Haydi Yine Yeniden...

Biliyorum canım senin tatlı dilin hepimizin malumu kac zamandır tanıyoruz birbirimizi bi yazarsin duymadan da ram edersin bizi kendine.. eşin farkinda degil ama cok şanslı

Insallah canim 30 lu yaşlarda zayif olamazsam 50 yasinda artik zayiflamak istemem heralde:)) bana herkes buyuk görünüyormusum gibi hissettiriyor yaa.. Rabbim muvaffak etsin bitsin şu aynadaki goruntuden rahatsızlığım

Ara öğünlerin hafiften kalorili,kaju ve şekerleme daha doğrusu ama olsun böyle böyle yeme alışkanlığını değiştireceksin.sık sık ara yapmak iyidir
sabah öğle ve akşam on numara

öğlen biraz fazla geldi 3 dilim tost eğer yanlış düşünmediysem canım

Benim eşim alıştı baktı zayıf hatun iyi oluyo karışmıyor işime aksine daha da zayıflayım diye destek oluyor yemeğin tuzunu çok az atıyorum o sonra ekliyor yemeği susuz tarafından alıyorum ufak dikkat etmelerle olacak diye düşünüyorum sen yemeğin yağını biraz kıs bide ben gibi susuz tarafından ye ne yemek olursa olsun

Menün çok iyi bence. Krizi de iyi atlattın. Şekerleme ne acaba merak ettim. Bir de eğer kaçamağın olmazsa çok iyi bir eksi göreceksin bence

bende menümü vereyim tomurcukkk ve değerli arkadaşlarım
SABAH
1 yumurta +nane +maydanoz kepekli ekmek arası
1 bardak tarçınlı süt
ARA
1 tane küçük tulumba tatlısı (bende yarın regl olcam sebebi bu)

ÖĞLE
1 kase mercimek çorba
1 kepçe susuz taze fasulye

ARA
6 tane küçük kepekli galeta

AKŞAM
1 tane muz
1 bardak sütlü kahve

3,5 litre su

Son düzenleme:
Bende menumu veriyorum D Deligonul783

Ilık limonlu şu
Sabah: 1 yumurta, 4 zeytin, 1 çay k labne

ara: yarım galeta

öğlen: çavdar ekmeğine yağsız tost
Domates

Ara: sek Nescafe
Iki dilim bitter

Akşam 16.00 : Bir kase çorba
6 kaşık pırasa
Salata
Yoğurt
Yatmadan önce tarçınlı süt

2 buçuk litre su

çok güzel süper ötesi bence

işte budurrrr eski miladım geri döndü süpersin

Iyi bir menü Tulumba bir tane problem değil bence . Akşamları bir süredir böyle yiyorsun ya merak ettim. Yeni bi şey mi bu yoksa ekstra bi faydası mi var

Iyi bir menü Tulumba bir tane problem değil bence . Akşamları bir süredir böyle yiyorsun ya merak ettim. Yeni bi şey mi bu yoksa ekstra bi faydası mi var

beni tok tutuyor bir de akşam yediğim zaman geç yemek zorunda kalıyorum eşim geç geliyor bende kendimce böyle geçiştiriyorum

kız seninde yaradanına kurban olurummmmm
yüzüme bakmayan beni de yaşı çok büyük zenneder hep kilodan işte yüzden kurtarıyorum sadece
biz yola baş koyduk bacım ya istiklal ya ölümmm normal görünümde sağlıklı hatunlar olucaz allahın izniyle bir insanın hele de kadınsa inanıp isteyipte başaramayacağı hiç bir şey yoktur

Ara öğünler artmış bugün canım.ama olsun değişiklik var ve regl durumları.
Akşamları nasıl yemek yemeden geçiştirebiliyorsun hayranım valla bu özelliğine

Güzel canım ben bugün cozuttum yaaa ilk günüm ya abuk subuk şeyler istiyo canım ilk 3 gün çok zorlanıyorum

Ara öğünler artmış bugün canım.ama olsun değişiklik var ve regl durumları.
Akşamları nasıl yemek yemeden geçiştirebiliyorsun hayranım valla bu özelliğine

hem aralar dediğin gibi fazla hemde bi kaç gündür regl olmama yakın iştah kabarması yaşıyorum resmen ama benim leblebi almam lazım beni gerçekten tok tutuyormuş fark ettim .. çok zorlanmıyorum tabi mide boş oluyor ama o kadar da olsun diyorum zamanında yediklerime sayıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…