- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #14.741
Herzaman ki gibi çok iyi bir menü sanki karatay gibi geldi tesadüf mü bilmiyorum ama spor çok iyi tempolu saatin gayet güzelMenum
Kahvaltı
1 has.yumurta
1 kk koy peynır
5 zeytin
2 cevız
1 tatlı kasık labne
Sade neskafe yarım cezerye
Öğle sonu
1 orta boy kase dolusu susuz bezelye
1 kase yoğurtlu brokoli bol acılı
1 kasık pilav tattim
AkŞam
1 has yumurta
10 fındık
1 kuru incir
2 lt su
1 saat 10 dk tempolu yuruyus
Birazdan 3 mış leslie yapıcam cay ıcıyorum
Kizlar menüm
Sabah
Sekersiz türk kahvesi
40 dk yürüyüş
11 de yeşil cay
Ogle
3 dilim sucukla sucuklu yumurta
3 zeytin
Yarim kk beyaz peynir
Domates salatalik
5 küçük dilim yagli ekmekama lavas şeklinde küçük kareciklerdi pide gelmesin akliniza
Ara
1 dilim armut
1 elma
Aksam
6 kasik kadar kiymali ispanak
2.5 kepce ezogelin corbasi
2 kasik makarna
Yogurt
Ara
1 bardak tarcinli süt
Güzel bir gün olmuş tarçınlı süt fikride güzel arada bende yapıyorumGelsin menü
kankimtevafuk55 ve canlarım:
Kahvaltı
kk peynir,1 dilim cheddar,6 s.zeytin,1 h yumurta,2 dilim kızarmış tb
ara
şekersiz nescafe,3 susamlı çubuk,2 kuru incir
öğle yok kahvaltı 12 gibi çünkü.
ara
yarım armut
akşam
1 kepçe yoğurt çorbası, 5-6 kaşık ıspanak yemeği, 4-5 kaşık yoğurt
ara
1 bardak tarçınlı süt
Kıyamam sana 1 çay kaşığı nutella valla iyi durmuşsun ben duramam diye hiç başlamıyorumKizlar bende menu yazayim misafirim gelecek.biseyler hazirlamam lazim.
sabah
1 kk peynir 1 yumurta ile omlet
2 adt etimek
ara
1 hurma
1 bardak sut
oglen
tam bgdy ekmegi ile 1 adt yagsiz tost
3 adt zeytin
ara
turk kahvesi
1 ck nutella
aksam
5 yk kaldirik kavurmasi
yarim tavuk but
ara
ya yogurt ya sut
@inciiitanesi
Bence tadına bak o tatlının yol yapıyorum şimdiden yarın benim kızımın doğum günü ben yiycemgeçmişi okumadım kızlar etiketlendiğim mesajlara baktım sadece kusura bakmayın
sabah
2 servis kaşığı kadar sucuklu melemen
1 yumurta
yarım simit
1 çatal peynir
öğle
yarım kase (1 kepçe) tahana çorbası
akşam
4 tavuk kanat
2 elma dilim kadar tavukla fırında pişmiş patates
1 kase tarhana
bol salata
kardeşim sabah 6 da geldi kahvaltıyı 7 de yaptık erken yiyince insan öğlene de acıkıyormuş yaav :))
bu gün kardeşimin doğum günü pasta aldık fizik tedavi dönüşü şimdi kardeşim dışarda gelirse kesicez 1 dilim yerim belki
Ne desem bilemedim canımekim2009 kankim berbat bi menu daha yaziyorumm
Sabah : 2 dilim tambugday
Biraz roka
Dort bes kup kasar peynir
Oglen : 1 pogaca
1dilim borek
Bes tane yaprak sarma
Dort kasik makarna salatasi
Aksam : iki kasik tavuk sote
Bol salata
Ekimm senin yaninda ben berbat bir menuyle ciktim karsiniza ama ilk kez gittim evine arkadasin yemeyince olmuyo lutfen beni affedin kizlar bu hafta boyle oldu artik bende cok mutsuzum gercekten
sağol gülüm allah razı olsunGozun aydin canim.dogum gunu de kutlu olsun kardesinin.menun gayet iyi.bir ince dilim pasta olabilir
ekim2009 kankim berbat bi menu daha yaziyorumm
Sabah : 2 dilim tambugday
Biraz roka
Dort bes kup kasar peynir
Oglen : 1 pogaca
1dilim borek
Bes tane yaprak sarma
Dort kasik makarna salatasi
Aksam : iki kasik tavuk sote
Bol salata
Ekimm senin yaninda ben berbat bir menuyle ciktim karsiniza ama ilk kez gittim evine arkadasin yemeyince olmuyo lutfen beni affedin kizlar bu hafta boyle oldu artik bende cok mutsuzum gercekten
