Haydi Yine Yeniden...

Aynen canım o an bir şey yemeliydim ondan oldu. Kahveyi de çok severim şekersiz olunca yanına bir şey olsun dedim ondan yani iyi yapmışsın balık salatayla doyurucu oluyor. Şifa olsun canım benim

pesss diyorummmm yahu millett ne geniş yaa nasıl vermez ne çirkefmiş. Bazısu var valla gayet mutluu ve evliyken çekip alıyolar kolundan bileziklerini falan

Bu kadar mı iyi anlatılır.. Senin kv fenaymış cidden. Öbür tarafta işi çok zor çoookk... İftira yalan herşey var.. Nasıl helallik alacak senden. Bnm kv bunları yapmaz ama bana da laf sokmalarından ve alttann alttan beni kullanmak isteyişinden midem bulandı elimi eteğimi çektim. İki kızı yanında biri boşandı. Onlara bakıyo derdi beni geriyo gibi sürekli bana şikayet sürekli ah vah öldüm gittim oram ağrıyo buram ağrıyo bananeee yahu!! Bana mı yaptın sanki.. Aslında meali şu gel bize bak kızlarıma bak hepimize hizmet et gelin dediğin hizmetçidir. Sen katiyyen onlar kadar hasta olamazsın onlar olur ancak. Bnm migrenim var ve böbrekler sıkıntılı insülin var tansiyon düşüyo fenalaşıyodum daha 26 yaşındayım hayatım hep zorluklarla geçti.. Neyse diyo ki ben bi gitsem tahlil yaptırsam ohooo bi sürü şey çıkar diyodu. Bişi olmaz nolcak diyodu. Eee canı kanı değilim kızı grip olsa karaları bağlar. Heee geçenlerde başağrısından kocama doktora götürttü kendini. Arayıp nasılmış anladın mı halimi demek geldi içimden ama Rabbim büyük konuşmama bile gerek kalmıyo. Migrenim tuttuğu zamanlar düşünme unut ağrıyı geçer nolcakki diyodu. Hiçbişeyi kafama kv nin yaptıklarına taktığım kadar üzüldüğüm kadar üzülmedim takmadım. Lohusayken bana baktı güya. Cümbür cemaat evimi işgal ettiler bağrış çağrış uyumayan bebeğim oldu. Görümcemin de oğlu var ona baktı hep zaten peşinde yemek yedirmek için dolandı durdu. Ama herkese anlatır biz baktık kırk gün anası bakmadı der. 5 günlük lohusayken ağlattı beni durduk yere. Bi de oğluna şikayet etti. Bunu asla unutmicam. En son bi olay oldu görümcemle bi konuşmamız geçti bişiden dolayı onlara kızdığımı söyledim ooo kıyamet koptu kırk tane laf saydı görümcem. Anasını da doldurmuş. Bize gelmişlerdi suratıma bakmıyolar hoşgeldin diyorum yüzüme bakmıyolar hem suçlular. Ben sizin nazınızla mı uğraşıcam olaya bak. Hani kızınızdım noldu en ufak bişide yüz çevirdiler. Ben de artık gidip gelmiyorum. Susarak cvp veriyorum. Çünkü cahile söz de anlatamıyosun.

Ay ya nasıl hesap verecekler.. ben evlendiğim andan itibaren eltime gorumceme ve kV më mesafe koydum. Bir şey olmadan yani. Çünkü görümcem hariç hepsi hesapci ve fesat. Eltim laf taşıma ustası, kaynanamda bir kere arsmsmistir beni ve bir kere de takdir etmemistir. Benim evimde olan iyi bir şeyi görse bile bakıcı ne iyiymiş şunu da yapmış der. Oğlum oturmaya başlayınca altına yumuşak bir şey seriyorduk. Ay ne iyi çocuğun altına onu koymayı düşünmüş diyo. Artık dedim yani ben demesem o koyar mi dedim. Ama seninkiler çok fena, koy mesafeni sana bi şey demeye cürretleri olmasın..

