Haydi Yine Yeniden...

İnşallah canım bir anda olmuyor zaten. Anladım ekmek gibi o zaman yağlı falan da değil o. Yağlı ekmek deyince bazlama geldi aklıma direk. Ama seninki ekmek hatta lavaş da denebilir.

cok guzel olmus canim bugun.aksam yemeginde de biseyler yemis olman hosuma gitti.
parmak kofteleri hazirlayip sen mi ise goturdun.yoksa bu bi tesaduf mu

Arkadaşım menun başarılı akşam yine hafif Tebrikler. Kaçta yedin akşam yemeğini merak ettim. Bir de susam lu cubuk yemissin ya o bana hiç yaramaz. Yani susamin kendisi beni sisirir. Diyette yeri var mı bilmiyom tabi

Selam ıyım bı skntı yok esim de izinli bugun ondan cok aktıf degılım
Buda benım bır garıp akşam menum tb karsisinda gelın evi nı izliyorum
Eki Görüntüle 1782596
afiyet olsun.tabaklarinin rengine bayildim
Incirle findigi anladim da yumurta enteresan olmus nerden aklina geldi

leslieyi sabahlari yapiyordun.aksama almissin sanirim esin evde diye menuyu begendim.oglen doyurucu oldugu icin aksam hafif tercih etmissin.iyi olmus.yumurta da tok tutar

Hamile kalamayacak kadar kilolu değilsin canim boyunda goz önünde tutulursa.. tabi zayiflamak elbette daha iyi faydası da olacaktır insallah iradene maşallah supersin.. tatil dönüşü 3 yılı doldurmus olursun hemen hemen bencede gec kalmadan harekete gecmek daha yerinde olacaktır

Arkadaşım menun başarılı akşam yine hafif Tebrikler. Kaçta yedin akşam yemeğini merak ettim. Bir de susam lu cubuk yemissin ya o bana hiç yaramaz. Yani susamin kendisi beni sisirir. Diyette yeri var mı bilmiyom tabi

Yok canım susamlı çubuk krakerin işi ne diyet menüsünde durup duruyodu bayatlamasın dedim hem öğle yemeği yok bastırsın diye işte. Ben simit yediğimde bile kilo almam ya ciddi misin demekki değişiyo kişiden kişiye.. Hatta ekmekten daha iyi bence simit. 18:30 da yedim canım.

Kizlar bende menu yazayim misafirim gelecek.biseyler hazirlamam lazim.
sabah
1 kk peynir 1 yumurta ile omlet
2 adt etimek

ara
1 hurma
1 bardak sut

oglen
tam bgdy ekmegi ile 1 adt yagsiz tost
3 adt zeytin

ara
turk kahvesi
1 ck nutella

aksam
5 yk kaldirik kavurmasi
yarim tavuk but

ara
ya yogurt ya sut
inciiitanesi

Ay Bak her gün sabah 1 simit yesem geri kalanı aynı olsa kilom eksiye düşmez veya artı olur. .demek ki değişiyor gerçekten

Afiyet olsun canım senin de hafif olmuş bugün pardon ama kaldirik ne

Voooww supersin guzel menu kaldirik ne bilmiyorum ama otlu bisey heralde dimi dizginleri aldin eline iyiden iyiye tutabilene ask olsun :))

Evet canım 18 ağustos ta 3 yıl olacak

Canım menün başarılı iyi gidiyorsun. Kız sen kaldirik kavurmasını nerden biliyosun

Çok istikrarlı gidiyorsun Harikasın canım

Ay Bak her gün sabah 1 simit yesem geri kalanı aynı olsa kilom eksiye düşmez veya artı olur. .demek ki değişiyor gerçekten

1 simit olmaz da yarım simit yesem veriyorum canım. Geçen hafta iki sabah yedim ve daha fazla verdim bilmem tesadüf mü.. Bekarken de 1 hafta simit diyeti ile 3 kiloya yakın vermiştim o zamanlar pek bi fazlam da yoktu ona rağmen vermiştim.

Voooww supersin guzel menu kaldirik ne bilmiyorum ama otlu bisey heralde dimi dizginleri aldin eline iyiden iyiye tutabilene ask olsun :))

tomurcukkk un misafiri var şimdi uygun olmaz müsadenle ben yazıyorum kaldirik dalı aslında. Pazı sapı gibi düşün canım ama tadı farklı tabi.

Vay beee denesem mi bu simit diyetini. Ya bu arada bi şey sorcam yemek yediğimden beri midem gurul gurul bu nedir arkadaş. Açlık da hissetmiyorum zaten yemeği yer yemez başladı :)

tevafuk55 evet yarım dı cok kucuktu ve cevizli ici ben illa bı CIS yapmazsam rahat edemiyorum
@milad_tb sagol canım
tomurcukkk tesekkur ederim vallahi ilginc oldu da ac degıldm ama gece acıkırım diye yedım cokda guzelmiş du leslie yaptım sımdı sabah morelim bozuk tu artı cıktım hıc enerjim yoktu ondan boyle oldu

Dunden bugune sayfalar dolusu muhabbet yapilmis ama benım menume dun yorum yapan 2 kisi bugunde 2 artı tomurcuk oysa ben detaylı sekilde yorum yapıyorum laf olsun dıye de degıl dusundugumu yazıyorum herkese yapın falan da demiyorum no problem ama bende yapmicam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…