Haydi Yine Yeniden...

Ay o tanıdıklar beni de deli ediyorlar. Uzun boylu olunca kilo da alınca bildiğin deve gibi oluyorum. Bana da diyorlar ki Masssallahhh devlet gibi, at gibi kadinsin sinir oluuom haberleri yok.
Evet canım şartlar izin vermemiş ama okumussun yine. Tebrikler sana gerçekten benziyomusuz ay sınıf öğretmeniyim ama geçen yıl 2. Üniyi de bitirdim. Edebiyat mezunuyum aynı zamanda

tomurcukkk canım bugun bildirim gunu olduğunu unutmuşum daha doğrusu ben siteyi unuttum telaşem bitmiyor ama allahtan sabah tartıldım zahmet olmazsa ekler misin 100.3
Tamam canim ekliyorum.grubun,girmediginde seni sık sık uyaracak zaten.birbirinize karsi sorumlusunuz artik.iki hanelilere cok az kalmis.artik lutfen toparla ve yaza kadar 8 leri gor.gecmis olsun bu arada.olmadi bi doktora gorun.

Merak etme yaza fit girersin boy da var ohhh salına salına gezin ayy manken olmuş dicekler bu sefer :) ne güzel canım ben de y.lisans istiyodum ama henüz ona vaktim yok. Seneye bi bebiş daha düşünüyorum arayı açmadan biri kreşe gider birine annem bakar. Ancak o zaman işe güce bakarım. Ufak çaplı organizasyon özel gün konsepti hazırlıyorum. Ama en büyük isteğim de ilerde kendi butiğimi açabilmek. Kendi tasarımlarımı hayata geçirmek istiyorum çok istiyorum. Moda tasarımı eğitimi de aldım bu arada birkaç sene. Seçimlerim yanlış oldu ama hep içimdedir..

maşallah baya donanımlı bir bayansınız :)

Oy maşallah canım ya, cok güzel valla inş acarsin butigini. Aynı zamanda zayiflayarak hamile kalmak süper fikir

Oy maşallah canım ya, cok güzel valla inş acarsin butigini. Aynı zamanda zayiflayarak hamile kalmak süper fikir

İnşallah canım. Yahu düşünsene 80 le hamile kalsam 90 olurdum malum tedavi olamadan kalmış olurdum daha kötü.. Hem zayıflamış olcam hem hamilelikte de dikkat edicem.

Tomurcukcum eline sağlık liste de kurallar da çok güzel. Bu yenilenmryle hepimiz haftaya eksi görecez inşallah

Tomurcukcum eline sağlık liste de kurallar da çok güzel. Bu yenilenmryle hepimiz haftaya eksi görecez inşallah
İnşallah canım.bence de sayfaya ve eşlere karşı sorumluluklar arttı. 5. kural da birden bire aklıma geldi.Uyarı listesindekilerin artıdan çabuk kurtulsun diye

burdayım canım burdayım düşünüyordum akşama yemeğe davetliyiz balık var hamsi tava pek de severim nasıl yapsam ne kadar yesem az zararla kurtulurum diye düşünüyordum
Bol salata ve zaten ekmeksiz yiyeceğin için balığı da 10-15 adete kadar yiyebilirsin bence canım.1 adet hamsi 12 kaloriymiş

Bol salata ve zaten ekmeksiz yiyeceğin için balığı da 10-15 adete kadar yiyebilirsin bence canım.1 adet hamsi 12 kaloriymiş

Akşam ben de öyle yapıcam balığı tavada az yağla galeta unuyla kızartıcam ama yerken üstünü soyucam yağ çekmemiş oluyo öyle yiyorum. Ekmek yok tabi ve bol salata oh

bety21 de aktif değil ama çocuğunun kolu çıkmıştı izin istemişti en son.Umarım en kısa zamanda gelir
mrb canım burdayım geldim bugünden itibaren döndüm sabah 68.9 geldim gitgide kilo alıyorum yeniden başlıyorum artık.., canım akşama spora gideceğim gelince menüyü yazarım

aa süper evet salata ve 15 tane yerim çok güzel teşekkür ederim canım ama akşam 8 - 9 arası olur yemek saatimiz sıkıntı olmaz heralde zaten ekmeksiz yerim

akşama bende balık salata yapacağım az yemeyi düşünüyorum

Balıktan zarar gelmez ben geçen hafta bu şekilde 1,5 dilime yakın somon yedim ve eksideydim hep. Ve çokta doyurucu oluyo. Yağlı bir balık olarak biliniyo ama çok faydalı bir yağ. Hem omega6 deposu tavsiye ederim.

mrb canım burdayım geldim bugünden itibaren döndüm sabah 68.9 geldim gitgide kilo alıyorum yeniden başlıyorum artık.., canım akşama spora gideceğim gelince menüyü yazarım
Hoşgeldin canım.
Nasıl oldu kızın kolu.Herşey yolundadır inşallah.
Bizde günlük olarak bi revizyona girdik.Yeni kurallar yazdık 1. sayfada.İkili eşleşmeler yaptık.Seni de istersen bi gruba 3. olarak dahil edelim.İstersen milad diye bi arkadaşımızla 2li grup yapalım.
Kilonu ekliyorum listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…