- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.281
Demekki bellı yastan sonra Insan kabullenmek istemiyor allah insallah uzun omurler verr de bızde grrz o yaşlarıhahahahahha cidden bunu yapanlar varmış demek ki bizde zamanı gelince yapsak mı ki heheheh
benim dilim durmaz illa gerçeği söylerim :))
amin sağlıkla sevdiklerimizle görürüz inşallahDemekki bellı yastan sonra Insan kabullenmek istemiyor allah insallah uzun omurler verr de bızde grrz o yaşları
merhabalar akşam yemeğini de yazıyorum bugün biraz geç yiyeceğiz ama yazdığım dışında yersem tekrar bildiririmtomurcukkk ve diğer arkadaşlarım
SABAH
1 bardak süt
1 tane kepekli tost
ARA
2 küçük kepekli galeta (serçe parmak büyüklüğünde)
ÖĞLE
1 kase şehriye çorba
1 parça tavuk gögüs fırın (avuç içi büyüklüğünde)
2 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
ARA
3 küçük kepekli galeta (serçe parmak büyüklüğünde)
AKŞAM
1 kase salata
15 tane hamsi
4 litre su
Iyi aksamlar
Yarım bardak greyfurt suyu
3 mil Leslie
Kahvaltı
1 has.yumurta
4 dılım sucuk
5 zeytın
1 kucuk elma
Öğle sonu gıbı
Fırında tum tavuk yaptım yag eklmeden
Bır but bıraz gogus ten yedım bıraz fazla gıbı yedım aslında
1 kase salata yagsiz
15.30 16 gıbı galıba
2 kasık kısır
1.5 kasık cevizli havuc Slata
1 dılım tam bılmedgm bal kabağı püre halinde ıcınde biskuvi cevız ustunde krema gıbı cok az bıse vardı
1 saatten fazla yuruyus
3 lt su ıcıldı
angelina35 nerdesin bacııı senle eşleştik ama yoksun hala nere gittin yine koşturuyorsun :)
sabah
yok
öğle
1 elma
1 lokma bile olmayacak kadar kaşar parçası
öğleden sonra komşuda
2 tane yumurta büyüklüğünde haşhaşlı hamur işi bişey adı ne bilmiyorum
bir kaç kuş lokumu
azcık leblebi
akşam
henüz yemedim acıkmaya başladım ama
1 tabak bizim yörenin erik ekşili mercimekli ıspanaklı sulu köftesi olur
içinde bulgurdan misket kadar köfteler var bir tabakta 8-10 tane civarı olur herhalde olmadı sayarak korum tabağıma bulgurunu::)
Bence sahane hem cok saglikli bı menu olmus proteın meyve sebze hersey var
Aaa neden ben 18 19 20 yasa defalarca donebolırm hayat toz pembe bakan surekli gezen aşk heyecanlar uvvvv super olurduamin sağlıkla sevdiklerimizle görürüz inşallah
ben bu yaşımı 20 li yaşlardan çok daha fazla seviyorum asla 20 li yaşlarıma dönmek istemezdim seçme hakkım olsa:)
En zor eşi ben aldim galiba.ben senin menulerinde bi fazlalik goremeyecegim hic ve hep ayni yorum olacak gibimerhabalar akşam yemeğini de yazıyorum bugün biraz geç yiyeceğiz ama yazdığım dışında yersem tekrar bildiririmtomurcukkk ve diğer arkadaşlarım
SABAH
1 bardak süt
1 tane kepekli tost
ARA
2 küçük kepekli galeta (serçe parmak büyüklüğünde)
ÖĞLE
1 kase şehriye çorba
1 parça tavuk gögüs fırın (avuç içi büyüklüğünde)
2 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
ARA
3 küçük kepekli galeta (serçe parmak büyüklüğünde)
AKŞAM
1 kase salata
15 tane hamsi
4 litre su
En zor eşi ben aldim galiba.ben senin menulerinde bi fazlalik goremeyecegim hic ve hep ayni yorum olacak gibineyse insallah boyle devam eder. Ikinci ara ogununu degistirebilirsin.boyle bi oneri yapayim
Gecmis olsun canim bi dr git istersen ...Bugün sali dimi tam okuyamadim mesajlari ama erken bitmis bildirimler.. ben eslesmeden aranizda takilabilir miyim kizlar galiba azicik depresyondayim 104 kiloya kadar çıkmıştım hic birsey yiyemiyorum 3 gündür midem bulanıyor et yiyince çıkarıyorum bi tuhaf oldum 3 gunde 4 kilo verdim düşünün artik o yüzden eslesmeden takilayim olur mu
Yavrum ben sunun surasinda 22gun sonra 37 oluyorumm hey yavrum heyy sen dogdugunda ben yuruyomusum 9 aylikken yurumusumde ona gore himmmmtomurcukkk gülüm sana zahmet bir daha ki listede benim yaşımı 36 yaparmısın ekim sonundan beri 36 yım angelina tek başına hava atmasın topiğin yaşça en kıdemlisi benim diye
benim malum dönemde bünyem tırlatıyor ya ağzım durmuyor yada bişey yiyesim gelmiyor bir cinslik var bende :))Maşallah canım öğünlerin çok düzenli ve güzel böyle devam et..