senin menüler hep güzel oluyor şimdiye kadar yorum yaptım mı yapmadım mı inan farketmedim ama güzel menüsü olana ben sabah yada öğlen ekmeği tıkınmışken ne diyeyim bir yanda senin mükkemmel menün bir yanda benim tuhaf karışık menüYok hayır senı zaten etiketledm cevap yazdım yorumlarına da ama ıkı gundur boyle ve aktif olamamyı anlıyorum bende surekli aktıf olamıyorum zaten ama boyle yazmama ragmen hala arkadaslar girip menumu begenıp benım ustume yazılan menuler e yorum yapıp bana yapmamaları sitemimin gormezden gelınmesi cok ilginc burda kimseyle bı tartısma icine girmedim ama bı antıpatı oluştu galıba buda yorumlarım dan mıdır diye dusunuyorum ama hıc onemlı degıl ben sadece zevk aldıgım bı ortamda kalabılırım yoksa burda devam etmemin de bı anlamı kalmaz menu hıc yazmayım zaten
çok güzelllll
ben yiyemedim sen de yimeee gariii hihihihhi(haset ekim )Herzaman ki gibi çok iyi bir menü sanki karatay gibi geldi tesadüf mü bilmiyorum ama spor çok iyi tempolu saatin gayet güzel
Sabah sabah kalkılmış sporda yapılmış bravo sana ilk günler için fena değil menün sadece çorbayı biraz az tutsan daha iyi olurdu sanki
Güzel bir gün olmuş tarçınlı süt fikride güzel arada bende yapıyorum
Kıyamam sana 1 çay kaşığı nutella valla iyi durmuşsun ben duramam diye hiç başlamıyorum
Bence tadına bak o tatlının yol yapıyorum şimdiden yarın benim kızımın doğum günü ben yiycem
Bu haftanin bi mecburiyet oldugunu yazmistim ayri haftalarda olsa bu kezde her hafta bi kacamak olcakti birde tek gitmiyoruz bebis gormeye sonucta bi arkadas ortami var siz gidin denilmiyo mecbur uyuyosunNe desem bilemedim canımama bizi ne arkadaşlar ne başkaları bu kilolardan kurtaracak. Hatır gönül değil mi çoğu zaman yeme nedenimiz. Bence hedefini yeniden bi gözden gecirip kararlı adımlar atmalisin. Yani bir gün olur ama bi hafta böyle olmamalı bir haftayı gözden cikarmamaliyiz.
Yarın; Hayallerimize giden ilk gün canım, unutma
Aynen oyle tarif de edemedim ben aciklaman icin tesekkur ederim.esimin tarafi aslen karadenizli ya ondan biliyorum.boyle ilginc yemekleri begenirim hep
Acikmadim canim suyu az ictim onu tamamlamaya calisiyorum artik ne icersem valla bende sikildim bebis gormelerinden dun komsuma bas sagligina gittim oda yapmis biseyler az yedim ama yinede cis yani ay bide bugun bebis gormede ev gezmeleri yapalim dediler bisey diyemedim iki haftada bi olsun diyolar ordada cis olcak bi arkadas uc cesidi gecmesin ayol kilo aliyoruz dedi kendileri genc yakiyolar ben abla yanmiyo tabi nerdeyse on yas var hepsiyleangelina35 maşallah bebiş görmeleri de ikaramlarda bu hafta bereketli bacım bu böyle olmayacak birbirinden lezzetli ikramlara aç karnına yok demesi ucundan tatması çok zor sen evde karnını doyur tok git bence akşam zaten minnacık yemişsin yine de acıkma ihtimalin var dengelemek için uğraşmışsın belli ama vücut lezzetli mamalara alışıp kabonhidratı hep isteyecek sonra o kötü işte
Yat bacim yat amann onlarin isi bitermi bizle hic en iyisi uyumak he he he bende sen yat geliyorum diyorum oda uyuyup kaliyo sonra yatiyorum cok fenayimm cokkUyku gozumdem degil her yerimden akiyor valla.misafirim 11 gibi gitti.mutfagi toparladim makineyi calistirdim sigmayanlari elimde yikadim.oglanin mamasini verdim uyumak uzere.bendede pil bitti.yarin yogun bi gun benim icin.cumalari islerim fazla olur genelde.esim de 1 e dogru gelecek isten ama bekleyemeyecegim valla yatiyorum ben.onu beklersem uyumam 2 yi buluyor nerdeyse.hele bi de benle işi olursa eyvah diyorum yanisaati 3 ediyoruz.en iyisi ben uyuyayim da geldiginde umidi kessin
hadi iyi geceler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?