Haydi Yine Yeniden...

selam kızlarr
simit muhabbeti ha 54 kiloluk hatun 3 simidi neresine sığdırıyor ağzım açık kaldı
1 simit yiyince ben bile tıka basa doyuyorum
o bayan simitleri yerken asla aklına kilo alacağı gelmiyordur ki o yüzden beynide bedenine ona göre sinyaller yollayıp yakıyordur yediğini

Okuldayken pek fırsatım olmuyor ama artık teneffüslerde uğramaya çalışırım bugün kurabiye yok sebze ağırlıklı bir gün olacak benimki taze fasulye yaptım karabuğday haşladım akşama çorba salata ile geçmeyi planlıyorum maşallah sen sporu araya yapmışsın inşallah bende akşam yapacağım

kahvaltı
eşimin bitirmediği azcık tost
4 zeytin
2 çeri domates
Guzel kahvaltın
tevafuk55 kız ben bu sımıtcıyım aaa yıyorum hala da ama bı tane kivirr yerim de hıc bı otursta daha fazlasını yedıgımı hatırlamıyorum yanında baska karbon lar yiyebilirsin ama 3 sımıt aynı sey tıkar Adamı yanı ne diyelim yarasın arkadaşına

Allah kolaylık versin sana canım ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah korkusu yok mu bunlarda yahu.. Eşlerde iş bitiyor kesinlikle. Benim eşim de laf söyletmez ama beni de ezdirmez. Kp de iyidir sağolsun.

Rabbim dayanma gucu versin sana canim cok zor el iste insanin el derken iki dudagi bile birlesmez o nedenle cok bisey bekleme allaha havale et

Aynen canım benim çok haklısın. Sen kızımızsın canımızsın demelerine kandım işte.. Bi kızımsın de bi laf sok sonra kır dağıt.. Olduu..

Çüş deve diyorum o arkadaşına boğazında kalsın bu kadar da yenmez ki insafsız diyorum o ne yaaa 3 simit nedir bir ekmek nedir... Hayatımda hiç o kadar geniş mideye sahip olmadım mide fesadı geçiririm. Aslında işin gerçeği de böyle şişmanlar hep az yer, zayıflar çok yer gerçeği budur. Bi de bekar mı canım?

burdayım canım yemeğimi yedim şimdi geldim sen ne yapıyorsun bugün istanbul da hava kapalı bir ağırlık var üzrimizde
Bende 1 hurma ve 1 bardak süt ile ara yaptım.
Kocaelide de hava kapalı hatta biraz yağmur da atıştırdı.Enerjiyi düşürüyor bu havalar yaa.Bir an önce bahar gelsin

Ay yok iki tane çocuğu var benle yasit onu görüyorum benim de iki çocuğum var diyorum ama..
Bu arada canım beden ölçülerimixi alıp buraya yazalım mi aylık olarak bi daha söyleriz. Nasıl olur ben salı aldım facia resmen

İyi fikir aslında bazen kg olarak eksi göremesek de incelme olabilir.Unutmazsam bu salı bende ölçü yazayım.Göğüs ölçüm büyük benim yaaa,beni kilolu gösteren de o zaten

Ben bir ölçü alırsam facia o zaman olur canım ama olabilir sabahtan alamam ben pazertesi akşam alırım

İyi fikir aslında bazen kg olarak eksi göremesek de incelme olabilir.Unutmazsam bu salı bende ölçü yazayım.Göğüs ölçüm büyük benim yaaa,beni kilolu gösteren de o zaten
Evet eski yazismalarda göğüs küçültme amel. Olacağını yazmışsın oldun mu. Bende de üst kısım zayıf. Kollar omuz göğüs ince. Bel kalın kalça da eh işte
Vereyim ölçümü hatta
Göğüsu olcmedim haftaya olcerim

Bel: 82
Göbek: 97
Kalça : 104

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…