Canım gayet az yemişsin akşam ve yürüyüş var bence bi zararı olmaz.. Ve erken yemişsin acıkmayacak mısın
Canım öğünlerini atlama az az sık sık ye. Öğün atlayınca aksine kilo alınıyor.. Yani bende öyle oluyor...
anacım sana olurdu bana olmazdı ondan istemiyorum 19 yaşında evlendim 21 yaşında anne oldum eşim 29 du k.v 54 hayatı zindan ettiler bana aklım kesmiyordu azcık akıllı olsam bu kadar yıpranmazdım şimdi çok rahatım bişey dendiği zaman hemen köpürmüyorum bende gerekeni söylüyorum hizmetçilikten kurtardım kendimi ben o evin geliniyim kölesi değil gerekenden fazlasını yapmıyorum artık yapamıyorum zaten gücüm yok kiAaa neden ben 18 19 20 yasa defalarca donebolırm hayat toz pembe bakan surekli gezen aşk heyecanlar uvvvv super olurdu
yedim yemeğimi çorba gibiydi zaten bulguru az kahverengi mercimeğiyle ıspanağı bol sulu yemekti baktım beni kesmiyecek üstüne 1 lokma ekmekle 1 dilim kaşar yedim kesti tam olmasa da doyduğumu anladım üstüne de suyu içince (ilaç için yemek sonrası hemen yutuluyor ) tam karar doldu midem :)))ekim2009 sen ılac alıyorsun sabah hıc yok oglende kalorısı olabilir ama pek dyorucu ve saglıklı bıse yok evet bulgura dıkkat et gec olmadan ye ama mutlaka yemek ye bnce
allahhh yine yakalandım sanaYavrum ben sunun surasinda 22gun sonra 37 oluyorumm hey yavrum heyy sen dogdugunda ben yuruyomusum 9 aylikken yurumusumde ona gore himmmm
Yeni geldim kankim bebis gormeye gittim ya gelelim menuye sabah bisey yememissin kuzum oglen yediginin adi galiba hashasli loku biliyorum biraz yagli bisey aksamada bulguru az ye canim yanindaolmadi yogurt ye menun bana gore cok iyi benimki cok kotuangelina35 nerdesin bacııı senle eşleştik ama yoksun hala nere gittin yine koşturuyorsun :)
sabah
yok
öğle
1 elma
1 lokma bile olmayacak kadar kaşar parçası
öğleden sonra komşuda
2 tane yumurta büyüklüğünde haşhaşlı hamur işi bişey adı ne bilmiyorum
bir kaç kuş lokumu
azcık leblebi
akşam
henüz yemedim acıkmaya başladım ama
1 tabak bizim yörenin erik ekşili mercimekli ıspanaklı sulu köftesi olur
içinde bulgurdan misket kadar köfteler var bir tabakta 8-10 tane civarı olur herhalde olmadı sayarak korum tabağıma bulgurunu::)
Ay kankim şimdi veriyorum menumu
bebeiş görmeleri bitmedi bu geçen iptal olan mıydı allah hepsini analı babalı büyütsün inşallah bebek olsada bizde görsek sevsek keşke :))Yeni geldim kankim bebis gormeye gittim ya gelelim menuye sabah bisey yememissin kuzum oglen yediginin adi galiba hashasli loku biliyorum biraz yagli bisey aksamada bulguru az ye canim yanindaolmadi yogurt ye menun bana gore cok iyi benimki cok kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?