- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.261
evlatlarını allah sana bağışlasınAynen canım, bu hafta hep yazdim zaten.ekim2009 ben buraya hep yazdım canım. Taktiğim belli benim. Öğün atlamiyorum kesin ara yapıyorum. Aksami erken bitirip yatmadan süt içiyorum ve tabi bol su
Gelelim bana bende 29 yaşındayım haziranda 3030 uma fit bi hanim olarak girmek istiyorum. Boyum 172. Kızım ve oğlum var. Kızım 4 buçuk oğlum 10 aylık. Samsunluyum ve Samsun'da yaşıyorum. Öğretmenim. Üni deyken 60 kilo ile mezun oldum çok zayifytim. Evlendigimde 2010 da 63. Kızıma 66 ile kaldım 80 le bitti. Geçen yıl 69 dum. Oğluma hamile kaldım 85 le bitti. 77 ye düştüm ama beğenmedim kendimi ve burayı buldum. Şimdi hedefim önce 66 sonra 60.
Beni hirslandiran olay ise
Geçenlerde eşim bana birbirimize yakinken gobegime bakıp hamile misin dedi. Ayy bunu ilk defa anlatıyorum. Şaka yaptı ama toparlamaya çalışırken iyice battı. Bende o zaman kendime söz verdim. Görürsün sen hamileyi dedimböyle işte kiloya musait bi yapim var yersem kesin alıyorum. O yüzden verip hayat boyu dikkat edecem. Sen nerden mezun oldun canım
Sehriye corbası varken pilav gerek yokmus ama cok az oldugu ıcın vede oglen bence sorun yok guzel menunmerhabalar akşam yemeğini de yazıyorum bugün biraz geç yiyeceğiz ama yazdığım dışında yersem tekrar bildiririmtomurcukkk ve diğer arkadaşlarım
SABAH
1 bardak süt
1 tane kepekli tost
ARA
2 küçük kepekli galeta (serçe parmak büyüklüğünde)
ÖĞLE
1 kase şehriye çorba
1 parça tavuk gögüs fırın (avuç içi büyüklüğünde)
2 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
ARA
3 küçük kepekli galeta (serçe parmak büyüklüğünde)
AKŞAM
1 kase salata
15 tane hamsi
4 litre su
sen şimdi nerde oturuyorsun eskişehirde miOo maşallah canım uzun boylusun. Benim boy 1.65 ama öyle göbekli değilim ben. 80 kilo iken bile abartı bi kilom olmadığını söylerdi herkes. Şu anda da çok şükür beden olarakta ufaldım biraz. Benzer yanlarımız çokmuş. Aynı kiloyla hamile kalmışız aynı yaşta anne olmuşuz :) bir de samsunlusun ay hiç güleceğim yoktuben de geçen yıl 69 dum ilk hedefim 66 sonra 60 çektik birbirimizi demek ki. Ben hem okudum hem çalıştım canım öyle gerekti. Yoksa ben de öğretmen olacaktım ya almanca ya ingilizce öğretmeni. Lisede dil ağırlıklı okumuştum. Ama kamu yönetimi mezunuyum eskişehir. Sen ne öğretmenisin?
Bu arada eşine çoookk teessüf ederim yaa şakası bile hoş değil. Ama illa bi sebep olacaktı ve iyiki olmuş. Beni hırslandıran olaysa sinir olduğum birinin annesi beni her gördüğünde maşallahın var ne olmuş sana böyle demesi. Ben hayatım boyunca zayıftım hatta ergenlik çağında 44 kilo olduğumu bilirim. Bir türlü alamazdım ama şimdi ne yesem yarıyo malesef. O yüzden az az sık sık yemek hayat felsefemiz olmalı. Az lokma çok adım...
