Haydi Yine Yeniden...

Kuzum kiyamam yaa ne cok cekmissin valla okudukca icime okuz oturdu sanki bunlar nasil biseymis yaa kuzum sen gencecik yasinda ondan hasta olmussun ben evlendigim ilk gunden beri mesafeliyim iyi insanlar bizimkiler biz bi sikintimiz olunca yuze soyluyoruz acik atisiyoruz sonra iyi oluyoruz ama en azindan eziyet yok bizde kayinvalide iyi kadindir sagolsun kayinpederde oyle cocuklari icin halen cirpiniyolar torunlari icin okusunlar diye her turlu masrafi karsilarlar eltinin cocuklari okula goturup getirir bu yasta cok sukur bin sukur bendede kiskanc bi elti var evlerden irak bizlerde ondan uzak duruyoruz kiz kimse birbiri ile iyi olmasin diyo o derece yani benle iyi olsun diyo haspam aldi agzinin payinida oturdu totosunun uzerine bizde huzura erdik pis dedikoducu

biz 5 eltiyiz en sonuncu en akıllımız çıktı yanaşmıyor yüz vermiyor tüm oğulları iyi gelinleri iyi kadın durulmuyor sürekli bana der oğulları toz kondurmaz analarına bişey olsa o normal değil çok çekmiş gençken der ruhsal sorunlu gibisine hoş görürler en çokta benim ki laf söyletmez oğullarının yüzüne neler diyor onlar gülüp geçiyor cevapta veriyorlar esprili ama hatta eltilerde arada der ama benim ki söyletmez amann boş ver bundan sonrası bana değer verene bende veririm vermeyene eyvallahım olmaz troid hastasıyım kollarımda sinir sıkışması var fibroyalji hastalığım var durduk yere olmadılar ya ne kafam ne de canım daha fazlasını götürmüyor günde 6-7 ilaç içiyorum beni ben düşünmezsem başkası hiç düşünmez
en güzel dua rabbim hepimzi iyilerle merhameti olanlarla karşılaştırsın inşallah

günaydın canlar ben dün misafirlikte baya bir sohbet kaçırmışım hemde bensiz kaynana elti görümce dedikodusu yapmışsınız bende çok dertliyim malum bu konuda bir an önce yaz gelse de gitseler diye bakıyorum valla

yemek olayına gelince 15 tane dedim ama ne yedim saymadım fazla olmuştur ekmek yemedim ama 1 bardak kola içtim uzun zamandır içmemiştim canım istedi yani akşam yaktım gemileri sabahta 400 gr artı çıktım tartıda hayırlısı artık :) ama pişman değilim tabi

Olsun canım pişmanlık yok tabi.Canın istiyorsa öyle ödüller olacak arada.Benim kola ve fantayla pek aram yok zaten.Arada sırada çok çok istersem küçük şişe gazozlardan içerim o da binde bir

Günaydın hayırlı sabahlar..
Bu sabah daha iyiyim çok şükür 1 haftadir gec uyanip işler arasında boğuşuyordum buna son vermek adina çocuklar gittikten sonra uyumadim erkenden kahvalti yaptim midem yine bulanıyor ama çıkarmıyorum buda iyi..

Gunaydın herkese
@milad_tb gecmıs olsun insallah bı duzen kurarsın tekrar
tomurcukkk menun gec olunca ben yorum yapmadım herkes aynı seyi soylemis zaten sarma buyuklgnu falan bilmiyorum zaten ama fasulye mercımek sarma 3 u bı araya gelmese ıyıymıs deyim
inciiitanesi uzulme gayet normal Aksam cok hafif gecirydun sasirdi vucud gec saat oldu galıba o artı sayılmaz bence eger bugun kacamak olmasın uarın gitmis olur diye dusunuyorum

Dıyet kankım M Melrin galıba ogleden once gelmiyorsun ama ben yazayım bugun guzel planlıyorum insallah evdekilre borek yapıcam bende sebze tavuk yicem sende dunku gıbı devam et kurabiye dun yemistin bugun yeme ertesi gun yiyebilirsin akşamda sporun cok ıyı sabah sporum tamam ogle sonuçta zumba ya yuruyus yaparım tekrar

bende öyle düşünüyorum inşallah yarın sabah normale dönerim

Evet canım komşuya oturmaya gidince geç oldu bildirim.Sarmalar serçe parmak büyüklüğü ve kalınlığındaydı.Dün tuhaf bi menü oldu zaten.bugün çok daha iyi olacak

Hoşgeldin iyi yapmışsın erken kalkmakla.Yeme işin düzene girer.Az az süt iç miden kötüyse canım

Evet canım komşuya oturmaya gidince geç oldu bildirim.Sarmalar serçe parmak büyüklüğü ve kalınlığındaydı.Dün tuhaf bi menü oldu zaten.bugün çok daha iyi olacak
Eminim sen isteyince cok az miktarla doyıuorsun benım 3 misafir var bırı yemekli ama ertele yorum en azından artı dan kurtulup eksiye duseyım dıye illaki yeniyor yoksa evde cesit fazla olunca

Eminim sen isteyince cok az miktarla doyıuorsun benım 3 misafir var bırı yemekli ama ertele yorum en azından artı dan kurtulup eksiye duseyım dıye illaki yeniyor yoksa evde cesit fazla olunca
Aynen hele de misafir çağırınca yememek olmuyor.o koşturma arasında kaçıyor ipin ucu.

Günaydın güzel hatunlar
Ya var ya resmen her gün sabah okulda psikolojik savaş veriyorum. Yanimdaki arkadaş 3 simit yiyor bir oturusa adaletin bu mu dünya oy ben nirelere Gidemmm, üstelik 54 kilo aksamlari da bir ekmek yiyormus oy oyyyyy @butterfly143 ne dersin bu duruma cancağızım

Olsun ya senin masallahin var hemen gider o. Birara duraklamaya gecmistin ama bak nasıl güzel oldu bu hafta

3 simit miiiii ben 1 tam yesem artıya çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…