- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.501
sulu yemekte ben de uyguluyorum suyunu almıyorum zaten tabağım çok küçük suyunu alsam yiyecek bişey sığmaz:))Benim eşim alıştı baktı zayıf hatun iyi oluyo karışmıyor işime aksine daha da zayıflayım diye destek oluyor yemeğin tuzunu çok az atıyorum o sonra ekliyor yemeği susuz tarafından alıyorum ufak dikkat etmelerle olacak diye düşünüyorum sen yemeğin yağını biraz kıs bide ben gibi susuz tarafından ye ne yemek olursa olsun
Pişirirkende yada servis ederkende mi canın çekmiyor hiç,bir lokma da olsa ye bişeyler bence
gülüm pek kimse bilmez tam tersi zanneder ben ara ara o yüzden burada yazarım en hızlı ve en iyi kilo regl döneminde verilir yeter ki kendini tut her zaman dikkat ettiğin gibi dikkat et sonucu fark edeceksinEveeet regli olduğuma göreee saçma şeyler yeme zamanı gelmiştirrrrrr
Hayirrrrrr bak ben yapmadım sen de yeme sakin
gülüm pek kimse bilmez tam tersi zanneder ben ara ara o yüzden burada yazarım en hızlı ve en iyi kilo regl döneminde verilir yeter ki kendini tut her zaman dikkat ettiğin gibi dikkat et sonucu fark edeceksin
Müthiş bir iraden var o zaman.Kendini çok iyi tutuyorsun.Zaten ne kadar iradeli olduğun sizin evdeki uzatmalı misafirlere sürdürdüğün tahammülden belliyok canım ya bende şöyle bir durum var eğer tadı damağıma değerse tutamam kendimi ama değmediği sürece sıkıntı yok
tutlumba tatlısını erken saatte yemişsin sana artı olarak dönmez menün gayet güzelbende menümü vereyimtomurcukkk ve değerli arkadaşlarım
SABAH
1 yumurta +nane +maydanoz kepekli ekmek arası
1 bardak tarçınlı süt
ARA
1 tane küçük tulumba tatlısı (bende yarın regl olcam sebebi bu)
ÖĞLE
1 kase mercimek çorba
1 kepçe susuz taze fasulye
ARA
6 tane küçük kepekli galeta
AKŞAM
1 tane muz
1 bardak sütlü kahve
3,5 litre su
Müthiş bir iraden var o zaman.Kendini çok iyi tutuyorsun.Zaten ne kadar iradeli olduğun sizin evdeki uzatmalı misafirlere sürdürdüğün tahammülden belli
Ay bu doğru mu salı ilk günümdu bugün iki ve kaçamak yapmadım çok şükür. Ama varya iki gündür metabolizmam çok hızlı ne yesem tuvalete gidiyorum. D Deligonul783 dahasini yeme artık şekerim eti pufla kalsın o zamangülüm pek kimse bilmez tam tersi zanneder ben ara ara o yüzden burada yazarım en hızlı ve en iyi kilo regl döneminde verilir yeter ki kendini tut her zaman dikkat ettiğin gibi dikkat et sonucu fark edeceksin
Akşam yemeden bi durabilsem ay ben bu yöntemi hiç beceremem maşallah sanabende menümü vereyimtomurcukkk ve değerli arkadaşlarım
SABAH
1 yumurta +nane +maydanoz kepekli ekmek arası
1 bardak tarçınlı süt
ARA
1 tane küçük tulumba tatlısı (bende yarın regl olcam sebebi bu)
ÖĞLE
1 kase mercimek çorba
1 kepçe susuz taze fasulye
ARA
6 tane küçük kepekli galeta
AKŞAM
1 tane muz
1 bardak sütlü kahve
3,5 litre su
51.Gün
Kahvaltı
2 kk peynir,2 kızarmış tb,1 yumurta,6 zeytin,1 dilim cheddar
öğle (ikindi gibi)
iki küçük sandviç tb ekmek. Cidden küçüklerdibiri bir parça balık ile diğeri azcık krem peynir ve sos ile sandviç,şekersiz nescafe
ara
bir eti puf
akşam
1 kepçe yoğurt çorbası, 5-6 kaşık ıspanak,1 kase yoğurt
ara
1 bardak tarçınlı süt içmeyi planlıyorum ama akşam oturmaya gidicez. çay olur büyük ihtimal ya da kahve. yanında bişi olursa da yemem ya da tadarım ayıp olmasın diye.
Su 2 litre civarı
3'e tamamlicam
Ay bu doğru mu salı ilk günümdu bugün iki ve kaçamak yapmadım çok şükür. Ama varya iki gündür metabolizmam çok hızlı ne yesem tuvalete gidiyorum. D Deligonul783 dahasini yeme artık şekerim eti pufla kalsın o zaman
SüppperrrBende menumu veriyorum D Deligonul783
Ilık limonlu şu
Sabah: 1 yumurta, 4 zeytin, 1 çay k labne
ara: yarım galeta
öğlen: çavdar ekmeğine yağsız tost
Domates
Ara: sek Nescafe
Iki dilim bitter
Akşam 16.00 : Bir kase çorba
6 kaşık pırasa
Salata
Yoğurt
Yatmadan önce tarçınlı süt
2 buçuk litre su
Doyurucu bir gün olmuş sanki51.Gün
Kahvaltı
2 kk peynir,2 kızarmış tb,1 yumurta,6 zeytin,1 dilim cheddar
öğle (ikindi gibi)
iki küçük sandviç tb ekmek. Cidden küçüklerdibiri bir parça balık ile diğeri azcık krem peynir ve sos ile sandviç,şekersiz nescafe
ara
bir eti puf
akşam
1 kepçe yoğurt çorbası, 5-6 kaşık ıspanak,1 kase yoğurt
ara
1 bardak tarçınlı süt içmeyi planlıyorum ama akşam oturmaya gidicez. çay olur büyük ihtimal ya da kahve. yanında bişi olursa da yemem ya da tadarım ayıp olmasın diye.
Su 2 litre civarı
3'e tamamlicam
genel itibari ile güzel canım misafirlikte de kaçırmazsan sıkıntısız bir gün bitmiş olur
ben de geçen sene öğrendim nette bişey araştırıyordum bilimsel çalışmalar falan orada okudum sonra kendimi takip ettim eğer tozutmazsam baktım not aldığım defterime de en iyi kilo kaybı o dönemlerde oluyorAy bu doğru mu salı ilk günümdu bugün iki ve kaçamak yapmadım çok şükür. Ama varya iki gündür metabolizmam çok hızlı ne yesem tuvalete gidiyorum. D Deligonul783 dahasini yeme artık şekerim eti pufla kalsın o zaman
İnşallah canım yaaa arkadaşta çayın yanına mutlaka tatlı yapar şimdi. Yemesem çok ayıp olur mu bilemedim yaaa tuzlu bişi varsa tadarım zaten acıkmamış olurum tutarım kendimi sıkıntı değil de alınmaz inşallah.
Doyurucu bir gün olmuş sanki
yersende canım bi tane yada bir çatal al ne yaptıysa artık ay midem çok kötü bugün de 2.bardak çayını kendin al ve bu arada tabağı mutfağa götür ki önünden kalksın yoksa önünde olursa muhabbet ederken farkına varmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?