- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.561
angelinayı bu aralar zor görürüz gibi onun koşturmaca maratonu havalar ısınmaya durdu mu başlıyor aktif hatun ben gibi kös kös evde oturmuyor cancağızım:)Angelina nerelerde yogundu yine sanirim
bende misafirligi cay ile bitirdim.bir iki tane findik yedim.ordan birine daha ugradim turk kahvesi ictik.simdi geldim eve.sut icsem mi icmesem mi bilemedim
Ay çok kızdım eşine saka bile olsa denmemeli ama yaaahep beraber inşallah
ramazan sonuna kadar en az bi 10 kilo vermem lazım ramazan 6 haziran da başlıyormuş 5 temmuzda bayrammış bende cicişler giymek istiyorum içimde hala güzel olmak isteyen bir kadın var kalabalık bir yere gidip geldikten sonra eşim orda en şişman sendin kimse senin gibi değildi demesin artık :))
Maşallah sana, bence de süt masum ben içtim meselaAngelina nerelerde yogundu yine sanirim
bende misafirligi cay ile bitirdim.bir iki tane findik yedim.ordan birine daha ugradim turk kahvesi ictik.simdi geldim eve.sut icsem mi icmesem mi bilemedim
Aaaa karniyarik diyodun sen hakkaten, valla bravo. 41 kere maşallahkarnıyarığın tadına bile bakmadım aferin bana demiii içinide bol yapmıştım artsın benim sıpa onuda yer diye onuda yemeğide sildi süpürdü benimkiler patlıcanlar cidden çok küçükmüş anca yetti benim oburikslere sonrada şiştik diye kıvrandılar oğluş dışarı çıktı 15 dk yürüdü geldi de rahatladı
ben de az cadı değilim o öyle diyince bende ona sen de yaşlı ve çirkinsin diyip dil çıkarıyorumAy çok kızdım eşine saka bile olsa denmemeli ama yaaakaldı ki bizim fitratimizda var güzel olma iç güdüsü bence. Sen de eminim ki çok güzel bi kadinsin bu zayiflayinca biraz daha ön plana çıkacak. Sen de esine de o zaman en şişman sendin diye
sizin sayenizde gülüm herkeste bir azim maşallah beni de etkiliyorsunuz üstelik gındıcik bile canım çekmedi istemedi çok rahattım yemekte iyiki varsınız seviyorum yaaAaaa karniyarik diyodun sen hakkaten, valla bravo. 41 kere maşallah
Böyle devam devam devam hepimiz
Oy ne güzel ya, zaten gülümsemek bi kadına en çok yakışan makyaj benceben de az cadı değilim o öyle diyince bende ona sen de yaşlı ve çirkinsin diyip dil çıkarıyorumgülüyor
güzellik bakanın gözündedir gülüm bence ben fazla güzel biri değilim vasat ortalardayım gülümsemem çok güzelmiş ..benim içinde herkes güzel kadınsın diyor sevdiklerinden tabii çok güzel olmasam da sempatik ve sevimliyim bunu biliyorum kendimi ne övdüm ama beni tanıyan herkes beni seviyor fitne haset olanlar ardımdan laf dürtenler bile severler kimseye zararım yok neşeliyim bana gülümseyen herkesi samimi karşılarım ondan galiba :)
Aynı şekilde burasi sayesinde bende frenliyorum kendimi.çok iyi geldi bana da. Bende sizi cok seviyoruuuumsizin sayenizde gülüm herkeste bir azim maşallah beni de etkiliyorsunuz üstelik gındıcik bile canım çekmedi istemedi çok rahattım yemekte iyiki varsınız seviyorum yaaben hepiniziii
benim bazı yeteneklerim olduğunu sonradan farkettim bunalımda dibe batmış birilerini çekip çıkarabilme özelliğim varmış çok insandan dua aldım hatta nette adını bilmediğim yüzünü görmediğim insanlardan bile bu özelliğimi kendime kullanmadığımı farkettim kullanmaya başlayınca herşey daha iyi daha güzel olmaya başladıOy ne güzel ya, zaten gülümsemek bi kadına en çok yakışan makyaj bencevalla Süpersin hayatımda senin gibi birine ihtiyacım var neyseki burada buldum
Aynı şekilde burasi sayesinde bende frenliyorum kendimi.çok iyi geldi bana da. Bende sizi cok seviyoruuuum
bende tam menü yazayım
sabah
eşimin bitirmediği bir parça yağsız tost
4 zeytin
2 çeri domates
öğle
çeyrekten biraz fazla ekmeğe
1 haşlama yumurta
labne peyniri
marul dere otu yeşil soğan
yanında 1 normal domates
ara
tarçınlı süt
1 elma
akşam
1 tabak dünkü ıspanaklı yemekten
bol salata
Angelina nerelerde yogundu yine sanirim
hep beraber inşallah
ramazan sonuna kadar en az bi 10 kilo vermem lazım ramazan 6 haziran da başlıyormuş 5 temmuzda bayrammış bende cicişler giymek istiyorum içimde hala güzel olmak isteyen bir kadın var kalabalık bir yere gidip geldikten sonra eşim orda en şişman sendin kimse senin gibi değildi demesin artık :))
alıştım bee gülüm artık ne oturup ağlıyorum ne de kafaya takıyorum biliyorum o üzüldüğüm zamanda geçecek 1 hafta olmadı 1 ay sonra hatırlamıycam bile o zaman kendimi ne diye yıpratayımCanimm öğlen ki ekmek dışında cok iyi onuda dengelemissin supersin
Ic sütünü canim metoyu canli tutarak yatarsin
İçim şişti senin eşin bildigin huysuzmus ya kız
Ama bisey itiraf edeyim bende eskiden esime oyle derdim halim ortada bisey demeye gerek varmi artik
alıştım bee gülüm artık ne oturup ağlıyorum ne de kafaya takıyorum biliyorum o üzüldüğüm zamanda geçecek 1 hafta olmadı 1 ay sonra hatırlamıycam bile o zaman kendimi ne diye yıpratayım
bence de gülüm ben o sözlere layık değilim doğru diyorsunHaklısın canım seni burdan tanıdığım ekim olarak bu sözlere layık görmüyorum o yüzden tepkim yoksa sabrini takdir ediyorum yanlış anlama olur mu tatlim az daha yaslansin el üstünde tutacagi zaman da gelir merak etme
tmm gülüm ütü masası tepemde zaten mutfağa taşıdım ütü yapıcam :)
Çok şükür sıkıntı yok canım kolu yerine geldi dikkat ediyoru düşmemesi için bide cekmiyorus kolunuHosgeldin gecmıs olsun kızın nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?