- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.441
kıyamam üşüdün mü ee kızçen üşümüyor mu oynuyor hala :)))Kızımın oynaması bitsin diye bekliyorum bitsede sıcak evime gitsem
Hımm bide benim ekimimin yaptığı diyetik yemeğe kusur bulmak iyi yapmışsın kız şaka gibi hem fit kadın isterler hem söylenirler hep derler ya kadınları anlamak zor diye asıl bu kocaları anlamak zorbir kaç kez dediğin gibi yapmıştım eşim kızartmayla tadı aynı olmuyor diye bir daha öyle yapma dedi mecbur kızartıyorum
geçen patates musakka gibi yapacaktım patatesi kızartmadım az yağla tavada çevirdim sonra fırınladım o akşam durup durup 3-4 kez söylendi siniri geçmedi bir türlü salonda demliğide götürmüştüm tepsiyle çay içiyorduk en son yine söylenip kızınca tepsiyi aldığım gibi kalktım ben de sinirlendim daha yeter dedim geçtim mutfağa
Evet eski yazismalarda göğüs küçültme amel. Olacağını yazmışsın oldun mu. Bende de üst kısım zayıf. Kollar omuz göğüs ince. Bel kalın kalça da eh işte
Vereyim ölçümü hatta
Göğüsu olcmedim haftaya olcerim
Bel: 82
Göbek: 97
Kalça : 104
Valla üşüdüm o hep fırın gibidir üşümez kolay kolay bende nofrost gibiyim ısınmam hatta hatun parkeyi çıkaracakmış şaşkınkıyamam üşüdün mü ee kızçen üşümüyor mu oynuyor hala :)))
Hoşgeldin iyi yapmışsın erken kalkmakla.Yeme işin düzene girer.Az az süt iç miden kötüyse canım
Günaydın güzel hatunlar
Ya var ya resmen her gün sabah okulda psikolojik savaş veriyorum. Yanimdaki arkadaş 3 simit yiyor bir oturusaadaletin bu mu dünya oy ben nirelere Gidemmm, üstelik 54 kilo aksamlari da bir ekmek yiyormus oy oyyyyy D Deligonul783 ne dersin bu duruma cancağızım
bir kaç kez dediğin gibi yapmıştım eşim kızartmayla tadı aynı olmuyor diye bir daha öyle yapma dedi mecbur kızartıyorum
geçen patates musakka gibi yapacaktım patatesi kızartmadım az yağla tavada çevirdim sonra fırınladım o akşam durup durup 3-4 kez söylendi siniri geçmedi bir türlü salonda demliğide götürmüştüm tepsiyle çay içiyorduk en son yine söylenip kızınca tepsiyi aldığım gibi kalktım ben de sinirlendim daha yeter dedim geçtim mutfağa
Yapan olunca değişmek kolay tabibende de hiç bitmez çamaşır ütü eşim çok titiz günde en az 3 kere çamaşır değişir az terler v.s. çorap çamaşır hemen değişir gece 2 kere pijama değişir olmadı üstüne bişey damlatır yine değişir anlamıyorum ki ne oluyor çamaşır sepeti 1 gün boş kalmıyor haftada 2 kere yarım sepet çorap katlıyorum sırf eşimle oğlumunkiler iş yaparsan hiç bitmez sen yemeğini hallettiysen bırak daha yapma beline yazık bacım kimse ağrıyan belinle iş yaptın diye ne aferin der ne de ödül verir
Güzel menü olmuş canım.Afiyet olsunIlk menü benden
Sabah
Aç karnına 7-8 goji berry
1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 1 dilim etimek, 1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal, taze sıkılmış portakal suyu, domates salatalık
Ara
Küçük bi muz
Öğle
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye yemeği, ekmeksiz
Ara
Armut, avuç içi kuruyemiş
Akşam
7-8 goji berry
1 kase tarhana çorba, salata, yoğurt belki içine buğday katarım
Ara
Türk kahvesi
Ilk menü benden
Sabah
Aç karnına 7-8 goji berry
1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 1 dilim etimek, 1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal, taze sıkılmış portakal suyu, domates salatalık
Ara
Küçük bi muz
Öğle
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye yemeği, ekmeksiz
Ara
Armut, avuç içi kuruyemiş
Akşam
7-8 goji berry
1 kase tarhana çorba, salata, yoğurt belki içine buğday katarım
Ara
Türk kahvesi
