- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.661
Menün gayet güzel bitter kakao oranı kaç benim gittiğim diyetisyen %70 oranda olunca 4 kare yiyebilirsin demiştiHadi ilk menu gelsin o zaman @butterfly143 ve diger arkadaşlarım
Ilık limonlu şu
Sabah: 1 yumurta, 1 kaşık lane
4 zeytin
Küçük dilim sade kek
Öğle: çavdar ek. Yağsız tost
Domates ve iki zeytin
Ara: sek Nescafe, bitter iki dilim
Ara: küçük bir elma
Aksam: 1 tabak pırasa 6 7 kaşık vardır
Salata
Bir bardak ayran
Yatmadan süt içerim
Ay bilmiyorum ki Ülkerin bitteri:) Sağol canım benimMenün gayet güzel bitter kakao oranı kaç benim gittiğim diyetisyen %70 oranda olunca 4 kare yiyebilirsin demişti
Güzel menü canım.öğlen yemeğinde eve mi gidiyorsun okula mı götürüyorsun hazırlayıp?Hadi ilk menu gelsin o zaman @butterfly143 ve diger arkadaşlarım
Ilık limonlu şu
Sabah: 1 yumurta, 1 kaşık lane
4 zeytin
Küçük dilim sade kek
Öğle: çavdar ek. Yağsız tost
Domates ve iki zeytin
Ara: sek Nescafe, bitter iki dilim
Ara: küçük bir elma
Aksam: 1 tabak pırasa 6 7 kaşık vardır
Salata
Bir bardak ayran
Yatmadan süt içerim
Gayet dengeli ve yeterli bi menü olmuş.Portakal suyu 1 su bardağı sanırımFilik ve arkadaşlar
Menümü anlatayım
Sabah
Aç karnına 7-8 goji berry
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, 1 zeytin, 1 dilim etimek, taze sıkılmış portakal suyu, domates salatalık
Ara
Küçük bi muz
Öğle
2 avuç içi kadar köfte (ekmek katılmadan hazırlanan), salata, ayran, ekmeksiz
Ara
3 tane küçük parmak büyüklüğünde çörekotlu galeta,Türk kahvesi, armut
Akşam
7-8 goji berry
1 kase tarhana çorba, 1 kase cacık içine 2 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday koymayı düşünüyorum
Ara
Türk kahvesi
Dün akşam ugrayamadim çünkü kanepede otururken uyuya kalmışım eşimde kıyamamış öyle kalmışım bugüne şükür tabi benimkiler ilgi manyağı çalışınca çok zaman geçiremiyorum onlarda uyurken bana sarılıp uyumak istiyorlar onlarada kıyamıyorum büyüyorlar zaten büyüyünce kendileri istemeyecek tabi bu süre bitene kadar iki oda arası mekik dokumaya devamAy canım benim çok kötü yaa bi pedagoga danışsana.. İzin zamanında falan yemek ve uyku eğitimine başla üzüldümçok yıprandığına eminim. Çünkü ben uykusuzluktan depresyon geçirdim çevre faktörü de var tabi ve annemden eşimden başka kimse anlamadı. Seni çok iyi anlıyorum. Ben profa danıştım kan değerlerim ve hormonlarım için. Dedi ki uykunu düzene sok gerisi de normale döner. Herşey zincir gibi bedenimizde birbirine bağlı şeyler. Uykusuzluktan direncin azalıyo metabolizma yavaşlıyo başka hormonlar anormalleşiyo biri bozulunca öbürü bozuluyo.. Bnm kilo alma sebebim bu mesela.. DNA bozuluyormuş uykusuzluktan. Bnm de bozuldu. Allah güç kuvvet versin tüm annelere..
Evet 1 su bardağı şu geçiş havaları geçene kadar buna devam etcem hastalanmamak içinGayet dengeli ve yeterli bi menü olmuş.Portakal suyu 1 su bardağı sanırım
Bi daha alırken paketin üstüne bak en azından daha rahat yersin tabi ağzına kaşıkla kakao koymuş gibi bi tat gelsede suçluluk hissi olmuyoAy bilmiyorum ki Ülkerin bitteri:) Sağol canım benim
Senin Menün de güzel canım, Farklı şeyler deniyorsun sonuçlarını merakla bekliyorumFilik ve arkadaşlar
Menümü anlatayım
Sabah
Aç karnına 7-8 goji berry
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, 1 zeytin, 1 dilim etimek, taze sıkılmış portakal suyu, domates salatalık
Ara
Küçük bi muz
Öğle
2 avuç içi kadar köfte (ekmek katılmadan hazırlanan), salata, ayran, ekmeksiz
Ara
3 tane küçük parmak büyüklüğünde çörekotlu galeta,Türk kahvesi, armut
Akşam
7-8 goji berry
1 kase tarhana çorba, 1 kase cacık içine 2 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday koymayı düşünüyorum
Ara
Türk kahvesi
Yaza kadar hedefime ulaşmam lazım o yüzden doğru sonuca ulaşana kadar deniycem inşallah işe yararSenin Menün de güzel canım, Farklı şeyler deniyorsun sonuçlarını merakla bekliyorum
Canim benim öğle ara ve teneffüsum yok hep sınıftayim. ÖğrencileriM özel eğitime ihtiyaç sahibi öld için. Akşamdan hazırlıyorum en.pratiği bu öld için pek alternatifim yok. Çocuklar beslenme yaparken bende yiyorum.Güzel menü canım.öğlen yemeğinde eve mi gidiyorsun okula mı götürüyorsun hazırlayıp?
Akşam köfte yanına salata ile ayran eklersen süper olurtomurcukkk menümü vereyim arkadaşlar
SABAH
1 bardak süt
1 yumurta + nane kepekli ekmek arası
ARA
2 küçük galeta kepekli
ÖĞLE
1 kase yayla çorba
3 tane parmak köfte
ARA
3 kepekli galeta küçük
AKŞAM
3 tane parmak köfte
3 litre su
yatmadan tarçınlı süt içerim
Akşam köfte yanına salata ile ayran eklersen süper olur
Kaça kadar okuldasınCanim benim öğle ara ve teneffüsum yok hep sınıftayim. ÖğrencileriM özel eğitime ihtiyaç sahibi öld için. Akşamdan hazırlıyorum en.pratiği bu öld için pek alternatifim yok. Çocuklar beslenme yaparken bende yiyorum.
Afiyet olsun canım köfte yanına ayranı çok yakıştırıyorum eskiden kola vardı şimdi ayranyedim bile canım şimdi yedim yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?