- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.521
Ay senin yöntemini seveyim aynen bencede öyle yap daha baştan tabağa koyarken minik parçada isteyebilirsin ben öyle yaparım alıştı arkadaşlarımdayersende canım bi tane yada bir çatal al ne yaptıysa artık ay midem çok kötü bugün de 2.bardak çayını kendin al ve bu arada tabağı mutfağa götür ki önünden kalksın yoksa önünde olursa muhabbet ederken farkına varmazsın
Ay senin yöntemini seveyim aynen bencede öyle yap daha baştan tabağa koyarken minik parçada isteyebilirsin ben öyle yaparım alıştı arkadaşlarımda
Doymak çok güzel bir duygu işte zararlı olan bu bi tık aç kalkmak lazım tabi genede sen bilirsinDoymayayım mı aç mı gezeyim günahhhnormalde hiç ekmek tüketmem kahvaltı dışında. Bugün öğlen canım böyle istedi cınımm :))) ama iki sandviçte avuç içi kadar ince dilimlenmişti ekmek.
Regl olduğun için yine iyi idare etmissin canım. Akşamla alakali zaten konuştuk51.Gün
Kahvaltı
2 kk peynir,2 kızarmış tb,1 yumurta,6 zeytin,1 dilim cheddar
öğle (ikindi gibi)
iki küçük sandviç tb ekmek. Cidden küçüklerdibiri bir parça balık ile diğeri azcık krem peynir ve sos ile sandviç,şekersiz nescafe
ara
bir eti puf
akşam
1 kepçe yoğurt çorbası, 5-6 kaşık ıspanak,1 kase yoğurt
ara
1 bardak tarçınlı süt içmeyi planlıyorum ama akşam oturmaya gidicez. çay olur büyük ihtimal ya da kahve. yanında bişi olursa da yemem ya da tadarım ayıp olmasın diye.
Su 2 litre civarı
3'e tamamlicam
Biliyor herkes ailemde biliyor alıştılar benim az yememe elimde büyük bi lokma görseler aaa sen bunu mu yiycen gerçekten mi derlertabi arkadaşların diyette olduğunu biliyorsa sıkıntı yok ama benim genelde diyette olduğumu bilen yok gittiğim yerlerde taktik bu hep bir bahane midem kötü
Benim eşim de geç geliyor öğlen yemek yiyemedigim için o yüzden eşimi beklemiyorum erken yiyorum. O da anlayış gösteriyor şükürbeni tok tutuyor bir de akşam yediğim zaman geç yemek zorunda kalıyorum eşim geç geliyor bende kendimce böyle geçiştiriyorum
Biliyor herkes ailemde biliyor alıştılar benim az yememe elimde büyük bi lokma görseler aaa sen bunu mu yiycen gerçekten mi derler
Iyiki dedin sana söz vermesem yiycektim valla, sen sporla halledersinKızlar ben bı uyumusum zor kalktım cokk sayfa olmus yarısı okudum sımdı esimde uyandı ona yemek hazırlayıp yuruyuse gidicem gelince ayrıntılı menu yorumu yapacam sıze M Melrin ne habersın ya menun gercekten cok guzel ben sırf yememek icin sana kurabiye yeme dedım ben 3 tane yedım ceza olarak akşam yemegı elma yedım kucuk yuruyuse gidicrm yağmur yagana kadar yurrm artık
Farkediyorlardır o kadar iyi menülerin var ki anlamamak mümkün değil doğurdum kilolu olayım lüksü yok be kuzum, beni doğurduğum beğenmedi o yüzden bu kadar kilo verme işine giriştimbenim eşimin tarafı hep burda benim ailem bursa da genelde eltiler görümceler bir araya geliyoruz aaa diyet mi yapıyorsun gibi şeyler duymamak için çözüm bu ha şuan fark edilir kilo verdim ama hiç bişey demiyolar sadece bakıyolar
bu arada ne eltilerim zayıf ne de görümcemler hep kilolu ama onlar çocuk doğurdu ya o hakka sahipler ben doğurmadan bu kilo sen doğurunca ne olursun gibi şeyler düşünüyolar farkındayım o yüzden böyle devam şimdilik
Farkediyorlardır o kadar iyi menülerin var ki anlamamak mümkün değil doğurdum kilolu olayım lüksü yok be kuzum, beni doğurduğum beğenmedi o yüzden bu kadar kilo verme işine giriştim
Çok çok iyi gidiyorsun, TebriklerIlk menü benden
Sabah
Aç karnına 7-8 goji berry
1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 1 dilim etimek, 1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal, taze sıkılmış portakal suyu, domates salatalık
Ara
Küçük bi muz
Öğle
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye yemeği, ekmeksiz
Ara
Armut, avuç içi kuruyemiş
Akşam
7-8 goji berry
1 kase tarhana çorba, salata, yoğurt belki içine buğday katarım
Ara
Türk kahvesi
Bu haliyle gayet guzel.oglen yemeginde farkli olmus begendim.misafirlikte cayla kapatirsan super olur.hadi bakalim gorelim neler olacak51.Gün
Kahvaltı
öğle (ikindi gibi)
iki küçük sandviç tb ekmek. Cidden küçüklerdibiri bir parça balık ile diğeri azcık krem peynir ve sos ile sandviç,şekersiz nescafe
ara
bir eti puf
akşam
ara
1 bardak tarçınlı süt içmeyi planlıyorum ama akşam oturmaya gidicez. çay olur büyük ihtimal ya da kahve. yanında bişi olursa da yemem ya da tadarım ayıp olmasın diye.
