- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.601
Burda birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var sandviç deyince çok diye düşünmüştüm benim açımdan önemli değil yanlış anlaşılmak istememBeni orda doyuran daha doğrusu şişiren nescafe oldu. Zaten normalde de midem çok küçüldü. İstesem de öyle homini gırtlak yiyemem. Git gide de menülerimi küçültürsem en son ne yicem ki.. Benim diyetisyenim her seferinde aç kalkmak doğru değil diyo canım. Çok çok az yemekte iyi değil. Ben hep düzenli beslenmek istiyorum. Sonra diyeti bırakırım ve yine şişerim. Bnm hayat tarzım olacak yani. Bir gün çok az ye bir gün normal bu da kilo aldıran birşeymiş. Zaten emziriyorum ve regliyim nasıl enerjim kalacak.. Hatta bana her gün bal reçel çikolata hakkı bile var bir parça ama ben pek yemiyorum özel günlere saklıyorum. Bugün ilk günümdü. Bu arada duyan da yarım ekmek döner yedim sanır. Kızdığımı düşünme sakın ama çeyrek ekmekten daha azdı iki küçük sandviç deyince senin aklında ne canlandı bilemedim gerçi açıkladım da. Zaten tb ekmeği yiyorum. Sen bilirsin demene takıldım yoksa tabiki de birbirimizi uyarıcaz.
Canım sen de mi uyumadıntomurcukkk Bana bu gece uyku yok oğlum da hasta oldu fena öksürüyo uykuda. Tıkanıyo ödüm patlıyo offf gözüme uyku girmez artık
Canım sen de mi uyumadıntomurcukkk Bana bu gece uyku yok oğlum da hasta oldu fena öksürüyo uykuda. Tıkanıyo ödüm patlıyo offf gözüme uyku girmez artık
günaydın arkadaşlar
bende bugün hem regl hem grip zor duruyorum valla canım hiç birşey yemek içmek istemiyor bugün yatmak istiyorum sadece
günaydın arkadaşlar
bende bugün hem regl hem grip zor duruyorum valla canım hiç birşey yemek içmek istemiyor bugün yatmak istiyorum sadece
Geçmiş olsun canım.izin al olmazsa git dinlen evde.günaydın arkadaşlar
bende bugün hem regl hem grip zor duruyorum valla canım hiç bir şey yemek içmek istemiyor bugün yatmak istiyorum sadece
Geçmiş olsun canım,izin al olmazsa git dinlen evdegünaydın arkadaşlar
bende bugün hem regl hem grip zor duruyorum valla canım hiç bir şey yemek içmek istemiyor bugün yatmak istiyorum sadece
Geçmiş olsun canım,izin al olmazsa git dinlen evdegünaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?