kendime ayrı yemek yapıncada sorun bacım ayrı gayrı mı olurmuş ben ailenin düzenini bozuyor oluyorum hem zayıf hatun ister hem de sofrada onlara pişirdiğimi yemediğimde bu sana faydalı yesene diye ısrar eder bende anlamadım ki hehehehehHımm bide benim ekimimin yaptığı diyetik yemeğe kusur bulmak iyi yapmışsın kız şaka gibi hem fit kadın isterler hem söylenirler hep derler ya kadınları anlamak zor diye asıl bu kocaları anlamak zor
çok güzel incelmişsin maşallah devamı da gelecek zaten yaza kadar kaç cm daha incelicen merakla bekliyorum :))Senin yine iyiymiş
Ben de yazayım:
Göğüs: 100 cm
Bel: 83 cm
Kalça: 108 cm
Diyete başlamadan kilo vermeden önceki ölçülerim:
Göğüs: 104 cm
Bel: 90 cm
Kalça: 114 cm
kendime ayrı yemek yapıncada sorun bacım ayrı gayrı mı olurmuş ben ailenin düzenini bozuyor oluyorum hem zayıf hatun ister hem de sofrada onlara pişirdiğimi yemediğimde bu sana faydalı yesene diye ısrar eder bende anlamadım ki heheheheh
hahahah oynuyor ya vücudu iyice ısınıp har yapıyordurValla üşüdüm o hep fırın gibidir üşümez kolay kolay bende nofrost gibiyim ısınmam hatta hatun parkeyi çıkaracakmış şaşkın
En büyük hayalim benim de küçük olmaları.Kıymetini bil bence
ömür törpüsü de keşke yağları törpüleseydi fit hatun olurdum bunun nazına kaprisineOgleden sonra tamamen gecti cok şükür. Sagol onerin icin tatlım
Kendimizi olduğumuz gibi kabul etmedikçe zayıflamamiz zorlaşır canım ben simdi kalkip az yiyorum ama hala sismanim diyemeyecegimbi yedim mi o arkadasin yanimda az yemis sayılır.. ona yaramiyor ama ben parmak bogumlarimda bile yediklerimin eserini görüyorum
Ayy erkegin böylesi de ömür torpuler haa sabırlısın maşallahbenim esimde o tür yeniliklere açık degil oyüzden ya kizartarak yaparim yada hic yapmam
Benimkilerde küçük ve memnunum ama emzirmelerden sonra cok catlak oldu sırf bunun için bir Operasyon gecirmek gecirmeye raziyim
Kizlar doğru düzgün bir öğle yemeği yemedim diye simdi yemek yemedim psikolojisi oluştu bende kalkip buzluktaki kiymali böreği ısıtmak hepsini hupletmek daha neler neler yemek istiyorum durdurunnnnn beniiiii
Vavvvvv süper incelme helal olsun sana.. daha da gidecek Allah in izniyle. Senin orantılı ya benim orantısız üstten aşağı doğru gitgide kalınlasiyorSenin yine iyiymiş
Ben de yazayım:
Göğüs: 100 cm
Bel: 83 cm
Kalça: 108 cm
Diyete başlamadan kilo vermeden önceki ölçülerim:
Göğüs: 104 cm
Bel: 90 cm
Kalça: 114 cm
ömür törpüsü de keşke yağları törpüleseydi fit hatun olurdum bunun nazına kaprisine
duuuurrrr miladım süt ısıt içine ya neskafe yada tarçın at yanına da bir meyve ye sadece 20 dk sabret bekle miden şişer o arada psikolojik açlık falan kalmazBenimkilerde küçük ve memnunum ama emzirmelerden sonra cok catlak oldu sırf bunun için bir Operasyon gecirmek gecirmeye raziyim
Kizlar doğru düzgün bir öğle yemeği yemedim diye simdi yemek yemedim psikolojisi oluştu bende kalkip buzluktaki kiymali böreği ısıtmak hepsini hupletmek daha neler neler yemek istiyorum durdurunnnnn beniiiii
ömür törpüsü de keşke yağları törpüleseydi fit hatun olurdum bunun nazına kaprisine
alemler kız aynı çocuk gibiler bu erkekler yemezsin ye derler yersin çok yedin yada o zararalı sana yeme derler yaşlarının kaç olduğu önemli değil arada küçük çocuk gibi sağları solları belli olmuyor sevmesem çekilmez gerçi arada çivili sopayla dövesim geliyor o ayrıbenimde eşim öyleydi canım diyete girdiğimde illaki bi kendi ağzına bir benim ağzıma ama şimdi bebek için kilo vericem lütfen sen de bana destek çıktık dedim ve bu diyetimde sadece bir tadına bak der ama ısrar etmez ben hayır deyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?