Haydi Yine Yeniden...

sulu yemekte ben de uyguluyorum suyunu almıyorum zaten tabağım çok küçük suyunu alsam yiyecek bişey sığmaz:))
yemek az tuzsuz olsa sonradan eklemeyi sevmiyor benimkiler bende çaktırmadan çaktırmadan bir kaç aydır ufak ufak azalttım yemeğin tuzunu şimdi alıştılar biraz daha tuzsuz yemeye farkında değiller ama heheheheh yaşasın kötülükkk

Eveeet regli olduğuma göreee saçma şeyler yeme zamanı gelmiştirrrrrr
gülüm pek kimse bilmez tam tersi zanneder ben ara ara o yüzden burada yazarım en hızlı ve en iyi kilo regl döneminde verilir yeter ki kendini tut her zaman dikkat ettiğin gibi dikkat et sonucu fark edeceksin

Hayirrrrrr bak ben yapmadım sen de yeme sakin

Canım hem kanama hem çocuğu emzir inan tatlı yemem gerekiyo normalde hiç canım istemez. Ama neyseki küçük bir eti puf kesti isteğimi öğle yemeğim de geç oldu iki küçük sandviç yedim tb ekmeğine. O yüzden akşam da ıspanak ve yoğurt yicem sadece. Yazcam şimdi.

gülüm pek kimse bilmez tam tersi zanneder ben ara ara o yüzden burada yazarım en hızlı ve en iyi kilo regl döneminde verilir yeter ki kendini tut her zaman dikkat ettiğin gibi dikkat et sonucu fark edeceksin

Geçen reglimde de kilo verdim ben. Doğru demekki. Hatta kaçamak bile yapmıştım.

yok canım ya bende şöyle bir durum var eğer tadı damağıma değerse tutamam kendimi ama değmediği sürece sıkıntı yok
Müthiş bir iraden var o zaman.Kendini çok iyi tutuyorsun.Zaten ne kadar iradeli olduğun sizin evdeki uzatmalı misafirlere sürdürdüğün tahammülden belli

tutlumba tatlısını erken saatte yemişsin sana artı olarak dönmez menün gayet güzel
benim ki kötü olacak anacım sizinkiler hep çok güzel ben akşam yemek yemiycem şimdi karar verdim yoğurtla yulaf kepeği yiycem birazda salata

Müthiş bir iraden var o zaman.Kendini çok iyi tutuyorsun.Zaten ne kadar iradeli olduğun sizin evdeki uzatmalı misafirlere sürdürdüğün tahammülden belli

:) sağol canım ona da inan eşimden katlanıyorum ya boşancam ki seviyorum eşimi birde benimle eşim arasında bir sıkıntı yok yada gül için dikene katlanıcam rabbim büyük

51.Gün

Kahvaltı
2 kk peynir,2 kızarmış tb,1 yumurta,6 zeytin,1 dilim cheddar

öğle (ikindi gibi)
iki küçük sandviç tb ekmek. Cidden küçüklerdi biri bir parça balık ile diğeri azcık krem peynir ve sos ile sandviç,şekersiz nescafe

ara
bir eti puf

akşam
1 kepçe yoğurt çorbası, 5-6 kaşık ıspanak,1 kase yoğurt

ara
1 bardak tarçınlı süt içmeyi planlıyorum ama akşam oturmaya gidicez. çay olur büyük ihtimal ya da kahve. yanında bişi olursa da yemem ya da tadarım ayıp olmasın diye.

Su 2 litre civarı
3'e tamamlicam

Ay bu doğru mu salı ilk günümdu bugün iki ve kaçamak yapmadım çok şükür. Ama varya iki gündür metabolizmam çok hızlı ne yesem tuvalete gidiyorum. D Deligonul783 dahasini yeme artık şekerim eti pufla kalsın o zaman

Akşam yemeden bi durabilsem ay ben bu yöntemi hiç beceremem maşallah sana

genel itibari ile güzel canım misafirlikte de kaçırmazsan sıkıntısız bir gün bitmiş olur

Yok canım yemem artık söz veriyorum :)))

Süppperrr

Doyurucu bir gün olmuş sanki

genel itibari ile güzel canım misafirlikte de kaçırmazsan sıkıntısız bir gün bitmiş olur

İnşallah canım yaaa arkadaşta çayın yanına mutlaka tatlı yapar şimdi. Yemesem çok ayıp olur mu bilemedim yaaa tuzlu bişi varsa tadarım zaten acıkmamış olurum tutarım kendimi sıkıntı değil de alınmaz inşallah.

ben de geçen sene öğrendim nette bişey araştırıyordum bilimsel çalışmalar falan orada okudum sonra kendimi takip ettim eğer tozutmazsam baktım not aldığım defterime de en iyi kilo kaybı o dönemlerde oluyor

yersende canım bi tane yada bir çatal al ne yaptıysa artık ay midem çok kötü bugün de 2.bardak çayını kendin al ve bu arada tabağı mutfağa götür ki önünden kalksın yoksa önünde olursa muhabbet ederken farkına varmazsın

Tamam öyle yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…