Haydi Yine Yeniden...

Canim menülerin hep güzel ama araları değiştir bence. Birinde galeta yiyorsan diğeri meyve kuruyemiş vs olabilir

Menum
Kahvaltı
1 has.yumurta
1 kk koy peynır
5 zeytin
2 cevız
1 tatlı kasık labne

Sade neskafe yarım cezerye

Öğle sonu
1 orta boy kase dolusu susuz bezelye
1 kase yoğurtlu brokoli bol acılı
1 kasık pilav tattim

AkŞam
1 has yumurta
10 fındık
1 kuru incir

2 lt su
1 saat 10 dk tempolu yuruyus
Birazdan 3 mış leslie yapıcam cay ıcıyorum

Gayet güzel canımmm sabah kek yemişsin ama eser kalmamıştır zaten ondan. Ben de yarın arkadaşıma gidicem sana salata yapıcam diyo tamam dedim gelirim o zaman

Kizlar menüm

Sabah
Sekersiz türk kahvesi
40 dk yürüyüş

11 de yeşil cay

Ogle
3 dilim sucukla sucuklu yumurta
3 zeytin
Yarim kk beyaz peynir
Domates salatalik
5 küçük dilim yagli ekmek ama lavas şeklinde küçük kareciklerdi pide gelmesin akliniza

Ara
1 dilim armut
1 elma

Aksam
6 kasik kadar kiymali ispanak
2.5 kepce ezogelin corbasi
2 kasik makarna
Yogurt

Ara
1 bardak tarcinli süt

Sabah egzersiz yapman cok guzel menun de ıyı bence sadece ekmekte kararsizim ınsallh cok degildir yaglı onuda bılmıyorum tam ama yinede cok degıl ya öğlen sabah bır olmus hergun bıraz daha duzene girersın akşam makarna da gerek yokmus corba var

Gelsin menü
kankim tevafuk55 ve canlarım:

Kahvaltı
kk peynir,1 dilim cheddar,6 s.zeytin,1 h yumurta,2 dilim kızarmış tb

ara
şekersiz nescafe,3 susamlı çubuk,2 kuru incir

öğle yok kahvaltı 12 gibi çünkü.

ara
yarım armut

akşam
1 kepçe yoğurt çorbası, 5-6 kaşık ıspanak yemeği, 4-5 kaşık yoğurt

ara
1 bardak tarçınlı süt

Canım güzel fena değil menün bence. Yağlı ekmek olmamış sadece. Bazlama gibi bişi mi? Of bugün bnm de canım çok istiyo yahu.. Bir de canım 2,5 kepçe ezogelin fazla.. Pirinç var mercimek var un var.. 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek gibi oluyor.

Canım menün gayet güzel. Sadece bişi sorcam daha önce de muz görmüştüm menünde de kabızlık yapmıyo mu? Her gün yiyo musun bilmiyorum ama kilo vermeni durdurabilir dikkat et ona. Aslında bnm de potasyum almam lazım ama kilo veremem diye yemiyorum ona da ihtiyaç var aslında. Ya da gün aşırı yenebilir. Bir de çorba bir kase yazıyosun ya kaç kepçe öyle yaz. 1 kepçe çorba=1 dilim ekmek. Eğer fazla miktarsa 1 kepçe yerine 1 dilim ekmek yiyebilirsin. Gerçi sen de ben gibi akşam ekmek yemiyosun ama söyliyim dedim :))

rabbim inşallah yazmıştır kaderime anne olmamı o zaman birazda siz beni dinlersiniz sizlerden tecrübelerinizden faydalanırım :)

İnşallah canim Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..sakıncası yoksa kac yillik evlisin kaç yasindasin?

Aman ya Rabbim

Menun süper canım kekin lafi bile olmaz

Canim her sabah portakal suyu icmenj onermem çünkü portakalin vitamininden cok sekerini almis oluyorsun bunun yerine kahvaltina ilave olarak yarim poratakal yiyip cay olarakda ihlamur tüketirsen hasta olmazsin.. aksam yediklerin iki kase çorba yapar hem tarhana icip hem yanina bugdayla soğuk corba iciyirsun birini tercih edip yaninda salata ve tarhana iceceksen yogurt tuketsen daha iyi olur benceeee:))

Biri söylemişti katılıyorum galetalarin bitmesini bekleme bence yanina bir secenek daha al sabah ara ogunde galeta yiyorsan ikindi de meyve yiyebilirsin akşam yemeğin gerçekten az ayran bile olsa daha doyurucu olurdu

Menun harika canim

Coktu tabi ama cok cok degil :)) küçük karelerdi ve lavasti hani kebap yaninda biberli ekmek olurya ondandı ve cok yagli degildi yanlis ifade ettim sanirim aksam içinde cok haklısın makarna gereksizdi yemeyecektim canim cekti

Menumuzu benzettim bugün ama seninki cok basarili olmus tebrik ediyorum

Yok tatlim bazlama gibi degil hani kebapçılarda olurya biberli ekmek ince ondan di.. çorbaya gelince evet haklısın 2.5 kepce fazla ama un kavurmadim ben icine makarnayi yemesem yine biraz kurtarilabilirdi ama tutamadım boğazımı yine senin ve diger arkadaşlarımın menüsünden utandım yarin daha iyi olacak insallah..

2 ,5 yıllık evliyim ama 14 aydır istiyoz olmuyor doktorlar eşimde ve bende herhangi bir sıkıntı bulamadılar rabbim ne zaman isterse artık

2 ,5 yıllık evliyim ama 14 aydır istiyoz olmuyor doktorlar eşimde ve bende herhangi bir sıkıntı bulamadılar rabbim ne zaman isterse artık
Anladim canim daha cicegi burnunda evlilersiniz zamani gelince olacaktir tabi.. benim yakin bi arkadasim istanbul da suan tedavi görmek için gitti. 6 - 7 yillik evli daha oncede aşılama yaptı ama tutunamadı prof. yapilacak herseyi yapip 3 yil anne olmayan hastalarimizi tup bebege yönlendiriyoruz zaman kaybetmesi gereksiz demiş.. onun da 90 li kilolara gelince tedavisi baslayacakmis 20 kilo vermesi gerekiyor.. Rabbim isteyen tum kullarini hayirli evlatlarla güldürsün

Menü güzel ama cezerye kalorili bir şey ama sadece o öld için problem yok bence

amin canım banada doktor ilaç tedavisi yapıcak bir durumunuz yok dedi aşılmaya yönlendirdi ben hastaneden çıktıktan sonra dedim yaza kadar zayıflıcam belki kilodan olmuyor diye düşündüm ve burda sizlerle tanıştım ve çok şanslıyım sizin gibi arkadaşlarım oldu ve şükür 1,5 ay oldu diyeti bırakmadım kısmet artık olmadı ramazandan sonra tatil dönüşü aşılamaya gideceğim inşallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…