- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.621
ne uzatması canım ya çok güzel açıklayıcı yazmışsın
ben ömür boyu d vitamini ve b12 iğnesini mecbur kullanıcam her gün d vitamini kapsülü yutuyorum ilk başlarda birde 2 haftada bir ekmeğe zeytinyağıyla 1 ampül d vitamini kırıp içiyordum piyasada satılan kalsiyumlar yetmiyor diye özel el yapımı bin mg kalsiyum karbonat günde 3 kere yutuyordum şükür onu bıraktırdı doktor şimdi sadece kapsül d vitamini kullanıyorum kalsiyumu da destekliyormuş sürekli kontrollerim var her defasında normalin 15 katı olmadı 10 katı eksik çıkıyor d vitamini depolar boş anasını satıyım vitamin depoları hep boş ama yağ depolarım dolu dolu
Tebrik ederim canım benim süt yerine geçmiş. Oglus nasıl oldu, seni çok iyi anlıyorum bende de her gece mesai var
Tebrik ederim canım benim süt yerine geçmiş. Oglus nasıl oldu, seni çok iyi anlıyorum bende de her gece mesai var
Valla canım benim oğlan 5 ayliktan beri dış çıkarıyor. Şu an 10 aylık 8 disimiz var. Ve hiçbiri kolay çıkmadı. Dış dönemindeki gece uyanmalari aliskanliga dönüştü artık her gece uyanıp bir kaç saat uyanık kalıyor. Kendi haline biraksam başıma gelip ağlıyor. Yani her gece sürekli uyanmalarin dışında iki üç saat de beşik salliyorum. Aynı dediğin gibi canım bazen depresyona girecek gibi oluyorum çabuk sinirleniyorum. Kızıma tahammülüm azalıyor bebek durmazken. Sonra kendime kızıyorum o da çocuk diye. E tabi okul ev is oralara hiç girmeyeyimDaha iyi canım 3'ten sonra uyuduk. Sabah erken saatte kalktı mızmızlandı az daha uyuduk kalktı. Senin bebişin nesi var? Senin de işin zor ya ben hiç değilse bazen sabah 1 saat falan uyuyorum da güç topluyorum sen okula git orda da miniklerle uğraş evin işi iki çocukAllah kolaylıklar versin inş.
Normale döndü ama sinirleri de bozdu hani
Ne diyelim canım illa ki geçecek bu günler sabaha kadar uyudugumuz zamanlarda olacak. Allah kolaylığıni, gücümüzü arttirsin inştevafuk55 yok canım seve seve okudum. Benim oğlandan aşağı değilmiş seninki de.. Bnmki sabah doğdu hastanede uyudu akşama kadar. Akşam taburcu oldum ınga ıngaaa bir de kalın sesli o gün bugündür uykuyu sevmiyo ilk zamanlar süt alerjisi vardı kolikti çok gazlıydı gram uyumazdı zombi gibi gezerdim ortalıkta. Tam düzene sokuyorum uykusunu bişi oluyo bozuluyo hemen. 6 aylıkken enfeksiyon geçirdi kusmayı öğrendi ek gıdaya yeni geçmiştik tepe taklak oldu kus kus kus ben artık sinir krizi geçiriyodum. Her kaşıkta mı öğürüp kusar bi çocuk.. Neyse diş sıkıntısı hep vardı bir türlü çıkaramadı 8.ayında bu bir başladı peşpeşe aman Allahım hepsini de zor çıkardı hepsi aynı cins sen merak etme. 14 aylık ve 10 dişi var. Aşırı hareketli yürümez direk koşar çokta sinirli. Böyle işte canım bi şekilde büyüyecekler..
Allah bağışlasın canım yavrunu.ne güzel zamanlar bunlar öyle değil mitevafuk55 yok canım seve seve okudum. Benim oğlandan aşağı değilmiş seninki de.. Bnmki sabah doğdu hastanede uyudu akşama kadar. Akşam taburcu oldum ınga ıngaaa bir de kalın sesli o gün bugündür uykuyu sevmiyo ilk zamanlar süt alerjisi vardı kolikti çok gazlıydı gram uyumazdı zombi gibi gezerdim ortalıkta. Tam düzene sokuyorum uykusunu bişi oluyo bozuluyo hemen. 6 aylıkken enfeksiyon geçirdi kusmayı öğrendi ek gıdaya yeni geçmiştik tepe taklak oldu kus kus kus ben artık sinir krizi geçiriyodum. Her kaşıkta mı öğürüp kusar bi çocuk.. Neyse diş sıkıntısı hep vardı bir türlü çıkaramadı 8.ayında bu bir başladı peşpeşe aman Allahım hepsini de zor çıkardı hepsi aynı cins sen merak etme. 14 aylık ve 10 dişi var. Aşırı hareketli yürümez direk koşar çokta sinirli. Böyle işte canım bi şekilde büyüyecekler..
Valla yazacak birşey bulamadım canım ya.yazdım yazdım sildim.keşke benimde olsa bende sabahlara kadar uyumasam
Valla yazacak birşey bulamadım canım ya.yazdım yazdım sildim.
İnşallah sen de görürsün o günleri en kısa zamanda.Yazarsın burda çok uykusuzum diye
Allah bağışlasın canım yavrunu.ne güzel zamanlar bunlar öyle değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?