- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.241
Tamam canim ekliyorum.grubun,girmediginde seni sık sık uyaracak zaten.birbirinize karsi sorumlusunuz artik.iki hanelilere cok az kalmis.artik lutfen toparla ve yaza kadar 8 leri gor.gecmis olsun bu arada.olmadi bi doktora gorun.tomurcukkk canım bugun bildirim gunu olduğunu unutmuşum daha doğrusu ben siteyi unuttum telaşem bitmiyor ama allahtan sabah tartıldım zahmet olmazsa ekler misin 100.3
Ay o tanıdıklar beni de deli ediyorlar. Uzun boylu olunca kilo da alınca bildiğin deve gibi oluyorum. Bana da diyorlar ki Masssallahhh devlet gibi, at gibi kadinsinsinir oluuom haberleri yok.
Evet canım şartlar izin vermemiş ama okumussun yine. Tebrikler sanagerçekten benziyomusuz ay sınıf öğretmeniyim ama geçen yıl 2. Üniyi de bitirdim. Edebiyat mezunuyum aynı zamanda
Merak etme yaza fit girersin boy da var ohhh salına salına gezin ayy manken olmuş dicekler bu sefer :) ne güzel canım ben de y.lisans istiyodum ama henüz ona vaktim yok. Seneye bi bebiş daha düşünüyorum arayı açmadanbiri kreşe gider birine annem bakar. Ancak o zaman işe güce bakarım. Ufak çaplı organizasyon özel gün konsepti hazırlıyorum. Ama en büyük isteğim de ilerde kendi butiğimi açabilmek. Kendi tasarımlarımı hayata geçirmek istiyorum çok istiyorum. Moda tasarımı eğitimi de aldım bu arada birkaç sene. Seçimlerim yanlış oldu ama hep içimdedir..
Oy maşallah canım ya, cok güzel valla inş acarsin butigini. Aynı zamanda zayiflayarak hamile kalmak süper fikirMerak etme yaza fit girersin boy da var ohhh salına salına gezin ayy manken olmuş dicekler bu sefer :) ne güzel canım ben de y.lisans istiyodum ama henüz ona vaktim yok. Seneye bi bebiş daha düşünüyorum arayı açmadanbiri kreşe gider birine annem bakar. Ancak o zaman işe güce bakarım. Ufak çaplı organizasyon özel gün konsepti hazırlıyorum. Ama en büyük isteğim de ilerde kendi butiğimi açabilmek. Kendi tasarımlarımı hayata geçirmek istiyorum çok istiyorum. Moda tasarımı eğitimi de aldım bu arada birkaç sene. Seçimlerim yanlış oldu ama hep içimdedir..
Oy maşallah canım ya, cok güzel valla inş acarsin butigini. Aynı zamanda zayiflayarak hamile kalmak süper fikir
Bende seni soracaktim simdi.nerelerde diyet kankitoşkom diyemaşallah baya donanımlı bir bayansınız :)
süper o zaman,akşama durumlar netleşsin ikili kankileri 1. sayfaya eklerim.yeni kurallarımızı da paylaşayım burdan.eklemek yada çıkarmak istediğiniz varsa bekliyorum önerileri
1-HERGÜN DÜZENLİ MENÜ PAYLAŞIMI YAPILACAK.MAZERETSİZ ve DÜZENLİ PAYLAŞIM YAPMAYAN LİSTEDEN ÇIKARILACAK.
2-İKİLİ EŞLEŞMELERDE HERKES EŞİNİN MENÜSÜNÜ VARSA SPORUNU DEĞERLENDİRİP YORUM YAPACAK.DİĞER ARKADAŞLARIN MENÜLERİNE DE YORUMLARDA BULUNULACAK.
3-HER SALI KİLO BİLDİRİMİ EN GEÇ SAAT 16:00 YA KADAR GİRİLECEK.
4-İKİ HAFTA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ BİLDİRİM YAPMAYAN LİSTEDEN ÇIKARILACAK.
5-UYARI LİSTESİNDE OLANLAR BİR SONRAKİ HAFTA KİLO BİLDİRİMİNİ MUTLAKA EKSİ BİLDİRİM YAPACAK.İKİ HAFTA ÜSTÜ ÜSTE UYARI ALMAYACAK.
Tomurcukcum eline sağlık liste de kurallar da çok güzel. Bu yenilenmryle hepimiz haftaya eksi görecez inşallahHAFTANIN BİRİNCİSİ.............................inciiitanesi ......................... -2,4 kg
HAFTANIN İKİNCİLERİ..................tevafuk55 & D Deligonul783 ............ -1,2 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ ............................... @Melrin ............................ -0,6 kg
kızlar süpersiniz canı gönülden tebrikler
incitanesi 8 li rakamların hayırlı olsun gülümm
İnşallah canım.bence de sayfaya ve eşlere karşı sorumluluklar arttı. 5. kural da birden bire aklıma geldi.Uyarı listesindekilerin artıdan çabuk kurtulsun diyeTomurcukcum eline sağlık liste de kurallar da çok güzel. Bu yenilenmryle hepimiz haftaya eksi görecez inşallah
Bende seni soracaktim simdi.nerelerde diyet kankitoşkom diye
Sağol bitanem işte uğraşıp durmaca yahumaşallah baya donanımlı bir bayansınız :)
Bol salata ve zaten ekmeksiz yiyeceğin için balığı da 10-15 adete kadar yiyebilirsin bence canım.1 adet hamsi 12 kaloriymişburdayım canım burdayım düşünüyordum akşama yemeğe davetliyiz balık var hamsi tava pek de severim nasıl yapsam ne kadar yesem az zararla kurtulurum diye düşünüyordum
Bol salata ve zaten ekmeksiz yiyeceğin için balığı da 10-15 adete kadar yiyebilirsin bence canım.1 adet hamsi 12 kaloriymiş
mrb canım burdayım geldim bugünden itibaren döndüm sabah 68.9 geldim gitgide kilo alıyorum yeniden başlıyorum artık.., canım akşama spora gideceğim gelince menüyü yazarımbety21 de aktif değil ama çocuğunun kolu çıkmıştı izin istemişti en son.Umarım en kısa zamanda gelir
Bol salata ve zaten ekmeksiz yiyeceğin için balığı da 10-15 adete kadar yiyebilirsin bence canım.1 adet hamsi 12 kaloriymiş
akşama bende balık salata yapacağım az yemeyi düşünüyorumAkşam ben de öyle yapıcambalığı tavada az yağla galeta unuyla kızartıcam ama yerken üstünü soyucam yağ çekmemiş oluyo öyle yiyorum. Ekmek yok tabi ve bol salata oh
İnşallah canım.bence de sayfaya ve eşlere karşı sorumluluklar arttı. 5. kural da birden bire aklıma geldi.Uyarı listesindekilerin artıdan çabuk kurtulsun diye
akşama bende balık salata yapacağım az yemeyi düşünüyorum
Olmaz olmaz,bugün ödül olsun bu yemek sana.Çok güzel kilo verdin maşallahaa süper evet salata ve 15 tane yerim çok güzel teşekkür ederim canım ama akşam 8 - 9 arası olur yemek saatimiz sıkıntı olmaz heralde zaten ekmeksiz yerim
Hoşgeldin canım.mrb canım burdayım geldim bugünden itibaren döndüm sabah 68.9 geldim gitgide kilo alıyorum yeniden başlıyorum artık.., canım akşama spora gideceğim gelince menüyü yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?