Haydi Yine Yeniden...

Hımm bide benim ekimimin yaptığı diyetik yemeğe kusur bulmak iyi yapmışsın kız şaka gibi hem fit kadın isterler hem söylenirler hep derler ya kadınları anlamak zor diye asıl bu kocaları anlamak zor

Senin yine iyiymiş
Ben de yazayım:

Göğüs: 100 cm
Bel: 83 cm
Kalça: 108 cm

Diyete başlamadan kilo vermeden önceki ölçülerim:

Göğüs: 104 cm
Bel: 90 cm
Kalça: 114 cm

Hoşgeldin iyi yapmışsın erken kalkmakla.Yeme işin düzene girer.Az az süt iç miden kötüyse canım

Ogleden sonra tamamen gecti cok şükür. Sagol onerin icin tatlım

Kendimizi olduğumuz gibi kabul etmedikçe zayıflamamiz zorlaşır canım ben simdi kalkip az yiyorum ama hala sismanim diyemeyecegim bi yedim mi o arkadasin yanimda az yemis sayılır.. ona yaramiyor ama ben parmak bogumlarimda bile yediklerimin eserini görüyorum

Ayy erkegin böylesi de ömür torpuler haa sabırlısın maşallahbenim esimde o tür yeniliklere açık degil oyüzden ya kizartarak yaparim yada hic yapmam

Yapan olunca değişmek kolay tabi

Güzel menü olmuş canım.Afiyet olsun

çok güzel canım bu goji berry yeni mi kullanmaya başladın çok duydum faydasını görürsün inşallah bizde kullanırırız sonra

Hımm bide benim ekimimin yaptığı diyetik yemeğe kusur bulmak iyi yapmışsın kız şaka gibi hem fit kadın isterler hem söylenirler hep derler ya kadınları anlamak zor diye asıl bu kocaları anlamak zor
kendime ayrı yemek yapıncada sorun bacım ayrı gayrı mı olurmuş ben ailenin düzenini bozuyor oluyorum hem zayıf hatun ister hem de sofrada onlara pişirdiğimi yemediğimde bu sana faydalı yesene diye ısrar eder bende anlamadım ki heheheheh

Senin yine iyiymiş
Ben de yazayım:

çok güzel incelmişsin maşallah devamı da gelecek zaten yaza kadar kaç cm daha incelicen merakla bekliyorum :))

benimde eşim öyleydi canım diyete girdiğimde illaki bi kendi ağzına bir benim ağzıma ama şimdi bebek için kilo vericem lütfen sen de bana destek çıktık dedim ve bu diyetimde sadece bir tadına bak der ama ısrar etmez ben hayır deyince

En büyük hayalim benim de küçük olmaları.Kıymetini bil bence

Benimkilerde küçük ve memnunum ama emzirmelerden sonra cok catlak oldu sırf bunun için bir Operasyon gecirmek gecirmeye raziyim

Kizlar doğru düzgün bir öğle yemeği yemedim diye simdi yemek yemedim psikolojisi oluştu bende kalkip buzluktaki kiymali böreği ısıtmak hepsini hupletmek daha neler neler yemek istiyorum durdurunnnnn beniiiii

ömür törpüsü de keşke yağları törpüleseydi fit hatun olurdum bunun nazına kaprisine

şimdi sakin ol ve kendine türk kahveli şekersiz bir süt hazırla ve bu senin iştahını bastıracak bir süre tok tutucak sonra akşam yemeği olarak ne yiyeceksen karar ver ve acıkmadan ye

Senin yine iyiymiş
Ben de yazayım:

Vavvvvv süper incelme helal olsun sana.. daha da gidecek Allah in izniyle. Senin orantılı ya benim orantısız üstten aşağı doğru gitgide kalınlasiyor

duuuurrrr miladım süt ısıt içine ya neskafe yada tarçın at yanına da bir meyve ye sadece 20 dk sabret bekle miden şişer o arada psikolojik açlık falan kalmaz

ömür törpüsü de keşke yağları törpüleseydi fit hatun olurdum bunun nazına kaprisine

Dimi ya bende bi hakkiyla beni yedin bitirdin diyemedim bu adama yemiş halim bumu demesinden çekiniyorum.. bazi insanlar kafaya takar kurur ben habire damızlıga dönüyorum

alemler kız aynı çocuk gibiler bu erkekler yemezsin ye derler yersin çok yedin yada o zararalı sana yeme derler yaşlarının kaç olduğu önemli değil arada küçük çocuk gibi sağları solları belli olmuyor sevmesem çekilmez gerçi arada çivili sopayla dövesim geliyor o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…