Haydi Yine Yeniden...

Şu orçikler bitsede süper kelimesini kullansam

Kız bak bı senın kardes taktım evlenmedı dedın ya evlensın istiyor musunuz yanı kısmet mı olmadı yoksa ozel bı sebebi mı var ona gore bıse dcem
Canim sevdigi bi kiz vardi kiz bunu birakti amcasinin ogluyla evlendi kardesim kiza taki falan almisti hic birini yollamadi ve halen boynunda geziyo o taki ile sonrasinda evlenmek istemedi simdi istiyo ama bi turlu nasip olmuyo tatlim yaa sen ne diyecektin

Zor günler Rabbim emeğinin karşılığını fazlaca versin inşallah son sözüne sonuna kadar katılıyorum önce can
arkadaşım önce can demezsen ne canın kalıyor ne de canan a gösterecek sevgin rabbim kimseye yaşatmasın böyle şeyleri ben çok geç akıllandım hatta tamda akıllanmadım ya neyse:)
insan önce kendini sevecek saygı duyacak değerli olduğunu hissedecek ki etrafındakilere de sevgi gösterebilip mutlu olsun
kendini çöp gibi hissedersen kime ne faydan olacak çocuğuna mı eşine mi annene mi yeterli ilgi sevgi göstericen anca elin egosu yüksek kv lerine besleme misali karın tokluğuna hizmet edip. eşine eş değilde hizmetçi yatak için geyşa ol ruh gibi gez
bir dönem rabbim yardım ediyor sirkelenip kendine geliyorsun her ne kadar benim 12 senemi alsada ses çıkarabilmem de 15 senemi alasada buna şükür

Cok zor hayat ama sımdı de hastalık cıktıktan sonradan guzel gunleri zehir ettikten sonra ne kaldı geriye esinde pes cıtır hatun almis yasin da kucuk hem anlam veremiyorum hem oğlunu huzursuz ediyorsun boyle yaparak sadece elin kızna olmuyor

rabbim hayırlısıyla ona da kalbi dili eli ailesi güzel birini nasip eder inşallah

sorunlu ailede büyüyenler 10 yaş büyük olsa bile herşeyi akıl edip düşünüp ona göre davranmanı bekliyor işte ben büyüdüm de allahtan 30 yaşından sonra yaş farkını sıfırladım gibi bişey kendim olmaya başladım hayır demeyi öğrendim cevap vermeye başlayınca paçayı kurtardım
KADINLAR SARIMSAK DEĞİLDİR erkekler ve anaları ezmesinnn dedim en son :))

Ozeden bak kız nasıl bı kızmış o oyle insanda gurur olur bıraz bitmis gitmis versene kı ben olsam bastan kabul etmezdım zaten malesef kalp yarası cok zor hem hayal kırıklığı

Ha hay guzelmiş allah kimseye kaldırmayaCGI bı yuk vermez sende bas etmissin sonunda

Kankitoş süper menu olmuş. Hiç aşırılık yok. Sadece ricam akşam yemeğinin saatlerini de yazar misin. Senin mesajı ara ara bulana kadar :))

Tatlı erken Yediğin için affedilir mi tabiki affedilir hele üstüne bu kadar spor yapmışken
Insallh oyledir kızlar ben cikiyorm kızımı banyo yaptırmam gerek sonra yatmadan gelirim Melrin senle de onumuzdeki gunler daha guzel Fıkır alışverişi yapar iz insallah gorusmem uzere

Canımmm öğle öğününü atlamamaya dikkat et ama bazen ben de sen gibi yapıyorum açlık pek hissetmiyosam bu şekilde geçiştiriyorum maksat ağzım çalışsın ne kadar çok öğün o kadar hızlı metabolizma bitterde sıkıntı yok şerbetli tatlı yemekten iyidir ama aynı gün bitter ve orcik olmasın. Olmasın bi daha hııııı cısss adet dönemi izin veriyorum. Kan kaybı oluyo ve vücudun cidden tatlıya ihtiyacı oluyo. Gerisi gayet iyi tatlım. Ben seni menümde etiket yapmayı unutmuşum tüh gördün mü? Ben bu akşam süt içmem balık yidim bacım.

Çok kötü değil erken yemissin iyi olmuş. Ama bazen kaçamaklar vücuda es verebiliyor canim. Bu hafta için son olsun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…