Ozeden bak kız nasıl bı kızmış o oyle insanda gurur olur bıraz bitmis gitmis versene kı ben olsam bastan kabul etmezdım zaten malesef kalp yarası cok zor hem hayal kırıklığı
Malesef tatlim ya migdesiz annem hep der o kolye ile esine nasil yaklasiyo diye biz herseyini yolladik geri o gondermefi onemli degil kardesimin kalbi kirildi istemrye gidecektik olmadi hersey hazirdi nasip degilmis okudum canim cok sagol onerin icin

Aynen canım en iyisi başta mesafe koymak. Ama ben onu yapmadım işte çok salağım her gün sabah gidip akşam geldim ya da günaşırı. İlk sene hep böyleydi. Ramazanda kurana gidiyodu o gelene kadar yemekleri yapar koyardım elim çabuktur lezzetli de yaparım kendimi övdüm ayy neysem sonraki sene hamiştim pek bişi yapmadım o yapıyodu. Bazen melekleşiyodu şaşırıyodum. Ama demekki menfaat olayı. Yeni evliyken zaten demişti bana bize yaparsan biz de sana yaparız yoksa bişi bekleme diye. Heee bir de hamişliğimin son günlerinde demez mi bana çocuk doğunca beşiği ben sallicam yemekleri işleri sen yapacan diye. Hayale bak. Kv kp bakmaya razıyım ama promosyonları da var. Kızları daima hizmet bekler.
Bu arada milletin yanında canım kızım şapır şupur öpmeler. Artık hiçbişileri samimi gelmiyo. Evlerine de ayağım gitmiyo. Geçen ramazanda da diyo ki ahhh o ilk seneki ramazan kadar rahat etmemiştim eee her gün yemekleri salak yapıyodu. Eşim bile farketmiş diyo ki gene aynısını bekliyo senden dedi.
Geçen kışı bnm evimde geçirdiler yemek yapıyodu hakkını yiyemem ama oğlum bir saniye susmazdı. Her lafa alınır ayyy psikolojimi o bozdu hasta etti beni. Lohusa olan oydu sanki..
Ya kısacası gelin hizmetçidir ama ben de yapmayınca kötü oldum. Görümcem de bu aralar bana yanaşmaya çalışıyo pas vermiyorum. Ben küsmedim ki sadece mesafe koydum bu her zaman böyle olacak..

Aaas bu ne yaa ne fenalar rabbim yardim etsin sanada iki oglum var ins gelinlerimde kizlarim olur uzak olsunlar anne desinler yeter saygili olsunlar ben zaten is yaptirmayi sevmem gelinler anneme grlse mutfaktan cikmam o nedenle cok iyiyiz kizlarla cok sukur annemide hep dizginlerim deme soyleme diye tatli tatli anlatirim onlarda dinler sozumu bizim iliskimiz abla kardes gibi cok sukur yaa

Bu arada canım gelinlerin hiçbişeyini takdir etmezler. Çok normal. Bir kere çocuğuna güzel bakıyo demez. Ama Allah başkalarını konuşturuyo sen rahat ol. Nasıl güzel bakmışsın boylu poslu olacak dedi birisi..o anda varyaa suratı aldı verdi. Yahu sevinmen lazım bu fesatlık niye. Onlar da iki kişi bi çocuğa bakamıyolar ama lafta ettirmiyolar. Çocuk bi deri bi kemik. Bana doğum yaptığımdan beri zayıf bu çocuk dedi her dakka. Onların baktığı tosunmuş yürüyünce zayıflamış. Sütüm yokmuş her dakka dedi bunu ama psikolojimi bozup sütümü azalttılar. Benim oğlan büyüdükçe de şey dediler bi yürüsün zayıflayacak. Dört gözle beklediler de nafile. 2 aydır yürüyo kilo da aldı. 3 ayından beri hareketli bnm oğlan. Yani dert etme eminim süper bir annesindir. Çünkü bi evladı en iyi annesi anlar bilir herşeyini..

