Haydi Yine Yeniden...

Ben bir ölçü alırsam facia o zaman olur canım ama olabilir sabahtan alamam ben pazertesi akşam alırım
Olsun canım ya ama akşam sağlıklı olmaz sabah alman şart çünkü çok su iciyoruz sonuçta bel ve göbek doğru sonuç vermez

Olsun canım ya ama akşam sağlıklı olmaz sabah alman şart çünkü çok su iciyoruz sonuçta bel ve göbek doğru sonuç vermez

öylede canım sabah ancak kalkıyorum eşime kahvaltı hazırla onu kaldır o kahvaltı yaparken ben üzerimi giyiniyorum çıkıyoruz bakcam artık bir çaresine herkes kabul ederse

gece yada yarın sabaha büyük erkek kardeşim geliyor kızlar akşam yemeğini yapıyorum şimdi sonra çamaşır kalan ütüleri bitirip çamaşır odası gibi kullandığım odayı toplamam lazım kardeşimi orada yatırıcam çünkü
akşama karnıyarık var patlıcanlar çok küçük elin yarısı kadarlar eşimle oğlum için 2 şer tane bana 1 diye hesaplayıp yapıyorum yada hiç yemesem mi bilemedim şimdi
öğle
1 haşlama yumurta
yeşil soğan marul dere otu 1 domates
çeyrekten az fazla ekmeğe labne sürüp bunları da arasına tıkıştırıp tuz kullanmadan yedim

Yok canım nerdeee.olamadım daha nasip olmadı.İlk gittiğimde 100 kilonun üzerindeydim kilo ver gel dedi doktor.75 e düştüm gidecektim ki gözümde bi rahatsızlık çıktı ve behçet hastalığı teşhisi kondu.şimdi bağışıklık sistemini baskılayan,hastalığı uyutan bir ilaç kullanıyorum.
yine ameliyat olabileceğimi söyledi doktor ama yaraların biraz geç iyileşir dedi.bende ilaç bitimine erteledim.hem biraz daha kilo vermiş olurum.hayırlısı artık

Hadi Allah kavuştursun...
Kızarttığın patlıcanların yağını havlu kağıtla iyice alırsın öyle yaparsın canım.yersin afiyetle...
Bide islim kebabı var ya uzun uzun kesiliyor hani patlıcanlar kızartılıp içine et yada köfte koyup kürdav vs işte o yemek.onun patlıcanlarını yumurta fırçasıyla çok az yağlayıp tost makinesinde kızartıp sonra diğer işlemleri yapıp pişiriyorlar.biliyorsunuzdur belki ama hatırlatayım dedim

Ben de başlangıçta yazmıştım geçenlerde de ölçtüm yine ölçerim yazarım. Bugün regli oldum şişkinimdir şimdi ölçmiyim. Eminim benimki daha fecidir canım. Takma sen o zayıf ben böyle diye.. Onunki genetiktir biz de böyleyiz napalım artık. O arkadaşın yiyip yiyip inkar ediyor canım

Önce sağlığına kavuş canım göğüs ameliyatı her zaman olursun.. Allah şifa versin..

sağol gülüm :))
yağlarını iyice aldım patlıcanların içinide az yağla yaptım benimkilerde vıcık vıcık yağlı sevmez zaten
islim kebabına biz kürdan kebabı diyoruz yazları güzel patlıcan oldu mu yaparım bende ama hiç tost makinası aklıma gelmemişti kabağı aynı şekil kesip tost makinasında susamla pişirip tavuk yanına garnütür yapıyordum ama kebap için nedense düşünmemiştim hiç çoooook sağ ol tomurcuğum bundan sonra tost makinasında yapıcam

Yahu şu çamaşır ve bulaşık hiç mi bitmez ne bereketli... Çamaşırlar kuruyup ütülenene kadar tekrar yıkatıyorum. Koyu renklileri attım sonra oğluşunkiler sırada. Çorba yaptım ıspanakları suya koydum oğlum çok seviyo ıspanak yemeğini. Belim de ağrıyo ilk günüm. Hiçbişi yapasım yokkk

Canım ben de patlıcan yemeklerinde çok az zyağ gezdirip fırında pişiririm kızartmam hiç. Sonra karnıyarık ise içini doldurur tekrar fırına atarım. Kebapsa da aynı şekilde. Yuvarlak doğrarım tepsiye dizerim azcık yağ fırına. İslimde de aynınşekil yapılır. Uzun uzun kesip dizersin borcama.

Canım iyi dusunmussun bence. Hem daha zayıf olursun. Allah in izniyle hepsi olur kafana takma.
Bende zayifliyim göğüs büyütme yapayım ha haaaaa

Aynen canım haklısın.. Salı da benim ilk günümdu inş onun şişkinliği de vardır içinde çamaşır işi bende de haftasonu aynı şekilde. Yıka yıka bitmiyor ufff. Kolaylar gelsin kankitoş

Ilk menü benden
Sabah
Aç karnına 7-8 goji berry
1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 1 dilim etimek, 1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal, taze sıkılmış portakal suyu, domates salatalık
Ara
Küçük bi muz
Öğle
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye yemeği, ekmeksiz
Ara
Armut, avuç içi kuruyemiş
Akşam
7-8 goji berry
1 kase tarhana çorba, salata, yoğurt belki içine buğday katarım
Ara
Türk kahvesi

bir kaç kez dediğin gibi yapmıştım eşim kızartmayla tadı aynı olmuyor diye bir daha öyle yapma dedi mecbur kızartıyorum
geçen patates musakka gibi yapacaktım patatesi kızartmadım az yağla tavada çevirdim sonra fırınladım o akşam durup durup 3-4 kez söylendi siniri geçmedi bir türlü salonda demliğide götürmüştüm tepsiyle çay içiyorduk en son yine söylenip kızınca tepsiyi aldığım gibi kalktım ben de sinirlendim daha yeter dedim geçtim mutfağa

bende de hiç bitmez çamaşır ütü eşim çok titiz günde en az 3 kere çamaşır değişir az terler v.s. çorap çamaşır hemen değişir gece 2 kere pijama değişir olmadı üstüne bişey damlatır yine değişir anlamıyorum ki ne oluyor çamaşır sepeti 1 gün boş kalmıyor haftada 2 kere yarım sepet çorap katlıyorum sırf eşimle oğlumunkiler iş yaparsan hiç bitmez sen yemeğini hallettiysen bırak daha yapma beline yazık bacım kimse ağrıyan belinle iş yaptın diye ne aferin der ne de ödül verir

maşallah çok güzel sağlıklı menün olmuş gülüm
benim grekçeler duruyor kavanozda taze pişirmek lazım yoksa kötü kokuyor mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…