- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.701
Yok tatlim bazlama gibi degil hani kebapçılarda olurya biberli ekmek ince ondan di.. çorbaya gelince evet haklısın 2.5 kepce fazla ama un kavurmadim ben icine makarnayi yemesem yine biraz kurtarilabilirdi ama tutamadım boğazımı yinesenin ve diger arkadaşlarımın menüsünden utandım yarin daha iyi olacak insallah..
cok guzel olmus canim bugun.aksam yemeginde de biseyler yemis olman hosuma gitti.tomurcukkk menümü vereyim arkadaşlar
SABAH
1 bardak süt
1 yumurta + nane kepekli ekmek arası
ARA
2 küçük galeta kepekli
ÖĞLE
1 kase yayla çorba
3 tane parmak köfte
ARA
3 kepekli galeta küçük
AKŞAM
3 tane parmak köfte
3 litre su
yatmadan tarçınlı süt içerim
Arkadaşım menun başarılıGelsin menü
kankimtevafuk55 ve canlarım:
Kahvaltı
kk peynir,1 dilim cheddar,6 s.zeytin,1 h yumurta,2 dilim kızarmış tb
ara
şekersiz nescafe,3 susamlı çubuk,2 kuru incir
öğle yok kahvaltı 12 gibi çünkü.
ara
yarım armut
akşam
1 kepçe yoğurt çorbası, 5-6 kaşık ıspanak yemeği, 4-5 kaşık yoğurt
ara
1 bardak tarçınlı süt
afiyet olsun.tabaklarinin rengine bayildimSelam ıyım bı skntı yok esim de izinli bugun ondan cok aktıf degılım
Buda benım bır garıp akşam menum tb karsisinda gelın evi nı izliyorum
Eki Görüntüle 1782596
leslieyi sabahlari yapiyordun.aksama almissin sanirim esin evde diyeMenum
Kahvaltı
1 has.yumurta
1 kk koy peynır
5 zeytin
2 cevız
1 tatlı kasık labne
Sade neskafe yarım cezerye
Öğle sonu
1 orta boy kase dolusu susuz bezelye
1 kase yoğurtlu brokoli bol acılı
1 kasık pilav tattim
AkŞam
1 has yumurta
10 fındık
1 kuru incir
2 lt su
1 saat 10 dk tempolu yuruyus
Birazdan 3 mış leslie yapıcam cay ıcıyorum
amin canım banada doktor ilaç tedavisi yapıcak bir durumunuz yok dedi aşılmaya yönlendirdi ben hastaneden çıktıktan sonra dedim yaza kadar zayıflıcam belki kilodan olmuyor diye düşündüm ve burda sizlerle tanıştım ve çok şanslıyım sizin gibi arkadaşlarım oldu ve şükür 1,5 ay oldu diyeti bırakmadım kısmet artık olmadı ramazandan sonra tatil dönüşü aşılamaya gideceğim inşallah gerek kalmaz
Arkadaşım menun başarılıakşam yine hafif Tebrikler. Kaçta yedin akşam yemeğini merak ettim. Bir de susam lu cubuk yemissin ya o bana hiç yaramaz. Yani susamin kendisi beni sisirir. Diyette yeri var mı bilmiyom tabi
Tesadüfi canım tamamen ama is yerinde patates kizartmada vardı ben almıyorum onucok guzel olmus canim bugun.aksam yemeginde de biseyler yemis olman hosuma gitti.
parmak kofteleri hazirlayip sen mi ise goturdun.yoksa bu bi tesaduf mu
Ay Bak her gün sabah 1 simit yesem geri kalanı aynı olsa kilom eksiye düşmez veya artı olur. .demek ki değişiyor gerçektenYok canım susamlı çubuk krakerin işi ne diyet menüsündedurup duruyodu bayatlamasın dedim hem öğle yemeği yok bastırsın diye işte. Ben simit yediğimde bile kilo almam ya ciddi misin demekki değişiyo kişiden kişiye.. Hatta ekmekten daha iyi bence simit. 18:30 da yedim canım.
Afiyet olsun canım senin de hafif olmuş bugün pardon ama kaldirik neKizlar bende menu yazayim misafirim gelecek.biseyler hazirlamam lazim.
sabah
1 kk peynir 1 yumurta ile omlet
2 adt etimek
ara
1 hurma
1 bardak sut
oglen
tam bgdy ekmegi ile 1 adt yagsiz tost
3 adt zeytin
ara
turk kahvesi
1 ck nutella
aksam
5 yk kaldirik kavurmasi
yarim tavuk but
ara
ya yogurt ya sut
inciiitanesi
Kizlar bende menu yazayim misafirim gelecek.biseyler hazirlamam lazim.
sabah
2 adt etimek
ara
1 hurma
1 bardak sut
oglen
3 adt zeytin
ara
turk kahvesi
1 ck nutella
aksam
5 yk kaldirik kavurmasi
yarim tavuk but
ara
ya yogurt ya sut
inciiitanesi
Evet canım 18 ağustos ta 3 yıl olacakHamile kalamayacak kadar kilolu değilsin canim boyunda goz önünde tutulursa.. tabi zayiflamak elbette daha iyi faydası da olacaktır insallah iradene maşallah supersin.. tatil dönüşü 3 yılı doldurmus olursun hemen hemen bencede gec kalmadan harekete gecmek daha yerinde olacaktır
Kizlar bende menu yazayim misafirim gelecek.biseyler hazirlamam lazim.
sabah
2 adt etimek
ara
1 hurma
1 bardak sut
oglen
3 adt zeytin
ara
turk kahvesi
1 ck nutella
aksam
5 yk kaldirik kavurmasi
yarim tavuk but
ara
ya yogurt ya sut
inciiitanesi
Çok istikrarlı gidiyorsun Harikasın canımKizlar bende menu yazayim misafirim gelecek.biseyler hazirlamam lazim.
sabah
2 adt etimek
ara
1 hurma
1 bardak sut
oglen
3 adt zeytin
ara
turk kahvesi
1 ck nutella
aksam
5 yk kaldirik kavurmasi
yarim tavuk but
ara
ya yogurt ya sut
inciiitanesi
Ay Bak her gün sabah 1 simit yesem geri kalanı aynı olsa kilom eksiye düşmez veya artı olur. .demek ki değişiyor gerçekten
Voooww supersin guzel menu kaldirik ne bilmiyorum ama otlu bisey heralde dimi dizginleri aldin eline iyiden iyiye tutabilene ask olsun :))
Vay beee1 simit olmaz da yarım simit yesem veriyorum canım. Geçen hafta iki sabah yedim ve daha fazla verdim bilmem tesadüf mü.. Bekarken de 1 hafta simit diyeti ile 3 kiloya yakın vermiştim o zamanlar pek bi fazlam da yoktu ona rağmen vermiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?