim yarım yufka da 100 kaloriymis sadece hıh
allah yar yardımcın olsun miladım
yine de kilo vermişsin seni de düzenli geldiğin zaman engelinayla benim ekibe ekleriz seni boşta bırakmayuukkkk
gizli taktikleri bizlede paylaşacaksınız ona göreeeHahaha aynı taktiği yapmışız aynı kiloyu verdik. Akşam erken ye akşam da süt iç. Biz gizli diyet kankasıydık zaten çaktırma
ne oluyor miladım öyle doktora hemennnn hemde gidiyorsun 3 günde 4 kilo kaybı mide bulantısı ne demekBugün sali dimi tam okuyamadim mesajlari ama erken bitmis bildirimler.. ben eslesmeden aranizda takilabilir miyim kizlar galiba azicik depresyondayim 104 kiloya kadar çıkmıştım hic birsey yiyemiyorum 3 gündür midem bulanıyor et yiyince çıkarıyorum bi tuhaf oldum 3 gunde 4 kilo verdim düşünün artik o yüzden eslesmeden takilayim olur mu
Hehe utanma canım ne var bunda..
26 yaşındayım temmuzda 27 olcam. Bir tane oğlum var bir hafta sonra 15.ayına girecek inş. İstanbuldayım. Memleket ordu :) 2012 de evlendim. Mezun olur olmazmeraklılar gibi töbeee neysem 56 kiloydum 66 oldum çok kısa sürede. Sonra 60-63-66 o aralarda gezdim ama hiç diyet yapmadım şimdiye kadar. 66 hamişlik başlangıç 78 ile doğuma gittim. 10 gün sonra 69 oldum. İki üç ayda 80 oldum hatta en son 81 olmuştum. Şeker direnci ve cushing sendromu var vücut kendiliğinden fazla fazla kortizol üretiyo böbrek üstü bezlerim çok fazla çalışıyo. İlaç kullanamadım emziriyorum. Spor ve diyetle yenmeye çalışıyorum direnci. 81 ile başladım gruba geldiğimde 79,1 idim şu an 73,2 yim yaklaşık iki ayda verdim. Senin hikayen ne anlat bakalım :)
Aynen canım, bu hafta hep yazdim zaten.Hahaha aynı taktiği yapmışız aynı kiloyu verdik. Akşam erken ye akşam da süt iç. Biz gizli diyet kankasıydık zaten çaktırma
ne oluyor miladım öyle doktora hemennnn hemde gidiyorsun 3 günde 4 kilo kaybı mide bulantısı ne demek
sen bi kendini ayarla gel ben biz seni çekip çıkarırız deprasyondan allahın izniylebilmediğin yerlere tek başına girme bir daha
Aynen canım, bu hafta hep yazdim zaten.ekim2009 ben buraya hep yazdım canım. Taktiğim belli benim. Öğün atlamiyorum kesin ara yapıyorum. Aksami erken bitirip yatmadan süt içiyorum ve tabi bol su
Gelelim bana bende 29 yaşındayım haziranda 3030 uma fit bi hanim olarak girmek istiyorum. Boyum 172. Kızım ve oğlum var. Kızım 4 buçuk oğlum 10 aylık. Samsunluyum ve Samsun'da yaşıyorum. Öğretmenim. Üni deyken 60 kilo ile mezun oldum çok zayifytim. Evlendigimde 2010 da 63. Kızıma 66 ile kaldım 80 le bitti. Geçen yıl 69 dum. Oğluma hamile kaldım 85 le bitti. 77 ye düştüm ama beğenmedim kendimi ve burayı buldum. Şimdi hedefim önce 66 sonra 60.
Beni hirslandiran olay ise
Geçenlerde eşim bana birbirimize yakinken gobegime bakıp hamile misin dedi. Ayy bunu ilk defa anlatıyorum. Şaka yaptı ama toparlamaya çalışırken iyice battı. Bende o zaman kendime söz verdim. Görürsün sen hamileyi dedimböyle işte kiloya musait bi yapim var yersem kesin alıyorum. O yüzden verip hayat boyu dikkat edecem. Sen nerden mezun oldun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?