Haydi Yine Yeniden...

keşke benimde olsa bende sabahlara kadar uyumasam

Canım bnm yaaa üzüldüm şimdi yazdıklarıma :-( özür dilerim :-( böyle söyleme hayırlısını iste olur mu.. Hayırlı evlat ver sağlıklı evlat ver diye dua et. En hayırlı zamanı sen bilirsin Rabbim sana bıraktım de... Biz de dua edelim sana. Herkes 3'er ayetel kürsi okuyabilir. Kulun kula duası çok makbuldür canlarım.. Soğan kürünü yaptın mı? Konuşmuştuk galiba yanlış hatırlamıyorsam.. Bak ebru da yapmış hem kilo vermiş hem hamile kalmış. Ben de yapmıştım. Mutlaka dene.

rabbim inşallah yazmıştır kaderime anne olmamı o zaman birazda siz beni dinlersiniz sizlerden tecrübelerinizden faydalanırım :)

Adet gören bir kadın mutlaka ama mutlaka anne oluyo ama hemen ama üç ay ama 10 sene sonra. Zamanını yazmıştır Rabbim.. Seni nasıl seviyorsa Rabbim bak böyle düşün nasıl sevgili bir kulsun ki her istediğinde kuluma sevap yazın diyecek ve sen bu süreçte sabrettiğin her gün merteben yükseliyor inşallah

yok be canım öyle takıldım tabiki konuşacaksınız rabbim bilir vardır bir zamanı beni de mutlu edicek inanıyorum
soğan kürü yaptım 2 ay ama bi değişiklik olmadı dediğim gibi daha önce de söyledim ya aşılama yaptırcam yada beklicem çünkü doktor tedavi uygulayacak bir durumunuz yok dedi bende yaza kadar beklicem olmadı ramazandan sonra aşılma yaptırırım
hayırlı herşeyin bugün regl olunca yine duygusala bağladım ondandır :)

amin canım inşallah rabbim bana mutluluğu yaşatacak ve ilk sizlerle paylaşıcam inşallah

Valla ben de duygusala bağladım bnm de malum günüm ya gerçi hep sulugözlüyüm. Seni çook iyi anlıyorum kardeşim. Benim kuzum beni çok bekletmedi ama o duyguyu tattım bir iki kez ve nasıl üzüldüğünü anlıyorum. İnşallah en tez vakitte hayırlı salih bir evlat versin sana Rabbim. Sonra ahhh uykuu ahh rahatım nerdesin diye çağır inşallah

:)

Kırdıysam özür dilerim kimseye ne halin varsa gör demedim dememde kırıcı konuşma bana göre değil ne burda ne özel yaşamımda kıran değil yapıcı olan kısımda yer aldım insanların işine karışmayı sevmiyorum sen aç mı kalayım diyince benim fikrim bu genede sen bilirsin dedim kırılacağını düşünmedim ve evet sen ve gruptaki herkes benim için özel ve kıymetli

keşke benimde olsa bende sabahlara kadar uyumasam
Canım arkadaşım zaman en büyük ilacın zaman ama sana tavsiyem eksik dilek dileme niye sabaha kadar uyutmayacak bebiş istiyorsun sana huzur verecek sağlıklı hayırlı sakin evlat iste biz dua edelim Rabbim en hayırlısını versin

Teşekkür ederiz canım, sende bizim için öylesin.Seviliyorsun emin ol

Özür dilemene gerek yok canım estağfirullah.. Ben şaka yaptım orda aç mı kalayım falan diye. Normal hayat zaten stresli burda da iki geyik yapıyorum sadece. Yoksa tabiki yediklerime dikkat ediyorum zaten en başta sağlık için. Ve cidden kilo vermek istiyorum herkes gibi. Zaten o yüzden buradayız. Bu konuyu kapatalım ben de seni yanlış anlamış olabilirim insanız. Mesajla anlaşmaya çalışıyoruz dolayısiyle sıcak iletişim değil. Neyse uzatmayayım sorun yok canım :)))

Benim rahmetli babaannemin eltsinin hep kızı olmuş.Bir oğlum olsun da tek gözü kör olsun demiş tövbe yarabbim.Ve aynen öyle evlat vermiş Allah.Babamın amcasının oğlunun bir gözü kör doğuştan

Benim büyükte kolik ağlama vardı gece 2-3 arası çılgınca ağlardı susmadan ufaklık desen günlük 2 saat ya uyurdum ya onu da uyumadan işe giderdim okulda dinlenirdim düşünsene tam tersi olmasi lazımken ben işte dinlenirdim asıl Tempo evde olurdu hala doğru düzgün yemez hep peşindeyim gece benimle uyumak için peşimde koşuyo yatağında uyutuyorum 1 saat sonra elinde ayısıyla bizim odaya gelir şimdi ablası da geliyor geçen gece bi kalktık kızlar ikiside yanımızda uyumuşlar eşimle gittik onların yatağına yattık sabaha doğru anlamışlar gene yanımızdalar kaçış ve dinlenmek için daha çok bekleyeceğiz anlaşılan

Bencede uzamasın dediğin gibi amacımız ortak inşallah tez zamanda hedeflerimize ulaşırız

Çoook haklısın canım katılıyorum. Ben de bebiş istiyorum deyip duruyodum sonra bir örneğini gördüm Allahım dedim sağlıklı hayırlı evlat ver dedim sonra hep. Çok şükür sağlığı yerinde ama çok yaramaz uslu dememişim uyuyan çocuk dememişim böyle oldu bi dahakine tüm isteklerimi sıralayacağım Ayakkabımızın bağcığına kadar Rabbim den istemeliyiz. Biz dua etmeyi bilmiyoruz. Rabbim aslında çok verici. Herşeyi benden isteyin ondan bundan değil diyo. Veririm vermesem de sevap yazarım diyo.. Şükürler olsun..

amin canım rabbim den tabi ki hayırlı evlat sağlıklı evlat istiyorum orda öyle takıldım arkadaşlara
rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah :)

Ay canım benim çok kötü yaa bi pedagoga danışsana.. İzin zamanında falan yemek ve uyku eğitimine başla üzüldüm çok yıprandığına eminim. Çünkü ben uykusuzluktan depresyon geçirdim çevre faktörü de var tabi ve annemden eşimden başka kimse anlamadı. Seni çok iyi anlıyorum. Ben profa danıştım kan değerlerim ve hormonlarım için. Dedi ki uykunu düzene sok gerisi de normale döner. Herşey zincir gibi bedenimizde birbirine bağlı şeyler. Uykusuzluktan direncin azalıyo metabolizma yavaşlıyo başka hormonlar anormalleşiyo biri bozulunca öbürü bozuluyo.. Bnm kilo alma sebebim bu mesela.. DNA bozuluyormuş uykusuzluktan. Bnm de bozuldu. Allah güç kuvvet versin tüm annelere..

Hadi ilk menu gelsin o zaman D Deligonul783 ve diger arkadaşlarım

Ilık limonlu şu
Sabah: 1 yumurta, 1 kaşık lane
4 zeytin
Küçük dilim sade kek

Öğle: çavdar ek. Yağsız tost
Domates ve iki zeytin

Ara: sek Nescafe, bitter iki dilim

Ara: küçük bir elma

Aksam: 1 tabak pırasa 6 7 kaşık vardır
Salata
Bir bardak ayran

Yatmadan süt içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…