- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.721
Menun cok basarili kahve de seker kullanmıyorsun zaten dıye bılıyorumKizlar bende menu yazayim misafirim gelecek.biseyler hazirlamam lazim.
sabah
1 kk peynir 1 yumurta ile omlet
2 adt etimek
ara
1 hurma
1 bardak sut
oglen
tam bgdy ekmegi ile 1 adt yagsiz tost
3 adt zeytin
ara
turk kahvesi
1 ck nutella
aksam
5 yk kaldirik kavurmasi
yarim tavuk but
ara
ya yogurt ya sut
inciiitanesi
tomurcukkk un misafiri var şimdi uygun olmaz müsadenle ben yazıyorum kaldirik dalı aslında. Pazı sapı gibi düşün canım ama tadı farklı tabi.
Vay beeedenesem mi bu simit diyetini. Ya bu arada bi şey sorcam yemek yediğimden beri midem gurul gurul bu nedir arkadaş. Açlık da hissetmiyorum zaten yemeği yer yemez başladı :)
Yok canım o da değil ilginç açlık guruldaması gibiİshal mi yoksaaa
d vitamini yağda çözülen bir vitamindir o yüzden mutlaka zeytin yağıyla alınması gerekir ki yeter ki etkiyi göstersinekim2009 canım bende her ay bir ampul d vitamini alıyorum ekmek üzerine döküp.sen zeytinyağı da yazmışsın.zeytinyağı ile birlikte mi yenmesi gerekiyor ?
Anladim Teşekkürler cevabın için hangi yorenin yemegi bu canım sen nerelisin
ben de tesettürlüyüm üstelik güneşten hiç haz etmemAaa neden öyle ki canım ömür boyu vit desteği neden? Ay bnm de öyle ya belki de bnm de ömürlük kullanmam gerekir. Tesettürlü müsün bu arada? Ben tesettürlüyüm ve bizlerin daha çok d vit desteği almamız gerekirmiş. Bana 3 ampül vermişti bitti onlar çoktan daha da içmedim tekrar da gitmedim. Geçen hafta annem bi tane kırdı içirdi banaeksiktir o eksiktir çoğalmamıştır iç sen diyo kendi de içiyo. Yağ depoları zaten biraz da bu yüzden doluyoo. Vitamnler eksik vücut tam görwv yapamıyo metabolizma yavaşlıyo günden günden yağ birikiyo tabi dikkatte etmeyince şekil a bizler işte..
Afiyet olsun canım senin de hafif olmuş bugün pardon ama kaldirik ne
canim valla tarif etsem edemem.bende bilmiyorum cunkuVoooww supersin guzel menu kaldirik ne bilmiyorum ama otlu bisey heralde dimi dizginleri aldin eline iyiden iyiye tutabilene ask olsun :))
Afiyet olsun canım misafir olunca insan kaçırıyor birazgeçmişi okumadım kızlar etiketlendiğim mesajlara baktım sadece kusura bakmayın
sabah
2 servis kaşığı kadar sucuklu melemen
1 yumurta
yarım simit
1 çatal peynir
öğle
yarım kase (1 kepçe) tahana çorbası
akşam
4 tavuk kanat
2 elma dilim kadar tavukla fırında pişmiş patates
1 kase tarhana
bol salata
kardeşim sabah 6 da geldi kahvaltıyı 7 de yaptık erken yiyince insan öğlene de acıkıyormuş yaav :))
bu gün kardeşimin doğum günü pasta aldık fizik tedavi dönüşü şimdi kardeşim dışarda gelirse kesicez 1 dilim yerim belki
Aynen oyle tarif de edemedim ben aciklaman icin tesekkur ederim.esimin tarafi aslen karadenizli ya ondan biliyorum.boyle ilginc yemekleri begenirim heptomurcukkk un misafiri var şimdi uygun olmaz müsadenle ben yazıyorum kaldirik dalı aslında. Pazı sapı gibi düşün canım ama tadı farklı tabi.
Canim ben kendi adima aciklama yapayim.bu hafta esim 4.12 vardiyesinde.o yuzden gidecegim yerlere gidiyorum yada kabul edecegim misafirleri cagiriyorum.o yuzden cok aktif olup yorum yapamiyorum.elimden geldigince yazmaya calisiyorum arada derede.bazen cok sayfa birikiyor misafir yaninda tek tek okuyamiyorum da.mesala bugin oldugu gibi.ondan dun yorum yapamadim senin menune.ama bugun gordum menunu ve yazdim canim.yine yazarim da musait oldukca fistikDunden bugune sayfalar dolusu muhabbet yapilmis ama benım menume dun yorum yapan 2 kisi bugunde 2 artı tomurcuk oysa ben detaylı sekilde yorum yapıyorum laf olsun dıye de degıl dusundugumu yazıyorum herkese yapın falan da demiyorum no problem ama bende yapmicam artık
Gozun aydin canim.dogum gunu de kutlu olsun kardesinin.menun gayet iyi.bir ince dilim pasta olabilirgeçmişi okumadım kızlar etiketlendiğim mesajlara baktım sadece kusura bakmayın
sabah
2 servis kaşığı kadar sucuklu melemen
1 yumurta
yarım simit
1 çatal peynir
öğle
yarım kase (1 kepçe) tahana çorbası
akşam
4 tavuk kanat
2 elma dilim kadar tavukla fırında pişmiş patates
1 kase tarhana
bol salata
kardeşim sabah 6 da geldi kahvaltıyı 7 de yaptık erken yiyince insan öğlene de acıkıyormuş yaav :))
bu gün kardeşimin doğum günü pasta aldık fizik tedavi dönüşü şimdi kardeşim dışarda gelirse kesicez 1 dilim yerim belki
Yok hayır senı zaten etiketledm cevap yazdım yorumlarına da ama ıkı gundur boyle ve aktif olamamyı anlıyorum bende surekli aktıf olamıyorum zaten ama boyle yazmama ragmen hala arkadaslar girip menumu begenıp benım ustume yazılan menuler e yorum yapıp bana yapmamaları sitemimin gormezden gelınmesi cok ilginc burda kimseyle bı tartısma icine girmedim ama bı antıpatı oluştu galıba buda yorumlarım dan mıdır diye dusunuyorum ama hıc onemlı degıl ben sadece zevk aldıgım bı ortamda kalabılırım yoksa burda devam etmemin de bı anlamı kalmaz menu hıc yazmayım zatenCanim ben kendi adima aciklama yapayim.bu hafta esim 4.12 vardiyesinde.o yuzden gidecegim yerlere gidiyorum yada kabul edecegim misafirleri cagiriyorum.o yuzden cok aktif olup yorum yapamiyorum.elimden geldigince yazmaya calisiyorum arada derede.bazen cok sayfa birikiyor misafir yaninda tek tek okuyamiyorum da.mesala bugin oldugu gibi.ondan dun yorum yapamadim senin menune.ama bugun gordum menunu ve yazdim canim.yine yazarim da musait oldukca fistikesimin evde oldugu aksamlar bende daha aktif oluyorum zaten.iki kisi oturuyoruz cunku oglan ortada oynuyor.oyle yani...
