Haydi Yine Yeniden...

Demekki bellı yastan sonra Insan kabullenmek istemiyor allah insallah uzun omurler verr de bızde grrz o yaşları
amin sağlıkla sevdiklerimizle görürüz inşallah
ben bu yaşımı 20 li yaşlardan çok daha fazla seviyorum asla 20 li yaşlarıma dönmek istemezdim seçme hakkım olsa:)

Maşallah canım öğünlerin çok düzenli ve güzel böyle devam et..

Canım gayet az yemişsin akşam ve yürüyüş var bence bi zararı olmaz.. Ve erken yemişsin acıkmayacak mısın

Canım öğünlerini atlama az az sık sık ye. Öğün atlayınca aksine kilo alınıyor.. Yani bende öyle oluyor...

amin sağlıkla sevdiklerimizle görürüz inşallah
ben bu yaşımı 20 li yaşlardan çok daha fazla seviyorum asla 20 li yaşlarıma dönmek istemezdim seçme hakkım olsa:)
Aaa neden ben 18 19 20 yasa defalarca donebolırm hayat toz pembe bakan surekli gezen aşk heyecanlar uvvvv super olurdu

ekim2009 sen ılac alıyorsun sabah hıc yok oglende kalorısı olabilir ama pek dyorucu ve saglıklı bıse yok evet bulgura dıkkat et gec olmadan ye ama mutlaka yemek ye bnce

En zor eşi ben aldim galiba.ben senin menulerinde bi fazlalik goremeyecegim hic ve hep ayni yorum olacak gibi neyse insallah boyle devam eder. Ikinci ara ogununu degistirebilirsin.boyle bi oneri yapayim

En zor eşi ben aldim galiba.ben senin menulerinde bi fazlalik goremeyecegim hic ve hep ayni yorum olacak gibi neyse insallah boyle devam eder. Ikinci ara ogununu degistirebilirsin.boyle bi oneri yapayim

sagol canım muz vardı yanımda ama balık yiyecem aksaşm çok olur diye yemedim bunlar daha az kalorili geldi sanki bana

Gecmis olsun canim bi dr git istersen ...

tomurcukkk gülüm sana zahmet bir daha ki listede benim yaşımı 36 yaparmısın ekim sonundan beri 36 yım angelina tek başına hava atmasın topiğin yaşça en kıdemlisi benim diye
Yavrum ben sunun surasinda 22gun sonra 37 oluyorumm hey yavrum heyy sen dogdugunda ben yuruyomusum 9 aylikken yurumusumde ona gore himmmm

benim malum dönemde bünyem tırlatıyor ya ağzım durmuyor yada bişey yiyesim gelmiyor bir cinslik var bende :))
bu ara yeni bir huy edindim kazık kadar kadınım yeme huyum bile değişiyor canım çay çekiyor yapıyorum ilk bardağı dolduruyorum daha içmeden canım meyve istiyor çayla portakal çayla ayva elma yediğim oluyor bu dönem geçsin yine doğru düzgün beslenrim inşallah öğün atlamam

Aaa neden ben 18 19 20 yasa defalarca donebolırm hayat toz pembe bakan surekli gezen aşk heyecanlar uvvvv super olurdu
anacım sana olurdu bana olmazdı ondan istemiyorum 19 yaşında evlendim 21 yaşında anne oldum eşim 29 du k.v 54 hayatı zindan ettiler bana aklım kesmiyordu azcık akıllı olsam bu kadar yıpranmazdım şimdi çok rahatım bişey dendiği zaman hemen köpürmüyorum bende gerekeni söylüyorum hizmetçilikten kurtardım kendimi ben o evin geliniyim kölesi değil gerekenden fazlasını yapmıyorum artık yapamıyorum zaten gücüm yok ki

ekim2009 sen ılac alıyorsun sabah hıc yok oglende kalorısı olabilir ama pek dyorucu ve saglıklı bıse yok evet bulgura dıkkat et gec olmadan ye ama mutlaka yemek ye bnce
yedim yemeğimi çorba gibiydi zaten bulguru az kahverengi mercimeğiyle ıspanağı bol sulu yemekti baktım beni kesmiyecek üstüne 1 lokma ekmekle 1 dilim kaşar yedim kesti tam olmasa da doyduğumu anladım üstüne de suyu içince (ilaç için yemek sonrası hemen yutuluyor ) tam karar doldu midem :)))

Yavrum ben sunun surasinda 22gun sonra 37 oluyorumm hey yavrum heyy sen dogdugunda ben yuruyomusum 9 aylikken yurumusumde ona gore himmmm
allahhh yine yakalandım sana
ben anlamam sen de 79 lusun bende senesine bakarım ayına günene bakmam artıkın bende 37 nin içindeyim gariii

Yeni geldim kankim bebis gormeye gittim ya gelelim menuye sabah bisey yememissin kuzum oglen yediginin adi galiba hashasli loku biliyorum biraz yagli bisey aksamada bulguru az ye canim yanindaolmadi yogurt ye menun bana gore cok iyi benimki cok kotu

Menümü anlatayım
Sabah
Aç karnına 7-8 goji berry
1.5 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 dilim etimek,1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal, taze sıkılmış portakal suyu
Ara
Armut
Öğle
2 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak, ekmeksiz
Ara
1 kurabiye,5-6 fındık
Akşam
Yemek öncesi 7 goji beri
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak yemeği, çorba
Ara
Türk kahvesi

Yeni geldim kankim bebis gormeye gittim ya gelelim menuye sabah bisey yememissin kuzum oglen yediginin adi galiba hashasli loku biliyorum biraz yagli bisey aksamada bulguru az ye canim yanindaolmadi yogurt ye menun bana gore cok iyi benimki cok kotu
bebeiş görmeleri bitmedi bu geçen iptal olan mıydı allah hepsini analı babalı büyütsün inşallah bebek olsada bizde görsek sevsek keşke :))
gül gibi sarılı yumurta büyüklüğünde araları haşhaşlı bişeydi azcık kuruydu ama hazır almış arkadaş kendi yapmamış
galiba burda ona ya dızmana yada dediğin gibi lokum diyorlar
bulgur köftesi azdı saydım 13 tane vardı içinde toplasan 2 yemek kaşığı dolusu anca eder küçük yuvarlamışım onları:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…