Su 2 litre civarı
3'e tamamlicam
inciiitanesi ( sadece eslerimizi etiketleyelim,diger arkadaslarimizdan dileyen yorumda bulunsun)
Sabah
1 haslanmis yumurta
yarim domates
5.adt.yesil zeytin
1 kk dan az peynir
2 adt etimek
ara
1 adt hurma
1 bardak sut
oglen
tam bgdy ekmegi ile 1 adt tost
5 adt.siyah zeytin
ara
1 haslanmis yumurta
aksam
4 yk pazi kavurmasi
Yarim tavuk but
3 yk yogurt
ara
tarcinli sut
Ara öğünlerin hafiften kalorili,kaju ve şekerleme daha doğrusu ama olsun böyle böyle yeme alışkanlığını değiştireceksin.sık sık ara yapmak iyidir
sabah öğle ve akşam on numara
öğlen biraz fazla geldi 3 dilim tost eğer yanlış düşünmediysem canım
Menün çok iyi bence. Krizi de iyi atlattın. Şekerleme ne acaba merak ettim. Bir de eğer kaçamağın olmazsa çok iyi bir eksi göreceksin bence
bende menümü vereyimtomurcukkk ve değerli arkadaşlarım
SABAH
1 yumurta +nane +maydanoz kepekli ekmek arası
1 bardak tarçınlı süt
ARA
1 tane küçük tulumba tatlısı (bende yarın regl olcam sebebi bu)
ÖĞLE
1 kase mercimek çorba
1 kepçe susuz taze fasulye
ARA
6 tane küçük kepekli galeta
AKŞAM
1 tane muz
1 bardak sütlü kahve
3,5 litre su
Bende menumu veriyorum D Deligonul783
Ilık limonlu şu
Sabah: 1 yumurta, 4 zeytin, 1 çay k labne
ara: yarım galeta
öğlen: çavdar ekmeğine yağsız tost
Domates
Ara: sek Nescafe
Iki dilim bitter
Akşam 16.00 : Bir kase çorba
6 kaşık pırasa
Salata
Yoğurt
Yatmadan önce tarçınlı süt
2 buçuk litre su
işte budurrrr eski miladım geri döndü süpersin
kız seninde yaradanına kurban olurummmmm
yüzüme bakmayan beni de yaşı çok büyük zenneder hep kilodan işte yüzden kurtarıyorum sadece
biz yola baş koyduk bacım ya istiklal ya ölümmm normal görünümde sağlıklı hatunlar olucaz allahın izniyle bir insanın hele de kadınsa inanıp isteyipte başaramayacağı hiç bir şey yoktur
51.Gün
Kahvaltı
öğle (ikindi gibi)
ara
bir eti puf
akşam
ara
Su 2 litre civarı
3'e tamamlicam
inciiitanesi ( sadece eslerimizi etiketleyelim,diger arkadaslarimizdan dileyen yorumda bulunsun)
Sabah
1 haslanmis yumurta
yarim domates
5.adt.yesil zeytin
1 kk dan az peynir
2 adt etimek
ara
1 adt hurma
1 bardak sut
oglen
5 adt.siyah zeytin
ara
1 haslanmis yumurta
aksam
4 yk pazi kavurmasi
Yarim tavuk but
3 yk yogurt
ara
tarcinli sut
Çok güzel menu akşam az gibi ama tarçınlı süt bastıririnciiitanesi ( sadece eslerimizi etiketleyelim,diger arkadaslarimizdan dileyen yorumda bulunsun)
Sabah
1 haslanmis yumurta
yarim domates
5.adt.yesil zeytin
1 kk dan az peynir
2 adt etimek
ara
1 adt hurma
1 bardak sut
oglen
5 adt.siyah zeytin
ara
1 haslanmis yumurta
aksam
4 yk pazi kavurmasi
Yarim tavuk but
3 yk yogurt
ara
tarcinli sut
Doymak çok güzel bir duygu işte zararlı olan bu bi tık aç kalkmak lazım tabi genede sen bilirsin
Regl olduğun için yine iyi idare etmissin canım. Akşamla alakali zaten konuştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?