- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.361
Bence lahana olabilir ama sayısı 5 tane olsaydı gerisi zaten güzel bu arada öğlen döner yemişsin gözümden kaçmadı@inciiitanesi ve diger dostlarim menum
sabah
yarim domates
1 kk beyaz peynir
5 adt yesil zeytin
2 adet etimek
1 adet yesil biber
bir tutam roka
ara
1 adet hurma
oglen
ceyrek ekmek et doner
1 bardak ayran
ara
2 yk yogurt
aksam
1 kase mercimek corbasi
1 kaseden az kuru fasulye
10 adet kucuk karalahana sarmasi
2 yk yogurt
komsuda sadece cay ictim
ve biraz once eve geldim yogurt kurumu yedim simdi bol su iciyorum uzerine
Canim bana akşam fazla geldi. Sanki lahana dolması daha az olsa daha iyi olurdu. Onun dışında iyi gayet
aynen fazla oldu.5 tane yemek oncesi attim agzima 5 tanesi de sofrada gittiAfiyet olsun canım kara lahana sarması cok mu olmuş sanki onun haricinde gayet güzel bence birde ben yapabils
em su yoğurt kurunu yiyemem tadı kötü diye cesaret edemiyorum
Yedim valla.bugun oyle oldu birden c anim cekti ve aklima dusmusken soyledim gittiBence lahana olabilir ama sayısı 5 tane olsaydı gerisi zaten güzel bu arada öğlen döner yemişsin gözümden kaçmadı
Hey masallah beeeeKızlar siz dertleşme faslındayken yemekleri yaptım şimdi spor bildirimim
45 dk eliptik bisiklet
300 ip atlama
50 squat
10 dk plates
10 dk sopalı hareketler
30 mekik yapıldı oleyyyy
Oy oyyyy diyecek bulamıyorum resmen. Valla milletin yanında da gelin hizmetçi. Çalıştığımı bile onemsemiyor. Bazen diyorum ki hani belki anlar diye is beni yoruyor sonra ev çocuk diyorum. Ne dese beğenirsin tek tek takvimden haftasonu bayram tatili onbeş tatil yaztstili yılbaşı şu bu.. vs hepsini saymış sen şu kadar çalışıyorsun gerisi tatil diyo. Pes dedim içimden şok oldum. Oğlan haylaz durmuyo gece gündüz dedim. Biz tarlalarda calidiyoduk gece ekmek ediyorduk falan... tamam yspiyormusdun da bir kere de anla be kardeşim. De ki He yoruldun gündüz is akşam ev çocuk falan de ... offf neyse bende artık onlara hiç anlatmiyorum. Böyle yani şekerim hala da baharda okul varken tarlaya gidip çapa yapıp fasulye dikecekmisiz eğer ben de gider yaparsam iki küçük çocuğum arti okulla bana fasulye vereceklermis. Gitmezsem satacaklarmis çok da tın.. söylediklerini kulakları duymuyor..
Bu arada benim bebekleri uyutyum bulasigimi hallettim. Şimdi süt icecem birde kiraz sapı çayı. Bu çay hakkında bilginiz var mı. Dün gece de içtim regle rağmen sabah eksilme vardı yine. Ondan mi bilemedim. D Deligonul783
Evet canım o etkiyi biliyorum. Ama maalesef ogluş beni 8 aylıkken bıraktı. Çok uğraştım denedim ama yok. Baş baş bagiriyodu itiyordu beniCanım emziriyo musun? Kiraz sapı annem yapardı çok su attırıyo bilgin olsun. Süt veriyosan azaltır canım. Maydonoz gibi o da..
Olsun canım atla deve değil.. afiyet şifa olsun. Kara lahana sarmasina bende dayanamamaynen fazla oldu.5 tane yemek oncesi attim agzima 5 tanesi de sofrada gitti
Ben pek bilmezdim bizim oralarda beyaz lahana ve asma yapragi bide pazi sarmasi olur.evlendikten sonra ogrendim ve begendim de.kayinvalide aslen artvinli.karadeniz yemeklerini,hepsini olmasa da seviyorum...Olsun canım atla deve değil.. afiyet şifa olsun. Kara lahana sarmasina bende dayanamam
Bende gunah cikarmak icin yedim zaten yogurt kurunuAfiyet olsun canım kara lahana sarması cok mu olmuş sanki onun haricinde gayet güzel bence birde ben yapabilsem su yoğurt kurunu yiyemem tadı kötü diye cesaret edemiyorum
Ne güzel ne mutlu ona. Sende iyimissin ki onun hakkını veriyorsun. Mekanı cennet olsun. Biz de böyle hayırla yadedilen insanlar olalım inş..
