Haydi Yine Yeniden...

@milad_tb ve @tevafuk55menume yorum yapıp onemsedgnz ıcın tesekkur ederim bugun daha saglıklı olcak menum
@milad_tb Gayet ıyı dı dunku menun baslangıc veya degıl bugunde boyle devam edersin ınsallh
ekim2009 senın menu gec kalınca cıktım kusura bakma karniyarik var sanıyordum boyle daha da guzelmiş mus oglen ekmek bı tık kacsada ıyı bence duzenlı yemissin hem sabah da ekmek yok zaten
angelina35 nerdesin canım

Gunaydin kizlar telefonla ne zor oluyo giris yapmak dun arada geldim ama hic yazamadim esim izin vermedi kizdi bana basim cok agridi dun oda cok oynuyosun tel dedi aldi elimden menumu yaziyim dedim atarlar bak gruptan dedim seni atmazlarr dedi hem basim diye kivraniyosun hemde yaziyim diyosun dedi zorla yatirdi aksam bende uyudum sabah halen agriyodu dun komsuma gittim bas sagligi icin ciss lar vardi menude bugunde bebis gormesi var ve yine cisslar uc gunum bosa gitti yaa bi yandan size yaziyorum esimde ters ters bakiyo o demedim bugunde agriyo diye telefonuma el koyar yine ekim2009 tatlim kusuruma bakma lutfen toparlanicam insallah

Aaa neden öyle ki canım ömür boyu vit desteği neden? Ay bnm de öyle ya belki de bnm de ömürlük kullanmam gerekir. Tesettürlü müsün bu arada? Ben tesettürlüyüm ve bizlerin daha çok d vit desteği almamız gerekirmiş. Bana 3 ampül vermişti bitti onlar çoktan daha da içmedim tekrar da gitmedim. Geçen hafta annem bi tane kırdı içirdi bana eksiktir o eksiktir çoğalmamıştır iç sen diyo kendi de içiyo. Yağ depoları zaten biraz da bu yüzden doluyoo. Vitamnler eksik vücut tam görwv yapamıyo metabolizma yavaşlıyo günden günden yağ birikiyo tabi dikkatte etmeyince şekil a bizler işte..

M Melrin canım msjını alıntılayamadım mobil bağlanıyorum çok çok yavaş hata veriyo bak sen de yanlış anlama tamam mı kızmadım ama yanlış anlaşılma oluyosa daha açık şekilde yazalım ya da dikkatli okuyalım. Ben senin eleştirmene bile kızmadım zaten. Orda sen bilirsin derken sanki banane yahu ne halin varsa gör der gibi oldu ondan yani ona darıldım. Ben sana değer veriyorum ki açıklama yapıyorum aynısını senden beklerim :)

Tebrik ederim canım benim süt yerine geçmiş. Oglus nasıl oldu, seni çok iyi anlıyorum bende de her gece mesai var

Daha iyi canım 3'ten sonra uyuduk. Sabah erken saatte kalktı mızmızlandı az daha uyuduk kalktı. Senin bebişin nesi var? Senin de işin zor ya ben hiç değilse bazen sabah 1 saat falan uyuyorum da güç topluyorum sen okula git orda da miniklerle uğraş evin işi iki çocuk Allah kolaylıklar versin inş.

Tebrik ederim canım benim süt yerine geçmiş. Oglus nasıl oldu, seni çok iyi anlıyorum bende de her gece mesai var

Daha iyi canım 3'ten sonra uyuduk. Sabah erken saatte kalktı mızmızlandı az daha uyuduk kalktı. Senin bebişin nesi var? Senin de işin zor ya ben hiç değilse bazen sabah 1 saat falan uyuyorum da güç topluyorum sen okula git orda da miniklerle uğraş evin işi iki çocuk Allah kolaylıklar versin inş.

Valla canım benim oğlan 5 ayliktan beri dış çıkarıyor. Şu an 10 aylık 8 disimiz var. Ve hiçbiri kolay çıkmadı. Dış dönemindeki gece uyanmalari aliskanliga dönüştü artık her gece uyanıp bir kaç saat uyanık kalıyor. Kendi haline biraksam başıma gelip ağlıyor. Yani her gece sürekli uyanmalarin dışında iki üç saat de beşik salliyorum. Aynı dediğin gibi canım bazen depresyona girecek gibi oluyorum çabuk sinirleniyorum. Kızıma tahammülüm azalıyor bebek durmazken. Sonra kendime kızıyorum o da çocuk diye. E tabi okul ev is oralara hiç girmeyeyim
Sağolsun eşim de hiç yardım etmez üstüne gördüğü eksikleri de söylemekten cekinmez öyle yani canım ama çok şükür pozitif bir insanım negatif düşünüp kendimi koyvermek istemiyorum.
Herkesin kendine göre dertleri zorlukları var yani seni de çok çok iyi anlıyorum.
Ayyyy resmen bir dokun bin ah işit oldu

tevafuk55 yok canım seve seve okudum. Benim oğlandan aşağı değilmiş seninki de.. Bnmki sabah doğdu hastanede uyudu akşama kadar. Akşam taburcu oldum ınga ıngaaa bir de kalın sesli o gün bugündür uykuyu sevmiyo ilk zamanlar süt alerjisi vardı kolikti çok gazlıydı gram uyumazdı zombi gibi gezerdim ortalıkta. Tam düzene sokuyorum uykusunu bişi oluyo bozuluyo hemen. 6 aylıkken enfeksiyon geçirdi kusmayı öğrendi ek gıdaya yeni geçmiştik tepe taklak oldu kus kus kus ben artık sinir krizi geçiriyodum. Her kaşıkta mı öğürüp kusar bi çocuk.. Neyse diş sıkıntısı hep vardı bir türlü çıkaramadı 8.ayında bu bir başladı peşpeşe aman Allahım hepsini de zor çıkardı hepsi aynı cins sen merak etme. 14 aylık ve 10 dişi var. Aşırı hareketli yürümez direk koşar çokta sinirli. Böyle işte canım bi şekilde büyüyecekler..

Ne diyelim canım illa ki geçecek bu günler sabaha kadar uyudugumuz zamanlarda olacak. Allah kolaylığıni, gücümüzü arttirsin inş

Allah bağışlasın canım yavrunu.ne güzel zamanlar bunlar öyle değil mi

Valla yazacak birşey bulamadım canım ya.yazdım yazdım sildim.
İnşallah sen de görürsün o günleri en kısa zamanda.Yazarsın burda çok uykusuzum diye

rabbim inşallah yazmıştır kaderime anne olmamı o zaman birazda siz beni dinlersiniz sizlerden tecrübelerinizden faydalanırım :)

Allah bağışlasın canım yavrunu.ne güzel zamanlar bunlar öyle değil mi

Amin tatlım cümlemizinkini inşallah.. Hem zor hem güzel.. Bazen ne çabuk büyüyo diye üzülüyorum.. Dün gittiğimiz arkadaşın iki oğlu var. Büyüğü 4 yaşında küçüğü 2 yaşını iki ay falan geçti. Ayy benim oğlan yakalamış onun ufak oğlanı. Fazlası var eksiği yok maşallah diyim. Aynı senenin çocukları ama onunkisi 11 ay büyük. Ocak 4 galiba onunki, 30 kasım benimki. Şok oldum ay kendim nazar edicem oğluma neyse maşallah subhanallah bu yönden seviniyorum biraz da boylu poslu büyüyo emeklerimin karşılığı gözümün önünde.. Bir yandan da ne çabuk büyüyo diyorum ufak hallerini özlüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…