Sehriye corbası varken pilav gerek yokmus ama cok az oldugu ıcın vede oglen bence sorun yok guzel menun
Ha aa benim gorumcem 4 yıldır 38 yasında ondan demekki annem de hatırlıyorum yıllarca 39 du simdide 49 ıkı yıldırevlatlarını allah sana bağışlasın
bak bacım bana 30 uma girip herkese yaşımı söyledikten sonra dedilerben sana henüz 29 ken diyeyim 30 una girsen bile 3 sene 29 diyecekmişsin 40 ına girdiğinde de 4 sene 39 denilirmiş haberin olsun
ben de gece yoğurt ve limon yiyorum gerçi benimki azcık mecburiyetten toz magnezyumu suda eritip içiriyorum midemi her defasın da o kadar çok bulandırıyor ki hemen yarım limonu üstüne yalıyorum 2 kaşık yoğurda sıkıyorum limonu kalan posasını da yiyorum kemire kemire yine de 1 saate yakın midem bulanıp duruyor geceleri:))
ilaç olmadan önce de gece yoğurt yiyince içimin kazıntısı geçiyordu üstüne yarım litre su şart tabi
Hosgeldin gecmıs olsun kızın nasıl oldumrb canım burdayım geldim bugünden itibaren döndüm sabah 68.9 geldim gitgide kilo alıyorum yeniden başlıyorum artık.., canım akşama spora gideceğim gelince menüyü yazarım
hahahahahha cidden bunu yapanlar varmış demek ki bizde zamanı gelince yapsak mı ki hehehehHa aa benim gorumcem 4 yıldır 38 yasında ondan demekki annem de hatırlıyorum yıllarca 39 du simdide 49 ıkı yıldır
eğer kabaklı tatlının kreması ev yapımıysa bence sağlıklı bir tatlı günün geneli çok iyi protein ağırlıklı olmuş benceIyi aksamlar
Yarım bardak greyfurt suyu
3 mil Leslie
Kahvaltı
1 has.yumurta
4 dılım sucuk
5 zeytın
1 kucuk elma
Öğle sonu gıbı
Fırında tum tavuk yaptım yag eklmeden
Bır but bıraz gogus ten yedım bıraz fazla gıbı yedım aslında
1 kase salata yagsiz
15.30 16 gıbı galıba
2 kasık kısır
1.5 kasık cevizli havuc Slata
1 dılım tam bılmedgm bal kabağı püre halinde ıcınde biskuvi cevız ustunde krema gıbı cok az bıse vardı
1 saatten fazla yuruyus
3 lt su ıcıldı
sen şimdi nerde oturuyorsun eskişehirde mi
Iyi aksamlar
Yarım bardak greyfurt suyu
3 mil Leslie
Kahvaltı
1 has.yumurta
4 dılım sucuk
5 zeytın
1 kucuk elma
Öğle sonu gıbı
Fırında tum tavuk yaptım yag eklmeden
Bır but bıraz gogus ten yedım bıraz fazla gıbı yedım aslında
1 kase salata yagsiz
15.30 16 gıbı galıba
2 kasık kısır
1.5 kasık cevizli havuc Slata
1 dılım tam bılmedgm bal kabağı püre halinde ıcınde biskuvi cevız ustunde krema gıbı cok az bıse vardı
1 saatten fazla yuruyus
3 lt su ıcıldı
Yok hıc ıcmıcem midem Kotu oldu vallahi canım onun ne oldugunu bende anlamadım ama su hazır aldıgımiz kremadan degildi tesekkur ederim aslında hedef proteın genel olsundu da olmadıeğer kabaklı tatlının kreması ev yapımıysa bence sağlıklı bir tatlı günün geneli çok iyi protein ağırlıklı olmuş bence
akşam yine yok demi tarçınlı süt içeceksin
Inşallah oyle olmusturevet akşam yediklerin biraz kalorili şeyler ama sporda yapmışsın bence dengelemişsindir
50.gün
Kahvaltıdan önce
3 kuru kayısı,2 bardak su
Kahvaltı
2 dilim kızarmış tb,5 zeytin,1 yumurta,2 kk kadar peynir,azcık kahvaltı sos
öğle
1 kepçe tarhana çorbası, 1 közl k.biber, 2 kaşık közl patlıcan,1 kase kabak yoğurtlama
ara
şekersiz nescafe
akşam
salata,1 dilim somon
ara
yarım armut
Su 2 lt şimdilik 3'e tamamlarım.
Bugün spor yok günaşırı gidiyorum.
Bence sahane hem cok saglikli bı menu olmus proteın meyve sebze hersey var50.gün
Kahvaltıdan önce
3 kuru kayısı,2 bardak su
Kahvaltı
2 dilim kızarmış tb,5 zeytin,1 yumurta,2 kk kadar peynir,azcık kahvaltı sos
öğle
1 kepçe tarhana çorbası, 1 közl k.biber, 2 kaşık közl patlıcan,1 kase kabak yoğurtlama
ara
şekersiz nescafe
akşam
salata,1 dilim somon
ara
yarım armut
Su 2 lt şimdilik 3'e tamamlarım.
Bugün spor yok günaşırı gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?