Evet canım o etkiyi biliyorum. Ama maalesef ogluş beni 8 aylıkken bıraktı. Çok uğraştım denedim ama yok. Baş baş bagiriyodu itiyordu beniOysaki kızım bir buçuk yaşına kadar emdi beni..
Aynen bizim oralarda da karalahana mor lahanadir.Ebrucum karalahana dolması cok merak ettiğim nadir yiyeceklerden bizim burdada dedigin gibi 3 dolma iyi bilinir ama karalahana diye bizim burda mor lahanaya denir o derece yani:))
Afiyet olsun
Ebrucum karalahana dolması cok merak ettiğim nadir yiyeceklerden bizim burdada dedigin gibi 3 dolma iyi bilinir ama karalahana diye bizim burda mor lahanaya denir o derece yani:))
Afiyet olsun
sen benden erken akıllanmışsın :))) tamamen ilişki kesmek olmayacak iş o yüzden mesefa koyup sonradan birbirinin yüzene bakacak yüz kalmalı bizde işler farklı evlendiğim ilk zamanlar kadın kudurur ağlatırdı eşim zorla götürür anam hata yaptı derdi ama elini öptürürlerdi kadın afedersin kıçını dönerdi ben yine elini öperdim güya o yaptıklarına üzgün hatalı olan o el öpen ben herşey eş de bitiyor gülüm zamanında beni o kadar ayak altı etmeseydi bi durun ya bunun daha yaşı kaç herşeyi bu mu alttan alacak deseydi bende bu kadar yıpranmazdım hala annesine laf söyletmez bir şey olsa azcık dertlenmeye kalksam 1 laf desem kapı orda beğenmiyorsan çek git tarzı diye diye beni sindirdiler artık gözüm kara onlarla doğmadım onlarla da ölmiycem rızkımı veren de eşim değil rabbim eş sadece aracı bunu anlayıp söyledikten sonra kapı orda lafı kesildi şükür annnesine gideyim diye tehdit etme huyu var mecbur gidiyorum yazın bu defa gittiğimde annesinin çil atmış terden sararmış iç çamaşırlarını yıkamadım diye ben köşeye çekip kızdı bende bana ne kendi makinaya atsın yıkasın zaten seninkilerden yer yoktu sığmadı dedimpesss diyorummmm yahu millett ne geniş yaa nasıl vermez ne çirkefmiş. Bazısu var valla gayet mutluu ve evliyken çekip alıyolar kolundan bileziklerini falan
Bu kadar mı iyi anlatılır.. Senin kv fenaymış cidden. Öbür tarafta işi çok zor çoookk... İftira yalan herşey var.. Nasıl helallik alacak senden. Bnm kv bunları yapmaz ama bana da laf sokmalarından ve alttann alttan beni kullanmak isteyişinden midem bulandı elimi eteğimi çektim. İki kızı yanında biri boşandı. Onlara bakıyo derdi beni geriyo gibi sürekli bana şikayet sürekli ah vah öldüm gittim oram ağrıyo buram ağrıyo bananeee yahu!! Bana mı yaptın sanki.. Aslında meali şu gel bize bak kızlarıma bak hepimize hizmet et gelin dediğin hizmetçidir. Sen katiyyen onlar kadar hasta olamazsın onlar olur ancak. Bnm migrenim var ve böbrekler sıkıntılı insülin var tansiyon düşüyo fenalaşıyodum daha 26 yaşındayım hayatım hep zorluklarla geçti.. Neyse diyo ki ben bi gitsem tahlil yaptırsam ohooo bi sürü şey çıkar diyodu. Bişi olmaz nolcak diyodu. Eee canı kanı değilim kızı grip olsa karaları bağlar. Heee geçenlerde başağrısından kocama doktora götürttü kendini. Arayıp nasılmış anladın mı halimi demek geldi içimden ama Rabbim büyük konuşmama bile gerek kalmıyo. Migrenim tuttuğu zamanlar düşünme unut ağrıyı geçer nolcakki diyodu. Hiçbişeyi kafama kv nin yaptıklarına taktığım kadar üzüldüğüm kadar üzülmedim takmadım. Lohusayken bana baktı güya. Cümbür cemaat evimi işgal ettiler bağrış çağrış uyumayan bebeğim oldu. Görümcemin de oğlu var ona baktı hep zaten peşinde yemek yedirmek için dolandı durdu. Ama herkese anlatır biz baktık kırk gün anası bakmadı der. 5 günlük lohusayken ağlattı beni durduk yere. Bi de oğluna şikayet etti. Bunu asla unutmicam. En son bi olay oldu görümcemle bi konuşmamız geçti bişiden dolayı onlara kızdığımı söyledim ooo kıyamet koptu kırk tane laf saydı görümcem. Anasını da doldurmuş. Bize gelmişlerdi suratıma bakmıyolar hoşgeldin diyorum yüzüme bakmıyolar hem suçlular. Ben sizin nazınızla mı uğraşıcam olaya bak. Hani kızınızdım noldu en ufak bişide yüz çevirdiler. Ben de artık gidip gelmiyorum. Susarak cvp veriyorum. Çünkü cahile söz de anlatamıyosun.
