Haydi Yine Yeniden...

ekim2009 kankim berbat bi menu daha yaziyorumm
Sabah : 2 dilim tambugday
Biraz roka
Dort bes kup kasar peynir
Oglen : 1 pogaca
1dilim borek
Bes tane yaprak sarma
Dort kasik makarna salatasi
Aksam : iki kasik tavuk sote
Bol salata
Ekimm senin yaninda ben berbat bir menuyle ciktim karsiniza ama ilk kez gittim evine arkadasin yemeyince olmuyo lutfen beni affedin kizlar bu hafta boyle oldu artik bende cok mutsuzum gercekten

Ya @Asyam13 akşam dan beri mesajlarını görüyorum ama ne yazacağımı inan bilmiyorum. Yani biliyorum aslında ama ben o kadar yeniyim ki o hakkı kendimde göremedim.. valla canım sayende şu kalori ölçmeyi öğrendim. Sen bu grubun dogrucususun bence iyi de yapıyorsun. Ben de kendi adıma senin varlığından çok mutluyum. Hem hırs yaristiracaktik unuttun mu

Herzaman ki gibi çok iyi bir menü sanki karatay gibi geldi tesadüf mü bilmiyorum ama spor çok iyi tempolu saatin gayet güzel

Sabah sabah kalkılmış sporda yapılmış bravo sana ilk günler için fena değil menün sadece çorbayı biraz az tutsan daha iyi olurdu sanki
Güzel bir gün olmuş tarçınlı süt fikride güzel arada bende yapıyorum
Kıyamam sana 1 çay kaşığı nutella valla iyi durmuşsun ben duramam diye hiç başlamıyorum
Bence tadına bak o tatlının yol yapıyorum şimdiden yarın benim kızımın doğum günü ben yiycem

@Asyam13 kankim bende sporumu bitirdim gün boyu göremeyince endişelenmiştim senin varlığın güç veriyor sporu yaparken aklıma geliyorsun oturmak yok kalk yap diyorum

Benim günlük yemek takımım küçük boy olanlardan kepçem orta boy olanı kullanıyorum 1 kepçe çorba genelde koyarım yemeklerimde yağ ve tuz yok denecek kadar az yağ olarak zeytinyağ kullanıyorum pilavı tereyağlı yaparım ama yemem o yüzden karabuğday haşlıyorum zaten şuan buğdayı deniyorum işe yarar mı bilmiyorum hep beraber sonucu göreceğiz

Ne desem bilemedim canım ama bizi ne arkadaşlar ne başkaları bu kilolardan kurtaracak. Hatır gönül değil mi çoğu zaman yeme nedenimiz. Bence hedefini yeniden bi gözden gecirip kararlı adımlar atmalisin. Yani bir gün olur ama bi hafta böyle olmamalı bir haftayı gözden cikarmamaliyiz.
Yarın; Hayallerimize giden ilk gün canım, unutma

Kızlar gidip makineyi boşaltıp ortalığı toparlayayım çocuklar uyumak için beni bekliyor işlerimi halledeyim uyumazsam uğrarım

Gozun aydin canim.dogum gunu de kutlu olsun kardesinin.menun gayet iyi.bir ince dilim pasta olabilir
sağol gülüm allah razı olsun
pastayı zar gibi kestim baktım tabağı bile kirletmeyecek kadar az elime aldım ağzıma atıverim dedim yarısı düşmesin mi tezgaha heheheh nasibimde yokmuşsun kızlar da kesin 1 lokma ye dedi galiba onların hatrına intihar mı ettin sen pastaa dedim bir lokmalık elimde kalanı yedim sadece :))))

angelina35 maşallah bebiş görmeleri de ikaramlarda bu hafta bereketli bacım bu böyle olmayacak birbirinden lezzetli ikramlara aç karnına yok demesi ucundan tatması çok zor sen evde karnını doyur tok git bence akşam zaten minnacık yemişsin yine de acıkma ihtimalin var dengelemek için uğraşmışsın belli ama vücut lezzetli mamalara alışıp kabonhidratı hep isteyecek sonra o kötü işte

senin menüler hep güzel oluyor şimdiye kadar yorum yaptım mı yapmadım mı inan farketmedim ama güzel menüsü olana ben sabah yada öğlen ekmeği tıkınmışken ne diyeyim bir yanda senin mükkemmel menün bir yanda benim tuhaf karışık menü kimin olsa yüzü tutar mı iyi menüsü olana güzel hariç bişey demeye
bundan sonra daha dikkatli olalım kızlar tek asyam için değil farketmeden yorum yapmadıklarımız vardır ben gibi bazen geçmişe bakmayıp olan yerden okuyup yazan da vardır menüleri kaçırmayalım yip yip yippp birimiz hepimiz hepimiz birimiz içinnnnnn

ben yiyemedim sen de yimeee gariii hihihihhi(haset ekim )
düşürdüm gındıcik kestiğim pastanın yarısını zaten yiyemedim belki yarın azcık tırtıklarım acıkınca ya da kahvaltıda

Uyku gozumdem degil her yerimden akiyor valla.misafirim 11 gibi gitti.mutfagi toparladim makineyi calistirdim sigmayanlari elimde yikadim.oglanin mamasini verdim uyumak uzere.bendede pil bitti.yarin yogun bi gun benim icin.cumalari islerim fazla olur genelde.esim de 1 e dogru gelecek isten ama bekleyemeyecegim valla yatiyorum ben.onu beklersem uyumam 2 yi buluyor nerdeyse.hele bi de benle işi olursa eyvah diyorum yani saati 3 ediyoruz.en iyisi ben uyuyayim da geldiginde umidi kessin
hadi iyi geceler ...

Bu haftanin bi mecburiyet oldugunu yazmistim ayri haftalarda olsa bu kezde her hafta bi kacamak olcakti birde tek gitmiyoruz bebis gormeye sonucta bi arkadas ortami var siz gidin denilmiyo mecbur uyuyosun diyeti asla gozden cikarmadim yoksa iki yildir verdigimide alirdim ufak oynamalar oldu kilomda ama verdigimi alma durumum olmadi cok sukur haftaya daha iyi olcak hep boyle gitmiycek insallah beni onemsedigin icin tesekkurler tatlim

Aynen oyle tarif de edemedim ben aciklaman icin tesekkur ederim.esimin tarafi aslen karadenizli ya ondan biliyorum.boyle ilginc yemekleri begenirim hep

Rica ederim tatlım ben de ot hastasıyım ya sebzeleri de severim et tavuk balık çok şükür hiç seçmem. İnşallah oğlum da bana çeker :)) eşin nereli merak ettim? Sen aslen nerelisin?

Acikmadim canim suyu az ictim onu tamamlamaya calisiyorum artik ne icersem valla bende sikildim bebis gormelerinden dun komsuma bas sagligina gittim oda yapmis biseyler az yedim ama yinede cis yani ay bide bugun bebis gormede ev gezmeleri yapalim dediler bisey diyemedim iki haftada bi olsun diyolar ordada cis olcak bi arkadas uc cesidi gecmesin ayol kilo aliyoruz dedi kendileri genc yakiyolar ben abla yanmiyo tabi nerdeyse on yas var hepsiyle napacagimi bilemedim yaa

Yat bacim yat amann onlarin isi bitermi bizle hic en iyisi uyumak he he he bende sen yat geliyorum diyorum oda uyuyup kaliyo sonra yatiyorum cok fenayimm cokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…