- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.641
keşke benimde olsa bende sabahlara kadar uyumasam
rabbim inşallah yazmıştır kaderime anne olmamı o zaman birazda siz beni dinlersiniz sizlerden tecrübelerinizden faydalanırım :)
Canım bnm yaaa üzüldüm şimdi yazdıklarıma :-( özür dilerim :-( böyle söyleme hayırlısını iste olur mu.. Hayırlı evlat ver sağlıklı evlat ver diye dua et. En hayırlı zamanı sen bilirsin Rabbim sana bıraktım de... Biz de dua edelim sana. Herkes 3'er ayetel kürsi okuyabilir. Kulun kula duası çok makbuldür canlarım.. Soğan kürünü yaptın mı? Konuşmuştuk galiba yanlış hatırlamıyorsam.. Bak ebru da yapmış hem kilo vermiş hem hamile kalmış. Ben de yapmıştım. Mutlaka dene.
Adet gören bir kadın mutlaka ama mutlaka anne oluyo ama hemen ama üç ay ama 10 sene sonra. Zamanını yazmıştır Rabbim.. Seni nasıl seviyorsa Rabbim bak böyle düşün nasıl sevgili bir kulsun ki her istediğinde kuluma sevap yazın diyecek ve sen bu süreçte sabrettiğin her gün merteben yükseliyor inşallah
yok be canım öyle takıldım tabiki konuşacaksınız rabbim bilir vardır bir zamanı beni de mutlu edicek inanıyorum
soğan kürü yaptım 2 ay ama bi değişiklik olmadı dediğim gibi daha önce de söyledim ya aşılama yaptırcam yada beklicem çünkü doktor tedavi uygulayacak bir durumunuz yok dedi bende yaza kadar beklicem olmadı ramazandan sonra aşılma yaptırırım
hayırlı herşeyin bugün regl olunca yine duygusala bağladım ondandır :)
:)Valla ben de duygusala bağladım bnm de malum günüm ya gerçi hep sulugözlüyüm. Seni çook iyi anlıyorum kardeşim. Benim kuzum beni çok bekletmedi ama o duyguyu tattım bir iki kez ve nasıl üzüldüğünü anlıyorum. İnşallah en tez vakitte hayırlı salih bir evlat versin sana Rabbim. Sonra ahhh uykuu ahh rahatım nerdesin diye çağır inşallah
Kırdıysam özür dilerim kimseye ne halin varsa gör demedim dememde kırıcı konuşma bana göre değil ne burda ne özel yaşamımda kıran değil yapıcı olan kısımda yer aldım insanların işine karışmayı sevmiyorum sen aç mı kalayım diyince benim fikrim bu genede sen bilirsin dedim kırılacağını düşünmedim ve evet sen ve gruptaki herkes benim için özel ve kıymetliM Melrin canım msjını alıntılayamadım mobil bağlanıyorum çok çok yavaş hata veriyobak sen de yanlış anlama tamam mı kızmadım ama yanlış anlaşılma oluyosa daha açık şekilde yazalım ya da dikkatli okuyalım. Ben senin eleştirmene bile kızmadım zaten. Orda sen bilirsin derken sanki banane yahu ne halin varsa gör der gibi oldu ondan yani ona darıldım. Ben sana değer veriyorum ki açıklama yapıyorum aynısını senden beklerim :)
Canım arkadaşım zaman en büyük ilacın zaman ama sana tavsiyem eksik dilek dileme niye sabaha kadar uyutmayacak bebiş istiyorsun sana huzur verecek sağlıklı hayırlı sakin evlat iste biz dua edelim Rabbim en hayırlısını versinkeşke benimde olsa bende sabahlara kadar uyumasam