herkes bir türlü çekiyor bacım benim hatam kendim gibi davranmak yazık yaşlı kadın diyip işe güce yemeğe girişmek senelerdir herşeyi üstüme yıktılar yaz boyu kimse elini bişeye sürmez k.v. 10 saatlik yoldan gideriz yemek yok diğer oğlu 4 saatlik yoldan gelir sofralar dizer el açması çörekler yapar demek ki yapacak gücü var ama bize yok ben gidip birde yemek hazırlardım en son eşime yolda annen yemek yapmaz bari karnımızı yolda doyuralım demeye başladım :))ekim2009 kankim yaa seni nasil uzerler ay cok sinir oldum kv ye seker gibi hatunsun kadin fenaymis rabbim affetsin konusuyoruz burda ama senide bezdirmisler kuzum benimm kiyamam sana ben
Rabbim dayanma gucu versin sana canim cok zor el iste insanin el derken iki dudagi bile birlesmez o nedenle cok bisey bekleme allaha havale etAh canım herkes sen mi.. Sen gibi olanlar da var tabi ki.. Benim kv ne kızlarına ne oğluna hiçbişi öğretmemiş. Görümcemin teki 30 yaşında benden öğrendi az buçuk. Neymiş ben onları öğretecekmişim ben çevirecekmişim onları. Kv söylemişti. Ben de aptal susup kaldım çünkü şok oldum. Onlar da hazırcı pişsin önlerine gelsin yiyip kalkarlar sofrayı kim toplarsa toplasın 3 gün durur..
Bir gün mutfaktayım duyuyorum kv diyo ki gitmeyin yardıma o halleder.. Onlar da oturuyo. Nefret ettim yaa.. Fitne yapmasalar gene yapardım ama ağırıma gidiyor..
kız fasülyesiz kalacan git çalış fasülye olmadan yaşanır mı markette pazarda da bulamazsın alamazsın yaaOy oyyyy diyecek bulamıyorum resmen. Valla milletin yanında da gelin hizmetçi. Çalıştığımı bile onemsemiyor. Bazen diyorum ki hani belki anlar diye is beni yoruyor sonra ev çocuk diyorum. Ne dese beğenirsin tek tek takvimden haftasonu bayram tatili onbeş tatil yaztstili yılbaşı şu bu.. vs hepsini saymış sen şu kadar çalışıyorsun gerisi tatil diyo. Pes dedim içimden şok oldum. Oğlan haylaz durmuyo gece gündüz dedim. Biz tarlalarda calidiyoduk gece ekmek ediyorduk falan... tamam yspiyormusdun da bir kere de anla be kardeşim. De ki He yoruldun gündüz is akşam ev çocuk falan de ... offf neyse bende artık onlara hiç anlatmiyorum. Böyle yani şekerim hala da baharda okul varken tarlaya gidip çapa yapıp fasulye dikecekmisiz eğer ben de gider yaparsam iki küçük çocuğum arti okulla bana fasulye vereceklermis. Gitmezsem satacaklarmis çok da tın.. söylediklerini kulakları duymuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?