- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.541
Bu haliyle gayet guzel.oglen yemeginde farkli olmus begendim.misafirlikte cayla kapatirsan super olur.hadi bakalim gorelim neler olacakdonuste yazarsin :)
Mesela kase diyoruz degilmi ama benım evde 3 tıp kase var herkesin algıladigı farklı boyut olabilir canım şöyle soyleyım ben bugun 3 kurabiye yedım tuzlu 270 kalorı bunun yerıne aksam yemedım ama cokk mantıksız aynı kalorı tavuk balık et yada sebze yeseydım de aynı kalorı ama sagliksiz olan ve karbon olmıcaktı yag oranı farklı olacaktı amac saglikli beslenmek sen sandivic yedın dıye demiyorum bunu yabı kı yıyebılırsın yemegı azaltmakla ilgili o yuzden yazdımBeni orda doyuran daha doğrusu şişiren nescafe oldu. Zaten normalde de midem çok küçüldü. İstesem de öyle homini gırtlak yiyemem. Git gide de menülerimi küçültürsem en son ne yicem ki.. Benim diyetisyenim her seferinde aç kalkmak doğru değil diyo canım. Çok çok az yemekte iyi değil. Ben hep düzenli beslenmek istiyorum. Sonra diyeti bırakırım ve yine şişerim. Bnm hayat tarzım olacak yani. Bir gün çok az ye bir gün normal bu da kilo aldıran birşeymiş. Zaten emziriyorum ve regliyim nasıl enerjim kalacak.. Hatta bana her gün bal reçel çikolata hakkı bile var bir parça ama ben pek yemiyorum özel günlere saklıyorum. Bugün ilk günümdü. Bu arada duyan da yarım ekmek döner yedim sanır. Kızdığımı düşünme sakın ama çeyrek ekmekten daha azdı iki küçük sandviç deyince senin aklında ne canlandı bilemedim gerçi açıkladım da. Zaten tb ekmeği yiyorum. Sen bilirsin demene takıldım yoksa tabiki de birbirimizi uyarıcaz.
Mesela kase diyoruz degilmi ama benım evde 3 tıp kase var herkesin algıladigı farklı boyut olabilir canım şöyle soyleyım ben bugun 3 kurabiye yedım tuzlu 270 kalorı bunun yerıne aksam yemedım ama cokk mantıksız aynı kalorı tavuk balık et yada sebze yeseydım de aynı kalorı ama sagliksiz olan ve karbon olmıcaktı yag oranı farklı olacaktı amac saglikli beslenmek sen sandivic yedın dıye demiyorum bunu yabı kı yıyebılırsın yemegı azaltmakla ilgili o yuzden yazdım
Sağolasın canım. Yoğurt 4 kasikti, çorbada yayla çorbası. Ben normalde çayı şekerli icerdim o yüzden tatlı aramazdim. Ama şimdi şekersiz içince kahvenin yanına bi şey arar oldum ondantevafuk55 menun cok iyi sabah ozellikle cok az yemissin ben 2 kare bıttere takılmıyorum hem bitter kalorısı en dusuk olan sen kahve yanında tatlı bısı oda senın öğle sonu keyfin anladım artık orcik de yok bırde yoğurt ne kadar corba ne corbasi buda meraktan
Almışım bitsin diye uğraşıyorum canım ya ama benim için leblebi çok iyi bunu anladım bu hafta böyle geçer haftaya leblebi ile başlarım birde cevizSelam kızlar
tomurcukkk menun cok guzel sut ve hurma uyumunu seviyorum ne zamn dur yemedım bende alayım
D Deligonul783 geneli olarak guzel sandvic cok kucuk dedgn ıcın sorun gormuyorum ETı puf a gelince sende olmazdı malum gunun oldugu ıcın galıba Ida cok kucuk bı kacamak zaten
inciiitanesi seninde guzel akşam ozellikle cok hafif ama galeta bende fazla buldum fazladan kastım hep aynı seyi yemen hem kuruyemiş cok kontrollu sekilde kuru meyve falan olabılır ama boyle doyuyrım diyorsan ok
Günün çok çok iyi canım tuzlu kurabiye bir tane yiyip akşam yemeği yeseyfin keşkeGelelim benım menume
3 mil Leslie
Kahvaltı
1 has.yumurta
1 kk dan az koy peynır
3 zeytin
2 cevız
Öğlen
Dunden kalma az baya azdı ama avcumu doldurur ancak tavuk Gögüs
