- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.401
Adaletin bu mu dünyaAynısı ben işte, bir simit bile benim için arti demek. 3 simit yesem 3 günüm gider yani
Okuldayken pek fırsatım olmuyor ama artık teneffüslerde uğramaya çalışırım bugün kurabiye yok sebze ağırlıklı bir gün olacak benimki taze fasulye yaptım karabuğday haşladım akşama çorba salata ile geçmeyi planlıyorum maşallah sen sporu araya yapmışsın inşallah bende akşam yapacağımDıyet kankım M Melrin galıba ogleden once gelmiyorsun ama ben yazayım bugun guzel planlıyorum insallah evdekilre borek yapıcam bende sebze tavuk yicem sende dunku gıbı devam et kurabiye dun yemistin bugun yeme ertesi gun yiyebilirsin akşamda sporun cok ıyı sabah sporum tamam ogle sonuçta zumba ya yuruyus yaparım tekrar
Guzel planlamıssın gunu bende yemek falan ugrasiyorum arada gelip bakıyorum gorusurzŞimdi dersim boşta fırsat bulmuşken uğradım evime gideyim masayı hazırlayayım öğleden sonra gelirım
Guzel kahvaltınkahvaltı
eşimin bitirmediği azcık tost
4 zeytin
2 çeri domates
sen benden erken akıllanmışsın :))) tamamen ilişki kesmek olmayacak iş o yüzden mesefa koyup sonradan birbirinin yüzene bakacak yüz kalmalı bizde işler farklı evlendiğim ilk zamanlar kadın kudurur ağlatırdı eşim zorla götürür anam hata yaptı derdi ama elini öptürürlerdi kadın afedersin kıçını dönerdi ben yine elini öperdim güya o yaptıklarına üzgün hatalı olan o el öpen ben herşey eş de bitiyor gülüm zamanında beni o kadar ayak altı etmeseydi bi durun ya bunun daha yaşı kaç herşeyi bu mu alttan alacak deseydi bende bu kadar yıpranmazdım hala annesine laf söyletmez bir şey olsa azcık dertlenmeye kalksam 1 laf desem kapı orda beğenmiyorsan çek git tarzı diye diye beni sindirdiler artık gözüm kara onlarla doğmadım onlarla da ölmiycem rızkımı veren de eşim değil rabbim eş sadece aracı bunu anlayıp söyledikten sonra kapı orda lafı kesildi şükür annnesine gideyim diye tehdit etme huyu var mecbur gidiyorum yazın bu defa gittiğimde annesinin çil atmış terden sararmış iç çamaşırlarını yıkamadım diye ben köşeye çekip kızdı bende bana ne kendi makinaya atsın yıkasın zaten seninkilerden yer yoktu sığmadı dedim
Rabbim dayanma gucu versin sana canim cok zor el iste insanin el derken iki dudagi bile birlesmez o nedenle cok bisey bekleme allaha havale et
Günaydın güzel hatunlar
Ya var ya resmen her gün sabah okulda psikolojik savaş veriyorum. Yanimdaki arkadaş 3 simit yiyor bir oturusaadaletin bu mu dünya oy ben nirelere Gidemmm, üstelik 54 kilo aksamlari da bir ekmek yiyormus oy oyyyyy D Deligonul783 ne dersin bu duruma cancağızım
Haydi toplaşın kızlar nerelerdesiniz
Bende 1 hurma ve 1 bardak süt ile ara yaptım.burdayım canım yemeğimi yedim şimdi geldim sen ne yapıyorsun bugün istanbul da hava kapalı bir ağırlık var üzrimizde
Bende 1 hurma ve 1 bardak süt ile ara yaptım.
Kocaelide de hava kapalı hatta biraz yağmur da atıştırdı.Enerjiyi düşürüyor bu havalar yaa.Bir an önce bahar gelsin
Ay yok iki tane çocuğu var benle yasitÇüş deve diyorum o arkadaşınaboğazında kalsın bu kadar da yenmez ki insafsız diyorum o ne yaaa 3 simit nedir bir ekmek nedir... Hayatımda hiç o kadar geniş mideye sahip olmadım mide fesadı geçiririm. Aslında işin gerçeği de böyle şişmanlar hep az yer, zayıflar çok yer gerçeği budur. Bi de bekar mı canım?
Sen bize yetişir sollarsın bile gülüm.Maşallah sanaevet canım artık bahar gelse ama ben biraz daha zayıflayayım öyle gelsin sizlere yetişmem lazım :)
İyi fikir aslında bazen kg olarak eksi göremesek de incelme olabilir.Unutmazsam bu salı bende ölçü yazayım.Göğüs ölçüm büyük benim yaaa,beni kilolu gösteren de o zatenAy yok iki tane çocuğu var benle yasitonu görüyorum benim de iki çocuğum var diyorum ama..
Bu arada canım beden ölçülerimixi alıp buraya yazalım mi aylık olarak bi daha söyleriz. Nasıl olur ben salı aldım facia resmen
Ay yok iki tane çocuğu var benle yasitonu görüyorum benim de iki çocuğum var diyorum ama..
Bu arada canım beden ölçülerimixi alıp buraya yazalım mi aylık olarak bi daha söyleriz. Nasıl olur ben salı aldım facia resmen
Evet eski yazismalarda göğüs küçültme amel. Olacağını yazmışsın oldun mu. Bende de üst kısım zayıf. Kollar omuz göğüs ince. Bel kalın kalça da eh işteİyi fikir aslında bazen kg olarak eksi göremesek de incelme olabilir.Unutmazsam bu salı bende ölçü yazayım.Göğüs ölçüm büyük benim yaaa,beni kilolu gösteren de o zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?