- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.681
Selam ıyım bı skntı yok esim de izinli bugun ondan cok aktıf degılım
Buda benım bır garıp akşam menum tb karsisinda gelın evi nı izliyorum
Eki Görüntüle 1782596
Canim menülerin hep güzel ama araları değiştir bence. Birinde galeta yiyorsan diğeri meyve kuruyemiş vs olabilirtomurcukkk menümü vereyim arkadaşlar
SABAH
1 bardak süt
1 yumurta + nane kepekli ekmek arası
ARA
2 küçük galeta kepekli
ÖĞLE
1 kase yayla çorba
3 tane parmak köfte
ARA
3 kepekli galeta küçük
AKŞAM
3 tane parmak köfte
3 litre su
yatmadan tarçınlı süt içerim
Sımdı menumu yazcam oglen 2 bucuk ta yedım doyurucu olunca boyle olduay bu çok az
Canim menülerin hep güzel ama araları değiştir bence. Birinde galeta yiyorsan diğeri meyve kuruyemiş vs olabilir
2 de bitiyor eve gelmem 3 oluyorKaça kadar okuldasın
Hadi ilk menu gelsin o zaman D Deligonul783 ve diger arkadaşlarım
Ilık limonlu şu
Sabah: 1 yumurta, 1 kaşık lane
4 zeytin
Küçük dilim sade kek
Öğle: çavdar ek. Yağsız tost
Domates ve iki zeytin
Ara: sek Nescafe, bitter iki dilim
Ara: küçük bir elma
Aksam: 1 tabak pırasa 6 7 kaşık vardır
Salata
Bir bardak ayran
Yatmadan süt içerim
Sabah egzersiz yapman cok guzel menun de ıyı bence sadece ekmekte kararsizim ınsallh cok degildir yaglı onuda bılmıyorum tam ama yinede cok degıl ya öğlen sabah bır olmus hergun bıraz daha duzene girersın akşam makarna da gerek yokmus corba varKizlar menüm
Sabah
Sekersiz türk kahvesi
40 dk yürüyüş
11 de yeşil cay
Ogle
3 dilim sucukla sucuklu yumurta
3 zeytin
Yarim kk beyaz peynir
Domates salatalik
5 küçük dilim yagli ekmekama lavas şeklinde küçük kareciklerdi pide gelmesin akliniza
Ara
1 dilim armut
1 elma
Aksam
6 kasik kadar kiymali ispanak
2.5 kepce ezogelin corbasi
2 kasik makarna
Yogurt
Ara
1 bardak tarcinli süt
Kizlar menüm
Sabah
Sekersiz türk kahvesi
40 dk yürüyüş
11 de yeşil cay
Ogle
3 dilim sucukla sucuklu yumurta
3 zeytin
Yarim kk beyaz peynir
Domates salatalik
5 küçük dilim yagli ekmekama lavas şeklinde küçük kareciklerdi pide gelmesin akliniza
Ara
1 dilim armut
1 elma
Aksam
6 kasik kadar kiymali ispanak
2.5 kepce ezogelin corbasi
2 kasik makarna
Yogurt
Ara
1 bardak tarcinli süt
Filik ve arkadaşlar
Menümü anlatayım
Sabah
Aç karnına 7-8 goji berry
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, 1 zeytin, 1 dilim etimek, taze sıkılmış portakal suyu, domates salatalık
Ara
Küçük bi muz
Öğle
2 avuç içi kadar köfte (ekmek katılmadan hazırlanan), salata, ayran, ekmeksiz
Ara
3 tane küçük parmak büyüklüğünde çörekotlu galeta,Türk kahvesi, armut
Akşam
7-8 goji berry
1 kase tarhana çorba, 1 kase cacık içine 2 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday koymayı düşünüyorum
Ara
Türk kahvesi
rabbim inşallah yazmıştır kaderime anne olmamı o zaman birazda siz beni dinlersiniz sizlerden tecrübelerinizden faydalanırım :)
Benim rahmetli babaannemin eltsinin hep kızı olmuş.Bir oğlum olsun da tek gözü kör olsun demiş tövbe yarabbim.Ve aynen öyle evlat vermiş Allah.Babamın amcasının oğlunun bir gözü kör doğuştan
Hadi ilk menu gelsin o zaman D Deligonul783 ve diger arkadaşlarım
Ilık limonlu şu
Sabah: 1 yumurta, 1 kaşık lane
4 zeytin
Küçük dilim sade kek
Öğle: çavdar ek. Yağsız tost
Domates ve iki zeytin
Ara: sek Nescafe, bitter iki dilim
Ara: küçük bir elma
Aksam: 1 tabak pırasa 6 7 kaşık vardır
Salata
Bir bardak ayran
Yatmadan süt içerim
Filik ve arkadaşlar
Menümü anlatayım
Sabah
Aç karnına 7-8 goji berry
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, 1 zeytin, 1 dilim etimek, taze sıkılmış portakal suyu, domates salatalık
Ara
Küçük bi muz
Öğle
2 avuç içi kadar köfte (ekmek katılmadan hazırlanan), salata, ayran, ekmeksiz
Ara
3 tane küçük parmak büyüklüğünde çörekotlu galeta,Türk kahvesi, armut
Akşam
7-8 goji berry
1 kase tarhana çorba, 1 kase cacık içine 2 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday koymayı düşünüyorum
Ara
Türk kahvesi
tomurcukkk menümü vereyim arkadaşlar
SABAH
1 bardak süt
1 yumurta + nane kepekli ekmek arası
ARA
2 küçük galeta kepekli
ÖĞLE
1 kase yayla çorba
3 tane parmak köfte
ARA
3 kepekli galeta küçük
AKŞAM
3 tane parmak köfte
3 litre su
yatmadan tarçınlı süt içerim
Menum
Kahvaltı
1 has.yumurta
1 kk koy peynır
5 zeytin
2 cevız
1 tatlı kasık labne
Sade neskafe yarım cezerye
Öğle sonu
1 orta boy kase dolusu susuz bezelye
1 kase yoğurtlu brokoli bol acılı
1 kasık pilav tattim
AkŞam
1 has yumurta
10 fındık
1 kuru incir
2 lt su
1 saat 10 dk tempolu yuruyus
Birazdan 3 mış leslie yapıcam cay ıcıyorum
Sabah egzersiz yapman cok guzel menun de ıyı bence sadece ekmekte kararsizim ınsallh cok degildir yaglı onuda bılmıyorum tam ama yinede cok degıl ya öğlen sabah bır olmus hergun bıraz daha duzene girersın akşam makarna da gerek yokmus corba var
Gelsin menü
kankimtevafuk55 ve canlarım:
Kahvaltı
kk peynir,1 dilim cheddar,6 s.zeytin,1 h yumurta,2 dilim kızarmış tb
ara
şekersiz nescafe,3 susamlı çubuk,2 kuru incir
öğle yok kahvaltı 12 gibi çünkü.
