Haydi Yine Yeniden...

oooo çok güzel karabuğday kürüne bu gün mü başladın

Ah Kıyamam ya haklısın tabı ozaman kaynana sizle kaldı mi hıc un sure falan bende 21 ın sonunda evlendim ama sukur esim tek tabanca cok rahat bi adam hicbirsey karısmaz

Amin canim cumlemizinkini..Ay bu çok iyiymiş zaten gostermiyorsyn diyorlar 3 yıl kimse çakmaz

Bak yaa kiz buyutme yasini 36 iyi iste ben bi gireyim begenirsem sende girersin 37 ye he he he

sen de yaz menünü ne mamalar yedin görelim
bu gün komşuma diyorum geçen aklıma bir gün toplantı v.s. falan bişey olsada birileri masa kursa şöyle güzelce bende gidip yesem diye canım çekti diye :)))geçti allahtan o can çekmesi

Kahvaltın guzel diger ogun lerin az gojı baslamissın bugday da kur mu tamamen degisik menun yorum yapamadım o yuzden

Evet canim iptal olan bebis gormesiydi hem bebisi yedim hem ciss yedim yaa

Komsuma geldim oturmaya.menu bildirimini eve dondugumde yaparim.arada derede mesajlari da okumaya calisacagim burda.baya sayfa birikmis cunku

Kahvaltın guzel diger ogun lerin az gojı baslamissın bugday da kur mu tamamen degisik menun yorum yapamadım o yuzden
Yiyen olarak bende pek mana veremedim goji çevremdekilerin dilindeydi denemek için aldım buğday çok önceden almıştım pilav ekmek yerine tüketmeyi düşünüyorum sadece haşlıyorum yoğurda pul biber nane buğdayı karıştırıyorum kalorisi düşük diye yaptım

Ah Kıyamam ya haklısın tabı ozaman kaynana sizle kaldı mi hıc un sure falan bende 21 ın sonunda evlendim ama sukur esim tek tabanca cok rahat bi adam hicbirsey karısmaz
kaynana bende kalmadı ama her hafta sonu sabahtan akşama onlara giderdik önce alışverişi yapar et tavuk pazar alışverişi ne varsa alır elimiz kolumuz dolu minibüsle giderdik her defasında bişey çıkarır eşimi doldurur beni ağlatırlardı gecede evde eşim söylenir ağlatırdı kadın sürekli pusuda ağız arardı sonrada kinini kusardı bende çok saf salaktım sorularına aptal gibi olduğu gibi cevap verirdi az lafı kıvırma yalan söyleme yok tabii
evde böcek görüp ayyy desem evi bahçeli müstakil o iş büyür karın benden tiksiniyor v.s. diye ardından telefon gelir eşime bağırırdı böceği gördüp ayy dediğimde zaten eşimde kaynımda eltimde yanımda olsa bile eşim sen anama bişey mi dedin v.s. beni azarlar dururdu 16 senelik evliyim 5 sene önce eşim kv yi bizde kalsın diye eve getirdi o kış burnumdan fitil fitil getirdi ilk ve son kalışıydı yaz boyu ondayken zaten intihara meyilli hale geliyordum 6 ayda troid hastası oldum saçlarımın çeyreğinden fazlası beyazladı hayata küstüm ve gerçekten obez oldum şimdi artık önce ben diyorum ne yaptıysam allah rızası için yapmıştım ama artık yapmam allahın rızası için başka iyilikler yaparım yoksa ya ben dinden çıkıcam deliricem yada boşanıcam :))))önce can sonra canan diyorum artık :)))

ekim2009 kankitom menum geliyo
Sabah : yarim bardak greyfurt
Iki dilim tambugday ekmek
Bes alti catal sucuk
Dort kup kasar peynir
Uc dal kivircik iki yesil biber
Bir kokteyl domates
Sekersiz cay
Oglen : bir peynirli pogaca
Bir dilim rulo pasta
Kucuk bir kare patates salatasi yogurtlu
Selersiz cay
Aksam : yarim kepce mercimek corbasi

Insallah migdem agrimaz yaa mecbur kaldim ictim corbayi gece acikmamak icin menu icler acisi benim yaa

Zor günler Rabbim emeğinin karşılığını fazlaca versin inşallah son sözüne sonuna kadar katılıyorum önce can

bu mu o kadar dediğin akşam yok gibi zaten öğlende 1 poğaça 1 rulo pasta patates salatası zaten cıs değil bence çok iyi atlatmışsın öğlen yediklerin akşam olsaydı sorun olurdu ama gündüz yemişsin akşamda azcık çorba car sadece dengelenmiş ama durabilecekmisin acıkırsan yoğurt yada ayran yap iç hatta varsa yoğurda yarım yada 1 kaşık yulaf kepeği katıştır ye ki gece midenden kıvranma

Kızımın toplantısı vardı oraya gittim geldim
Menumu vereyim @butterfly143 ve diğer arkadaslarim

Sabah:ılık limonlu şu
Kahvaltı: yarım yufka
Bir yumurta
Iki yeşil soğan

Ara: bir bardak sek Nescafe
2 dilim bitter

Öğle: 1 ayran 1 kepekli galeta

Ara: bir Türk Kahvesi yanına iki dilim orcik(cevizli sucuk)
Resmini atacam küçük dilimlerdi

Ara: Leslie 3 mile

Aksam: bir kepçe çorba
Bir kepçe etli nohut
Salata
Iki kaşık yoğurt

Ara: tarçınlı süt içerim

Tatlı erken Yediğin için affedilir mi tabiki affedilir hele üstüne bu kadar spor yapmışken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…