Haydi Yine Yeniden...

merhabalar akşam yemeğini de yazıyorum bugün biraz geç yiyeceğiz ama yazdığım dışında yersem tekrar bildiririm tomurcukkk ve diğer arkadaşlarım
SABAH
1 bardak süt
1 tane kepekli tost

ARA
2 küçük kepekli galeta (serçe parmak büyüklüğünde)

ÖĞLE
1 kase şehriye çorba
1 parça tavuk gögüs fırın (avuç içi büyüklüğünde)
2 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran

ARA
3 küçük kepekli galeta (serçe parmak büyüklüğünde)

AKŞAM
1 kase salata
15 tane hamsi

4 litre su

Iyı aksamlar kızlar benım diyet kankım yok yanı daha haberi dahı yok malesef bende hıc olmadık ciss yaptım ya tam yuruyuse gidecektim komşu abla aradı sever benı ama mesafeliyz yinede birileriyle tanıstracm gel deyince gıttım yoksa misafir kabul etmiyorum bu ara gitmekte istemiyorum dun kahvaltıyı guzel idare etmistim 2 peynır ve zeytinle neyse cok degıl yinede sadece bilsem yemek yemezdim

evlatlarını allah sana bağışlasın
bak bacım bana 30 uma girip herkese yaşımı söyledikten sonra dediler ben sana henüz 29 ken diyeyim 30 una girsen bile 3 sene 29 diyecekmişsin 40 ına girdiğinde de 4 sene 39 denilirmiş haberin olsun
ben de gece yoğurt ve limon yiyorum gerçi benimki azcık mecburiyetten toz magnezyumu suda eritip içiriyorum midemi her defasın da o kadar çok bulandırıyor ki hemen yarım limonu üstüne yalıyorum 2 kaşık yoğurda sıkıyorum limonu kalan posasını da yiyorum kemire kemire yine de 1 saate yakın midem bulanıp duruyor geceleri:))
ilaç olmadan önce de gece yoğurt yiyince içimin kazıntısı geçiyordu üstüne yarım litre su şart tabi

Sehriye corbası varken pilav gerek yokmus ama cok az oldugu ıcın vede oglen bence sorun yok guzel menun

sen şimdi nerde oturuyorsun eskişehirde mi

Ha aa benim gorumcem 4 yıldır 38 yasında ondan demekki annem de hatırlıyorum yıllarca 39 du simdide 49 ıkı yıldır

mrb canım burdayım geldim bugünden itibaren döndüm sabah 68.9 geldim gitgide kilo alıyorum yeniden başlıyorum artık.., canım akşama spora gideceğim gelince menüyü yazarım
Hosgeldin gecmıs olsun kızın nasıl oldu

Iyi aksamlar
Yarım bardak greyfurt suyu
3 mil Leslie

Kahvaltı
1 has.yumurta
4 dılım sucuk
5 zeytın

1 kucuk elma

Öğle sonu gıbı
Fırında tum tavuk yaptım yag eklmeden
Bır but bıraz gogus ten yedım bıraz fazla gıbı yedım aslında
1 kase salata yagsiz

15.30 16 gıbı galıba
2 kasık kısır
1.5 kasık cevizli havuc Slata
1 dılım tam bılmedgm bal kabağı püre halinde ıcınde biskuvi cevız ustunde krema gıbı cok az bıse vardı

1 saatten fazla yuruyus
3 lt su ıcıldı

angelina35 nerdesin bacııı senle eşleştik ama yoksun hala nere gittin yine koşturuyorsun :)
sabah
yok
öğle
1 elma
1 lokma bile olmayacak kadar kaşar parçası

öğleden sonra komşuda
2 tane yumurta büyüklüğünde haşhaşlı hamur işi bişey adı ne bilmiyorum
bir kaç kuş lokumu
azcık leblebi

akşam
henüz yemedim acıkmaya başladım ama
1 tabak bizim yörenin erik ekşili mercimekli ıspanaklı sulu köftesi olur
içinde bulgurdan misket kadar köfteler var bir tabakta 8-10 tane civarı olur herhalde olmadı sayarak korum tabağıma bulgurunu::)

eğer kabaklı tatlının kreması ev yapımıysa bence sağlıklı bir tatlı günün geneli çok iyi protein ağırlıklı olmuş bence
akşam yine yok demi tarçınlı süt içeceksin

evet akşam yediklerin biraz kalorili şeyler ama sporda yapmışsın bence dengelemişsindir

eğer kabaklı tatlının kreması ev yapımıysa bence sağlıklı bir tatlı günün geneli çok iyi protein ağırlıklı olmuş bence
akşam yine yok demi tarçınlı süt içeceksin
Yok hıc ıcmıcem midem Kotu oldu vallahi canım onun ne oldugunu bende anlamadım ama su hazır aldıgımiz kremadan degildi tesekkur ederim aslında hedef proteın genel olsundu da olmadı

50.gün

Kahvaltıdan önce
3 kuru kayısı,2 bardak su

Kahvaltı
2 dilim kızarmış tb,5 zeytin,1 yumurta,2 kk kadar peynir,azcık kahvaltı sos

öğle
1 kepçe tarhana çorbası, 1 közl k.biber, 2 kaşık közl patlıcan,1 kase kabak yoğurtlama

ara
şekersiz nescafe

akşam
salata,1 dilim somon

ara
yarım armut

Su 2 lt şimdilik 3'e tamamlarım.
Bugün spor yok günaşırı gidiyorum.

çok güzel bir menü

Bence sahane hem cok saglikli bı menu olmus proteın meyve sebze hersey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…