Teşekkür ederiz canım, sende bizim için öylesin.Seviliyorsun emin olKırdıysam özür dilerim kimseye ne halin varsa gör demedim dememde kırıcı konuşma bana göre değil ne burda ne özel yaşamımda kıran değil yapıcı olan kısımda yer aldım insanların işine karışmayı sevmiyorum sen aç mı kalayım diyince benim fikrim bu genede sen bilirsin dedim kırılacağını düşünmedim ve evet sen ve gruptaki herkes benim için özel ve kıymetli
Kırdıysam özür dilerim kimseye ne halin varsa gör demedim dememde kırıcı konuşma bana göre değil ne burda ne özel yaşamımda kıran değil yapıcı olan kısımda yer aldım insanların işine karışmayı sevmiyorum sen aç mı kalayım diyince benim fikrim bu genede sen bilirsin dedim kırılacağını düşünmedim ve evet sen ve gruptaki herkes benim için özel ve kıymetli
Benim rahmetli babaannemin eltsinin hep kızı olmuş.Bir oğlum olsun da tek gözü kör olsun demiş tövbe yarabbim.Ve aynen öyle evlat vermiş Allah.Babamın amcasının oğlunun bir gözü kör doğuştanCanım arkadaşım zaman en büyük ilacın zaman ama sana tavsiyem eksik dilek dileme niye sabaha kadar uyutmayacak bebiş istiyorsun sana huzur verecek sağlıklı hayırlı sakin evlat iste biz dua edelim Rabbim en hayırlısını versin
Bencede uzamasın dediğin gibi amacımız ortak inşallah tez zamanda hedeflerimize ulaşırızÖzür dilemene gerek yok canım estağfirullah.. Ben şaka yaptım orda aç mı kalayım falan diye. Normal hayat zaten stresli burda da iki geyik yapıyorum sadece. Yoksa tabiki yediklerime dikkat ediyorum zaten en başta sağlık için. Ve cidden kilo vermek istiyorum herkes gibi. Zaten o yüzden buradayız. Bu konuyu kapatalım ben de seni yanlış anlamış olabilirim insanız. Mesajla anlaşmaya çalışıyoruz dolayısiyle sıcak iletişim değil. Neyse uzatmayayım sorun yok canım :)))
Canım arkadaşım zaman en büyük ilacın zaman ama sana tavsiyem eksik dilek dileme niye sabaha kadar uyutmayacak bebiş istiyorsun sana huzur verecek sağlıklı hayırlı sakin evlat iste biz dua edelim Rabbim en hayırlısını versin
Canım arkadaşım zaman en büyük ilacın zaman ama sana tavsiyem eksik dilek dileme niye sabaha kadar uyutmayacak bebiş istiyorsun sana huzur verecek sağlıklı hayırlı sakin evlat iste biz dua edelim Rabbim en hayırlısını versin
Benim büyükte kolik ağlama vardı gece 2-3 arası çılgınca ağlardı susmadan ufaklık desen günlük 2 saat ya uyurdum ya onu da uyumadan işe giderdim okulda dinlenirdim düşünsene tam tersi olmasi lazımken ben işte dinlenirdim asıl Tempo evde olurdu hala doğru düzgün yemez hep peşindeyim gece benimle uyumak için peşimde koşuyo yatağında uyutuyorum 1 saat sonra elinde ayısıyla bizim odaya gelir şimdi ablası da geliyor geçen gece bi kalktık kızlar ikiside yanımızda uyumuşlar eşimle gittik onların yatağına yattık sabaha doğru anlamışlar gene yanımızdalar kaçış ve dinlenmek için daha çok bekleyeceğiz anlaşılan
Ben de kendi adıma Özür dilerim canım. Yazacak bi şey bulamadım gerçekten. Sadece şunu diyebilirim inş Allah nasip eder canım dualarimizdasin ...keşke benimde olsa bende sabahlara kadar uyumasam
Ben de kendi adıma Özür dilerim canım. Yazacak bi şey bulamadım gerçekten. Sadece şunu diyebilirim inş Allah nasip eder canım dualarimizdasin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?