Ah canım herkes sen mi.. Sen gibi olanlar da var tabi ki.. Benim kv ne kızlarına ne oğluna hiçbişi öğretmemiş. Görümcemin teki 30 yaşında benden öğrendi az buçuk. Neymiş ben onları öğretecekmişim ben çevirecekmişim onları. Kv söylemişti. Ben de aptal susup kaldım çünkü şok oldum. Onlar da hazırcı pişsin önlerine gelsin yiyip kalkarlar sofrayı kim toplarsa toplasın 3 gün durur..
Bir gün mutfaktayım duyuyorum kv diyo ki gitmeyin yardıma o halleder.. Onlar da oturuyo. Nefret ettim yaa.. Fitne yapmasalar gene yapardım ama ağırıma gidiyor..

Oy oyyyy diyecek bulamıyorum resmen. Valla milletin yanında da gelin hizmetçi. Çalıştığımı bile onemsemiyor. Bazen diyorum ki hani belki anlar diye is beni yoruyor sonra ev çocuk diyorum. Ne dese beğenirsin tek tek takvimden haftasonu bayram tatili onbeş tatil yaztstili yılbaşı şu bu.. vs hepsini saymış sen şu kadar çalışıyorsun gerisi tatil diyo. Pes dedim içimden şok oldum. Oğlan haylaz durmuyo gece gündüz dedim. Biz tarlalarda calidiyoduk gece ekmek ediyorduk falan... tamam yspiyormusdun da bir kere de anla be kardeşim. De ki He yoruldun gündüz is akşam ev çocuk falan de ... offf neyse bende artık onlara hiç anlatmiyorum. Böyle yani şekerim hala da baharda okul varken tarlaya gidip çapa yapıp fasulye dikecekmisiz eğer ben de gider yaparsam iki küçük çocuğum arti okulla bana fasulye vereceklermis. Gitmezsem satacaklarmis çok da tın.. söylediklerini kulakları duymuyor..

Bu arada benim bebekleri uyutyum bulasigimi hallettim. Şimdi süt icecem birde kiraz sapı çayı. Bu çay hakkında bilginiz var mı. Dün gece de içtim regle rağmen sabah eksilme vardı yine. Ondan mi bilemedim. D Deligonul783

Ooo bi kac saat girmedim ne cok sohbet dönmüş oku oku bitmedi seke seke geldim bende.. 2 ay önce olsa katılırdim bu sohbete heralde kv ölüm hastalagina yakalanmamisken yani Allah var kötü değildi herkes kadar kötü birçok kisinin olamadigi kadar iyiydi ben suan onu özlüyorsam guzel anilarda bırakmış demektir Allah rahmet eylesin..

Ne güzel ne mutlu ona. Sende iyimissin ki onun hakkını veriyorsun. Mekanı cennet olsun. Biz de böyle hayırla yadedilen insanlar olalım inş..

inciiitanesi ve diger dostlarim menum

sabah
yarim domates
1 kk beyaz peynir
5 adt yesil zeytin
2 adet etimek
1 adet yesil biber
bir tutam roka

ara
1 adet hurma

oglen
ceyrek ekmek et doner
1 bardak ayran

ara
2 yk yogurt

aksam
1 kase mercimek corbasi
1 kaseden az kuru fasulye
10 adet kucuk karalahana sarmasi
2 yk yogurt

komsuda sadece cay ictim
ve biraz once eve geldim yogurt kurumu yedim simdi bol su iciyorum uzerine

Canim bana akşam fazla geldi. Sanki lahana dolması daha az olsa daha iyi olurdu. Onun dışında iyi gayet

Afiyet olsun canım kara lahana sarması cok mu olmuş sanki onun haricinde gayet güzel bence birde ben yapabilsem su yoğurt kurunu yiyemem tadı kötü diye cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…