Haydi Yine Yeniden...

Menun cok basarili kahve de seker kullanmıyorsun zaten dıye bılıyorum

ekim2009 canım bende her ay bir ampul d vitamini alıyorum ekmek üzerine döküp.sen zeytinyağı da yazmışsın.zeytinyağı ile birlikte mi yenmesi gerekiyor ?
d vitamini yağda çözülen bir vitamindir o yüzden mutlaka zeytin yağıyla alınması gerekir ki yeter ki etkiyi göstersin
yarım yada 1 dilim ekmeğe 1 çay kaşığı zeytin yağı ve d vitamini ampülü dök öyle ye gülüm

ben de tesettürlüyüm üstelik güneşten hiç haz etmem
benim ki troid ameliyatında sorun çıktı paratroid denen mercimek kadar bir organ varmış vücudun kalsiyum dengesini sağlıyormuş o zarar görmüş kemikler kandaki kalsiyumu o kadar hızlı çekiyordu ki ilk başta kasılmalar ellerim ayaklarım ters dönüyordu felçli gibi elim ayağım yamuluyordu çok acı vericiydi rabbim bir daha göstermesin kimseye de yaşatmasın inşallah
d vitaminide kalsiyumu destekliyormuş troid bezide yok artık kökünü kazıdı aldılar metabolizmada organların çalışmasıda tabiki duruyor ilaç alıştırıyor ama yeterli olmuyormuş o yüzden hem troid ilaçlarını hem de vitaminleri ömür boyu kullanmam gerekecekmiş allahtan iğne ayda 1 kez totoşa yapılıyor heheheh
atmosfer ve güneşin ışınları eskisi gibi olmadığı için çok fazla d vitami eksiği olan insan var ama farkında değiller sebepsiz kas ağrıları sırt ağrıları dalgınlık kafayı toparlıyamam sorunları yapıyor d vit eksikliği mutlaka herkes baktırmalı ve destek vitamin almalı

geçmişi okumadım kızlar etiketlendiğim mesajlara baktım sadece kusura bakmayın
sabah
2 servis kaşığı kadar sucuklu melemen
1 yumurta
yarım simit
1 çatal peynir
öğle
yarım kase (1 kepçe) tahana çorbası

akşam
4 tavuk kanat
2 elma dilim kadar tavukla fırında pişmiş patates
1 kase tarhana
bol salata

kardeşim sabah 6 da geldi kahvaltıyı 7 de yaptık erken yiyince insan öğlene de acıkıyormuş yaav :))
bu gün kardeşimin doğum günü pasta aldık fizik tedavi dönüşü şimdi kardeşim dışarda gelirse kesicez 1 dilim yerim belki

Afiyet olsun canım senin de hafif olmuş bugün pardon ama kaldirik ne

Voooww supersin guzel menu kaldirik ne bilmiyorum ama otlu bisey heralde dimi dizginleri aldin eline iyiden iyiye tutabilene ask olsun :))
canim valla tarif etsem edemem.bende bilmiyorum cunku evlendikten sonra ogrendim karadenizliler yapiyor.isterseniz googledan bi bakin bi ara.cunku gercekten anlatilacak birsey degil.once haslaniyor sonra sogan sarimsakla kavruluyor.sonradan ogrendim ama lezzetli hafif birsey

Afiyet olsun canım misafir olunca insan kaçırıyor biraz

tomurcukkk un misafiri var şimdi uygun olmaz müsadenle ben yazıyorum kaldirik dalı aslında. Pazı sapı gibi düşün canım ama tadı farklı tabi.
Aynen oyle tarif de edemedim ben aciklaman icin tesekkur ederim.esimin tarafi aslen karadenizli ya ondan biliyorum.boyle ilginc yemekleri begenirim hep

Canim ben kendi adima aciklama yapayim.bu hafta esim 4.12 vardiyesinde.o yuzden gidecegim yerlere gidiyorum yada kabul edecegim misafirleri cagiriyorum.o yuzden cok aktif olup yorum yapamiyorum.elimden geldigince yazmaya calisiyorum arada derede.bazen cok sayfa birikiyor misafir yaninda tek tek okuyamiyorum da.mesala bugin oldugu gibi.ondan dun yorum yapamadim senin menune.ama bugun gordum menunu ve yazdim canim.yine yazarim da musait oldukca fistik esimin evde oldugu aksamlar bende daha aktif oluyorum zaten.iki kisi oturuyoruz cunku oglan ortada oynuyor.oyle yani...

Gozun aydin canim.dogum gunu de kutlu olsun kardesinin.menun gayet iyi.bir ince dilim pasta olabilir

Yok hayır senı zaten etiketledm cevap yazdım yorumlarına da ama ıkı gundur boyle ve aktif olamamyı anlıyorum bende surekli aktıf olamıyorum zaten ama boyle yazmama ragmen hala arkadaslar girip menumu begenıp benım ustume yazılan menuler e yorum yapıp bana yapmamaları sitemimin gormezden gelınmesi cok ilginc burda kimseyle bı tartısma icine girmedim ama bı antıpatı oluştu galıba buda yorumlarım dan mıdır diye dusunuyorum ama hıc onemlı degıl ben sadece zevk aldıgım bı ortamda kalabılırım yoksa burda devam etmemin de bı anlamı kalmaz menu hıc yazmayım zaten

Menun cok basarili kahve de seker kullanmıyorsun zaten dıye bılıyorum
sicak iceceklerin hicbirine seker katamam cocuklugumdan beri.avantajliyim bu konuda.asitli icecekleri de pek sevmem. sansliyim seker konusunda ben canim

tesekkurler bilgi icin canim

Ozellikle kasti olan bir durum yoktur canim yanlis anlama hic.senin elestrilerin daha guzel oluyor bence.herkes hatalarini goruyor sayende.hic olumsuz dusunme canim.hersey yolunda bence

Tatlimmmmm kendince elbet haklisindir ama bazen oluyor iste bi kaç gun ust uste yorumlanmadigim benim de olmustut zaman zaman.. birinin menusu hakkında insanlarin fikri vardır yorum yapasi gelir senin benim digerininki o gun siradan gelmis yada be diyecegini bilemedigi icin yorum yapilmamistir.. ben senin yorumlarını beğeniyorum menulerini de hayranlikla takip ediyorum böyle dusunme lütfen hem bak itirafim var daha azar yicem hepinizden esimle beraber oturup cerez cips yedim dost fircasi yemem lazim ki yarini siki tutayim

@milad_tb ve @tomurcukk sagolun kızlar gereksiz dı sitemim zaten bosverın ben boyle fazla onemsıyorum bazen tam da anlatamadım zaten neyse hıc olmamis işte bu en tehlikeli kacamak gece yapılan kacamak basit gereksiz doymuyorsun zaten anlık zevk tum gun dauandın tam uyucak zaman bu sana ders olsun pişman olmuşsun zaten birdaha yapmazsın eminim

Kuzum bende iki gundur girip menu yazamadim bile tel zaten cok zor senin yorumlarin bana iyi geliyo tatlim hepimiz bir birimizi uyaricazki kilo verelim dimi yoksa menu yazmanin ne anlami kalir sayende canlilik geldi bak farkli bisey deniyoruz hos iki gundur uygulamaya koyamadimki gezmelerden ama soz bundan sonra daha iyi takip etcem bu arada iyiki varsin ♥

Ah canım sende ıyı kı varsın senın bu yazdiklarindan sonra ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…