- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.301
oooo çok güzel karabuğday kürüne bu gün mü başladınMenümü anlatayım
Sabah
Aç karnına 7-8 goji berry
1.5 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 dilim etimek,1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal, taze sıkılmış portakal suyu
Ara
Armut
Öğle
2 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak, ekmeksiz
Ara
1 kurabiye,5-6 fındık
Akşam
Yemek öncesi 7 goji beri
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak yemeği, çorba
Ara
Türk kahvesi
Ah Kıyamam ya haklısın tabı ozaman kaynana sizle kaldı mi hıc un sure falan bende 21 ın sonunda evlendim ama sukur esim tek tabanca cok rahat bi adam hicbirsey karısmazanacım sana olurdu bana olmazdı ondan istemiyorum 19 yaşında evlendim 21 yaşında anne oldum eşim 29 du k.v 54 hayatı zindan ettiler bana aklım kesmiyordu azcık akıllı olsam bu kadar yıpranmazdım şimdi çok rahatım bişey dendiği zaman hemen köpürmüyorum bende gerekeni söylüyorum hizmetçilikten kurtardım kendimi ben o evin geliniyim kölesi değil gerekenden fazlasını yapmıyorum artık yapamıyorum zaten gücüm yok ki
Bak yaa kiz buyutme yasini 36 iyi iste ben bi gireyim begenirsem sende girersin 37 ye he he heallahhh yine yakalandım sana
ben anlamam sen de 79 lusun bende senesine bakarım ayına günene bakmam artıkın bende 37 nin içindeyim gariii
Amin canim cumlemizinkini..Ay bu çok iyiymiş zaten gostermiyorsyn diyorlar 3 yıl kimse çakmazevlatlarını allah sana bağışlasın
bak bacım bana 30 uma girip herkese yaşımı söyledikten sonra dedilerben sana henüz 29 ken diyeyim 30 una girsen bile 3 sene 29 diyecekmişsin 40 ına girdiğinde de 4 sene 39 denilirmiş haberin olsun
ben de gece yoğurt ve limon yiyorum gerçi benimki azcık mecburiyetten toz magnezyumu suda eritip içiriyorum midemi her defasın da o kadar çok bulandırıyor ki hemen yarım limonu üstüne yalıyorum 2 kaşık yoğurda sıkıyorum limonu kalan posasını da yiyorum kemire kemire yine de 1 saate yakın midem bulanıp duruyor geceleri:))
ilaç olmadan önce de gece yoğurt yiyince içimin kazıntısı geçiyordu üstüne yarım litre su şart tabi
Bende bu hevesle bekledim bugun umudu kesmistım artık ıyı sonunda geldin karabugday in hıkmetı nedır ya bende yaparım belkiFilik ortak olmuşuz kusura bakma bugün çok geciktim çocukları parkta kovalamakla meşguldüm canım çıktı desem yeridir
Bak yaa kiz buyutme yasini 36 iyi iste ben bi gireyim begenirsem sende girersin 37 ye he he he
Kahvaltın guzel diger ogun lerin az gojı baslamissın bugday da kur mu tamamen degisik menun yorum yapamadım o yuzdenMenümü anlatayım
Sabah
Aç karnına 7-8 goji berry
1.5 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 dilim etimek,1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal, taze sıkılmış portakal suyu
Ara
Armut
Öğle
2 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak, ekmeksiz
Ara
1 kurabiye,5-6 fındık
Akşam
Yemek öncesi 7 goji beri
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak yemeği, çorba
Ara
Türk kahvesi
Evet canim iptal olan bebis gormesiydi hem bebisi yedim hem ciss yedim yaabebeiş görmeleri bitmedi bu geçen iptal olan mıydı allah hepsini analı babalı büyütsün inşallah bebek olsada bizde görsek sevsek keşke :))
gül gibi sarılı yumurta büyüklüğünde araları haşhaşlı bişeydi azcık kuruydu ama hazır almış arkadaş kendi yapmamış
galiba burda ona ya dızmana yada dediğin gibi lokum diyorlar
bulgur köftesi azdı saydım 13 tane vardı içinde toplasan 2 yemek kaşığı dolusu anca eder küçük yuvarlamışım onları:))
Kız bak bı senın kardes taktım evlenmedı dedın ya evlensın istiyor musunuz yanı kısmet mı olmadı yoksa ozel bı sebebi mı var ona gore bıse dcemBak yaa kiz buyutme yasini 36 iyi iste ben bi gireyim begenirsem sende girersin 37 ye he he he
