- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.321
Şu orçikler bitsede süper kelimesini kullansamKızımın toplantısı vardı oraya gittim geldim
Menumu vereyim D Deligonul783 ve diğer arkadaslarim
Sabah:ılık limonlu şu
Kahvaltı: yarım yufka
Bir yumurta
Iki yeşil soğan
Ara: bir bardak sek Nescafe
2 dilim bitter
Öğle: 1 ayran 1 kepekli galeta
Ara: bir Türk Kahvesi yanına iki dilim orcik(cevizli sucuk)
Resmini atacam küçük dilimlerdi
Ara: Leslie 3 mile
Aksam: bir kepçe çorba
Bir kepçe etli nohut
Salata
Iki kaşık yoğurt
Ara: tarçınlı süt içerim
Canim sevdigi bi kiz vardi kiz bunu birakti amcasinin ogluyla evlendi kardesim kiza taki falan almisti hic birini yollamadi ve halen boynunda geziyo o taki ile sonrasinda evlenmek istemedi simdi istiyo ama bi turlu nasip olmuyo tatlim yaa sen ne diyecektinKız bak bı senın kardes taktım evlenmedı dedın ya evlensın istiyor musunuz yanı kısmet mı olmadı yoksa ozel bı sebebi mı var ona gore bıse dcem
arkadaşım önce can demezsen ne canın kalıyor ne de canan a gösterecek sevgin rabbim kimseye yaşatmasın böyle şeyleri ben çok geç akıllandım hatta tamda akıllanmadım ya neyse:)Zor günler Rabbim emeğinin karşılığını fazlaca versin inşallah son sözüne sonuna kadar katılıyorum önce can
Cok zor hayat ama sımdı de hastalık cıktıktan sonradan guzel gunleri zehir ettikten sonra ne kaldı geriye esinde pes cıtır hatun almis yasin da kucuk hem anlam veremiyorum hem oğlunu huzursuz ediyorsun boyle yaparak sadece elin kızna olmuyorkaynana bende kalmadı ama her hafta sonu sabahtan akşama onlara giderdik önce alışverişi yapar et tavuk pazar alışverişi ne varsa alır elimiz kolumuz dolu minibüsle giderdik her defasında bişey çıkarır eşimi doldurur beni ağlatırlardı gecede evde eşim söylenir ağlatırdı kadın sürekli pusuda ağız arardı sonrada kinini kusardı bende çok saf salaktım sorularına aptal gibi olduğu gibi cevap verirdi az lafı kıvırma yalan söyleme yok tabii
evde böcek görüp ayyy desem evi bahçeli müstakil o iş büyür karın benden tiksiniyor v.s. diye ardından telefon gelir eşime bağırırdı böceği gördüp ayy dediğimde zaten eşimde kaynımda eltimde yanımda olsa bile eşim sen anama bişey mi dedin v.s. beni azarlar dururdu 16 senelik evliyim 5 sene önce eşim kv yi bizde kalsın diye eve getirdi o kış burnumdan fitil fitil getirdi ilk ve son kalışıydı yaz boyu ondayken zaten intihara meyilli hale geliyordum 6 ayda troid hastası oldum saçlarımın çeyreğinden fazlası beyazladı hayata küstüm ve gerçekten obez oldum şimdi artık önce ben diyorum ne yaptıysam allah rızası için yapmıştım ama artık yapmam allahın rızası için başka iyilikler yaparım yoksa ya ben dinden çıkıcam deliricem yada boşanıcam :))))önce can sonra canan diyorum artık :)))
rabbim hayırlısıyla ona da kalbi dili eli ailesi güzel birini nasip eder inşallahCanim sevdigi bi kiz vardi kiz bunu birakti amcasinin ogluyla evlendi kardesim kiza taki falan almisti hic birini yollamadi ve halen boynunda geziyo o taki ile sonrasinda evlenmek istemedi simdi istiyo ama bi turlu nasip olmuyo tatlim yaa sen ne diyecektin
