Haydi Yine Yeniden...

Ay senin yöntemini seveyim aynen bencede öyle yap daha baştan tabağa koyarken minik parçada isteyebilirsin ben öyle yaparım alıştı arkadaşlarımda

Ay senin yöntemini seveyim aynen bencede öyle yap daha baştan tabağa koyarken minik parçada isteyebilirsin ben öyle yaparım alıştı arkadaşlarımda

tabi arkadaşların diyette olduğunu biliyorsa sıkıntı yok ama benim genelde diyette olduğumu bilen yok gittiğim yerlerde taktik bu hep bir bahane midem kötü

Doymak çok güzel bir duygu işte zararlı olan bu bi tık aç kalkmak lazım tabi genede sen bilirsin

Regl olduğun için yine iyi idare etmissin canım. Akşamla alakali zaten konuştuk

tabi arkadaşların diyette olduğunu biliyorsa sıkıntı yok ama benim genelde diyette olduğumu bilen yok gittiğim yerlerde taktik bu hep bir bahane midem kötü
Biliyor herkes ailemde biliyor alıştılar benim az yememe elimde büyük bi lokma görseler aaa sen bunu mu yiycen gerçekten mi derler

beni tok tutuyor bir de akşam yediğim zaman geç yemek zorunda kalıyorum eşim geç geliyor bende kendimce böyle geçiştiriyorum
Benim eşim de geç geliyor öğlen yemek yiyemedigim için o yüzden eşimi beklemiyorum erken yiyorum. O da anlayış gösteriyor şükür dayanıyorsan sıkıntı yok canım

Kızlar ben bı uyumusum zor kalktım cokk sayfa olmus yarısı okudum sımdı esimde uyandı ona yemek hazırlayıp yuruyuse gidicem gelince ayrıntılı menu yorumu yapacam sıze M Melrin ne habersın ya menun gercekten cok guzel ben sırf yememek icin sana kurabiye yeme dedım ben 3 tane yedım ceza olarak akşam yemegı elma yedım kucuk yuruyuse gidicrm yağmur yagana kadar yurrm artık

Biliyor herkes ailemde biliyor alıştılar benim az yememe elimde büyük bi lokma görseler aaa sen bunu mu yiycen gerçekten mi derler

benim eşimin tarafı hep burda benim ailem bursa da genelde eltiler görümceler bir araya geliyoruz aaa diyet mi yapıyorsun gibi şeyler duymamak için çözüm bu ha şuan fark edilir kilo verdim ama hiç bişey demiyolar sadece bakıyolar

bu arada ne eltilerim zayıf ne de görümcemler hep kilolu ama onlar çocuk doğurdu ya o hakka sahipler ben doğurmadan bu kilo sen doğurunca ne olursun gibi şeyler düşünüyolar farkındayım o yüzden böyle devam şimdilik

Iyiki dedin sana söz vermesem yiycektim valla, sen sporla halledersin

Farkediyorlardır o kadar iyi menülerin var ki anlamamak mümkün değil doğurdum kilolu olayım lüksü yok be kuzum, beni doğurduğum beğenmedi o yüzden bu kadar kilo verme işine giriştim

Çok çok iyi gidiyorsun, Tebrikler gojinin ekstra etkilerini bizimle paylasirsin canım

Bu haliyle gayet guzel.oglen yemeginde farkli olmus begendim.misafirlikte cayla kapatirsan super olur.hadi bakalim gorelim neler olacak donuste yazarsin :)

inciiitanesi ( sadece eslerimizi etiketleyelim,diger arkadaslarimizdan dileyen yorumda bulunsun)

Sabah
1 haslanmis yumurta
yarim domates
5.adt.yesil zeytin
1 kk dan az peynir
2 adt etimek

ara
1 adt hurma
1 bardak sut

oglen
tam bgdy ekmegi ile 1 adt tost
5 adt.siyah zeytin

ara
1 haslanmis yumurta

aksam
4 yk pazi kavurmasi
Yarim tavuk but
3 yk yogurt

ara
tarcinli sut

Çok güzel bence ara öğünlerinde gayet güzel diyecek sözüm afiyet olsun

Ara öğünlerin hafiften kalorili,kaju ve şekerleme daha doğrusu ama olsun böyle böyle yeme alışkanlığını değiştireceksin.sık sık ara yapmak iyidir
sabah öğle ve akşam on numara

Sagolasin canım evet azarazar yola gelicem inşallah

öğlen biraz fazla geldi 3 dilim tost eğer yanlış düşünmediysem canım

3 dilim tost olur mu tatlim :)) 3 dilim sucuk yedim tost makinasinda kızarmış

Menün çok iyi bence. Krizi de iyi atlattın. Şekerleme ne acaba merak ettim. Bir de eğer kaçamağın olmazsa çok iyi bir eksi göreceksin bence

İnşallah canim şekerleme renkli şekerler olurya bayramlik seker de diyebiliriz heralde kakaolu şekerleme yedim :)

Tulumba tatlısı küçük ve bir tane arti erken saatte oldugu icin sorun yok ama 6 galeta küçük olsada çok bide küçüğü gözümde canlandıramadim ince olanlarimi kastediyorsun canım

Super menü tebrikler
işte budurrrr eski miladım geri döndü süpersin

Daim olsun inşallah Teşekkürler canimmmm

Bende o kadinlardan olurum umarim hep birlikte basaralim inşallah

Krem peynir labne yada beyaz peynir ile ton balık uyumuna bayılırım menun güzel eti puf erken saatte oldugu icin kacamak sayılmaz bile gerisi güzel aksam tutabilirsin kendini inşallah

Cok güzel

Çok güzel menu akşam az gibi ama tarçınlı süt bastırir

Doymak çok güzel bir duygu işte zararlı olan bu bi tık aç kalkmak lazım tabi genede sen bilirsin

Beni orda doyuran daha doğrusu şişiren nescafe oldu. Zaten normalde de midem çok küçüldü. İstesem de öyle homini gırtlak yiyemem. Git gide de menülerimi küçültürsem en son ne yicem ki.. Benim diyetisyenim her seferinde aç kalkmak doğru değil diyo canım. Çok çok az yemekte iyi değil. Ben hep düzenli beslenmek istiyorum. Sonra diyeti bırakırım ve yine şişerim. Bnm hayat tarzım olacak yani. Bir gün çok az ye bir gün normal bu da kilo aldıran birşeymiş. Zaten emziriyorum ve regliyim nasıl enerjim kalacak.. Hatta bana her gün bal reçel çikolata hakkı bile var bir parça ama ben pek yemiyorum özel günlere saklıyorum. Bugün ilk günümdü. Bu arada duyan da yarım ekmek döner yedim sanır. Kızdığımı düşünme sakın ama çeyrek ekmekten daha azdı iki küçük sandviç deyince senin aklında ne canlandı bilemedim gerçi açıkladım da. Zaten tb ekmeği yiyorum. Sen bilirsin demene takıldım yoksa tabiki de birbirimizi uyarıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…