- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.461
şimdi sakin ol ve kendine türk kahveli şekersiz bir süt hazırla ve bu senin iştahını bastıracak bir süre tok tutucak sonra akşam yemeği olarak ne yiyeceksen karar ver ve acıkmadan ye
duuuurrrr miladım süt ısıt içine ya neskafe yada tarçın at yanına da bir meyve ye sadece 20 dk sabret bekle miden şişer o arada psikolojik açlık falan kalmaz
alemler kız aynı çocuk gibiler bu erkekler yemezsin ye derler yersin çok yedin yada o zararalı sana yeme derler yaşlarının kaç olduğu önemli değil arada küçük çocuk gibi sağları solları belli olmuyor sevmesem çekilmez gerçi arada çivili sopayla dövesim geliyor o ayrı
bir kaç kez dediğin gibi yapmıştım eşim kızartmayla tadı aynı olmuyor diye bir daha öyle yapma dedi mecbur kızartıyorum
geçen patates musakka gibi yapacaktım patatesi kızartmadım az yağla tavada çevirdim sonra fırınladım o akşam durup durup 3-4 kez söylendi siniri geçmedi bir türlü salonda demliğide götürmüştüm tepsiyle çay içiyorduk en son yine söylenip kızınca tepsiyi aldığım gibi kalktım ben de sinirlendim daha yeter dedim geçtim mutfağa
Kahvenin sütlüsü candır haklisiniz ben bi kahve yapip ardindan ton balikli bi salata yapip yaninda da 1 kase yogurt çorbası icsem iyidir dimi?
saçlarımda baya beyaz vardı saçlar kıvırcık diye farketmiyordu saçı kestrince her gün fön çekmeye başladım beyazlar ben burdayım diye belli oldu tabi bana kocamışsın dedi anacım ben de az cadı değilim herşeyde başladım ben kocamışım ya olmaz yapamam beceremem demeye adamcağız ben saçın kocamış dedim sen çıtırsın demeye döndü hin hin gülerek saçımı kim ağarttı ben de diyemedim geldi dilime de tuttum tatlı atışırken iş tartışmaya dönerse diye sustum :)Dimi ya bende bi hakkiyla beni yedin bitirdin diyemedim bu adama yemiş halim bumu demesinden çekiniyorum.. bazi insanlar kafaya takar kurur ben habire damızlıga dönüyorum
saçlarımda baya beyaz vardı saçlar kıvırcık diye farketmiyordu saçı kestrince her gün fön çekmeye başladım beyazlar ben burdayım diye belli oldu tabi bana kocamışsın dedi anacım ben de az cadı değilim herşeyde başladım ben kocamışım ya olmaz yapamam beceremem demeye adamcağız ben saçın kocamış dedim sen çıtırsın demeye döndü hin hin gülerek saçımı kim ağarttı ben de diyemedim geldi dilime de tuttum tatlı atışırken iş tartışmaya dönerse diye sustum :)
bende de hiç bitmez çamaşır ütü eşim çok titiz günde en az 3 kere çamaşır değişir az terler v.s. çorap çamaşır hemen değişir gece 2 kere pijama değişir olmadı üstüne bişey damlatır yine değişir anlamıyorum ki ne oluyor çamaşır sepeti 1 gün boş kalmıyor haftada 2 kere yarım sepet çorap katlıyorum sırf eşimle oğlumunkiler iş yaparsan hiç bitmez sen yemeğini hallettiysen bırak daha yapma beline yazık bacım kimse ağrıyan belinle iş yaptın diye ne aferin der ne de ödül verir
bu iyi hali 3 senedir uyku apnesi için makinayla uyuyor burnuna hortum takılan bişey öncesi ateş parçasıydı her gün bişeylere sinirlenir kıyameti koparırdı şimdi allaha ne kadar şükretsem az arada sinirleniyor ama söylenmesi bitmiyor saatlerce işte yada dışarda herhangi bişeye sinirlenmişse ben alıyorum onun sinirlerini gülüm şöyle böyle diyip sakinletiyorum omuzlarını boynuna masaj yapıyorum sen ne diye sinirleniyorsun boş ver diyorum güleceği bişeyler söylüyorum gülüncede seni yaradana kurban olurumm nasılda şirin tatlı oldun diyip sırnaşıyorum sakinliyor hehehehehAy senin koca pek huysuz bişey canım yemeklerine sakinleştirici koyyapmışsın emek vermişsin ayıp ama yaa yapılmaz yani üzüldüm senin adına. Ben bazen yemek yapmasam bile benimki şikayet etmez saolsun. Güzel bir dille söyleyebilirdi.