sorunlu ailede büyüyenler 10 yaş büyük olsa bile herşeyi akıl edip düşünüp ona göre davranmanı bekliyor işte ben büyüdüm de allahtan 30 yaşından sonra yaş farkını sıfırladım gibi bişey kendim olmaya başladım hayır demeyi öğrendim cevap vermeye başlayınca paçayı kurtardımCok zor hayat ama sımdı de hastalık cıktıktan sonradan guzel gunleri zehir ettikten sonra ne kaldı geriye esinde pes cıtır hatun almis yasin da kucuk hem anlam veremiyorum hem oğlunu huzursuz ediyorsun boyle yaparak sadece elin kızna olmuyor
Ozeden bak kız nasıl bı kızmış o oyle insanda gurur olur bıraz bitmis gitmis versene kı ben olsam bastan kabul etmezdım zaten malesef kalp yarası cok zor hem hayal kırıklığıCanim sevdigi bi kiz vardi kiz bunu birakti amcasinin ogluyla evlendi kardesim kiza taki falan almisti hic birini yollamadi ve halen boynunda geziyo o taki ile sonrasinda evlenmek istemedi simdi istiyo ama bi turlu nasip olmuyo tatlim yaa sen ne diyecektin
o kadarı cıs değil sağlıklı
Ha hay guzelmiş allah kimseye kaldırmayaCGI bı yuk vermez sende bas etmissin sonundasorunlu ailede büyüyenler 10 yaş büyük olsa bile herşeyi akıl edip düşünüp ona göre davranmanı bekliyor işte ben büyüdüm de allahtan 30 yaşından sonra yaş farkını sıfırladım gibi bişey kendim olmaya başladım hayır demeyi öğrendim cevap vermeye başlayınca paçayı kurtardım
KADINLAR SARIMSAK DEĞİLDİR erkekler ve anaları ezmesinnn dedim en son :))
Kankitoş süper menu olmuş. Hiç aşırılık yok. Sadece ricam akşam yemeğinin saatlerini de yazar misin. Senin mesajı ara ara bulana kadar :))50.gün
Kahvaltıdan önce
3 kuru kayısı,2 bardak su
Kahvaltı
2 dilim kızarmış tb,5 zeytin,1 yumurta,2 kk kadar peynir,azcık kahvaltı sos
öğle
1 kepçe tarhana çorbası, 1 közl k.biber, 2 kaşık közl patlıcan,1 kase kabak yoğurtlama
ara
şekersiz nescafe
akşam
salata,1 dilim somon
ara
yarım armut
Su 2 lt şimdilik 3'e tamamlarım.
Bugün spor yok günaşırı gidiyorum.
Çok minnacıkmış tamam o halde süpersin bugün
Insallh oyledir kızlar ben cikiyorm kızımı banyo yaptırmam gerek sonra yatmadan gelirim Melrin senle de onumuzdeki gunler daha guzel Fıkır alışverişi yapar iz insallah gorusmem uzereTatlı erken Yediğin için affedilir mi tabiki affedilir hele üstüne bu kadar spor yapmışken
Kızımın toplantısı vardı oraya gittim geldim
Menumu vereyim D Deligonul783 ve diğer arkadaslarim
Sabah:ılık limonlu şu
Kahvaltı: yarım yufka
Bir yumurta
Iki yeşil soğan
Ara: bir bardak sek Nescafe
2 dilim bitter
Öğle: 1 ayran 1 kepekli galeta
Ara: bir Türk Kahvesi yanına iki dilim orcik(cevizli sucuk)
Resmini atacam küçük dilimlerdi
Ara: Leslie 3 mile
Aksam: bir kepçe çorba
Bir kepçe etli nohut
Salata
Iki kaşık yoğurt
Ara: tarçınlı süt içerim
Tabiki canım fikir de uygulamak ta bizde görüşürüzInsallh oyledir kızlar ben cikiyorm kızımı banyo yaptırmam gerek sonra yatmadan gelirim Melrin senle de onumuzdeki gunler daha guzel Fıkır alışverişi yapar iz insallah gorusmem uzere
Çok kötü değil erken yemissin iyi olmuş. Ama bazen kaçamaklar vücuda es verebiliyor canim. Bu hafta için son olsun benceekim2009 kankitom menum geliyo
Sabah : yarim bardak greyfurt
Iki dilim tambugday ekmek
Bes alti catal sucuk
Dort kup kasar peynir
Uc dal kivircik iki yesil biber
Bir kokteyl domates
Sekersiz cay
Oglen : bir peynirli pogaca
Bir dilim rulo pasta
Kucuk bir kare patates salatasi yogurtlu
Selersiz cay
Aksam : yarim kepce mercimek corbasi
Insallah migdem agrimaz yaa mecbur kaldim ictim corbayi gece acikmamak icin menu icler acisi benim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?