ara
yarım armut
akşam
1 kepçe yoğurt çorbası, 5-6 kaşık ıspanak yemeği, 4-5 kaşık yoğurt
ara
1 bardak tarçınlı süt
Canım güzel fena değil menün bence. Yağlı ekmek olmamış sadece. Bazlama gibi bişi mi? Of bugün bnm de canım çok istiyo yahu.. Bir de canım 2,5 kepçe ezogelin fazla.. Pirinç var mercimek var un var.. 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek gibi oluyor.
İnşallah canim Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..sakıncası yoksa kac yillik evlisin kaç yasindasin?
Aman ya Rabbim
Menun süper canım kekin lafi bile olmaz
Canim her sabah portakal suyu icmenj onermem çünkü portakalin vitamininden cok sekerini almis oluyorsun bunun yerine kahvaltina ilave olarak yarim poratakal yiyip cay olarakda ihlamur tüketirsen hasta olmazsin.. aksam yediklerin iki kase çorba yapar hem tarhana icip hem yanina bugdayla soğuk corba iciyirsun birini tercih edip yaninda salata ve tarhana iceceksen yogurt tuketsen daha iyi olur benceeee:))
Biri söylemişti katılıyorum galetalarin bitmesini bekleme bence yanina bir secenek daha al sabah ara ogunde galeta yiyorsan ikindi de meyve yiyebilirsin akşam yemeğin gerçekten az ayran bile olsa daha doyurucu olurdu
Menun harika canim
Coktu tabi ama cok cok degil :)) küçük karelerdi ve lavasti hani kebap yaninda biberli ekmek olurya ondandı ve cok yagli degildi yanlis ifade ettim sanirim aksam içinde cok haklısın makarna gereksizdi yemeyecektim canim cekti
Menumuzu benzettim bugün ama seninki cok basarili olmus tebrik ediyorum
Anladim canim daha cicegi burnunda evlilersiniz zamani gelince olacaktir tabi.. benim yakin bi arkadasim istanbul da suan tedavi görmek için gitti. 6 - 7 yillik evli daha oncede aşılama yaptı ama tutunamadı prof. yapilacak herseyi yapip 3 yil anne olmayan hastalarimizi tup bebege yönlendiriyoruz zaman kaybetmesi gereksiz demiş.. onun da 90 li kilolara gelince tedavisi baslayacakmis 20 kilo vermesi gerekiyor.. Rabbim isteyen tum kullarini hayirli evlatlarla güldürsün2 ,5 yıllık evliyim ama 14 aydır istiyoz olmuyor doktorlar eşimde ve bende herhangi bir sıkıntı bulamadılar rabbim ne zaman isterse artık
Canim teşekkür ederim Sağol, suyu unutmuşum iki buçuk litretevafuk55 ve M Melrin gayet guzel menulerı nız su da bol ıcıyorsunuzdur mutlaka
inciiitanesi seninde menun cok guzel ve az akşam a yoğurt falan ekleyebilirdın su da cok ıyı
Menü güzel ama cezerye kalorili bir şey ama sadece o öld için problem yok benceMenum
Kahvaltı
1 has.yumurta
1 kk koy peynır
5 zeytin
2 cevız
1 tatlı kasık labne
Sade neskafe yarım cezerye
Öğle sonu
1 orta boy kase dolusu susuz bezelye
1 kase yoğurtlu brokoli bol acılı
1 kasık pilav tattim
AkŞam
1 has yumurta
10 fındık
1 kuru incir
2 lt su
1 saat 10 dk tempolu yuruyus
Birazdan 3 mış leslie yapıcam cay ıcıyorum
Anladim canim daha cicegi burnunda evlilersiniz zamani gelince olacaktir tabi.. benim yakin bi arkadasim istanbul da suan tedavi görmek için gitti. 6 - 7 yillik evli daha oncede aşılama yaptı ama tutunamadı prof. yapilacak herseyi yapip 3 yil anne olmayan hastalarimizi tup bebege yönlendiriyoruz zaman kaybetmesi gereksiz demiş.. onun da 90 li kilolara gelince tedavisi baslayacakmis 20 kilo vermesi gerekiyor.. Rabbim isteyen tum kullarini hayirli evlatlarla güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?