Haydi Yine Yeniden...

Bu haliyle gayet guzel.oglen yemeginde farkli olmus begendim.misafirlikte cayla kapatirsan super olur.hadi bakalim gorelim neler olacak donuste yazarsin :)

Sağol canım sorma baya bi farklı oldu ben nescafenin yanında bişiler yemeyi çok severim. İnş çay içicem sadece. Tatlı varsa da eşiminkinden bir çatal alırım o kadar. İradeliyim ben çok şükür. Yemem dediğimi yemiyorum ama bugün ilk günüm bakalım yazıcam :)))

Selam kızlar
tomurcukkk menun cok guzel sut ve hurma uyumunu seviyorum ne zamn dur yemedım bende alayım
D Deligonul783 geneli olarak guzel sandvic cok kucuk dedgn ıcın sorun gormuyorum ETı puf a gelince sende olmazdı malum gunun oldugu ıcın galıba Ida cok kucuk bı kacamak zaten
inciiitanesi seninde guzel akşam ozellikle cok hafif ama galeta bende fazla buldum fazladan kastım hep aynı seyi yemen hem kuruyemiş cok kontrollu sekilde kuru meyve falan olabılır ama boyle doyuyrım diyorsan ok

Mesela kase diyoruz degilmi ama benım evde 3 tıp kase var herkesin algıladigı farklı boyut olabilir canım şöyle soyleyım ben bugun 3 kurabiye yedım tuzlu 270 kalorı bunun yerıne aksam yemedım ama cokk mantıksız aynı kalorı tavuk balık et yada sebze yeseydım de aynı kalorı ama sagliksiz olan ve karbon olmıcaktı yag oranı farklı olacaktı amac saglikli beslenmek sen sandivic yedın dıye demiyorum bunu yabı kı yıyebılırsın yemegı azaltmakla ilgili o yuzden yazdım

tevafuk55 menun cok iyi sabah ozellikle cok az yemissin ben 2 kare bıttere takılmıyorum hem bitter kalorısı en dusuk olan sen kahve yanında tatlı bısı oda senın öğle sonu keyfin anladım artık orcik de yok bırde yoğurt ne kadar corba ne corbasi buda meraktan

Anladım canım ben o yüzden kaşıkla ifade etmeye çalışıyorum genelde

Gelelim benım menume

3 mil Leslie
Kahvaltı
1 has.yumurta
1 kk dan az koy peynır
3 zeytin
2 cevız

Öğlen
Dunden kalma az baya azdı ama avcumu doldurur ancak tavuk Gögüs
Roka
4 kasık yoğurt

Öğle sonu
3 tuzlu kurabiye

17.00
1 elma kucuk
3 lt su

50 dk zumba
30 mekık
30 ar kol hareket (3 er kılo dambılla )
Yagmurdan yuryus iptal

Sağolasın canım. Yoğurt 4 kasikti, çorbada yayla çorbası. Ben normalde çayı şekerli icerdim o yüzden tatlı aramazdim. Ama şimdi şekersiz içince kahvenin yanına bi şey arar oldum ondan

Almışım bitsin diye uğraşıyorum canım ya ama benim için leblebi çok iyi bunu anladım bu hafta böyle geçer haftaya leblebi ile başlarım birde ceviz

Günün çok çok iyi canım tuzlu kurabiye bir tane yiyip akşam yemeği yeseyfin keşke
Bir de valla sporuna hayranım süper ötesi

@milad_tb zor buldum menunu kız sonunda buldum ama recel cay kaşıgı galıba menun cok guzel sekerleme ve pestil cok gelmedi sen yenıden baslyorsun zaten

Evet yeni bir başlangıç icin fena sayilmaz dimi reçel cay kasigi yazdım da silinmis o kismi tesekkurler yorumun icin Sağol bitanemm

Bütün gün ekmek yememissin akşam yemeği yok bence tuzlu kurabiyeyi fazla fazla telafi etmişsin tabi dedigin sey onemli kalori az ama sağlıklı kalori ile hamurusiyle doldurulmuş kalori arasında fark var elbette sporun mükemmel

benim endokrin doktoru da ekmeği sakın kesme diyip duruyor içindeki minaral ve vitaminler için öutlaka her gün ye diyor tabi 1 ekmek değil her öğüne 1-2 dilim senin emzirdiğini ben hep unutuyorum bu ara zaten kafam yerinde değil akşam eşim allah yardım etsin yaşlanınca ne olucan d vitaminin az mı geliyor yine diyince hatırladım benim b12 iğnesi zamanım gelmiş :)))
çabuk yorulup yine çok unutmalarım ondanmış lafı uzattım bende iyice diyeceğim şu emziriyorsun her türlü vitamin minarale daha fazla ihtiyacın var yeme işini çok azaltınca beden leptin hormonunu salgılamayı durdururmuş ekmekte yiyeceksin tabi ki diğer besinleride kararınca sen zaten dikkat ediyorsun herşeye çok azaltma yediklerini

bende tam menü yazayım
sabah
eşimin bitirmediği bir parça yağsız tost
4 zeytin
2 çeri domates
öğle
çeyrekten biraz fazla ekmeğe
1 haşlama yumurta
labne peyniri
marul dere otu yeşil soğan
yanında 1 normal domates

ara
tarçınlı süt
1 elma
akşam
1 tabak dünkü ıspanaklı yemekten
bol salata

Bu ara çok iyisin ekimcigim kaçamak olmuyor gördüğüm kadarıyla. Oglenki ekmek bi nebze fazla gibi ama akşam çok hafif yediğin için bence problem değil. Bir de ben ne zaman ıspanak yemeği yesem bana çok iyi gelir tuvalet konusunda sana da afiyet şifa olsun canım

Evet tevafukun da dedigi gibi bu aralar masallahin var canim eski ekim menuleri geri dondu.gitsin kilolaaaaarrrrr

sizin menüleri gördükçe gaza geliyorum cıs bişey yiyeceksemde gündüz acıkınca yiyorum yasak olmayınca beynimde yasaklıya saldırmıyor galiba :)))

Evet tevafukun da dedigi gibi bu aralar masallahin var canim eski ekim menuleri geri dondu.gitsin kilolaaaaarrrrr
hep beraber inşallah
ramazan sonuna kadar en az bi 10 kilo vermem lazım ramazan 6 haziran da başlıyormuş 5 temmuzda bayrammış bende cicişler giymek istiyorum içimde hala güzel olmak isteyen bir kadın var kalabalık bir yere gidip geldikten sonra eşim orda en şişman sendin kimse senin gibi değildi demesin artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…