Haydi Yine Yeniden...

Bence lahana olabilir ama sayısı 5 tane olsaydı gerisi zaten güzel bu arada öğlen döner yemişsin gözümden kaçmadı

Canim bana akşam fazla geldi. Sanki lahana dolması daha az olsa daha iyi olurdu. Onun dışında iyi gayet

Afiyet olsun canım kara lahana sarması cok mu olmuş sanki onun haricinde gayet güzel bence birde ben yapabils
em su yoğurt kurunu yiyemem tadı kötü diye cesaret edemiyorum
aynen fazla oldu.5 tane yemek oncesi attim agzima 5 tanesi de sofrada gitti

Ay inanmıyorum şaka gibi yaaaa
Çok güzel bir söz geldi aklıma:
"Âlim ile sohbet et alırsın mertebe,
Cahil ile sohbet etme dönersin merkebe"
Bu durumu çoookk yaşadım laf anlatmaya çalışmıyorum artık...

Canım emziriyo musun? Kiraz sapı annem yapardı çok su attırıyo bilgin olsun. Süt veriyosan azaltır canım. Maydonoz gibi o da..

Canım emziriyo musun? Kiraz sapı annem yapardı çok su attırıyo bilgin olsun. Süt veriyosan azaltır canım. Maydonoz gibi o da..
Evet canım o etkiyi biliyorum. Ama maalesef ogluş beni 8 aylıkken bıraktı. Çok uğraştım denedim ama yok. Baş baş bagiriyodu itiyordu beni Oysaki kızım bir buçuk yaşına kadar emdi beni..

Olsun canım atla deve değil.. afiyet şifa olsun. Kara lahana sarmasina bende dayanamam
Ben pek bilmezdim bizim oralarda beyaz lahana ve asma yapragi bide pazi sarmasi olur.evlendikten sonra ogrendim ve begendim de.kayinvalide aslen artvinli.karadeniz yemeklerini,hepsini olmasa da seviyorum...

Afiyet olsun canım kara lahana sarması cok mu olmuş sanki onun haricinde gayet güzel bence birde ben yapabilsem su yoğurt kurunu yiyemem tadı kötü diye cesaret edemiyorum
Bende gunah cikarmak icin yedim zaten yogurt kurunu kurtaricim o benim.
Tadi baslarda bana da aci tuhaf gelmisti ama simdi alistim mi ne bu aksamkini cok normal yedim.

Ne güzel ne mutlu ona. Sende iyimissin ki onun hakkını veriyorsun. Mekanı cennet olsun. Biz de böyle hayırla yadedilen insanlar olalım inş..

Sagol canım aminn inşallah birtek o kalıyor geriye insana bu dünyada yaptıkların ve arkanda bıraktığın hayırlı ameller..

Ebrucum karalahana dolması cok merak ettiğim nadir yiyeceklerden bizim burdada dedigin gibi 3 dolma iyi bilinir ama karalahana diye bizim burda mor lahanaya denir o derece yani:))
Afiyet olsun

Evet canım o etkiyi biliyorum. Ama maalesef ogluş beni 8 aylıkken bıraktı. Çok uğraştım denedim ama yok. Baş baş bagiriyodu itiyordu beni Oysaki kızım bir buçuk yaşına kadar emdi beni..

İstemeyince emmiyorlar canım sağlık olsun o kadar emdiği de kardır.. Hani dedim emziriyorsan içme kiraz sapını ama sorun yok devam et adetin de güzel sökülür...

Ebrucum karalahana dolması cok merak ettiğim nadir yiyeceklerden bizim burdada dedigin gibi 3 dolma iyi bilinir ama karalahana diye bizim burda mor lahanaya denir o derece yani:))
Afiyet olsun
Aynen bizim oralarda da karalahana mor lahanadir. hatta ilk geldigimde karalahana dolmasi yapicaz dediklerinde cok sasirmistim nasil saracaklar diye .
karalahananin dolmasi guzel ozellikle etlisi ama yemegini hic yiyemiyorum yiyemem de

Afiyet olsun

Karalahana bizde de meşhurdur :))) etlisi of ki ne offf üstüne de sarmısaklı yoğurt ohhh annem alasını yapar ben de biliyorum ama eşim sevmiyor lahana diye yapmıyorum...

sen benden erken akıllanmışsın :))) tamamen ilişki kesmek olmayacak iş o yüzden mesefa koyup sonradan birbirinin yüzene bakacak yüz kalmalı bizde işler farklı evlendiğim ilk zamanlar kadın kudurur ağlatırdı eşim zorla götürür anam hata yaptı derdi ama elini öptürürlerdi kadın afedersin kıçını dönerdi ben yine elini öperdim güya o yaptıklarına üzgün hatalı olan o el öpen ben herşey eş de bitiyor gülüm zamanında beni o kadar ayak altı etmeseydi bi durun ya bunun daha yaşı kaç herşeyi bu mu alttan alacak deseydi bende bu kadar yıpranmazdım hala annesine laf söyletmez bir şey olsa azcık dertlenmeye kalksam 1 laf desem kapı orda beğenmiyorsan çek git tarzı diye diye beni sindirdiler artık gözüm kara onlarla doğmadım onlarla da ölmiycem rızkımı veren de eşim değil rabbim eş sadece aracı bunu anlayıp söyledikten sonra kapı orda lafı kesildi şükür annnesine gideyim diye tehdit etme huyu var mecbur gidiyorum yazın bu defa gittiğimde annesinin çil atmış terden sararmış iç çamaşırlarını yıkamadım diye ben köşeye çekip kızdı bende bana ne kendi makinaya atsın yıkasın zaten seninkilerden yer yoktu sığmadı dedim

ekim2009 kankim yaa seni nasil uzerler ay cok sinir oldum kv ye seker gibi hatunsun kadin fenaymis rabbim affetsin konusuyoruz burda ama senide bezdirmisler kuzum benimm kiyamam sana ben
herkes bir türlü çekiyor bacım benim hatam kendim gibi davranmak yazık yaşlı kadın diyip işe güce yemeğe girişmek senelerdir herşeyi üstüme yıktılar yaz boyu kimse elini bişeye sürmez k.v. 10 saatlik yoldan gideriz yemek yok diğer oğlu 4 saatlik yoldan gelir sofralar dizer el açması çörekler yapar demek ki yapacak gücü var ama bize yok ben gidip birde yemek hazırlardım en son eşime yolda annen yemek yapmaz bari karnımızı yolda doyuralım demeye başladım :))
allahım affetsin en sonki ortaığı karıştırdığında kadına beddu ettim kefeninden kanlar damlıya damlıya gömsünler acı çeke çeke gebersin inşallah dedim o kadar canımdan bezdirdi tek suçum oğluyla evlenmek bu arada kendi taraflarında ben meşhurum abisi yani büyük dayı köylerinde eşe dosta herkese beni o kadar çok övmüş ki kendi gelinlerine bile sizde gelinmisin gelin nasıl olunur kardeşimin gelininden öğrenin dermiş herkese :))

Rabbim dayanma gucu versin sana canim cok zor el iste insanin el derken iki dudagi bile birlesmez o nedenle cok bisey bekleme allaha havale et

kız fasülyesiz kalacan git çalış fasülye olmadan yaşanır mı markette pazarda da bulamazsın alamazsın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…