Haydi Yine Yeniden...

Filik ve arkadaşlar
Menümü anlatayım
Sabah
Aç karnına 7-8 goji berry
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, 1 zeytin, 1 dilim etimek, taze sıkılmış portakal suyu, domates salatalık
Ara
Küçük bi muz
Öğle
2 avuç içi kadar köfte (ekmek katılmadan hazırlanan), salata, ayran, ekmeksiz
Ara
3 tane küçük parmak büyüklüğünde çörekotlu galeta,Türk kahvesi, armut
Akşam
7-8 goji berry
1 kase tarhana çorba, 1 kase cacık içine 2 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday koymayı düşünüyorum
Ara
Türk kahvesi

Menün gayet güzel bitter kakao oranı kaç benim gittiğim diyetisyen %70 oranda olunca 4 kare yiyebilirsin demişti

Güzel menü canım.öğlen yemeğinde eve mi gidiyorsun okula mı götürüyorsun hazırlayıp?

Gayet dengeli ve yeterli bi menü olmuş.Portakal suyu 1 su bardağı sanırım

Dün akşam ugrayamadim çünkü kanepede otururken uyuya kalmışım eşimde kıyamamış öyle kalmışım bugüne şükür tabi benimkiler ilgi manyağı çalışınca çok zaman geçiremiyorum onlarda uyurken bana sarılıp uyumak istiyorlar onlarada kıyamıyorum büyüyorlar zaten büyüyünce kendileri istemeyecek tabi bu süre bitene kadar iki oda arası mekik dokumaya devam

Senin Menün de güzel canım, Farklı şeyler deniyorsun sonuçlarını merakla bekliyorum

Yarın büyük kızımın doğum günü akşam yemeği onun sevdiklerinden olacak o yüzden bende yarın akşam ona uycam şimdiden affola

Güzel menü canım.öğlen yemeğinde eve mi gidiyorsun okula mı götürüyorsun hazırlayıp?
Canim benim öğle ara ve teneffüsum yok hep sınıftayim. ÖğrencileriM özel eğitime ihtiyaç sahibi öld için. Akşamdan hazırlıyorum en.pratiği bu öld için pek alternatifim yok. Çocuklar beslenme yaparken bende yiyorum.

Akşam köfte yanına salata ile ayran eklersen süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…