Haydi Yine Yeniden...

Angelina nerelerde yogundu yine sanirim
bende misafirligi cay ile bitirdim.bir iki tane findik yedim.ordan birine daha ugradim turk kahvesi ictik.simdi geldim eve.sut icsem mi icmesem mi bilemedim
angelinayı bu aralar zor görürüz gibi onun koşturmaca maratonu havalar ısınmaya durdu mu başlıyor aktif hatun ben gibi kös kös evde oturmuyor cancağızım:)
misafirlikten 2 fındıkla döndün ya maşallah gülüm sana ..açlık hissediyorsan iç sütünü mideyi açım diye bağırtmamak lazım artık hepimiz öğrendik zaten :))

karnıyarığın tadına bile bakmadım aferin bana demiii içinide bol yapmıştım artsın benim sıpa onuda yer diye onuda yemeğide sildi süpürdü benimkiler patlıcanlar cidden çok küçükmüş anca yetti benim oburikslere sonrada şiştik diye kıvrandılar oğluş dışarı çıktı 15 dk yürüdü geldi de rahatladı

45 dk sonra kk kapanacak sabah 6 ya kadar angelina o ara gelip yazarsa iyi olur yoksa sabaha kalacak ortağım

Ay çok kızdım eşine saka bile olsa denmemeli ama yaaa kaldı ki bizim fitratimizda var güzel olma iç güdüsü bence. Sen de eminim ki çok güzel bi kadinsin bu zayiflayinca biraz daha ön plana çıkacak. Sen de esine de o zaman en şişman sendin diye

bende misafirligi cay ile bitirdim.bir iki tane findik yedim.ordan birine daha ugradim turk kahvesi ictik.simdi geldim eve.sut icsem mi icmesem mi bilemedim
Maşallah sana, bence de süt masum ben içtim mesela

Aaaa karniyarik diyodun sen hakkaten, valla bravo. 41 kere maşallah
Böyle devam devam devam hepimiz

ben de az cadı değilim o öyle diyince bende ona sen de yaşlı ve çirkinsin diyip dil çıkarıyorum gülüyor
güzellik bakanın gözündedir gülüm bence ben fazla güzel biri değilim vasat ortalardayım gülümsemem çok güzelmiş ..benim içinde herkes güzel kadınsın diyor sevdiklerinden tabii çok güzel olmasam da sempatik ve sevimliyim bunu biliyorum kendimi ne övdüm ama beni tanıyan herkes beni seviyor fitne haset olanlar ardımdan laf dürtenler bile severler kimseye zararım yok neşeliyim bana gülümseyen herkesi samimi karşılarım ondan galiba :)

Aaaa karniyarik diyodun sen hakkaten, valla bravo. 41 kere maşallah
Böyle devam devam devam hepimiz
sizin sayenizde gülüm herkeste bir azim maşallah beni de etkiliyorsunuz üstelik gındıcik bile canım çekmedi istemedi çok rahattım yemekte iyiki varsınız seviyorum yaa ben hepiniziii

Oy ne güzel ya, zaten gülümsemek bi kadına en çok yakışan makyaj bence valla Süpersin hayatımda senin gibi birine ihtiyacım var neyseki burada buldum
sizin sayenizde gülüm herkeste bir azim maşallah beni de etkiliyorsunuz üstelik gındıcik bile canım çekmedi istemedi çok rahattım yemekte iyiki varsınız seviyorum yaa ben hepiniziii
Aynı şekilde burasi sayesinde bende frenliyorum kendimi.çok iyi geldi bana da. Bende sizi cok seviyoruuuum

benim bazı yeteneklerim olduğunu sonradan farkettim bunalımda dibe batmış birilerini çekip çıkarabilme özelliğim varmış çok insandan dua aldım hatta nette adını bilmediğim yüzünü görmediğim insanlardan bile bu özelliğimi kendime kullanmadığımı farkettim kullanmaya başlayınca herşey daha iyi daha güzel olmaya başladı

Canimm öğlen ki ekmek dışında cok iyi onuda dengelemissin supersin

Ic sütünü canim metoyu canli tutarak yatarsin

İçim şişti senin eşin bildigin huysuzmus ya kız
Ama bisey itiraf edeyim bende eskiden esime oyle derdim halim ortada bisey demeye gerek varmi artik

samimiyeti yada duygusal desteğe ihtiyacı olmak ne demek hepimiz biliyoruz hepimizin ihtiyacı var çünkü bencilliklerden sahte gülüşlerden bıktık yutmuyoruz artık o yüzden rabbim nasip etti burda birbirimizi bulduk bence bin kere rabbime şükür

alıştım bee gülüm artık ne oturup ağlıyorum ne de kafaya takıyorum biliyorum o üzüldüğüm zamanda geçecek 1 hafta olmadı 1 ay sonra hatırlamıycam bile o zaman kendimi ne diye yıpratayım

alıştım bee gülüm artık ne oturup ağlıyorum ne de kafaya takıyorum biliyorum o üzüldüğüm zamanda geçecek 1 hafta olmadı 1 ay sonra hatırlamıycam bile o zaman kendimi ne diye yıpratayım

Haklısın canım seni burdan tanıdığım ekim olarak bu sözlere layık görmüyorum o yüzden tepkim yoksa sabrini takdir ediyorum yanlış anlama olur mu tatlim az daha yaslansin el üstünde tutacagi zaman da gelir merak etme

HER İNSAN DA AYRI BİR YETENEK AYRI BİR GÜÇ VARDIR kendimizi sevip tanımadıkça o gücü farkedip dışarı çıkaramıyoruz bana küçüklüğümden beri polyanacı derlerdi herşeyin iyi güzel tarafını görürdüm büyüdükçe etrafımdakilerede yansıtmaya başladım çevremdeki insanları mutlu ederken ben kimseye derdimide söylemez mutsuz yaşardım kim olduğumu kendimi unuttuğum zamanlarım çok oldu ve uzun sürdü sonunda kendimi hatırladım kimdim nasıldım ..
peki sizKIZLAR SİZİN GÜCÜNÜZ NE KENDİNİZİ CİDDEN TANIYORMUSUNUZ

bence de gülüm ben o sözlere layık değilim doğru diyorsun
ben senin dediğin hiç bir şeyi yanlış anlamam sen istediğini de bir tanem benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…