Roka
4 kasık yoğurt
Öğle sonu
3 tuzlu kurabiye
17.00
1 elma kucuk
3 lt su
50 dk zumba
30 mekık
30 ar kol hareket (3 er kılo dambılla )
Yagmurdan yuryus iptal
@milad_tb zor buldum menunu kız sonunda buldum ama recel cay kaşıgı galıba menun cok guzel sekerleme ve pestil cok gelmedi sen yenıden baslyorsun zaten
Gelelim benım menume
3 mil Leslie
Kahvaltı
1 has.yumurta
1 kk dan az koy peynır
3 zeytin
2 cevız
Öğlen
Dunden kalma az baya azdı ama avcumu doldurur ancak tavuk Gögüs
Roka
4 kasık yoğurt
Öğle sonu
3 tuzlu kurabiye
17.00
1 elma kucuk
3 lt su
50 dk zumba
30 mekık
30 ar kol hareket (3 er kılo dambılla )
Yagmurdan yuryus iptal
benim endokrin doktoru da ekmeği sakın kesme diyip duruyor içindeki minaral ve vitaminler için öutlaka her gün ye diyor tabi 1 ekmek değil her öğüne 1-2 dilim senin emzirdiğini ben hep unutuyorum bu ara zaten kafam yerinde değil akşam eşim allah yardım etsin yaşlanınca ne olucan d vitaminin az mı geliyor yine diyince hatırladım benim b12 iğnesi zamanım gelmiş :)))Beni orda doyuran daha doğrusu şişiren nescafe oldu. Zaten normalde de midem çok küçüldü. İstesem de öyle homini gırtlak yiyemem. Git gide de menülerimi küçültürsem en son ne yicem ki.. Benim diyetisyenim her seferinde aç kalkmak doğru değil diyo canım. Çok çok az yemekte iyi değil. Ben hep düzenli beslenmek istiyorum. Sonra diyeti bırakırım ve yine şişerim. Bnm hayat tarzım olacak yani. Bir gün çok az ye bir gün normal bu da kilo aldıran birşeymiş. Zaten emziriyorum ve regliyim nasıl enerjim kalacak.. Hatta bana her gün bal reçel çikolata hakkı bile var bir parça ama ben pek yemiyorum özel günlere saklıyorum. Bugün ilk günümdü. Bu arada duyan da yarım ekmek döner yedim sanır. Kızdığımı düşünme sakın ama çeyrek ekmekten daha azdı iki küçük sandviç deyince senin aklında ne canlandı bilemedim gerçi açıkladım da. Zaten tb ekmeği yiyorum. Sen bilirsin demene takıldım yoksa tabiki de birbirimizi uyarıcaz.
Bu ara çok iyisin ekimcigim kaçamak olmuyor gördüğüm kadarıyla. Oglenki ekmek bi nebze fazla gibi ama akşam çok hafif yediğin için bence problem değil. Bir de ben ne zaman ıspanak yemeği yesem bana çok iyi gelir tuvalet konusundabende tam menü yazayım
sabah
eşimin bitirmediği bir parça yağsız tost
4 zeytin
2 çeri domates
öğle
çeyrekten biraz fazla ekmeğe
1 haşlama yumurta
labne peyniri
marul dere otu yeşil soğan
yanında 1 normal domates
ara
tarçınlı süt
1 elma
akşam
1 tabak dünkü ıspanaklı yemekten
bol salata
Evet tevafukun da dedigi gibi bu aralar masallahin var canimbende tam menü yazayım
sabah
eşimin bitirmediği bir parça yağsız tost
4 zeytin
2 çeri domates
öğle
çeyrekten biraz fazla ekmeğe
1 haşlama yumurta
labne peyniri
marul dere otu yeşil soğan
yanında 1 normal domates
ara
tarçınlı süt
1 elma
akşam
1 tabak dünkü ıspanaklı yemekten
bol salata
sizin menüleri gördükçe gaza geliyorum cıs bişey yiyeceksemde gündüz acıkınca yiyorum yasak olmayınca beynimde yasaklıya saldırmıyor galiba :)))Bu ara çok iyisin ekimcigim kaçamak olmuyor gördüğüm kadarıyla. Oglenki ekmek bi nebze fazla gibi ama akşam çok hafif yediğin için bence problem değil. Bir de ben ne zaman ıspanak yemeği yesem bana çok iyi gelir tuvalet konusundasana da afiyet şifa olsun canım
hep beraber inşallahEvet tevafukun da dedigi gibi bu aralar masallahin var canimeski ekim menuleri geri dondu.gitsin kilolaaaaarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?