sicak iceceklerin hicbirine seker katamam cocuklugumdan beri.avantajliyim bu konuda.asitli icecekleri de pek sevmem. sansliyim seker konusunda ben canimMenun cok basarili kahve de seker kullanmıyorsun zaten dıye bılıyorum
tesekkurler bilgi icin canimd vitamini yağda çözülen bir vitamindir o yüzden mutlaka zeytin yağıyla alınması gerekir ki yeter ki etkiyi göstersin
yarım yada 1 dilim ekmeğe 1 çay kaşığı zeytin yağı ve d vitamini ampülü dök öyle ye gülüm
Ozellikle kasti olan bir durum yoktur canim yanlis anlama hic.senin elestrilerin daha guzel oluyor bence.herkes hatalarini goruyor sayende.hic olumsuz dusunme canim.hersey yolunda benceYok hayır senı zaten etiketledm cevap yazdım yorumlarına da ama ıkı gundur boyle ve aktif olamamyı anlıyorum bende surekli aktıf olamıyorum zaten ama boyle yazmama ragmen hala arkadaslar girip menumu begenıp benım ustume yazılan menuler e yorum yapıp bana yapmamaları sitemimin gormezden gelınmesi cok ilginc burda kimseyle bı tartısma icine girmedim ama bı antıpatı oluştu galıba buda yorumlarım dan mıdır diye dusunuyorum ama hıc onemlı degıl ben sadece zevk aldıgım bı ortamda kalabılırım yoksa burda devam etmemin de bı anlamı kalmaz menu hıc yazmayım zaten
Yok hayır senı zaten etiketledm cevap yazdım yorumlarına da ama ıkı gundur boyle ve aktif olamamyı anlıyorum bende surekli aktıf olamıyorum zaten ama boyle yazmama ragmen hala arkadaslar girip menumu begenıp benım ustume yazılan menuler e yorum yapıp bana yapmamaları sitemimin gormezden gelınmesi cok ilginc burda kimseyle bı tartısma icine girmedim ama bı antıpatı oluştu galıba buda yorumlarım dan mıdır diye dusunuyorum ama hıc onemlı degıl ben sadece zevk aldıgım bı ortamda kalabılırım yoksa burda devam etmemin de bı anlamı kalmaz menu hıc yazmayım zaten
Kuzum bende iki gundur girip menu yazamadim bile tel zaten cok zor senin yorumlarin bana iyi geliyo tatlim hepimiz bir birimizi uyaricazki kilo verelim dimi yoksa menu yazmanin ne anlami kalir sayende canlilik geldi bak farkli bisey deniyoruz hos iki gundur uygulamaya koyamadimki gezmelerden ama soz bundan sonra daha iyi takip etcemYok hayır senı zaten etiketledm cevap yazdım yorumlarına da ama ıkı gundur boyle ve aktif olamamyı anlıyorum bende surekli aktıf olamıyorum zaten ama boyle yazmama ragmen hala arkadaslar girip menumu begenıp benım ustume yazılan menuler e yorum yapıp bana yapmamaları sitemimin gormezden gelınmesi cok ilginc burda kimseyle bı tartısma icine girmedim ama bı antıpatı oluştu galıba buda yorumlarım dan mıdır diye dusunuyorum ama hıc onemlı degıl ben sadece zevk aldıgım bı ortamda kalabılırım yoksa burda devam etmemin de bı anlamı kalmaz menu hıc yazmayım zaten
Ah canım sende ıyı kı varsın senın bu yazdiklarindan sonra ne diyeyimKuzum bende iki gundur girip menu yazamadim bile tel zaten cok zor senin yorumlarin bana iyi geliyo tatlim hepimiz bir birimizi uyaricazki kilo verelim dimi yoksa menu yazmanin ne anlami kalir sayende canlilik geldi bak farkli bisey deniyoruz hos iki gundur uygulamaya koyamadimki gezmelerden ama soz bundan sonra daha iyi takip etcembu arada iyiki varsin ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?