Yiyen olarak bende pek mana veremedim goji çevremdekilerin dilindeydi denemek için aldım buğday çok önceden almıştım pilav ekmek yerine tüketmeyi düşünüyorum sadece haşlıyorum yoğurda pul biber nane buğdayı karıştırıyorum kalorisi düşük diye yaptımKahvaltın guzel diger ogun lerin az gojı baslamissın bugday da kur mu tamamen degisik menun yorum yapamadım o yuzden
Büyük kalori almışsın ne tatlıdır o bebişEvet canim iptal olan bebis gormesiydi hem bebisi yedim hem ciss yedim yaa
kaynana bende kalmadı ama her hafta sonu sabahtan akşama onlara giderdik önce alışverişi yapar et tavuk pazar alışverişi ne varsa alır elimiz kolumuz dolu minibüsle giderdik her defasında bişey çıkarır eşimi doldurur beni ağlatırlardı gecede evde eşim söylenir ağlatırdı kadın sürekli pusuda ağız arardı sonrada kinini kusardı bende çok saf salaktım sorularına aptal gibi olduğu gibi cevap verirdi az lafı kıvırma yalan söyleme yok tabiiAh Kıyamam ya haklısın tabı ozaman kaynana sizle kaldı mi hıc un sure falan bende 21 ın sonunda evlendim ama sukur esim tek tabanca cok rahat bi adam hicbirsey karısmaz
Zor günler Rabbim emeğinin karşılığını fazlaca versin inşallah son sözüne sonuna kadar katılıyorum önce cankaynana bende kalmadı ama her hafta sonu sabahtan akşama onlara giderdik önce alışverişi yapar et tavuk pazar alışverişi ne varsa alır elimiz kolumuz dolu minibüsle giderdik her defasında bişey çıkarır eşimi doldurur beni ağlatırlardı gecede evde eşim söylenir ağlatırdı kadın sürekli pusuda ağız arardı sonrada kinini kusardı bende çok saf salaktım sorularına aptal gibi olduğu gibi cevap verirdi az lafı kıvırma yalan söyleme yok tabii
evde böcek görüp ayyy desem evi bahçeli müstakil o iş büyür karın benden tiksiniyor v.s. diye ardından telefon gelir eşime bağırırdı böceği gördüp ayy dediğimde zaten eşimde kaynımda eltimde yanımda olsa bile eşim sen anama bişey mi dedin v.s. beni azarlar dururdu 16 senelik evliyim 5 sene önce eşim kv yi bizde kalsın diye eve getirdi o kış burnumdan fitil fitil getirdi ilk ve son kalışıydı yaz boyu ondayken zaten intihara meyilli hale geliyordum 6 ayda troid hastası oldum saçlarımın çeyreğinden fazlası beyazladı hayata küstüm ve gerçekten obez oldum şimdi artık önce ben diyorum ne yaptıysam allah rızası için yapmıştım ama artık yapmam allahın rızası için başka iyilikler yaparım yoksa ya ben dinden çıkıcam deliricem yada boşanıcam :))))önce can sonra canan diyorum artık :)))
bu mu o kadar dediğin akşam yok gibi zaten öğlende 1 poğaça 1 rulo pasta patates salatası zaten cıs değil bence çok iyi atlatmışsın öğlen yediklerin akşam olsaydı sorun olurdu ama gündüz yemişsin akşamda azcık çorba car sadece dengelenmiş ama durabilecekmisin acıkırsan yoğurt yada ayran yap iç hatta varsa yoğurda yarım yada 1 kaşık yulaf kepeği katıştır ye ki gece midenden kıvranmaekim2009 kankitom menum geliyo
Sabah : yarim bardak greyfurt
Iki dilim tambugday ekmek
Bes alti catal sucuk
Dort kup kasar peynir
Uc dal kivircik iki yesil biber
Bir kokteyl domates
Sekersiz cay
Oglen : bir peynirli pogaca
Bir dilim rulo pasta
Kucuk bir kare patates salatasi yogurtlu
Selersiz cay
Aksam : yarim kepce mercimek corbasi
Insallah migdem agrimaz yaa mecbur kaldim ictim corbayi gece acikmamak icin menu icler acisi benim yaa
Tatlı erken Yediğin için affedilir mi tabiki affedilir hele üstüne bu kadar spor yapmışkenIyi aksamlar
Yarım bardak greyfurt suyu
3 mil Leslie
Kahvaltı
1 has.yumurta
4 dılım sucuk
5 zeytın
1 kucuk elma
Öğle sonu gıbı
Fırında tum tavuk yaptım yag eklmeden
Bır but bıraz gogus ten yedım bıraz fazla gıbı yedım aslında
1 kase salata yagsiz
15.30 16 gıbı galıba
2 kasık kısır
1.5 kasık cevizli havuc Slata
1 dılım tam bılmedgm bal kabağı püre halinde ıcınde biskuvi cevız ustunde krema gıbı cok az bıse vardı
1 saatten fazla yuruyus
3 lt su ıcıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?