aynı benim eşiminde favori kısımları beyaz :))aynen canım iyi yapmışsın susmakla tadında bitmiş.
bana da eşim der yaşlandırdın beni diye aslında ben çok ince fkirli herşeyi takan biriyim ama saçımda 1 tel beyaz yok ama eşimin iki yanıda beyazladı kafasının
ohh mis gibi olur miladım protein de almış olursun çok sağlıklı süper olurKahvenin sütlüsü candır haklisiniz ben bi kahve yapip ardindan ton balikli bi salata yapip yaninda da 1 kase yogurt çorbası icsem iyidir dimi?
çok güzel incelmişsin maşallah devamı da gelecek zaten yaza kadar kaç cm daha incelicen merakla bekliyorum :))
bende vidalar gevşemiyor ama alışmış kudurmuştan beterdir o söylense ya duymamazlıktan geliyorum yada baktım durulmayacak ben bi kükrüyorum bitiyor :)artıları eksilerini teraziye koysan artıları ağır basmasa zaten sevemezdik kiay çok güzelsin ya aynen bende derim sevmesem ne anasına ne kendine katlanamazdım ama gözümün içine bakıp bir gülümsedimi bende bütün vidalar gevşer hemmen yelkenler fora
Vavvvvv süper incelme helal olsun sana.. daha da gidecek Allah in izniyle. Senin orantılı ya benim orantısız üstten aşağı doğru gitgide kalınlasiyor
ütüden nefret ediyoruuuuummmAh canım benim saolasın Allah kolaylık versin sana. İşin zor canım. Bnm eşim de iki kez değişir. Kumaş pantolon gömlek jilet gibi olacak. Akşam kot ve kazak ya da lacost gibi bişi giyer. Gece pijama zaten. Oğlum malum ufak sürekli değişiyorum.
aynen çok güzel sadece sakin ol yeter ben akşamları tv karşısında atıştırmamak için bin takla atıyom olmuyo en iyisi ben gidip yatayım diyorum yani o derece
bu iyi hali 3 senedir uyku apnesi için makinayla uyuyor burnuna hortum takılan bişey öncesi ateş parçasıydı her gün bişeylere sinirlenir kıyameti koparırdı şimdi allaha ne kadar şükretsem az arada sinirleniyor ama söylenmesi bitmiyor saatlerce işte yada dışarda herhangi bişeye sinirlenmişse ben alıyorum onun sinirlerini gülüm şöyle böyle diyip sakinletiyorum omuzlarını boynuna masaj yapıyorum sen ne diye sinirleniyorsun boş ver diyorum güleceği bişeyler söylüyorum gülüncede seni yaradana kurban olurumm nasılda şirin tatlı oldun diyip sırnaşıyorum sakinliyor heheheheh
içinden gelmezse zaten olmaz insan gururna yediremiyor benim içimden geliyor ondan yapıyorum allah beni neşeli yaratmış sürekli gülümseyerek konuşanlardanım ama iş kelimelere gelince bende iyi değilim o konudaBen uzun zamandir serbest takılıyordum atistirmaliklar misafirlerle yemeler İçmeler iki öğün etli yemekler kahvaltıda hamur işleri o yuzden kendimi telkin ede ede bunlari birakmak istiyorum ilk krizi atlattim insallah desteginizle kurtulurum bu aliskanliklardan..
Aman Allahım senin gibi davransam adam deli divane etrafimda dolasir heralde bi söyle tatli dilli olamadim gitti.. tersse ben daha ters oluyorum dibine kadar muhalefet olurum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?